Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενη ελενη ελενη ελενηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!στειλε μου σε παρακαλω αυτο το βιβλιοοοοο (το πειθαρχια χωρις ξυλο και φωνες)!!!!! τα εχω παιξει!!!!

ρε κοριτσια σας ακουνε τα μικρα οταν τα μαλωνετε; τι θα κανω δεν με ακουει καθολου το σκατο!!!! ολη μερα χοροπηδαει και τρεχει πανω σε καναπεδες και τραπεζια..το πως δεν εχει χτυπησει ακομα ειναι θαυμα!!!:(:(:( και οσο και να την μαλωσω αυτη το εχει βρει παιχνιδι και το κανει ακομα πιο συχνα για να την κυνηγαω!!! σημερα οποτε το εκανε την μαλωνα και την εβαζα για 5 λεπτα στην κουνια της και γκαριζε!!!μας ακουσε ολη η γειτονια!!!! Και μολις την εβγαζα και της ελεγα δεν θα το ξανακανεις μου εκανε αγκαλιες και με φιλουσε και μετα απο 1 λεπτο παλι τα ιδια!!! Τι κανω λαθος επιτελους;;

:lol::lol:

γεια σας κοριτσια!

δεσποινακι,μην αγχωνεσαι καλε!

ολα τα παιδακια σ'αυτην την ηλικια τα ιδια κανουν απ'οτι φαινεται!

κι εμενα τα ιδια.σκαρφαλωνει καναπεδες,καρεκλες,τραπεζια,τα ριχνει ολα κατω επιτηδες για να την κυνηγαω,και χασκογελαει οποτε της νευριαζω και την μαλωνω.

αν και νομιζω οτι το βιβλιο αναφερεται για πιο μετα, θα στο στειλω γιατι ερχονται και χειροτερα!στειλε μου το e-mail σου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα μαλλάκια της τον τελευταίο μήνα μακρυναν αρκετά κ μονο με την πετσέτα έμεναν βρεγμένα. Έτσι τα στεγνώνω όσο μπορώ με την πετσέτα κ βάζω το πιστολάκι στο χαμηλό. Δεν νομίζω να πάθουν κάτι, εξάλλου αφού δεν πέφτει βούρτσα στο στέγνωμα δεν χαλάει ούτε η τρίχα. Οταν ειναι εντελώς στεγνά της τα χτενίζω κ είναι οκ

και εγω αυτο πιστευω αλλα εχω εναν κολλημενο στο σπιτι με την κορη του:shock::shock: δεν βαριεσαι...καλοκαιριαζει...

:lol::lol:

γεια σας κοριτσια!

δεσποινακι,μην αγχωνεσαι καλε!

ολα τα παιδακια σ'αυτην την ηλικια τα ιδια κανουν απ'οτι φαινεται!

κι εμενα τα ιδια.σκαρφαλωνει καναπεδες,καρεκλες,τραπεζια,τα ριχνει ολα κατω επιτηδες για να την κυνηγαω,και χασκογελαει οποτε της νευριαζω και την μαλωνω.

αν και νομιζω οτι το βιβλιο αναφερεται για πιο μετα, θα στο στειλω γιατι ερχονται και χειροτερα!στειλε μου το e-mail σου.

που εισαιιιιι!!!! στο εστειλα με πμ

και εγω αυτο πιστευω αλλα εχω εναν κολλημενο στο σπιτι με την κορη του:shock::shock: δεν βαριεσαι...καλοκαιριαζει...

το καλοκαίρι δεν θα είναι πρόβλημα!!! Βέβαια τα παιδάκια μου που θα φύγουν Ιταλία εκεί στο βουνό πέφτει η θερμοκρασία το βράδυ στους 16 βαθμούς, έχει υγρασια αρα πάλι θα τα στεγνώνουμε τα μαλλακια κ θα κοιμούνται με παπλωμα.. κι εγώ εδω να τσιρτσιρίζομαι απ'τη ζέστη

εδώ είμαι κι εγώ,είχε γίνει κατάληψη από το αγόρι μου στο laptop!!!

γελούσα με το ράδιο αρβύλα!!

και η δική μου μην νομίζετε ότι ακούει...

εντάξει δεν έχω παράπονο,ήσυχη είναι...

αλλά αν την πιάσει το στραβό της...100 φορές θα την μαλώσω κι αυτή μου γυρνάει το κεφάλι επιδεικτικά...

της αρέσει να την κυνηγάμε και να πάιζουμε κρυφτό.

ευτηχώς δεν έχει μάθει να ανεβαίνει σε τραπέζια και καναπέδες...

μια φορά έκανε κίνηση να ανέβει την εσωτερική σκάλα,έπεσε και δεν ξαναπλησίασε...

ευτηχώς ούτε ο δικός μου παρακολουθεί αθλητικά!!!

αχ αυτές οι καούρες της εγκυμοσύνης,ακόμα τις θυμάμαι...

ότι κι αν έτρωγα...

βρε κορίτσια τι σκέφτεστε όλη την ώρα?

κι εγώ θέλω το σπίτι να είναι τακτοποιημένο,ειδικά ο κάτω όροφος...σαλόνι-τραπεζαρία,κουζίνα και wc...

μόνο παιχνίδια έχουμε σε μια γωνία,και τα κατσαρολικά περιφέρονται παντού και τα μαζεύω συνέχεια.

αλλά δεν μπορεί να έρθει άνθρωπος ξαφνικά και να γίνεται panic room!!!

λατρέυω το μανικιούρ πεντικιούρ!!!

πεντικιούρ έχω κάνει μια φορά μόνο,αλλά μανικιούρ κάνω συνήθως 1-2 φορές το χρόνο, και σε ειδικές περιπτώσεις...

τελευταία φορά ήταν στην βάφτιση της Έλλης...

τώρα θα κάνω στη βάφτιση της ανηψιάς μου...

μια φορά το χρόνο δλδ...

τέλεια!!

Διαφημίσεις

κι εγώ χρησιμοποιώ πιστολάκι από τον χειμώνα,γιατί την κάνουμε μπάνιο πριν κοιμηθεί....

δεν έχει ανάγκη...

μην μιλάτε για κολημμένους...ο δικός μου έχει πάθει εξάρτηση...

το καλοκαίρι δεν θα είναι πρόβλημα!!! Βέβαια τα παιδάκια μου που θα φύγουν Ιταλία εκεί στο βουνό πέφτει η θερμοκρασία το βράδυ στους 16 βαθμούς, έχει υγρασια αρα πάλι θα τα στεγνώνουμε τα μαλλακια κ θα κοιμούνται με παπλωμα.. κι εγώ εδω να τσιρτσιρίζομαι απ'τη ζέστη

ρε συ τζες..διαβαζω τα ποστ που μιλας για το ταξιδι των παιδιων και μου λειπουν εμενα!!!πως θα αντεξεις 2 μηνες;; ειναι πολυ καλο για τα παιδια αλλα αχ βαχ μιλαμε!!!

Διαφημίσεις

goodmorning angels!!!!

τι κάνετε κορίτσια?

jesgk γιατί δεν έχεις κέφια κορίτσι μου?

η εύα που είναι?στο fb μπαίνει...εδώ γιατί δεν μπαίνει?

εγώ σπίτι κλασικα.η μικρή παίζει στη κούνια της.

κοιμήθηκε πάρα πολύ χθες το βράδυ,από τις 21.00 μέχρι τις 10.00...

σήμερα βαριέμαι να κάνω δουλειές,αργότερα θα μαγειρέψω ωγκρατέν...

μάζεψα ρούχα κι άλλαξα σεντόνια.

αυτά τα λίγα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...