Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

Expand  

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. κανονικα θα ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

EYA79 είπε:
Το περιεργο ειναι οτι κοιμαται μονο 2 ωρες την ημερα 1-3!!!

Τι να σου πω.Μαλλον παρακοιμηθηκε στην κοιλια μου και τωρα ξεσπαει!!!Θελει να γνωρισει τον κοσμο το παιδι μου!!!!!!!!!:tongue::tongue:

τέλεια, περνάς τέλεια φιλενάδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cristin είπε:

μαεστρια,για πες για πες,δεν εχω κανει ποτε μανικιουρ-πεντικιουρ!ποση ωρα κραταει συνηθως?ειναι ωραια αισθηση?

Εγώ το ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

Φέτος πήγα πολύ λίγο (οικονομία), αλλά συνήθως κάνω 1-2 φορές το καλοκαίρι. Ειδικά το πεντικιούρ είναι καλό και για την υγιεινή των ποδιών. Καλά που πάω, αλλιώς είμαι ακαμάτρα, δεν ασχολούμαι καθόλου σπίτι.

Κρατάνε και τα δυο μαζί περίπου 1,5 ώρα.

Είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ να σε περιποιούνται! :D

prosperous είπε:
μανικιουρ πεντικιουρ κανει η ΕΥΑ μας πλεον..αλλα σου πεφτει λιγο μακρυα

εγω πεντικιουρ δεν εχω κανει (και μαλλον δεν προκειται ποτε με τα χαλια νυχια που χω) αλλα μανικιουρ εχω κανει με την εννοια να βαλω τεχνητα νυχια μιας και ειμαι η γνωστη νευρασθενικη της παρεας που ξεσπαω νυρα και αγχος στα νυχια μου απο νηπιο..και αυτη η διαδικασια ειναι ωραια φαση..κατι αποκλειστικα γαι τον εαυτο σου και το αποτελεσμα ειναι σουπερ..αλλα κοστιζει το ατιμο..

παρολα αυτα εγω ΠΟΤΕ δεν θα την παλευα να βαφω νυχι..

κουρελια τα νευρα μου...Δεν την παλευω λεμε..σπορ για αλες γυναικες οχι για μενα αποδεδειγμενα..αν μου το κανει αλλος εχει καλως..

Προσπ μου κι εγώ το ίδιο. ΔΕΝ τα κάνω μόνη μου.

Τα φρύδια βγάζω μόνη, αλλά αν ήθελα ας μην τα έκανα, θα ήμουν μ' ένα τεράστιο φρύδι, μονοκόμματο, καθώς έχω πολύ πράγμα.

Πόντια, τι να πεις; :tongue:

viki 1 είπε:
Η δικιά μου τώρα προκαλεί για να την κηνυγάμε. Πάει στον αποκωδικοποιητή και τραβάει την κάρτα και τη βγάζει και ξέρει οτι ο μπαμπάς της θα της κάνει παρατήρηση. Για να τον προκαλέσει λοιπόν πάει , πιάνει την κάρτα χωρίς να την τραβήξει και κοιτάει τον μπαμπά της μες στα μάτια με πονηρό προκλητικό βλέμμα και η στάση του σώματος της είναι σκυφτή. Σηκώνεται ο άντρας μου και την κυνηγάει και αυτή τρέχει γελώντας να κρυφτεί στην αγκαλιά μου:D

Κι ο δικός μου έτσι κάνει!

Όταν είναι να κάνει αταξίες, μας κοιτάει πριν, γιατί περιμένει να φωνάξουμε.

Ζιζάνια είναι παιδάκι μου!

MyPrincess είπε:
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ..

Ουτε εμενα ακουει, κανει οτι θελει, απλα το καλο ειναι οτι δεν ξεφευγει σε καμια περιπτωση..Αν της πουμε μη σε κατι μπορει να το κανει για λιγο αλλα μετα σταματαει..ΤΟ κολλημα της ειναι ο σκουπιδοτενεκες, απο εκει δεν φευγει:tongue:

Κι εμένα ακούει. Πάει να κάνει αταξία, αλλά αν μαλώσω ήρεμα, ακούει μετά από λίγο.

Ζιζάνιο, αλλά καλό παιδάκι :mrgreen:

jesgk είπε:
Kaλημέρα σε όλες.

Τί κάνετε;;; Εγώ κλασικά στη δουλειά! Σήμερα δεν έχω πολύ όρεξη! ουφ

Καλημέρα σε όλες.

Κορίτσια σήμερα είμαι χάλια.

Χθες έπεσα για ύπνο από τις 9, αμέσως μετά τον μικρό. Κοιμήθηκα 12 ώρες σχεδόν, το αγγελούδι μου κοιμόταν μέχρι τις 9.15!!!

Σήμερα που έπρεπε να τον πάω στην πεθερά, γιατί δεν έρχεται η γυναίκα, ενώ χθες τραγουδούσε από τις 7 παρά! :evil:

Τέσπα, είχα χρόνο να κάνω ντουζάκι, να βάλω κρέμες, κλπ.

Παρόλο τον ύπνο και το ήρεμο ξύπνημα όμως, αισθάνομαι ότι θ' αρρωστήσω, πονάει ο λαιμός μου, είμαι λίγο ζαβλακωμένη και ζαλίζομαι.

Πως θα περάσει αυτή η μέρα;

Ευτυχώς η, όχι βιαστική, δουλειά αναβάλλεται (απο μένα) γι' αύριο! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

E, βλακείες, εξυπνάκηδες που ειρωνεύονται ο ένας τον άλλον.

Εγώ εξέφρασα την άποψή μου στο θέμα, ήταν για το αν πρέπει οι ομοφυλόφιλοι να γίνονται γονείς (λες και θα μας ζητήσουν την άδεια) και δεν έδωσα άλλη σημασία.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria77 είπε:
E, βλακείες, εξυπνάκηδες που ειρωνεύονται ο ένας τον άλλον.

Εγώ εξέφρασα την άποψή μου στο θέμα, ήταν για το αν πρέπει οι ομοφυλόφιλοι να γίνονται γονείς (λες και θα μας ζητήσουν την άδεια) και δεν έδωσα άλλη σημασία.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ

τι έγινε πάλι?

κάτι είδα...

νομίζω ότι ανοίγουν επίτηδες θέματα τέτοιου είδους...

για να γίνονται τσακωμοί...

πότε για ρατσισμό,πότε για το ένα,πότε για το άλλο...

αμάν πια!!

προτιμώ να μιλάμε για μας...για τα παιδάκια μας και ωραία θέματα!!

ελεναδίτσα θες να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις μπομπονιέρες??

δείξε μας τίποτα!!

Διαφημίσεις

Γειά σας καριτσάκια! Γειά σου ευάκι! Και η δικιά μου μαλωμένη με τον ύπνο. το μεσημέρι πάνω απο μια ώρα αν κοιμηθεί θα είναι θαύμα. το βράδυ αν αποφασίσει να κοιμηθεί, θα κοιμηθεί ως το πρωί με λίγη γκρίνια στο ενδιάμεσο που με αγκαλίτσα ή πιπίλα την ξεπερνάμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...