Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολλές καλησπέρες!!

Τί κάνετε τσούπρες; Οι περισσότερες την κοπανίσατε!!

Προσπ ... σαλάτα... πες μου ότι κάνεις δίαιτα να τρελαθώ!!! Εμένα με έπιασε μια αααα πείνα κ τηγάνισα μια χοιρινή μπριζόλα πριν λίγο κ την καταβρόχθισα!!!! :D

Μόλις χτύπησα κ μια σοκοφρέτα που πήρε ο πεθερός μου για τα παιδιά (δεν είμαι παιδί εγώ;;;:tongue:);;;;;

Νυστάζω αλλά σαν να μην θέλω να κοιμηθώ για να μην έρθει η αυριανή μέρα κ αρχίσω πάλι να σκέφτομαι. ποσο θα ήθέλα να μην σκέφτομαι.

Μια που θίξατε το θέμα του νοικοκυριού. ... ... Ειναι φορές που λείπουν τα παιδιά στις κούνιες κ μπορεί να σιδερώσω ή να ξεσκονίσω... είναι άλλες φορές που φτιάχνω τα νύχια μου ή τα καλλυντικά μου όπως σήμερα ή απλά κοιτάζω το ταβάνι.

Εχω αυτή την δυνατότητα αφού με βοηθά η μητέρα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν δεν είναι εδώ το σπίτι είναι μπάχαλο. Οποιαδήποτε στιγμή έρθει κάποιος απροειδοποίητα δεν θα δει κάτι διαφορετικό από τις μέρες που μπορεί να καλέσω κόσμο. Ειναι τακτοποιημένα κ έτσι ήμουν από την αρχή του γάμου.

Απλά μετά την κόρη προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου. Εχω δυο παιδιά κ έναν άντρα που πρέπει με κάποιο τρόπο να του διατηρήσω το ενδιαφέρον κ σίγουρα το καθαρό σπίτι δεν αρκεί

Για τις εγκυμοσύνες: Στην πρώτη ήμουν ξένοιαστη, ήρεμη, όλο ζωντάνια, ένιωθα υγιέστατη με πολύ αντοχή ..8 μηνών έκανα παρκέ σε όλο το σπίτι

Στην κόρη ήμουν αγχωμένη, στενοχωρημένη με νεύρα κ ένα βράδυ από τους 9 μήνες δεν κοιμήθηκα από τον πόνο στη μέση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια σας ακουνε τα μικρα οταν τα μαλωνετε; τι θα κανω δεν με ακουει καθολου το σκατο!!!! ολη μερα χοροπηδαει και τρεχει πανω σε καναπεδες και τραπεζια..το πως δεν εχει χτυπησει ακομα ειναι θαυμα!!!:(:(:(

μια από τα ίδια.!! εγώ που ο πρώτος ήταν ήσυχος κ με το πρώτο "μη" σταματούσε έχω χάσει το μπούσουλα με αυτη τη μικρή ατίθαση κορούλα που έμπλεξα.

ελενη ελενη ελενη ελενηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!στειλε μου σε παρακαλω αυτο το βιβλιοοοοο (το πειθαρχια χωρις ξυλο και φωνες)!!!!! τα εχω παιξει!!!!

ρε κοριτσια σας ακουνε τα μικρα οταν τα μαλωνετε; τι θα κανω δεν με ακουει καθολου το σκατο!!!! ολη μερα χοροπηδαει και τρεχει πανω σε καναπεδες και τραπεζια..το πως δεν εχει χτυπησει ακομα ειναι θαυμα!!!:(:(:( και οσο και να την μαλωσω αυτη το εχει βρει παιχνιδι και το κανει ακομα πιο συχνα για να την κυνηγαω!!! σημερα οποτε το εκανε την μαλωνα και την εβαζα για 5 λεπτα στην κουνια της και γκαριζε!!!μας ακουσε ολη η γειτονια!!!! Και μολις την εβγαζα και της ελεγα δεν θα το ξανακανεις μου εκανε αγκαλιες και με φιλουσε και μετα απο 1 λεπτο παλι τα ιδια!!! Τι κανω λαθος επιτελους;;

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ..

Ουτε εμενα ακουει, κανει οτι θελει, απλα το καλο ειναι οτι δεν ξεφευγει σε καμια περιπτωση..Αν της πουμε μη σε κατι μπορει να το κανει για λιγο αλλα μετα σταματαει..ΤΟ κολλημα της ειναι ο σκουπιδοτενεκες, απο εκει δεν φευγει:tongue:

yRf6p1.png

Πολλές καλησπέρες!!

Τί κάνετε τσούπρες; Οι περισσότερες την κοπανίσατε!!

Προσπ ... σαλάτα... πες μου ότι κάνεις δίαιτα να τρελαθώ!!! Εμένα με έπιασε μια αααα πείνα κ τηγάνισα μια χοιρινή μπριζόλα πριν λίγο κ την καταβρόχθισα!!!! :D

Μόλις χτύπησα κ μια σοκοφρέτα που πήρε ο πεθερός μου για τα παιδιά (δεν είμαι παιδί εγώ;;;:tongue:);;;;;

Νυστάζω αλλά σαν να μην θέλω να κοιμηθώ για να μην έρθει η αυριανή μέρα κ αρχίσω πάλι να σκέφτομαι. ποσο θα ήθέλα να μην σκέφτομαι.

Μια που θίξατε το θέμα του νοικοκυριού. ... ... Ειναι φορές που λείπουν τα παιδιά στις κούνιες κ μπορεί να σιδερώσω ή να ξεσκονίσω... είναι άλλες φορές που φτιάχνω τα νύχια μου ή τα καλλυντικά μου όπως σήμερα ή απλά κοιτάζω το ταβάνι.

Εχω αυτή την δυνατότητα αφού με βοηθά η μητέρα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν δεν είναι εδώ το σπίτι είναι μπάχαλο. Οποιαδήποτε στιγμή έρθει κάποιος απροειδοποίητα δεν θα δει κάτι διαφορετικό από τις μέρες που μπορεί να καλέσω κόσμο. Ειναι τακτοποιημένα κ έτσι ήμουν από την αρχή του γάμου.

Απλά μετά την κόρη προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου. Εχω δυο παιδιά κ έναν άντρα που πρέπει με κάποιο τρόπο να του διατηρήσω το ενδιαφέρον κ σίγουρα το καθαρό σπίτι δεν αρκεί

Για τις εγκυμοσύνες: Στην πρώτη ήμουν ξένοιαστη, ήρεμη, όλο ζωντάνια, ένιωθα υγιέστατη με πολύ αντοχή ..8 μηνών έκανα παρκέ σε όλο το σπίτι

Στην κόρη ήμουν αγχωμένη, στενοχωρημένη με νεύρα κ ένα βράδυ από τους 9 μήνες δεν κοιμήθηκα από τον πόνο στη μέση

Αχ κι εγω θελω να κοιταω το ταβανι.. Τι κανεις κοριτσι;;

yRf6p1.png

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ..

.ΤΟ κολλημα της ειναι ο σκουπιδοτενεκες, απο εκει δεν φευγει:tongue:

τί κόλλημα είναι αυτό με τα σκουπίδια ... έλεος μια μέρα τα άδειασα δυο φορες, νόμιζα πως είχε πετάξει μέσα το ρολόι μου που δεν το έβρισκα πουθενά!

Διαφημίσεις

Προσπ κοριτσακι δεν θα ερθουμε τελικα το Σαββατο. θα πρεπει να παμε καπου γυρω στις 8 οποτε δεν προλαβαινουμε..Αλλη φορα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ομως!!!

Εμενα με τα μωρα, κουκλακια, Μinnie, Hello Kitty, Forever Friends κτλ κτλ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!!! Την εχω εκπαιδευσει..Τα ταιζουμε, τα παμε ατα, τους βαζουμε ορο και οτι αλλο φανταζεστε..ΠΟΛΥ μου αρεσει..Ειναι γλυκα οταν τα κανει αυτα..Κι εμεις το καροτσακι της Fisher-Price εχουμε απο τα Χριστουγεννα..Ουτε καν περπαταγε αλλα επαιζε!!

yRf6p1.png

τί κόλλημα είναι αυτό με τα σκουπίδια ... έλεος μια μέρα τα άδειασα δυο φορες, νόμιζα πως είχε πετάξει μέσα το ρολόι μου που δεν το έβρισκα πουθενά!

Ελα ντε..Τα τραβανε τα μικροβια;;;;;;;Τι να πω κ παθαινω εγκεφαλικο με αυτα..Παλι καλα που βλεπεις Μποτρινι..Μη μιλας καθολου!! ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΜΠΑΣΚΕΤ:evil::evil::evil:

yRf6p1.png

Α!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ!!!!:confused::confused::confused::confused:

εμενα δοξα το θεο οποτε της πεφτει φαγητο κατω το παιρνει και παει και το πεταει στα σκουπιδια...το ιδιο και την πανα της οταν την αλλαζω (οχι τη χεσμενη ντε!!ειπαμε!!!:D:D:D) σε ολα τα αλλα ομως...μπαχαλο...

καροτσι με μωρο της εχω παρει εδω και 2 μηνες και παιζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!! και στις κουνιες με αυτο παμε!!!! το ταιζει (μαμ μωμό) το κοιμιζει (νανι μωμο), το κανει κουνια στην κουνια της (ουνια μωμο) κακά μωμο, νεό μωμο (νερο) , νάνιο μωμί (μπανιο) ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΙΑ!!! Αφου σκεφτομαι οτι θα γεννηθει ο μπεμπης και θα τον βρω καμια μερα στο μπαλκονι να τον κοβει βολτες με το καροτσι

Ελα ντε..Τα τραβανε τα μικροβια;;;;;;;Τι να πω κ παθαινω εγκεφαλικο με αυτα..Παλι καλα που βλεπεις Μποτρινι..Μη μιλας καθολου!! ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΜΠΑΣΚΕΤ:evil::evil::evil:

Αγάπη μια τηλεόραση έχεις;;;;; Πάνε αλλού!!!!

Εμένα ο Στ. έχει όλααα τα κακά αλλά δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, ποδόσφαιρο κ τα συναφή

Διαφημίσεις

Α!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ!!!!:confused::confused::confused::confused:

εμενα δοξα το θεο οποτε της πεφτει φαγητο κατω το παιρνει και παει και το πεταει στα σκουπιδια...το ιδιο και την πανα της οταν την αλλαζω (οχι τη χεσμενη ντε!!ειπαμε!!!:D:D:D) ...

σκεφτομαι οτι θα γεννηθει ο μπεμπης και θα τον βρω καμια μερα στο μπαλκονι να τον κοβει βολτες με το καροτσι

:D:D:D

Προσπ κοριτσακι δεν θα ερθουμε τελικα το Σαββατο. θα πρεπει να παμε καπου γυρω στις 8 οποτε δεν προλαβαινουμε..Αλλη φορα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ομως!!!

Εμενα με τα μωρα, κουκλακια, Μinnie, Hello Kitty, Forever Friends κτλ κτλ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!!! Την εχω εκπαιδευσει..Τα ταιζουμε, τα παμε ατα, τους βαζουμε ορο και οτι αλλο φανταζεστε..ΠΟΛΥ μου αρεσει..Ειναι γλυκα οταν τα κανει αυτα..Κι εμεις το καροτσακι της Fisher-Price εχουμε απο τα Χριστουγεννα..Ουτε καν περπαταγε αλλα επαιζε!!

ΠΩΠΩ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΠΜ!!!! PROSP ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΤΟ ΣΚ!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!

Η δική μου έχει φάει κόλλημα και με το πιστολάκι των μαλλιών, σήμερα αφού έκανα πόσσσσηηη ώρα να τις τα στεγνώσω ήθελε να στεγνώσει κ τα μαλλιά του αδερφού της... ευτυχώς ειναι βολικός κ καθόταν , του το κοπάνησε κ δυο φορές στο κεφάλι.. τίποτα ο γιός .. ατάραχος.. τί τραβάει το μανάρι μου..τώρα τον καταλαβαίνω τί λούκι τραβάει...

Η δική μου έχει φάει κόλλημα και με το πιστολάκι των μαλλιών, σήμερα αφού έκανα πόσσσσηηη ώρα να τις τα στεγνώσω ήθελε να στεγνώσει κ τα μαλλιά του αδερφού της... ευτυχώς ειναι βολικός κ καθόταν , του το κοπάνησε κ δυο φορές στο κεφάλι.. τίποτα ο γιός .. ατάραχος.. τί τραβάει το μανάρι μου..τώρα τον καταλαβαίνω τί λούκι τραβάει...

:D:D:D:D:D:D:D:D ρε τον ερμο τον αδερφο τι του μελε να παθει!!!:D:D:D:D γυναικες παιδι μου!!!

αληθεια, της τα στεγνωνεις με πιστολακι;; γιατι και εμενα της μικρης δεν στεγνωνουν πια με την πετσετα αλλα μια φορα που της εβαλα πιστολακι με εκραξε το στεφανι οτι θα της καψω τα μαλλια και κωλωσα να το ξανακανω....:oops::oops::oops::oops::oops:

:D:D:D:D:D:D:D:D ρε τον ερμο τον αδερφο τι του μελε να παθει!!!:D:D:D:D γυναικες παιδι μου!!!

αληθεια, της τα στεγνωνεις με πιστολακι;; γιατι και εμενα της μικρης δεν στεγνωνουν πια με την πετσετα αλλα μια φορα που της εβαλα πιστολακι με εκραξε το στεφανι οτι θα της καψω τα μαλλια και κωλωσα να το ξανακανω....:oops::oops::oops::oops::oops:

Τα μαλλάκια της τον τελευταίο μήνα μακρυναν αρκετά κ μονο με την πετσέτα έμεναν βρεγμένα. Έτσι τα στεγνώνω όσο μπορώ με την πετσέτα κ βάζω το πιστολάκι στο χαμηλό. Δεν νομίζω να πάθουν κάτι, εξάλλου αφού δεν πέφτει βούρτσα στο στέγνωμα δεν χαλάει ούτε η τρίχα. Οταν ειναι εντελώς στεγνά της τα χτενίζω κ είναι οκ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...