Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα το πρωί που πήγα την μικρή στη μαμά μου, μου είχε έτοιμη ζεστή μπουγάτσα για πρωινό. το μεσημέρι πάλι θα βρω ζεστό φαγάκι φρεσκομαγειρεμένο! Τί καλά να έχεις μανούλα που δε δουλεύει και να σε περιποιείται! Η μικρή δεν ήθελε να φύγει. Θα την στέλνω και σκ μου φαίνεται αφου της άρεσε:D!Μόλις την έβαλε η μαμά μου στο καρεκλάκι της στο αυτοκίνητο και πήγε να κλείσει την πόρτα άρχισε να κλαίει και φώναζε γιαγιά. Ενώ στην πεθερά μου μόλις πάει 2 το μεσημέρι την στήνει μπροστά στην πόρτα και φωνάζει μαμά, μπαμπά! μαμά, μπαμπά! Λέτε επειδή άλλαξε περιβάλλον να ανανεώθηκε? Χθες το πρωί που μπήκαμε στο σπίτι της μαμάς μου και είδε τα παιχνίδια της στο σαλόνι ενθουσιάστηκε. σημασία δεν έδωσε που έφυγα. Όπως και σήμερα. Ενώ συνήθως κλαίει!

Αχ, τι καλά να ήταν και μένα γερή η μαμά μου και να μπορούσε να κρατάει.

Ευτυχώς που μπορεί, λίγο, η πεθερά, αλλά παρέα με τον πεθερό, γιατί κι αυτή μόνη δεν μπορεί.

Όλοι κλαταρισμένοι είναι! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα η μανούλα μου νεότατη είναι . 48 χρονών! Αλλά δουλεύει:cry:

Πόσο χρονών σ' έκανε παιδάκι μου;;;

Ε, λογικό να δουλεύει τόσο νέα.

Εμένα είναι 61, δεν δουλεύει πλέον, δούλευε στα χωράφια και εποχιακά σ' εργοστάσια της περιοχής.

Βέβαια, το να φροντίζεις σπίτι, κήπο, κοτέτσι και μπαξέ στο χωριό ΕΙΝΑΙ δουλειά. :-P

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι έχει διαβήτη και κάνει 4 ινσουλίνες την ημέρα. Γι' αυτό δεν μπορεί, ειδικά τόσο μικρό μωρό. :?

Ευελπιστώ όταν μεγαλώσει λίγο, να της τον αφήνω, τουλάχιστον καλοκαίρια, κλπ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πόσο χρονών σ' έκανε παιδάκι μου;;;

Στα 20 της με έκανε!

Τζέσικα πώς απομονώνεις μια πρόταση απο μια δημοσίευση για να απαντήσεις με παράθεση μόνο στη συγκέκρινη πρόταση?

Στα 20 της με έκανε!

Τζέσικα πώς απομονώνεις μια πρόταση απο μια δημοσίευση για να απαντήσεις με παράθεση μόνο στη συγκέκρινη πρόταση?

Οταν θα πατήσεις quote σου εμφανίζεται το μνμ στο οποίο θες να απαντήσεις, στην αρχή δείχνει κάτι τέτοιο

κρατάς μονο το μνμ που θες να απομονώσεις κ σβήνεις το υπόλοιπο. Στο τέλος αυτού που θες να απομονώσεις πρέπει να υπάρχει αυτό

Εδώ είσαι Τζες;;

Πως είσαι σήμερα;

Εγώ χάλια παιδιά, μάλλον κρυολόγησα. ΚΑΙ δεν μου έρχεται και περίοδος. Χμ, χμ.

Ο άντρας μου προσπαθεί ΑΚΟΜΑ να με μαλακώσει (το κράτησα μανιάτικο), αλλά ούτε λόγος να πει "Συγνώμη, έκανα μαλ*κία"!

Εγωϊστές γμτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Οταν θα πατήσεις quote σου εμφανίζεται το μνμ στο οποίο θες να απαντήσεις, στην αρχή δείχνει κάτι τέτοιο

κρατάς μονο το μνμ που θες να απομονώσεις κ σβήνεις το υπόλοιπο. Στο τέλος αυτού που θες να απομονώσεις πρέπει να υπάρχει αυτό

Και πιο πάνω αν δεις έσβησα τα υπόλοιπα και κράτησα μόνο την ερώτηση της μαεστρίας αλλά δες πώς βγήκε. Αφού τα σβήσω πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?

Διαφημίσεις

Εδώ είσαι Τζες;;

Πως είσαι σήμερα;

Εγώ χάλια παιδιά, μάλλον κρυολόγησα. ΚΑΙ δεν μου έρχεται και περίοδος. Χμ, χμ.

Ο άντρας μου προσπαθεί ΑΚΟΜΑ να με μαλακώσει (το κράτησα μανιάτικο), αλλά ούτε λόγος να πει "Συγνώμη, έκανα μαλ*κία"!

Εγωϊστές γμτ!

Τί έγινε καλέ? έχεις θέμα και εσύ με το σύζυγο? έχασα επεισόδια?

Και πιο πάνω αν δεις έσβησα τα υπόλοιπα και κράτησα μόνο την ερώτηση της μαεστρίας αλλά δες πώς βγήκε. Αφού τα σβήσω πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?

Δεν πρέπει να σβήσεις το quote στο τέλος κοριτσάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τί έγινε καλέ? έχεις θέμα και εσύ με το σύζυγο? έχασα επεισόδια?

Ε, μαλώναμε το τριήμερο.

Βλακείες, πράγματα που τ' άφηνα να περάσουν, αλλά τώρα με κούρασαν και είπα να ΜΗΝ το αφήσω! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...