Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακούστε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος! Ο άντρας μου έχει δώσει ίντερνετ κάτω στην κουνιάδα μου απο τον δικό μας κωδικό. κούτρα δηλαδή. Και της χάρισε και ένα λάπτοπ παλιο που είχαμε το οποίο δεν έχει ενσωματωμένο bluetooth και βάζει στικάκι. Πολλές φορές όμως χάνει επαφή το στικάκι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σύνδεση και παίρνει τηλ. τον άντρα μου και της το φτιάχνει. Χθες λοιπόν με παίρνει ο άντρας μου τηλ το βράδυ και λέει οτι θα ανεβεί η αδερφή του να πάρει το λάπτοπ γιατί το δικό της δεν μπαίνει στο ίντερνετ:shock::shock::shock::shock: Της δώσαμε ίντερνετ, της δώσαμε λάπτοπ, Ε, όχι να μείνουμε στο τέλος και εμείς χωρίς ίντερνετ και λάπτοπ για να χαζολογάει αυτή στο fb:evil:ΕΛΕΟΣ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακούστε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος! Ο άντρας μου έχει δώσει ίντερνετ κάτω στην κουνιάδα μου απο τον δικό μας κωδικό. κούτρα δηλαδή. Και της χάρισε και ένα λάπτοπ παλιο που είχαμε το οποίο δεν έχει ενσωματωμένο bluetooth και βάζει στικάκι. Πολλές φορές όμως χάνει επαφή το στικάκι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σύνδεση και παίρνει τηλ. τον άντρα μου και της το φτιάχνει. Χθες λοιπόν με παίρνει ο άντρας μου τηλ το βράδυ και λέει οτι θα ανεβεί η αδερφή του να πάρει το λάπτοπ γιατί το δικό της δεν μπαίνει στο ίντερνετ:shock::shock::shock::shock: Της δώσαμε ίντερνετ, της δώσαμε λάπτοπ, Ε, όχι να μείνουμε στο τέλος και εμείς χωρίς ίντερνετ και λάπτοπ για να χαζολογάει αυτή στο fb:evil:ΕΛΕΟΣ!

Ψυχραιμίααααααααα πατρίδα!!!

Πάρε βαθιές ανάσες! Μωρέ κι εσύ, όλους κοντά τους έχεις;;;

Κουράγιο κούκλα μου, κουράγιο.

Prosp εγώ χρησιμοποιώ ρούχα που μου δώσανε, δίνω κι εγώ σε φίλες, στην αδελφή μου, κλπ, τα περισσότερα σαν καινούρια, όχι ότι πρόλαβε να παλιώσει. Άλλωστε μόνο φανελάκια ή πρόχειρα ρούχα φθείρονται πολύ.

Παπούτσια δεν έτυχε, τα περισσότερα φθείρονται αρκετά, γιατί τα φοράνε πολύ τα πιτσιφρίκια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλησπερα!Μολις γυρισαμε απο βολτα με το καροτσι και ο μικρος,τον πηρε τον υπνακο του.Για τα μεταχειρισμενα ρουχα,εγω δεν εχω το παραμικρο προβλημα,αρκει να τα πλυνω-σιδερωσω καλα,αν χρειαζεται και 2 φορες.Μεχρι και παπουτσι ναικ μου δωσανε(εννοω κλειστο)και επειδη ηταν σε αριστη κατασταση ,βγαλαμε ολο το χειμωνα.....επι της ουσιας ,με αυτα περπατησε!Τωρα πια δεν του κανουν!Αν με ρωτουσατε ομως πριν 1 χρονο,δεν εβαζα του παιδιου μεταχειρισμενο με ΤΙΠΟΤΑ!Ηταν μικρουλης πολυ και γω ως πρωταρα μανα,ειχα μια μικροβιοφοβια ,η οποια τωρα εχει ξεπεραστει ανεπιστρεπτι!!!Στο δευτερο ,δεν εχει τετοια κολληματα,εμαθα πια.....;)

βρε προσπ,να σε παω λιγο πισω ,τι επαθες εσυ και φουντωσες οταν εγραψα για το γιο γιο???ηρεμα ηρεμα ,δεν ειμαι τρομοκρατης.....:):):)

δημητριακα δεν εχω δωσει μεχρι τωρα,ειδικα τα κοκοποπς,ή κατι αλλα περιεργα με μελι κλπ κλπ,εχουν πολυυυυ ζαχαρη νομιζω,Ισως το σκετο κορν φλεικ,να ειναι καλη ιδεα.με γαλα εννοειται.

πωπω κοριτσια ,εχω μπει στον 8ο μηνα και δεν το πιστευω....ως μανα μου!

Εγω γιουροβιζιον δεν ειδα,θεωρω το τραγουδι καραγκιοζιλικι μεγαλο,και ειδα και τον λαπα τον αλκαιο που φορουσε κατι ραπαδικα ρουχα,θαρρεις και εινα ο 2pac,και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.....πολυ κιτς ρε...

ασχετο,στο τζαμπο εχει πολυυυ χαριτωμενα φανελακια -τιραντακια για μιρκουλικα κοριτσακια,και πηρα καμποσα!ασε που κανουν 2 ευρω το ενα,ειναι και 100%βαμβακι ...

βασικα ,ηθελα να πω για κατι πιατακια που εχει,που μοιαζουν με πλαστικα,αλλα αν διαβασουμε απο πισω,γραφει melamineware,κι επειδη ειχα ακουσει κατι περιεργα για τη μελαμινη γενικως,εψαξα στο ιντερνετ και διαβασα πως ειναι ασφαλη ,οταν δεν εκτιθενται σε υψηλες θερμοκρασιες,που πρακτικα σημαινει πως απαγορευεται να τα βαζουμε στο πλυντηριο πιατων..πληροφοριακα ε?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εγω λοιπον χρησιμοποιω αρκετα ρουχα απο αυτα που μου δινουν οι φιλες μου καθως ξερω τις ιδιες ποσο καθαρες ειναι και στο 90% τα ρουχα που μου δινουν ειναι σε αψογη κατασταση εως και αφορετα. Επιπλεον τα πλενω σχολαστικα και εγω..

για τα παπουτσια εχω τις αμφιβολιες μου αλλα αν δειχνουν σχεδον αφορετα και τα παιρνει ενα καλο πλυσιμο ισως να χρησιμοποιησω..τα υπολοιπα θα τα δωσω αλλου..

ιδιως για τα ρουχα θεωρω οτι ειναι saving χρηματων..της ψωνιζω και εγω αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενη να δαπανω μεγαλα ποσα για να χω ενα επωνυμο ρουχο..αν υπαρχει σε αυτα που μου δινουν ειναι οκ με εμενα..εγω να δωσω χρηματα για ενα φορεματακι πχ πανω απο 40-50 ευρω θα το κανω μονο και εφοσον υπαρχει ειδικος λογος οπως πχ γενεθλια, γιορτη κλπ.. για καθημερινα βολευομαι με πιο οικονομικα.

Αλλωστε εφοσον δεν εχω την οικονομικη ανεση προσπαθω να μην υπερβαλλω ακομη και για το παιδι (προσπαθω ομως..ολο και κατι παραπανω χαλαω) ..

βρε προσπ,να σε παω λιγο πισω ,τι επαθες εσυ και φουντωσες οταν εγραψα για το γιο γιο???ηρεμα ηρεμα ,δεν ειμαι τρομοκρατης.....:):):)

εεεεεε?????? :shock: :shock: :shock: :shock:

οχι βρε...ποιος ειπε οτι φουντωσα?? και ειδικα με σενα??

απλα εκεινη την ημερα ειχα κακη διαθεση απ οτι θυμαμαι και μαλλον ο γραπτος μου λογος φανηκε εριστικος (πρωτοτυποοοοοοοοοο για αυτο αλλωστε ειμαι η αγαπημενη ολων χαχα!!) ..προς Θεου ομως δεν υπονοησα τιποτε, ουτε εναντιωθηκα σε κανενα..

απλα ειναι ενα θεμα που το χουμε ξανασυζητησει και ξερω οτι υπαρχουν ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ αντιθετες αποψεις..

συνεπως ο καθενας κανει οτι κατεβαζει η κουτρα του.. και καλη επιτυχια σε οποιον προσπαθει..δηλαδη και σε εμενα που εχω κεφια να δω με τα ματια μου την προσπαθεια μου η να στεφεται με αποτυχια η να συνηγορει με τα λεγομενα της μανας μου οτι στον εναμιση χρονο ολα τα παιδια της το χαν κοψει..

θα σας ενημερωσω για να γελασουμε..:tongue:

Διαφημίσεις

ανάλογα ποιος σου δίνει ρούχα...εγώ μέχρι τώρα μόνο από την αδερφή μου έχω πάρει και από την κουμπάρα μου κάποια στην αρχή,είναι αγόρι το δικό της...

και είναι σε πολύ καλή κατάστασή,κι έτσι τα χρησιμοποιήσα.

οι άλλοι μου κουμπάροι μου έχουν δώσει κάποια σε κακή κατάσταση,οπότε άχρηστα,τα πέταξα.

τώρα πια αγοράζω.

παπούτσια για την ώρα χρησιμοποιώ κάποια της αδερφής μου και αρκετά έχω αγοράσει.

αλλά από εδώ και πέρα που τα παιδιά περπατάνε πολύ και διαφορέτικά το καθένα θα αγοράζω.

βίκυ η κουνιάδα λαχείο ε??

μπράβο!!

πωπω κοριτσια ,εχω μπει στον 8ο μηνα και δεν το πιστευω....ως μανα μου!

QUOTE]

ξερεις τι επαθα σημερα??

ενω ηξερα οτι περιμενω να αδιαθετησω, πηγα τουαλετα το πρωι και μολις κατεβασα το εσωρουχο βλεπω αιμα στο σερβιετακι και με πιανει ενας κρυος ιδρωτας και ενα καρδιοχτυπι αλλο πραγμα μεχρι που θυμηθηκα οτι δεν ειμαι εγκυος και οτι περιμενω να αδιαθετησω ουτως η αλλως και συνηλθα..

λενε οτι οι μνημες τις εγκυμοσυνης αργουν να φυγουν απο το μυαλο μας..

και εκει με επιασε πανικος στη σκεψη της αγωνιας μιας ακομη κυησης..

μακαρι κοριτσι μου οταν θα μαι στη θεση σου ολα να μου πανε καλα και με το καλο και εσυ να ξελευθερωθεις και να γυρισεις παλι στους ρυθμους σου

ξερεις τι επαθα σημερα??

ενω ηξερα οτι περιμενω να αδιαθετησω, πηγα τουαλετα το πρωι και μολις κατεβασα το εσωρουχο βλεπω αιμα στο σερβιετακι και με πιανει ενας κρυος ιδρωτας και ενα καρδιοχτυπι αλλο πραγμα μεχρι που θυμηθηκα οτι δεν ειμαι εγκυος και οτι περιμενω να αδιαθετησω ουτως η αλλως και συνηλθα..

πάειιιιιιι τη χάνουμε την Προσπ!!!!!!!

μόνο εγώ τελικά δεν είχα καμμία φοβία από την αρχή με το παιδί???

γιάυτό μερικοί με λένε αναίσθητη!!

λέτε στο 2ο να κάνω τα αντίθετα??

ανάποδα από εσάς?

cristin κοντεύεις!!!

πότε έχεις πητ?ξεχνάω...

με τον μικρό αντέχεις τώρα με την κοιλιά στο στόμα?

Διαφημίσεις

ανάποδα από εσάς?

cristin κοντεύεις!!!

πότε έχεις πητ?ξεχνάω...

με τον μικρό αντέχεις τώρα με την κοιλιά στο στόμα?

με δυο αποβολες και περιδεση δεν μπορουσα παρα να χω μονο αγωνια..

Στη μικρή από την αρχή είχα τρελό άγχος κ επιβεβαιώθηκαν οι φοβίες μου που σε κάθε υπέρηχο όλο και κάτι μου έβρισκαν... αλλά τελικά όλα καλά!!

Η αρνητική σκέψη νομίζω τα προκάλεσε όλα!

Στη μικρή από την αρχή είχα τρελό άγχος κ επιβεβαιώθηκαν οι φοβίες μου που σε κάθε υπέρηχο όλο και κάτι μου έβρισκαν... αλλά τελικά όλα καλά!!

Η αρνητική σκέψη νομίζω τα προκάλεσε όλα!

επετρεψε μου να σου πω οτι αυτες τις θεωριες περι σκεψης δεν τις πιστεψα ποτε..στην πραξη για μενα δεν ισχυε τιποτε απο αυτα..

πχ..

οταν εμεινα εγκυος την πρωτη φορα και το μαθα ειμασταν ολοι στην τρελη χαρα.. μολις μαθαμε οτι το εμβρυο ειχε μη αναστρεψιμα προβληματα και επρεπε να διακοψω την κυηση τι το προκαλεσε? η αρνητικη μου σκεψη?

στην δευτερη εγκυμοσυνη ειχα τρελλο αγχος μεχρι να βγει το πρωτο τριμηνο και ολα εδειχναν τελεια.. μολις μπηκα στην 20η εβδομαδα ημουν βεβαιη οτι ολα θα πανε ρολοι και ενα βραδυ απεβαλλα..

αυτο το προκαλεσε η αρνητικη μου σκεψη?

στην κορη μου απλα προσπαθουσα να προσεχω οσο περνουσε απο το χερι μου και να μη σκεφτομαι γενικα..

και ετυχε και ολα πηγαν καλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...