Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κι εγώ τρελό πονοκέφαλο...

πήγαμε κι εμείς μια βόλτα με το αυτοκίνητο, περπάτήσαμε και λίγο παραλιακά..

και τώρα πίσω στη βάση μας.

μου αρέσουν τα καροτσάκια,είχε η ανηψιά μου.θα της πάρουμε κι εμείς σύντομα μου φαίνεται...

σήμερα τάιζε μια τη minnie της μια εμένα...με τα κουταλάκια της και τα κατσαρολικά της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Na΄μαι κι εγώ!!! Τα παιδιά κλασικά κούνιες, έφτιαξα λίγο τα καλλυντικά μου κ θα ξεβαφτώ σε λίγο, θα βάψω νύχι ...έχω πιει κ 2 ντεπόν με έχει πεθάνει το κεφάλι μου...

μπραβο βρε συ Jesgk.. εγω σε χαιρομαι.. εκμεταλλευεσαι ιδανικα τον ελευθερο χρονο σου για τον εαυτο σου.

Εγω απο την αλλη θα σιδερωνα ρουχα η θα σκουπιζα η θα κανα ολο και κατι με το σπιτι..το πολυ πολυ να κοιμομουν κανα μισαωρο..βεβαια εσενα στα πανε κουνιες με τις ωρες ενω εμεις το πολυ καμια ωρα και μεταξυ μας δεν με χαλαει οταν πηγαινω μαζι της..πιστευα οτι θα βαριεμαι αλλα τελικα ξεχνιεμαι εκει..και περναει και η ωρα και με θελει και μαζι της..χθες που εφευγε με τον πατερα της εκλαιγε που δεν τους ακολουθουσα και γυρισε σπαρακτικα και γραπωθηκε απο την καγκελοπορτα και φωναζε μαμαααα..και εγω δνε αντεξα, πηγα και εκατσα δεκα λεπτα και εκει που χε ξεχαστει γυρισα σπιτι για να κανω οτι ειχα να κανω..

κι εγω εδω...

ειχαμε παει επισκεψη στη θεια ,γυρισαμε φαγαμε αυγο(δεν ειχε περισσεψει φαγητο για βραδυ),ηπιε κι ενα μπιμπερο γαλα και την επεσε για τα καλα

εχω εκνευριστει με το συγκαμμα!!!!ελεος!!!!μα πριν φυγουμε απο το σπιτι,τον επλυνα και του αλλαξα πανα,φυγαμε στις 6 και γυρισαμε 8.30,ειχε ηδη κανει κακα του ,δεν ξερω ποτε γιατι δεν μυριζε καθολου και δεν μπηκα στο κοπο να τσεκαρω,και την ωρα που επινε γαλα,μου μυρισε λιγακι.......τον πλενω ,και παλι αρχισε να φωναζει !κοιταω και βλεπω δυο κοκκινα κωλομερακια....τα νευρα μου!αντε παλι να κοιμαται χωρις πανα,και να αλλαζω τα κατουρημενα το πρωι!!!!ευτυχως που υπαρχουν και τα σελτεδακια αλλιως το στρωμα θα ηταν για πεταμα

για το θεμα που σχολιαζατε νωριτερα,κι εγω πιστευω πως στη ζωη αυτη ,πρεπει να εισαι και λιγο τυχερος...σαφως και ολοι πρεπει να μην καθομαστε με σταυρωμενα χερια,αλλα να πραττουμε και να κυνηγαμε τα ονειρα μας,αλλα...............και λιγη τυχη δεν βλαπτει!αν εχεις τυχη διαβαινε δεν λενε????

μαεστρια,για πες για πες,δεν εχω κανει ποτε μανικιουρ-πεντικιουρ!ποση ωρα κραταει συνηθως?ειναι ωραια αισθηση?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εμεις πηγαμε απο τη μητερα μου και μετα σε μια παιδικη μου φιλη να τη δω και να μιλησουμε για κατι δουλειες. Η μικρη ξεσηκωνε βεβαια οτι εβλεπε μπρος της..

Εμεις εχουμε και καροτσακι για κουκλες και καροτσι λαικης με ολη τη πραματεια και καρτσι λικης -στρατα και ποδηλατο και οτι θες αλλα ακομη δεν τα βγαζουμε εξω..

να πω την αληθεια δεν βρισκω και το λογο να τα τραβολογαμε στις κουνιες..παρχουν και αλλα παιδακια που θα τα διεκδικουν και πιστευω οτι καλυτερα ειναι να χουν η ολα η κανενα. Μεγαλωνοντας βεβαια αυτο θα διαφοροποιηθει αλλα θα καταλαβαινει για να μοιραζεται καλυτερα.

Επισης για οποιαδηποτε αλλη βολτα αν παρουμε κανενα καροτσακι το πολυ πολυ να το σπρωχνει για λιγα λεπτα και μετα να το παρατησει..εμενα δεν βαζει και πωπο κατω..ως γνωστον..

κι εγω εδω...

ειχαμε παει επισκεψη στη θεια ,γυρισαμε φαγαμε αυγο(δεν ειχε περισσεψει φαγητο για βραδυ),ηπιε κι ενα μπιμπερο γαλα και την επεσε για τα καλα

εχω εκνευριστει με το συγκαμμα!!!!ελεος!!!!μα πριν φυγουμε απο το σπιτι,τον επλυνα και του αλλαξα πανα,φυγαμε στις 6 και γυρισαμε 8.30,ειχε ηδη κανει κακα του ,δεν ξερω ποτε γιατι δεν μυριζε καθολου και δεν μπηκα στο κοπο να τσεκαρω,και την ωρα που επινε γαλα,μου μυρισε λιγακι.......τον πλενω ,και παλι αρχισε να φωναζει !κοιταω και βλεπω δυο κοκκινα κωλομερακια....τα νευρα μου!αντε παλι να κοιμαται χωρις πανα,και να αλλαζω τα κατουρημενα το πρωι!!!!ευτυχως που υπαρχουν και τα σελτεδακια αλλιως το στρωμα θα ηταν για πεταμα

για το θεμα που σχολιαζατε νωριτερα,κι εγω πιστευω πως στη ζωη αυτη ,πρεπει να εισαι και λιγο τυχερος...σαφως και ολοι πρεπει να μην καθομαστε με σταυρωμενα χερια,αλλα να πραττουμε και να κυνηγαμε τα ονειρα μας,αλλα...............και λιγη τυχη δεν βλαπτει!αν εχεις τυχη διαβαινε δεν λενε????

μαεστρια,για πες για πες,δεν εχω κανει ποτε μανικιουρ-πεντικιουρ!ποση ωρα κραταει συνηθως?ειναι ωραια αισθηση?

μανικιουρ πεντικιουρ κανει η ΕΥΑ μας πλεον..αλλα σου πεφτει λιγο μακρυα

εγω πεντικιουρ δεν εχω κανει (και μαλλον δεν προκειται ποτε με τα χαλια νυχια που χω) αλλα μανικιουρ εχω κανει με την εννοια να βαλω τεχνητα νυχια μιας και ειμαι η γνωστη νευρασθενικη της παρεας που ξεσπαω νυρα και αγχος στα νυχια μου απο νηπιο..και αυτη η διαδικασια ειναι ωραια φαση..κατι αποκλειστικα γαι τον εαυτο σου και το αποτελεσμα ειναι σουπερ..αλλα κοστιζει το ατιμο..

παρολα αυτα εγω ΠΟΤΕ δεν θα την παλευα να βαφω νυχι..

κουρελια τα νευρα μου...Δεν την παλευω λεμε..σπορ για αλες γυναικες οχι για μενα αποδεδειγμενα..αν μου το κανει αλλος εχει καλως..

Διαφημίσεις

αχ κι εγώ τρελό πονοκέφαλο...

πήγαμε κι εμείς μια βόλτα με το αυτοκίνητο, περπάτήσαμε και λίγο παραλιακά..

και τώρα πίσω στη βάση μας.

μου αρέσουν τα καροτσάκια,είχε η ανηψιά μου.θα της πάρουμε κι εμείς σύντομα μου φαίνεται...

σήμερα τάιζε μια τη minnie της μια εμένα...με τα κουταλάκια της και τα κατσαρολικά της.

τι παθατε καλε σημερα με τον πονοκεφαλο???εμενα καμια φορα τα βγαζει και απο το στομα του,να μου τα ταισει!!!!!:D:Dτι παιδια ειναι αυτα ρεεεεε:shock:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

τι παθατε καλε σημερα με τον πονοκεφαλο???εμενα καμια φορα τα βγαζει και απο το στομα του,να μου τα ταισει!!!!!:D:Dτι παιδια ειναι αυτα ρεεεεε:shock:

ετσι ετσι!!

εμας εχει και το αλλο κολλημα..να μας ταιζε εκεινη και παραλληλα να την ταιζουμε και εκεινη..

θα γινει καλη μαμα!!

εγω no Πονοκεφαλο..

εγω περιοδο και νυστα..:shock:

στην εγκυμοσύνη ένιωθα ότι πεθαίνω

γιατι καλε το λες αυτο???τι ενιωθες?στη μιαμαμα απευθυνομαι ,αλλα δεν ξερω πως απομονωνεται μια μονο φραση απο το μηνυμα καποιου αλλου και δεν μου πετυχε με αντιγραφη-επικολληση

προσπ,μην ξεχνας πως η τζες ειναι και περισσοτερα χρονια μανουλα και εχει καταλαβει το παιχνιδι...αν δεν ασχοληθουμε και λιγο με την παρτη μας ,δεν λεει!!!!!

εσυ οπως τα περιγραφεις εισαι η καλυτερη νοικοκυρα!!!!και οι περισσοτερες πρωταρες αυτο κανουν στην αρχη,οπως ακριβως κι εγω...αφηνομαστε εντελως για χαρη των παιδιων ,αλλα σιγα σιγα καταλαβαινουμε πως αν δεν βρουμε και χρονο για μας ,καηκαμεεε...

ομως καθως μεγαλωνουν τα παιδια,νομιζω πως κι εγω ενα μανικιουρακι θα το απολαμβανω συχνα πυκνα....κι ας τα φτιαχνω και μονη λογω κρισης ,τι να κανουμε

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

στην εγκυμοσύνη ένιωθα ότι πεθαίνω

γιατι καλε το λες αυτο???τι ενιωθες?στη μιαμαμα απευθυνομαι ,αλλα δεν ξερω πως απομονωνεται μια μονο φραση απο το μηνυμα καποιου αλλου και δεν μου πετυχε με αντιγραφη-επικολληση

προσπ,μην ξεχνας πως η τζες ειναι και περισσοτερα χρονια μανουλα και εχει καταλαβει το παιχνιδι...αν δεν ασχοληθουμε και λιγο με την παρτη μας ,δεν λεει!!!!!

εσυ οπως τα περιγραφεις εισαι η καλυτερη νοικοκυρα!!!!και οι περισσοτερες πρωταρες αυτο κανουν στην αρχη,οπως ακριβως κι εγω...αφηνομαστε εντελως για χαρη των παιδιων ,αλλα σιγα σιγα καταλαβαινουμε πως αν δεν βρουμε και χρονο για μας ,καηκαμεεε...

ομως καθως μεγαλωνουν τα παιδια,νομιζω πως κι εγω ενα μανικιουρακι θα το απολαμβανω συχνα πυκνα....κι ας τα φτιαχνω και μονη λογω κρισης ,τι να κανουμε

ναι εχεις δικιο σε αυτα που λες..

οχι δεν ειμαι η καλυτερη νοικοκυρα απλα δεν μπορω να αφηνω το σπιτι στη μοιρα του..αλλωστε ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν φροντιζει για αυτο εκτος και αν το ζητησω η το επιβαλλω. Και δεν ειμαι τακτικη οσο στο παρελθον..απλα γιατι δεν εχω χρονο και δεν εχω καθε μερα κουραγια..

οπως βλεπεις αυτο που κανω για τον εαυτο μου και με χαλαρωνει καταναλωνοντας χρονο ειναι να γραφω στο parents η στο facebook η οπου αλλου μπορω να κανω chat. Αυτο με χαλαρωνει, η επικοινωνια δηλαδη εφοσον δεν εχω τη δυνατοτητα να βγω εξω η να μιλησω καποιες συγκεκριμενες ωρες με τους ανθωρπους που θελω απο κοντα..

για καποιον αλλο ειναι ο υπνος, το μανικιουρ, το φαγητο.. Αυτα για μενα ειναι καποιες αλλες στιγμες αλλα οχι της καθημερινοτητας για πολλους λογους.

ντεπον και νανι λοιπον!η μικρη κοιμαται?

περιμενω τον συζυγο να μου κοψει τη σαλατα μου (ειπαμε..η γνωστη τεμπελα ;))

και μετα θα παω να ξεραθω μεχρι να αρχισει την κλαψα η μικρη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...