Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι καλοι μωρε..μαυρο χαλι....ο μονος που ακουγοταν σημερα ηταν ο τυπακος απο το βελγιο με την κιθαρουλα...ολοι οι αλλοι χαλια μπαλια (μαζι και ο αλκαιος εννοειται...)

Παναγία μου ΟΛΑ τα τραγούδια άθλια μου φάνηκαν! :shock:

Και δεν τα άκουσα ολόκληρα (ευτυχώς), όταν έδειχνε αποσπάσματα για την ψηφοφορία.

Μόνο τον Αλκαίο πέτυχα ολόκληρο (η τυχερή).

Μια ζωή ρεζίλι μας κάνουν εμάς τους πόντιους με τις μαμακίες τους!!!

Τι κιτσαριό είναι αυτό καλέ;;; Αλλά μήπως και τ' άλλα είναι καλύτερα;

Το πιο γελοίο ήταν αυτό το πιτσιρίκι το ξανθό, από την Εσθονία νομίζω.

Καλό βράδυ τσούπρες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαζί γράφαμε ελεναδίτσα!!

μαεστρία μου τι έκανες και δεν πρόλαβες να τα δεις?

Έβλεπα μια ταινία :P.

Δεν βλέπω eurovision, δεν μ' αρέσει.

Την τελευταία φορά που κάθησα και είδα ήταν όταν στείλαμε τον .. δεν θυμάμαι, που έλεγε ένα τραγούδι "ντίρι, ντίρι, το τρεχαντήρι"!!!

Ε, αυτό ήταν, μ' αποτελείωσε!!! :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παλι δεν σας προλαβα;;; Βεβαια παω για νανι σε λιγο..

Τα τραγουδια χαλια μαυρα, δεν το συζητω..Δεν περιμενα να περασουμε καν..

Προσπ ευχαριστουμε για την προσκληση..Εχουμε κανονισει κατι με τον συζυγο αν προλαβαινω θα ερθω..Θα μαθω κ θα σου πω εννοειται!!!

Τι κανετε κοριτσακια;; Εμεις χτες πηγαμε Μικρολιμανο για ουζακι το βραδυ και εγινα ντιρλα..Ουτε ξερω πως ξυπνησα το πρωι..Αλλα ηταν ωραια..

Καληνυχτα

yRf6p1.png

καλημέρα κοριτσάκια!!

που είστε σήμερα?

πρινσέσσα μου τα έτσουξες χθες?

καλά έκανες!!

εγώ σπίτι δουλειές,τα συνιθισμένα...

έβαλα σε κούτες τα χειμωνιάτικα που μου είχε δώσει η αδερφή μου για την έλλη,να της τα πάω πίσω...

για την μπέμπα της.

σήμερα κάνει πολύ ζέστη,πάνω στα δωμάτια που είναι σοφίτα έσκασα...

πρέπει να βάλουμε το κλιματιστικό στο δωμάτιο του παιδιού σύντομα,το έχουμε εκεί και καθεται...

αυτά τα λίγα...

καλημερα

εγω θα χω αποπειραθει να γραψω μυνημα και τρεις φορες και δεν προλαβα να το δημοσιευσω απο τις υποχρεωσεις..

σημερα αργησα να ρθω στο γραφειο, η μικρη παλι με ξενυχτησε εχθες (το πρωτοτυπο θα ταν να μη με ξενυχτουσε).

Ζητησα αδεια για αυριο να μεινω λιγο σπιτι γιατι δεν την παλευω απο την κουραση και εδω τελευταια εχει αγριεψει η κατασταση και κανω τα παντα και γυριζω σπιτι με το μυαλο καζανι..

my princess ελπιζω να τα καταφερετε να περασετε εστω και λιγο αλλωστε 18.00-18.30 λεω να μαζευτουμε.

Θα με εξυπηρετουσε βεβαια αν το ξερεις απο την Παρασκευη εστω και αργα οτι δεν θα ρθετε να το ξερω και εγω διοτι αν τελικα κανεις δεν μπορει να κανονισω το προγραμμα μου και εγω και να μην μεινουμε κλεισμενοι στο σπιτι το απογευμα του Σαββατου..

αυτα τα ολιγα..αδιαθετησα κιολας...τι αλλο θελω!!! :tongue:

Διαφημίσεις

κατα καιρους μου δινουν διαφορα ρουχαλακια σε πολυ καλη κατασταση για τη μικρη και εχω για διαφορες ηλικιες και μαζι με αυτα μου δινουν και παπουτσια.. το θεμα ειναι οτι ψιλοσιχαινομαι και δεν ξερω αν θα πρεπε η οχι.. εσεις (οσες δηλαδη χρησιμοποιειτε second hand ρουχα) ποια ειναι η αποψη σας για τη χρηση των ηδη χρησιμοποιημενων παπουτσιων?

Να πω την αληθεια μερικα δειχνουν εως και αφορετα και αναρωτιεμαι αν θα ταν οκ να τα χρησιμοποιησω ΟΤΑΝ, ΚΑΠΟΤΕ θα της κανουν κιολας!

Καλημέρα . ρουχαλάκια μου δίνει και εμένα μια γειτόνεισσα που το κοριτσάκι της είναι 2μιση. Παπουτσάκια δεν έτυχε. Αν συχαίνεσαι μπορείς να τα κάνεις μια σαπουνάδα με αντισυπτικό και μετά πλυντήριο. Εγώ έχω ένα για την περιοχή (καταλάβατε) που χρησιμοποιώ μια στις 15 που χρησιμοποιούν και στην εντατική για πλύσιμο των χεριών πριν την επίσκεψη στον ασθενή και γράφει πάνω οτι μπορείς να το βάλεις και στο μπανάκι του βρέφους για τα μικρόβια. Δεν θυμάμαι όμως πώς το λένε. Αν θέλεις οταν πάω σπίτι μπορώ να το δω. Ενα άσπρο μπουκάλι με μπλε καπάκι και γράμματα είναι αν σου λέει κάτι.

κατα καιρους μου δινουν διαφορα ρουχαλακια σε πολυ καλη κατασταση για τη μικρη και εχω για διαφορες ηλικιες και μαζι με αυτα μου δινουν και παπουτσια.. το θεμα ειναι οτι ψιλοσιχαινομαι και δεν ξερω αν θα πρεπε η οχι.. εσεις (οσες δηλαδη χρησιμοποιειτε second hand ρουχα) ποια ειναι η αποψη σας για τη χρηση των ηδη χρησιμοποιημενων παπουτσιων?

Να πω την αληθεια μερικα δειχνουν εως και αφορετα και αναρωτιεμαι αν θα ταν οκ να τα χρησιμοποιησω ΟΤΑΝ, ΚΑΠΟΤΕ θα της κανουν κιολας!

Προσπ εγώ σπάνια χρησιμοποιώ μεταχειρισμένα ρούχα στα παιδιά. Τις περισσότερες φορές ότι μου έχουν δώσει είναι σε κακή κατάσταση κ αυτό με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Τα ρούχα των παιδιών μου όταν τα χαρίζω είναι σε άψογη κατάσταση, δεν το λέω φωνίστικα αλλά όταν δίνω κάτι θέλω να μην με βλαστιμάει ο άλλος. Παπούτσια ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιώ, ειδικά για λόγους υγιεινής, ακόμα κ πέδιλο να είναι.

Προσπ εγώ σπάνια χρησιμοποιώ μεταχειρισμένα ρούχα στα παιδιά. Τις περισσότερες φορές ότι μου έχουν δώσει είναι σε κακή κατάσταση κ αυτό με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Τα ρούχα των παιδιών μου όταν τα χαρίζω είναι σε άψογη κατάσταση, δεν το λέω φωνίστικα αλλά όταν δίνω κάτι θέλω να μην με βλαστιμάει ο άλλος. Παπούτσια ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιώ, ειδικά για λόγους υγιεινής, ακόμα κ πέδιλο να είναι.

Έχεις δίκιο. Εμένα οτι μου έχει δώσει είναι θαρρείς καινούριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...