Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Στο παπαγ... ησουν;;;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι εχεις δικιο σε αυτα που λες..

οχι δεν ειμαι η καλυτερη νοικοκυρα απλα δεν μπορω να αφηνω το σπιτι στη μοιρα του..αλλωστε ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν φροντιζει για αυτο εκτος και αν το ζητησω η το επιβαλλω. Και δεν ειμαι τακτικη οσο στο παρελθον..απλα γιατι δεν εχω χρονο και δεν εχω καθε μερα κουραγια..

οπως βλεπεις αυτο που κανω για τον εαυτο μου και με χαλαρωνει καταναλωνοντας χρονο ειναι να γραφω στο parents η στο facebook η οπου αλλου μπορω να κανω chat. Αυτο με χαλαρωνει, η επικοινωνια δηλαδη εφοσον δεν εχω τη δυνατοτητα να βγω εξω η να μιλησω καποιες συγκεκριμενες ωρες με τους ανθωρπους που θελω απο κοντα..

για καποιον αλλο ειναι ο υπνος, το μανικιουρ, το φαγητο.. Αυτα για μενα ειναι καποιες αλλες στιγμες αλλα οχι της καθημερινοτητας για πολλους λογους.

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!;)

το να αφιερωσεις λιγο χρονο στον εαυτο σου δεν σημαινει απαραιτητα πως αφηνεις το σπιτι στη μοιρα του...........

καληνυχτα δημητρωωωω:)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το να αφιερωσεις λιγο χρονο στον εαυτο σου δεν σημαινει απαραιτητα πως αφηνεις το σπιτι στη μοιρα του...........

θα αργησω να βαλω μυαλο..δηλαδη ποτε..

καληνυχτες..

ασε που συνηθως θελει και λεφταααααααααα... για να γινει και σωστα η δουλεια.. τοσα spa ανεργα να μεινουν???:tongue:

ξέρεις πως ήμουν?

από το πρώί μέχρι το βράδυ έκανα εμετούς...

η αναγούλα δεν εφεύγε ποτέ,να έχω κάνει μόλις εμετό και να είμαι πάλι χάλια.

να είμαι όλη μέρα στο μαγαζί ένα ερείπιο...να έχω πελάτη κι εγώ στην τουαλέτα να κάω εμετό...

"ωραίες εποχές"

έχασα 5 κιλά,ότι έτρωγα το έβγαζα!!

τους πρώτους 4 μήνες,μετά ήμουν καλύτερα.

ξέρεις πως ήμουν?

να είμαι όλη μέρα στο μαγαζί ένα ερείπιο...να έχω πελάτη κι εγώ στην τουαλέτα να κάω εμετό...

"ωραίες εποχές"

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ...ωραιαααααα... :rolleyes:

Διαφημίσεις

θα αργησω να βαλω μυαλο..δηλαδη ποτε..

καληνυχτες..

Και εγώ τέτοιος βλάκας είμαι! Εν τω μεταξύ τώρα που λείπει και ο άντρας μου και η πεθερά σκούρα τα πράγματα. Η μικρή δεν συμαζέυεται. Σήμερα γύρισα απο τη δουλειά και πήγα να την πάρω απο τη μαμά μου, ε μόλις μπήκαμε στην αυλή έτρεξε στην καγκελόπορτα κόλλησε την μούρη της και άρχισε να κλαίει σπαρακτικά και να φωνάζει ΑΤΑ! ΑΤΑ! 9 η ώρα με το ζόρυ ανεβήκαμε στο σπίτι. Απο τις 7μιση το πρωί που έφυγα. Τώρα μόλις κοιμήθηκε και ψάχνω λίγο κουράγιο να κάνω καμιά δουλίτσα πριν τη πέσω.

Και εμείς έχουμε καρότσι. Ένα της fisher price αλλά ρε κορίτσια δεν παίζει η δικιά μου με παιχνίδια. Θα δώσει μια σκουντιά το καροτσάκι και θα το παρατήσει, μετά θα πατήσει ένα πλήκτρο απο το πιανάκι της θα το αφήσει και αυτό. Θα κάνει οοο το μωρό της αλλά δεν το κρατάει πάνω απο 2 λεπτά. :confused:

ειναι αυτοι οι 9 μηνες ομως...αλλο πραγμα!!

ζηλευω τις κοπελες που κανουν κατι εγκυμοσυνες χαρμα! Αυτες που δεν προβληματιζονται με τιποτε, δεν ρωτανε για τιποτε και πανε και ταξιδια στην αλλη ακρη του κοσμου και φευγουν οι μηνες νερο..

Και εγώ τέτοιος βλάκας είμαι! Εν τω μεταξύ τώρα που λείπει και ο άντρας μου και η πεθερά σκούρα τα πράγματα. Η μικρή δεν συμαζέυεται. Σήμερα γύρισα απο τη δουλειά και πήγα να την πάρω απο τη μαμά μου, ε μόλις μπήκαμε στην αυλή έτρεξε στην καγκελόπορτα κόλλησε την μούρη της και άρχισε να κλαίει σπαρακτικά και να φωνάζει ΑΤΑ! ΑΤΑ! 9 η ώρα με το ζόρυ ανεβήκαμε στο σπίτι. Απο τις 7μιση το πρωί που έφυγα. Τώρα μόλις κοιμήθηκε και ψάχνω λίγο κουράγιο να κάνω καμιά δουλίτσα πριν τη πέσω.

Και εμείς έχουμε καρότσι. Ένα της fisher price αλλά ρε κορίτσια δεν παίζει η δικιά μου με παιχνίδια. Θα δώσει μια σκουντιά το καροτσάκι και θα το παρατήσει, μετά θα πατήσει ένα πλήκτρο απο το πιανάκι της θα το αφήσει και αυτό. Θα κάνει οοο το μωρό της αλλά δεν το κρατάει πάνω απο 2 λεπτά. :confused:

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!

Και η δικια μου αδιαφορη...ολο για το φεγγαρι με ρωταει, μπουααααα μας κανει αφου μας κρυβεται και να κανει τον αναρριχητη οπου βρει..

ξέρεις πως ήμουν?

"ωραίες εποχές"

Εγώ δεν είχα τέτοια. Μόνο οι καούρες με ταλαιπώρησαν τους τελευταίους μήνες! Πολύ χάλια!

απορω τι εχει απογινει η σαλατα μου..ξεκοκαλιζει τον τονο??????..παω να τσεκαρω γιατι νυσταζω..

αυριο κοπανα απο τη δουλεια μπας και τελειωσω κατι εκκρεμοτητες του σπιτιου..

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είχα τέτοια. Μόνο οι καούρες με ταλαιπώρησαν τους τελευταίους μήνες! Πολύ χάλια!

εγω στη μικρη εκτος απο δυο τρεις εμετους στην αρχη, την περιδεση και κατι κολικους νεφρου κατα τάλλα ειχα καλη εγκυμοσυνη αλλα ημουν μονιμα στο σπιτι και ξεκουραζομουν οποτε και οσο ηθελα και πανω απο ολα καλη διατροφη

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!

Και η δικια μου αδιαφορη...ολο για το φεγγαρι με ρωταει, μπουααααα μας κανει αφου μας κρυβεται και να κανει τον αναρριχητη οπου βρει..

Η δικιά μου τώρα προκαλεί για να την κηνυγάμε. Πάει στον αποκωδικοποιητή και τραβάει την κάρτα και τη βγάζει και ξέρει οτι ο μπαμπάς της θα της κάνει παρατήρηση. Για να τον προκαλέσει λοιπόν πάει , πιάνει την κάρτα χωρίς να την τραβήξει και κοιτάει τον μπαμπά της μες στα μάτια με πονηρό προκλητικό βλέμμα και η στάση του σώματος της είναι σκυφτή. Σηκώνεται ο άντρας μου και την κυνηγάει και αυτή τρέχει γελώντας να κρυφτεί στην αγκαλιά μου:D

ελενη ελενη ελενη ελενηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!στειλε μου σε παρακαλω αυτο το βιβλιοοοοο (το πειθαρχια χωρις ξυλο και φωνες)!!!!! τα εχω παιξει!!!!

ρε κοριτσια σας ακουνε τα μικρα οταν τα μαλωνετε; τι θα κανω δεν με ακουει καθολου το σκατο!!!! ολη μερα χοροπηδαει και τρεχει πανω σε καναπεδες και τραπεζια..το πως δεν εχει χτυπησει ακομα ειναι θαυμα!!!:(:(:( και οσο και να την μαλωσω αυτη το εχει βρει παιχνιδι και το κανει ακομα πιο συχνα για να την κυνηγαω!!! σημερα οποτε το εκανε την μαλωνα και την εβαζα για 5 λεπτα στην κουνια της και γκαριζε!!!μας ακουσε ολη η γειτονια!!!! Και μολις την εβγαζα και της ελεγα δεν θα το ξανακανεις μου εκανε αγκαλιες και με φιλουσε και μετα απο 1 λεπτο παλι τα ιδια!!! Τι κανω λαθος επιτελους;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...