Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue::tongue::D:D

κοπελια,δεν βοηθαααααας!!!

Δεν υπήρχε περίπτωση να βοηθήσω!

Εδώ δεν ήθελα να βοηθήσω τον εαυτό μου όταν έκανα εγώ τα γαμοβαφτίσια :mrgreen:!

Μπορώ όμως να σου ευχηθώ να περάσετε τέλεια. Πότε είπαμε ότι είναι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικά για τα παιδάκια ποιά πεταλούδα εννοείς? Εγώ για τους μεγάλους λέω την σομόν κάτω απο το μπλε καράβι. Και μέσα στο θέμα και δεν παραπέμπει σε κάτι παιδικό εφόσον θέλεις να κάνεις χώρια για παιδιά και χώρια για μεγάλους. Ωραία κια η ιδέα με τα ποτηράκια.

Δεν υπήρχε περίπτωση να βοηθήσω!

Εδώ δεν ήθελα να βοηθήσω τον εαυτό μου όταν έκανα εγώ τα γαμοβαφτίσια :mrgreen:!

Μπορώ όμως να σου ευχηθώ να περάσετε τέλεια. Πότε είπαμε ότι είναι;

αρα δεν σ'αρεσουν και δεν θες να μου το πεις,ε?

στις 4 σεπτεμβρη ειναι η βαφτιση.

μιαμαμα,που εισαι καλε,να μου πεις κι εσυ?ολες μεσα ειστε αλλα δεν λετε τιποτα!

εγω θελω απλως,να ειναι κατι ωραιο και χρησιμο,να μην πεταχτουν.

ποια πεταλουδα σ'αρεσε βικη?η φουξια ή η αλλη με την μαργαριτα πιο κατω?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Δεν μ' αρέσει να ΕΤΟΙΜΑΖΩ βαφτίσια μαρηηηηηηηηηηηηηη!!! :?

Ε, έχεις καιρό μπροστά σου, θα βρεις!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Η 13η εικόνα είναι. Σομόν. Βασικά λιβελούλα πρέπει να είναι αλλά μοιάζει με πεταλούδα. Κάτω απο το μπλε καράβι.

Η 13η εικόνα είναι. Σομόν. Βασικά λιβελούλα πρέπει να είναι αλλά μοιάζει με πεταλούδα. Κάτω απο το μπλε καράβι.

ναι,το καταλαβα.για τα παιδακια ποια σ'αρεσε,λεω.

εσυ τι ειχες κανει στην βαφτιση της κουκλας?

Μου άρεσαν πολύ οι ξύλινες με τα έντονα χρώματα αλλά δεν έχει πεταλούδες:( Ωραίες είναι και αυτή με το λουλουδακι και η πιο πάνω με το χρωματιστό κορμό.

Εγώ επειδή δεν έιχα καθόλου παιδάκια στη βάφτιση, ψέματα είχα μόνο ένα και κρατούσε τη λαμπάδα, έκανα πουγκάκια στο χρώμα του φορέματος που φορούσε η μικρή με αστερία και κεντημένη θάλασσα.

Κουκλίτσα πάω να πάρω την μικρή. Με βλέπω στις 9 να ανεβαίνω στο σπίτι. δεν συμαζεύεται το σκατό. Μόλις φτάνουμε στην είσοδο φεύγει πίσω κλαίγοντας και φωνάζει ΑΑΑΑΑταααααα! Τα λέμε το βράδυ!

Μου άρεσαν πολύ οι ξύλινες με τα έντονα χρώματα αλλά δεν έχει πεταλούδες:( Ωραίες είναι και αυτή με το λουλουδακι και η πιο πάνω με το χρωματιστό κορμό.

Εγώ επειδή δεν έιχα καθόλου παιδάκια στη βάφτιση, ψέματα είχα μόνο ένα και κρατούσε τη λαμπάδα, έκανα πουγκάκια στο χρώμα του φορέματος που φορούσε η μικρή με αστερία και κεντημένη θάλασσα.

α,ωραιο και το θαλασσινο θεμα.με κοχυλια και τετοια.αλλα εγω επειδη εχω 40 παιδακια,θελω να κανω μια παιχνιδιαρικη βαφτιση,με ανεμομυλους,πεταλουδες,λουλουδια κτλ.

θα παω και στα μαγαζια να παρω ιδεες σημερα,και θα σας πω.

ευχαριστω πολυ βικη.

το αγγελακι μελωδος σ'αρεσε?εκει βεβαια το λεει νεραιδα,αλλα δεν ειναι.

Διαφημίσεις

Κουκλίτσα πάω να πάρω την μικρή. Με βλέπω στις 9 να ανεβαίνω στο σπίτι. δεν συμαζεύεται το σκατό. Μόλις φτάνουμε στην είσοδο φεύγει πίσω κλαίγοντας και φωνάζει ΑΑΑΑΑταααααα! Τα λέμε το βράδυ!

οκ!δωσε της πολλα φιλια!bye!!!

γεια σας και απο μενα

μπηκα τωρα που φυγατε ολες οι υπολοιπες..

μολις καταφερα να κοιμησω τη μικρη..

ειχα ξεσηκωσει το υπνοδωματιο της μικρης γιατι ηθελα να κανω κατι αλλαγες και εχω σχεδον τελειωσει αν κι το τελευταιο τετραωρο την εχω εγω αποκλειστικα και λιγα πραγματα εκανα..

μην μιλατε για βραδυνο υπνο..πιο καμενη απο εμενα δεν υπαρχει..

και η συμβουλος θηλασμου που εχει 4 παιδια μου λεγε σημερα οτι ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει ο θηλασμος με τον τροπο που κοιμαται και με τη συχνοτητα..ειναι καθαρα στο παιδι. Θηλασε αποκλειστικα και τα 4 παιδια της και το ενα μονο απο αυτα κοιμοταν σερι ολη νυχτα απο 2 μηνων τα αλλα το χαν το ξενυχτι στο τσεπακι τους..απλα δεν κραταει και μια ζωη..

εγω προσωπικα για το μονο που ειλικρινα εκνευριζομαι οταν με διακοπτουν και δεν το αντεχω ευκολα ειναι το να πειναω και να μη φθανω να φαω (αν τρωω και με διακοψεις δε με νοιαζει αλλα ουε και αλοιμονο να πειναω και να περιμενω να φαω και να μη τρω..σκοτωνω ανθρωπο.) και βεβαια να ακουω την αγαπημενη μου μουσικη να μαι στην κοσμαρα μου και να με διακοπτουν...δολοφονος λεμε..

εγω elenada ειχα μπουχτησει οταν εψαχνα μπουμπουνιερες για τη βαπτιση ασε κιολας που μπορει να υπαρχει ποικιλια αλλα παντου τα ιδια βλεπεις λιγο πολυ και οι τιμες (το πιο σημαντικο) ειναι απροσιτες για μενα τουλαχιστον..

εγω elenada ειχα μπουχτησει οταν εψαχνα μπουμπουνιερες για τη βαπτιση ασε κιολας που μπορει να υπαρχει ποικιλια αλλα παντου τα ιδια βλεπεις λιγο πολυ και οι τιμες (το πιο σημαντικο) ειναι απροσιτες για μενα τουλαχιστον..

δικιο εχεις,αλλα δεν μου ειπες αν σου αρεσουν!

κοιτα..

θα μαι ειλικρινης κατα τα δικα μου γουστα βεβαια..

για μενα εκτος απο τους μελωδους της elxis τα υπολοιπα με μια πιθανη εξαιρεση τις κορνιζουλες και αυτες υπο σκεψη δεν θα τα επελεγα..

προσωπικα δεν μου αρεσουν και τα μαγνητακια..

αλλα οπως λενε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...