Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επετρεψε μου να σου πω οτι αυτες τις θεωριες περι σκεψης δεν τις πιστεψα ποτε..στην πραξη για μενα δεν ισχυε τιποτε απο αυτα..

Να σου εξηγήσω λοιπόν πως το εννοώ:

Πριν μείνω έγκυος στην Ανδρείνα για χρονια έλεγα ( κ αφού έκαιγα το μυαλό μου στο thefetus.net για γενετικά σύνδρομα κτλ ) πως αποκλείεται να είμαι τόσο τυχερή να γεννήσω ένα δεύτερο γερό παιδάκι... άκουγα τόσα γύρω μου που θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ τυχερή που με την πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα 9 τέλειους ξέγνοιαστους 9 μήνες κ ένα υγιέστατο μωράκι.

Ετσι όταν είδα το θετικό τεστ αγωνιούσα για το αν θα ακούσω καρδούλα (αφου είχα διαβάσει για τις παλίνδρομες), μεχρι τον 1ο υπέρηχο ήμουν μέσα στο άγχος... και κάπως έτσι πέρασαν οι 9 μήνες...

Ισως σου φαίνεται χαζό κ παρανοητό.. αλλά θεωρώ πως αν το μυαλό μου δεν σκεφτόταν εκείνη την περίοδο τα χειρότερα ίσως κ να μην είχαν συμβεί όλα αυτα΄

Να σου εξηγήσω λοιπόν πως το εννοώ:

Πριν μείνω έγκυος στην Ανδρείνα για χρονια έλεγα ( κ αφού έκαιγα το μυαλό μου στο thefetus.net για γενετικά σύνδρομα κτλ ) πως αποκλείεται να είμαι τόσο τυχερή να γεννήσω ένα δεύτερο γερό παιδάκι... άκουγα τόσα γύρω μου που θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ τυχερή που με την πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα 9 τέλειους ξέγνοιαστους 9 μήνες κ ένα υγιέστατο μωράκι.

Ετσι όταν είδα το θετικό τεστ αγωνιούσα για το αν θα ακούσω καρδούλα (αφου είχα διαβάσει για τις παλίνδρομες), μεχρι τον 1ο υπέρηχο ήμουν μέσα στο άγχος... και κάπως έτσι πέρασαν οι 9 μήνες...

Ισως σου φαίνεται χαζό κ παρανοητό.. αλλά θεωρώ πως αν το μυαλό μου δεν σκεφτόταν εκείνη την περίοδο τα χειρότερα ίσως κ να μην είχαν συμβεί όλα αυτα΄

απολυτα δεκτο και σεβαστο το πως το βλεπεις για τον εαυτο σου..

απλα για μενα δεν ισχυει κατι τετοιο...η περιεργη λογικη μου δεν το δεχεται για αυτο και θεωρησα το "the secret" το πιο αχρηστο και τσαρλατανικο δωρο που μου εκαναν ποτε και μαλιστα η καλυτερη μου φιλη η οποια μετα το ευχαριστω εφαγε και κραξιμο..παλι καλα που με ξερει και συνεχιζει να μου μιλα :tongue:

εγώ πάλι πιστεύω σε αυτα...και θεωρώ το βιβλίο πολύ καλό...και το dvd...

πολλά που μου έχουν συμβεί καλά και κακά...τα έχουμε προκαλέσει εμείς...

το βλέπω και στους γύρω μου...

στην εγκυμοσύνη ένιωθα ότι πεθαίνω,τόσο χάλια ήμουν.ποτέ όμως δεν σκέφτηκα ότι το παιδί θα πάθει κάτι...

όταν γεννήθηκε δεν ρώτησα καν αν είναι γερό...

ήμουν σίγουρη.

όταν σκέφτομαι θετικά για διάφορα θέματα πάνε καλύτερα τα πράγματα...

όταν όμως με παίρνει η κάτω βόλτα και σκέφτομαι αρνητικά έρχονται όλα ανάποδα...

Εγώ πάλι δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, τι αφορά;;;

Κορίτσια κι εγώ αναίσθητη ήμουν στην εγκυμοσύνη. Είχα και τον χάζμπαντ στην Αθήνα, προβλήματα με το σπίτι, προβλήματα γενικώς, δεν σκεφτόμουν καθόλου ότι δεν θα πάει κάτι καλά.

Να δούμε στην επόμενη προσπάθεια. Αλλά νομίζω ότι είμαι αναίσθητη γενικώς.

Σήμερα ο μικρός ξύπνησε από τις 7 παρά (ενώ ξυπνάμε αργότερα, γιατί πιάνω δουλειά αργά), κι εγώ - όπως πάντα - είχα κοιμηθεί αργά και τώρα ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ μπροστά μου.

Και, το αποκορύφωμα, έχω λίγη ακόμα δουλειά να κάνω.

Επίσης, χθες έκοψα το δάχτυλό μου ελαφρώς, προσπαθώντας ν' ανοίξω ένα βάζο με σπιτική μαρμελάδα και σήμερα να δω πως θα πάω για μανικιούρ πεντικιούρ!

Κορίτσια, όλη την άνοιξη έκανα οικονομία για να μη στερήσω τον εαυτό μου απ' αυτή την απόλαυση!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπερα..

Η εγκυμοσυνη ειναι απλη στατιστικη..Οσο περιεργο και αν σας φαινεται..Διαβασα πολλα βιβλια εγκυμοσυνης και ολα ανφερουν ποσοστα..Ποσοστα για το ενα, για το αλλο..Ολα αυτα με φοβιζαν και ειχα παντα στο πισω μερος του μυαλου μου οτι κατι μπορει να μην πηγαινε καλα..Βασικα ομως ημουν μεσα στην καλη χαρα και ΕΙΔΙΚΑ οταν πηγα για την αυχενικη, που υποτιθεται ειχε περασει το κρισιμο τριμηνο..

Το πως βγηκα απο κει μεσα δεν μπορω να σας το περιγραψω..Εκλαιγα ασταματητα..Ειναι να μην σου τυχει..Ειχα μεχρι τοτε μια καλη ψυχολογια, προσεχα τα παντα, ετρωγα σωστα, δεν κουραζομουνα, τα εκανα ΟΛΑ οπως επρεπε..Οπως και στη ζωη καποιοι ειναι λιγο περισσοτερο η λιγο λιγοτερο τυχεροι..Εμεις ευτυχως και εννοω ΟΛΕΣ εμεις ανηκουμε στους ΠΟΛΥ τυχερους που εχουν γερα παιδακια..

yRf6p1.png

Αγοράσαμε στο κορίτσι ένα καροτσάκι για κούκλες, το είδε στις κουνιες κ λύσσαξε κ έκλαιγε και απο προχθές η μικρή κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι κ εκτός με το καρότσι της. Της λέω"ποια είναι η καλή μανούλα" και χαιδεύει τα μωράκια της!!! έχω τρελαθεί κ μου έρχεται να την φάω

Αγοράσαμε στο κορίτσι ένα καροτσάκι για κούκλες, το είδε στις κουνιες κ λύσσαξε κ έκλαιγε και απο προχθές η μικρή κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι κ εκτός με το καρότσι της. Της λέω"ποια είναι η καλή μανούλα" και χαιδεύει τα μωράκια της!!! έχω τρελαθεί κ μου έρχεται να την φάω

Εμένα παίρνει τ' αυτοκινητάκια και κάνει "ντι, ντι"!!!

Τελικά σε πολλά πράγματα γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.

Βρε Τζεσικάκι, καιρό έχω να σε "δω"!! :P

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα παίρνει τ' αυτοκινητάκια και κάνει "ντι, ντι"!!!

Τελικά σε πολλά πράγματα γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.

Βρε Τζεσικάκι, καιρό έχω να σε "δω"!! :P

Εχω κι εγώ τα θεματά μου φιλενάδα... μια ειμαι κομμάτια, μια δεν έχω όρεξη

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτές τις μέρες έτσι είμαι.

Σήμερα με ξύπνησε κι ο γιος πολύ νωρίς, δεν βλέπω την τύφλα μου τώρα.

Ευτυχώς τελείωσα - θέλω να πιστεύω - την αγγαροδουλειά που είχα. Τώρα σε silent mode μέχρι να 'ρθει η ώρα να φύγω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ αυτές τις μέρες έτσι είμαι.

Σήμερα με ξύπνησε κι ο γιος πολύ νωρίς, δεν βλέπω την τύφλα μου τώρα.

Ευτυχώς τελείωσα - θέλω να πιστεύω - την αγγαροδουλειά που είχα. Τώρα σε silent mode μέχρι να 'ρθει η ώρα να φύγω.

Φευγω για σπίτι ... για να δούμε τι θα δούμε κι εκεί

Φιλιά

Τα λέμε το βράδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...