Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααχ..Εξαρχεια....

μολις κατω απο το παραθυρο μου ενας τυπος πατουσε στην γκομενα του ενεση στο λαιμο της..

σκηνες απειρου καλους.. εδω δε βαριομαστε ποτε..

Έτσι είναι, μαγεία η περιοχή :tongue:.

Έχω μια συνάντηση εργασίας, ναι, ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αααααχ..Εξαρχεια....

μολις κατω απο το παραθυρο μου ενας τυπος πατουσε στην γκομενα του ενεση στο λαιμο της..

σκηνες απειρου καλους.. εδω δε βαριομαστε ποτε..

α παπα ποτέ δεν μου άρεσαν τα έξάρχεια...

:shock::shock:

α παπα ποτέ δεν μου άρεσαν τα έξάρχεια...

:shock::shock:

A, εμένα μ' αρέσουν. Είναι περιοχή με δικό της στυλ.

Δεν ΣΕ κάνω καθόλου πλάκα καλό μου, έως τις 5 στο γραφείο είμαι. Κι ακόμα δεν ήρθε αυτός ο @@ ο συνεργάτης για το meeting! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες..

μαυρη νυχτα εχθες..η μικρη ειχε ανησυχο υπνο και δε σταυρωσα ουτε μια ωρα σερι..μεχρι και στο κρεβατι που την ειχα μεσα στην γκρινια ηταν και ολο πιπιλαγε το στηθος..ενα ρακος εγινα..

υποθετω ο λογος θα ναι παλι κανα δοντι..αντε να τελειωνουμε με αυτα τα ρημαδια..

μα μονο η δικια μου εχει τοσες ενοχλησεις??? τα δικα σας πως την βγαζουν?

εμενα οταν βγαζει δοντια ειναι ολη μερα μες στην γκρινια,δεν θελει φαγητο,πιο πολυ γαλα,και το βραδυ ξυπναει και τσιριζει στα καλα του καθουμενου.αλλε εχουμε σταματησει στα 12,δεν εχει βγαλει αλλα εδω και 2 μηνες.

Καλημερα και απο εμενα...φιλεναδα γκαστρουλα εγω ρωτησα το ντοκτορι τι να κανω με το θεμα και ξερεις τι μου ειπε??? να αφησω το παιδι ησυχο:oops::oops: λεει να μην της κοψω της πανες ακομα γιατι αν και ισως να το καταφερουμε, το παιδι λεει δεν θα το κανει συνειδητα ακομα και μπορει να του προκαλεσω προβληματα τυπου δυσκοιλιοτητας και τετοια:oops::oops::oops: μετα τα 2 λεει ξεκιναμε να κοβουμε τις πανες....

ολη μερα μωρα θα ξεσκατιζω μου φαινεται...τουλαχιστον σταματησα να την ταιζω!!! δεν θελει με τιποτα!!! και το γαλα μονη της, και το φαι με το πηρουνι!!!! και σε κομματια ολα δεν θελει τιποτα αλεσμενο..το πως μασαει μπριζολα αυτο το παιδι με 5μιση δοντια ακομα δεν το εχω καταλαβει:confused::confused:

α,καλα που μας ενημερωσες για τις πανες,να ξερουμε.ειδες το μελινακι?δεν χρειαζεται πολλα δοντακια για να φαει,αν της αρεσει κατι πολυ οπως οι μπριζολες,θα φαει!:D:D

α ναι.. εγω τα δημητριακα τα ψιλοφοβαμαι αλλα βρηκα κατι βιολογικα κορν φλεικς και προσπαθω να της δινω να τρωει ωστε μαζι να πινει και το γαλα..(you understand φανταζομαι το λογο!!)

εγω της εχω παρει τα κορν φλεικς τα στρογγυλα με το μελι,αλλα δεν της πολυαρεσουν.γιατι τα φοβασαι τα δημητριακα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

A, εμένα μ' αρέσουν. Είναι περιοχή με δικό της στυλ.

Δεν ΣΕ κάνω καθόλου πλάκα καλό μου, έως τις 5 στο γραφείο είμαι. Κι ακόμα δεν ήρθε αυτός ο @@ ο συνεργάτης για το meeting! :evil:

Αγαπω την Αθηνα γενικα διοτι μεσα στην κακομοιρια που της απεδωσαν οι εκαστοτε κυβερνησεις δεν παυει να χει τη δικη τη γοητεια και τις δικες τη ιστοριες..τα δε Εξαρχεια ειναι σημειο αναφορας για πολλα και πολλους.. εργαζομαι 8 χρονια εκει και τα γυρναω τουλαχιστον 12.. ισως στα γεραματα να επελεγα να ζω μονη μου σε ενα ρετιρε..

αν δεν με εχουν κλεισει στο μουρλαδικο η σε κανα γηροκομειο τα παιδια μου για να ξεφορτωθουν τη γεροπαραξενη..

δεν παυει βεβαια να εχει και πολλες ασχημες πτυχες αλλα αφου δεν υπαρχει κρατος και προνοια τι να λεμε τωρα...

ζουμε ζωντανοι και νεκροι...μαζι..δραματικη κατασταση..

βρε elenada μου το μονο που με φοβιζει ειναι τα μικρα κομματακια που χουν συνηθως στη συσταση τους μην της κατσει τιποτε..ειπα βεβαια να αρχισω με τα βιολογικα κορν φλεικς να δω πως παει..αλλα δεν βλεπω μεγαλο ενδιαφερον..ειδομεν..

σημερα νεκρα στο καφε και στο facebook εχει στην tv Ελλαδα ποδοσφαιρο και ημιτελικο Eurovision..εγω εχω και desperate housewifes στη NOVA το νεο επεισοδιο και θα τρελλαθουμε στο zapping..

εντωμεταξυ ειμαι αυπνη απο χθες και πτωμα..

κοιμηθηκα 30 λεπτα και εκανα ενα μπανιο να συνελθω αλλα τελικα αν εισαι ψοφιος δνε λεει να κοιμασαι λιγο..μετα δε συνερχεσαι με τιποτε..

αυτια..

αντε και με τη νικη και στον φιλικο αλλα και στον ημιτελικο..

(μεταξυ μας πιασαρικο το ΩΠΑ αλλα για εγχωρια προβολη)

Φιλια!

βρε elenada μου το μονο που με φοβιζει ειναι τα μικρα κομματακια που χουν συνηθως στη συσταση τους μην της κατσει τιποτε..ειπα βεβαια να αρχισω με τα βιολογικα κορν φλεικς να δω πως παει..αλλα δεν βλεπω μεγαλο ενδιαφερον..ειδομεν..

σημερα νεκρα στο καφε και στο facebook εχει στην tv Ελλαδα ποδοσφαιρο και ημιτελικο Eurovision..εγω εχω και desperate housewifes στη NOVA το νεο επεισοδιο και θα τρελλαθουμε στο zapping..

εντωμεταξυ ειμαι αυπνη απο χθες και πτωμα..

κοιμηθηκα 30 λεπτα και εκανα ενα μπανιο να συνελθω αλλα τελικα αν εισαι ψοφιος δνε λεει να κοιμασαι λιγο..μετα δε συνερχεσαι με τιποτε..

αυτια..

αντε και με τη νικη και στον φιλικο αλλα και στον ημιτελικο..

(μεταξυ μας πιασαρικο το ΩΠΑ αλλα για εγχωρια προβολη)

Φιλια!

α,γι'αυτο δεν ειναι κανεις εδω?βλεπετε eurovision?

εγω φετος βαριεμαι να δω,περιεργο.μαλλον επειδη δεν με τρελαινει το τραγουδι.εσυ λες το μουσλι προσπ,οχι τα κορν φλεηκς?οντως,σκετα ειναι λιγο επικινδυνα γιατι ειναι τραγανα και δεν λιωνουν ευκολα.αλλα με το γαλα ή με γιαουρτι θα'ναι ωραια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εβλεπα το σηριαλ μου και επεσα πανω στον Αλκαιο..ειδα ολο το τραγουδι και δεν τρελαθηκα.. η ιδια συνταγη συνεχεια.. αυτη η λυρα πιααααααα...

βαριεμαι..δηλαδη κατι αλλο δεν υπαρχει??? Βαλε μπαγλαμα που δεν εχει παιξει και ποτε..

ελεος..

αν περασει εχει καλως..μακαρι να ειναι στη δεκαδα στον τελικο η σε καλυτερη θεση

ομολογω οτι εχει αδυνατισει τρομερα παντως...θελω και εγωωωωωω..εχω ανεκδιηγητη κυτταριτιδα αλλα πως να φυγει οταν τρωω κρεπες και πινω αναψυκτικα..:rolleyes:

παω για υπνο (λεμε τωρα..)

καλέ μας είδατε???

άντε πάλι καλοί είμαστε τελικά!!!

είχα αμφιβολίες αλλά του κόσμου του άρεσε από κάτω!!

δεν το μετραω αυτο.. καθε φορα τα ιδια κανουν..στο κατω κατω αυτοι απο κατω κανουν χαβαλε..δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουν απραγοι..παντα θα χειροκροτουν και θα χτυπιουνται..

αυριο να μου πειτε τι εγινε γιατι δεν προκειται να κατσω να περιμενω..

ασχετο..τρελλη κουφοβραση..καλα που εβαλα κλιματισμο στη μικρη αλιως θα ξυπνουσε απο τον ιδρωτα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...