Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι έγινε πάλι?

κάτι είδα...

νομίζω ότι ανοίγουν επίτηδες θέματα τέτοιου είδους...

για να γίνονται τσακωμοί...

πότε για ρατσισμό,πότε για το ένα,πότε για το άλλο...

αμάν πια!!

προτιμώ να μιλάμε για μας...για τα παιδάκια μας και ωραία θέματα!!

ελεναδίτσα θες να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις μπομπονιέρες??

δείξε μας τίποτα!!

βασικα,εχω θεμα πεταλουδες,και σκεφτομαι πεταλουδες μελωδοι για τους μικρους,για τους μεγαλους εχω δει κορνιζες με πεταλουδες,και μπρελοκ πεταλουδες,δεν ξερω.μ'αρεσουν και τα αγγελακια,μια που θα την βγαλουμε αγγελικη,αλλα δεν συνδυαζονται με πολλα.να σας πριξω δηλαδη?δεν εχετε προβλημα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Σήμερα το πρωί που πήγα την μικρή στη μαμά μου, μου είχε έτοιμη ζεστή μπουγάτσα για πρωινό. το μεσημέρι πάλι θα βρω ζεστό φαγάκι φρεσκομαγειρεμένο! Τί καλά να έχεις μανούλα που δε δουλεύει και να σε περιποιείται! Η μικρή δεν ήθελε να φύγει. Θα την στέλνω και σκ μου φαίνεται αφου της άρεσε:D!Μόλις την έβαλε η μαμά μου στο καρεκλάκι της στο αυτοκίνητο και πήγε να κλείσει την πόρτα άρχισε να κλαίει και φώναζε γιαγιά. Ενώ στην πεθερά μου μόλις πάει 2 το μεσημέρι την στήνει μπροστά στην πόρτα και φωνάζει μαμά, μπαμπά! μαμά, μπαμπά! Λέτε επειδή άλλαξε περιβάλλον να ανανεώθηκε? Χθες το πρωί που μπήκαμε στο σπίτι της μαμάς μου και είδε τα παιχνίδια της στο σαλόνι ενθουσιάστηκε. σημασία δεν έδωσε που έφυγα. Όπως και σήμερα. Ενώ συνήθως κλαίει!

μια χαρα περναει η γεωργιτσα,ε?μπραβο!μπραβο και στην μαμα σου.

κι εμενα ειναι 47 η μανουλα μου.απο μικρη στα βασανα.

βασικα,εχω θεμα πεταλουδες,και σκεφτομαι πεταλουδες μελωδοι για τους μικρους,για τους μεγαλους εχω δει κορνιζες με πεταλουδες,και μπρελοκ πεταλουδες,δεν ξερω.μ'αρεσουν και τα αγγελακια,μια που θα την βγαλουμε αγγελικη,αλλα δεν συνδυαζονται με πολλα.να σας πριξω δηλαδη?δεν εχετε προβλημα?

Όχι καλέ! Πές να περάσει και η ώρα!

μια χαρα περναει η γεωργιτσα,ε?μπραβο!μπραβο και στην μαμα σου.

κι εμενα ειναι 47 η μανουλα μου.απο μικρη στα βασανα.

Και απο μικρή στα ''ξεβάσανα'';) Η δικιά σου βέβαια ''έμπλεξε '' και πάλι! Φτού και απο την αρχή...

Διαφημίσεις

Τρικούβερτος καυγάς δηλαδή με τα όλα του!;)

Όχι τόσο σε ένταση. Απλά κάτι τον πείραζε και το θυμόταν όλο το 3μερο, ε, μέχρι που μου έσπασε τα νεύρα :tongue:.

Τέσπα, του κράτησα κι εγώ χαρακτήρα τόσες μέρες, για κοκό ούτε λόγος, για να μάθει να ελέγχει τα νεύρα του και να μην παραλογίζεται. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όχι καλέ! Πές να περάσει και η ώρα!

ok!

μ'αρεσουν οι κορνιζες στη σελ 53 με τις πεταλουδες

http://www.adorex.gr/catalog.php?page=53

κι οι μελωδοι πεταλουδες εδω,αλλα και το αγγελακι μελωδος

http://www.elxisdoro.com/list.php?subcatid=217

Διαφημίσεις

Ελενάντα ωραία είναι αλλά εγώ ίσως για τους μεγάλους διάλεγα κάτι σε πουγκί με πεταλούδες. Και η κορνίζα για παιδικό με παραπέμπει. Δεν θέλω να σε μπερδέψω. Λέω....

μα γι'αυτο σας τις εδειξα.για να μου πειτε την γνωμη σας,κι αλλες ιδεες αν εχετε.οι μελωδοι σας αρεσουν?σκεφτομαι οτι σε ολα τα παιδακια αρεσουν,κι ειναι και unisex.δηλαδη και για αγορακια και για κοριτσακια.ή να παρω κανενα παιχνιδακι?ουφ,πολυ το ψαχνω το θεμα,και στο τελος θα παρω οτι να'ναι,να ξεμπερδευω!

Εμένα μ' αρέσει το μελωδός καράβι!

Έχω ένα κόλλημα με τα καραβάκια ;).

Ναι αλλά πεταλούδες είναι το θέμα είπαμε! Ωραίοι οι μελωδοί. Θα σουταίριαζε πολύ μια μπομπονιέρα που μου δώσαν πριν μια βδομάδα. είναι μια μεγάλη πεταλούδα και τα κουφέτα κρέμονται απο κορδόνι . Την κρέμασα στην κουρτίνα της Γεωργίτσας και έδειξε πολύ όμορφα. Αλλά και πάλι σε μπερδεύω. Απο αυτά που βλέπουμε λοιπόν ωραίοι είναι οι μελωδοί για τα παιδάκια.

Εμένα μ' αρέσει το μελωδός καράβι!

Έχω ένα κόλλημα με τα καραβάκια ;).

:tongue::tongue::D:D

κοπελια,δεν βοηθαααααας!!!

Ναι αλλά πεταλούδες είναι το θέμα είπαμε! Ωραίοι οι μελωδοί. Θα σουταίριαζε πολύ μια μπομπονιέρα που μου δώσαν πριν μια βδομάδα. είναι μια μεγάλη πεταλούδα και τα κουφέτα κρέμονται απο κορδόνι . Την κρέμασα στην κουρτίνα της Γεωργίτσας και έδειξε πολύ όμορφα. Αλλά και πάλι σε μπερδεύω. Απο αυτά που βλέπουμε λοιπόν ωραίοι είναι οι μελωδοί για τα παιδάκια.

ωραια ιδεα κι αυτη.για τους μεγαλους,ε?κι αφου κρεμιουνται και οι μελωδοι,να παρω 1-2 δεντρακια να τα κρεμασω ολα.

για στολισμο τραπεζιων,σκεφτομουνα ποτιστηρακια με ενα στικ με πεταλουδα ή λουλουδι ή ανεμομυλο,και μεσα ζαχαρωτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...