Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

τζες,αυτο που μου εστειλες με τα μεταλλαγμενα,δεν μπορω να το διαβασω,ειναι αλλοιωμενο.

εγω εχω βγαλει τα ματια μου να βλεπω μπομπο για την βαφτιση και δεν μπορω να καταληξω πουθενα.πολυ αναποφασιστη ειμαι!

και τα εχω παρει στο κρανιο με το premaman.ειχα παρει μια κουνια που γινεται μονο κρεβατι,και τωρα που το συναρμολογησε ο αντρας μου,ειδαμε οτι δεν εχει βαση για να μπει το στρωμα!κι αντε να ψαχνω τωρα την αποδειξη,και να τρεχω εκει!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τα εχω παρει στο κρανιο με το premaman.ειχα παρει μια κουνια που γινεται μονο κρεβατι,και τωρα που το συναρμολογησε ο αντρας μου,ειδαμε οτι δεν εχει βαση για να μπει το στρωμα!κι αντε να ψαχνω τωρα την αποδειξη,και να τρεχω εκει!

Να υποθέσω ότι δεν κατέβαιναν τα κάγκελα αλλά το στρώμα;;;; Μήπως παιδί μου απλά κατεβαίνει κ πάει πιο χαμηλά γιατί που στηριζόταν το στρώμα όταν ήταν κουνια;;;

τι εννοείς δεν έχει βάση?

δεν την είχατε συναρμολογήσει?

και η δικιά μας από τα mothercare γίνεται κρεβατάκι.

κρεβατι μονό γινεται ,οχι κρεβατακι που βγαζεις το καγκελακι απο την κουνια,ειναι πιο μεγαλο απο κουνια.δεν εχει πατο για τις ταβλες για να μπει το στρωμα.μονο τον σκελετο μας δωσανε.καταλαβες?

κρεβατι μονο γινεται ,οχι κρεβατακι που βγαζεις το καγκελακι απο την κουνια,ειναι πιο μεγαλο απο κουνια.δεν εχει πατο για τις ταβλες για να μπει το στρωμα.μονο τον σκελετο μας δωσανε.καταλαβες?

για να γίνει μονο κρεβάτι λογικά θα πρέπει να σας έχουν δώσει τα πλαινα μεγαλύτερα κομμάτια... δεν μας τα λες καλά φιλενάδα θα μας τρελάνεις

Διαφημίσεις

για να γίνει μονο κρεβάτι λογικά θα πρέπει να σας έχουν δώσει τα πλαινα μεγαλύτερα κομμάτια... δεν μας τα λες καλά φιλενάδα θα μας τρελάνεις

ναι βρε κοπελα μου,αυτο λεω,αλλα δεν το εξηγω σωστα.μας δωσανε μονο τα πλαινα κομματια.αυτο λεω.δεν μας δωσανε βαση,κατι για να μπει το στρωμα.

λοιπόν αν θυμάμαι καλά η δική μου είναι κούνια που γίνεται κρεβατάκι,είναι 1.40χ70.

είναι μεγάλη δλδ.

ανεβοκατεβαίνει μόνο το στρώμα,μετά βγαίνουν κάγκελα και το κάτω μέρος (εκεί που είναι τα πόδια) και γίνεται μονό κρεβατάκι...

δεν ήταν συσκευασμένη?

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ!!!!!

Δεν μπαινω και πολυ συχνα γιατι τα πρωινα ψιλοτρεχω λιγακι με μανικιουρ που κανω!!!!Το βραδυ παλι μπαινω λιγο στο fb για να χαλαρωνω!!!

Εμεις ειμαστε μια χαρα,αν εξαιρεσουμε μονο οτι ακομα δεν γνωριζουμε τι θα πει υπνος!!!!Κοιμαται ελαχιστές ωρες το σκατο μου!!!

λοιπόν αν θυμάμαι καλά η δική μου είναι κούνια που γίνεται κρεβατάκι,είναι 1.40χ70.

είναι μεγάλη δλδ.

ανεβοκατεβαίνει μόνο το στρώμα,μετά βγαίνουν κάγκελα και το κάτω μέρος (εκεί που είναι τα πόδια) και γίνεται μονό κρεβατάκι...

δεν ήταν συσκευασμένη?

Ετσι ειναι και η δικη μας κουνια!!!!

είναι μεγάλη δλδ.

δεν ήταν συσκευασμένη?

την ειχαμε σαν κουνια.σαν κουνια,ειναι μικρη,δεν ειναι 1,40.μετα βγαλαμε τα καγκελα,και κρατησαμε το κεφαλαρι και το κατω μερος.μας ειχανε δωσει μια κουτα κι ειχε τα πλαινα μεγαλα κομματια του κρεβατιου.τιποτα αλλο.θελουμε σιγουρα και πιο μεγαλο στρωμα.αλλα που θα το βαλουμε,αν δεν εχει βαση?

τεσπα,σας κουρασα.πρεπει να παω απο κει να δω τι θα μου πουνε.

Διαφημίσεις

α είναι διαφορετική από την δική μας,δλδ είναι ασύμφορη...

θέλει κι άλλο στρώμα?αχ.

το δικό μας έκανε 100Ε

να πας να τους το πεις...την έκαναν την βλακεία τους.

ευάκι που είσαι βρε κορίτσι??

γιατί δεν κοιμάστε?

κάνει ανήσυχο ύπνο??

γεια σου ευακι!!!τι κανεις?

λοιπον,πηρα τηλ. κι εχει κλεισει το καταστημα στο ηρακλειο,και μου ειπαν οτι η βαση ειναι εξτρα και κανει 50ε!:shock:

δεν μου ειχαν πει φυσικα κατι τετοιο,αλλα και τωρα που το ξερω σιγα μην το παραγγειλω.ευτυχως πιανουν τα χερια του αντρα μου και κατι θα φτιαξει.

και μετα σου λενε,επωνυμα.βλακειες!

α είναι διαφορετική από την δική μας,δλδ είναι ασύμφορη...

θέλει κι άλλο στρώμα?αχ.

το δικό μας έκανε 100Ε

να πας να τους το πεις...την έκαναν την βλακεία τους.

ευάκι που είσαι βρε κορίτσι??

γιατί δεν κοιμάστε?

κάνει ανήσυχο ύπνο??

Δεν τον λες ανησυχο υπνο ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟ!!!Γουσταρει να ειναι ξυπνια!!!!

α και πάτε στα μπουζούκια κάθε βράδυ?

τέλεια!!

και πότε νυστάζει?

κοιμάται την ημέρα?

ελεναδίτσα την πατήσατε δλδ ε?

Το περιεργο ειναι οτι κοιμαται μονο 2 ωρες την ημερα 1-3!!!

Τι να σου πω.Μαλλον παρακοιμηθηκε στην κοιλια μου και τωρα ξεσπαει!!!Θελει να γνωρισει τον κοσμο το παιδι μου!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...