Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgkaki είσαι στεναχωρημένη που φεύγουν τα παιδιά?

γιάυτό δεν έχεις όρεξη?

κι εσύ προσπ στο κλάμπ της eurovision??

μπράβο!!

θα περάσουν γρήγορα οι δυο μήνες, θα βάψω το δωμάτιο όσο λείπουν αλλά θα μου λείψουν, θα ηθελα να μπορούσα να πάω κι εγώ μαζί τους.

θα περάσουν γρήγορα οι δυο μήνες, θα βάψω το δωμάτιο όσο λείπουν αλλά θα μου λείψουν, θα ηθελα να μπορούσα να πάω κι εγώ μαζί τους.

σε ενα μηνα δεν φευγουν??..ειναι λογικο να σαι στενοχωρεμενη

Διαφημίσεις

Καλημέρα!έχω δουλίτσα σήμερα!

Kαλημέρα σε όλες!!1175346ayywsot9ia.gif

Τί μου κάνετε; Εγω αδιαθέτησα κ πεινάω τρελά!!! Εφαγα στο σπίτι κ πήρα κ κάτι από το δρόμο.

Μαύρο ύπνο έκανα το βράδυ!! Ολο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι!! Έλεος!!

Απορώ Viki Μου πως τον αντεχεις τον αντρούλη σου!! Ενα βράδυ κατέβηκε Αθήνα κ από το ροχαλητό του δεν κοιμήθηκε ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πότε επιστρεφει πάνω ;;; Αλλο τέτοιο βράδυ δεν ξαναπερνώ

Θα ξαναπεράσεις! Άλλα 3. Παρασκευή επιστρέφει!

καλημερα σε ολες..

μαυρη νυχτα εχθες..η μικρη ειχε ανησυχο υπνο και δε σταυρωσα ουτε μια ωρα σερι..μεχρι και στο κρεβατι που την ειχα μεσα στην γκρινια ηταν και ολο πιπιλαγε το στηθος..ενα ρακος εγινα..

υποθετω ο λογος θα ναι παλι κανα δοντι..αντε να τελειωνουμε με αυτα τα ρημαδια..

μα μονο η δικια μου εχει τοσες ενοχλησεις??? τα δικα σας πως την βγαζουν??

εγω δεν εχω την απαιτηση να σταματησουμε τις πανες ντε και καλα αλλα θελω να της μαθαινω και τη χρηση της τουαλετας..τελος παντων βαριεμαι να τα ξαναλεω και ο καθενας ας κανει οτι πιστευει καλυτερο..

ειλικρινα δεν εχω διαθεση σημερα

εμένα μόνο ένα δόντι με ταλαιπώρησε με γκρίνια όλη μέρα και νύχτα και χωρίς να θέλει να φάει τίποτα. Τώρα που έβγαζε 5 μαζεμμένα ούτε που τα καταλάβαμε. Τίποτα!

πω πω δουλειές jesgk e??

κι εγώ θα βγάλω χάλια σε 1-2 εβδομάδες λέω...μετά δεν ξέρω τι να βάλω...θα πρέπει να σφουγγαρίζω όλη μέρα με το καυσαέριο...μάυρο θα γίνεται το παιδί...

μην βαριέστε καλέ...

www.glitter-graphics.com

Και εγώ λέω να τα σηκώσω απο βδομάδα που θα γυρίσει και ο άντρας μου. του σαλονιού και της κουζίνας θα τα δώσω έξω για καθάρισμα και φύλαξη. είναι πάρα πολύ βαρυά. αν βραχούν κι όλας θα γίνουν ασήκωτα. διάδρομο, κρεβατοκάμαρας και γεωργίτσας θα τα πλύνω στο μπαλκόνι. Στο παιδικό θα το ξαναστρώσω. Και για σαλόνι κουζίνα σκέφτομαι τίποτα λεπτά καλοκαιρινά για το μωρό γιατί κοιλιέται κάτω.

Διαφημίσεις

εχω υπερενταση Miamama αλλα γενικα χαζοτραγουδαω οτι μου κατεβει..

εγω χαλια εχω μαζεψει τωρα που χει μεινει να πλυνω τις μοκετες και τα μικρα χαλια αλλα αυτο θα γινει κατα Ιουλιο μερια, προσωρινα τα χω στην ακρη.. τα μεγαλα χαλια σαλονιου και τραπεζαριας ειναι μεγαλα και θα τα στειλω εξω καποια στιγμη αλλα επειδη δεν εχω λεφτα ακομη τα κραταω τυλιγμενα να μου πιανουν χωρο..

στην κουζινα και στο μπανιο δεν διανοουμαι να βαλω χαλια..δεν προσεχει κανεις τους και σε χρονο dt θα ναι για..πεταμα..

χιλιες φορες να σκουπιζω καθε μερα και να σφουγγαριζω

στης μικρης το δωματιο εχω αφησει στο πατωμα ενα λαστιχενιο παζλ και απο πανω ενα ψιλο παπλωματακι οπου εκει καθεται και παιζει.

κι εγώ θα τα στείλω τα χαλιά για πλύσιμο ,αλλά όχι αποθήκευση όπως άλλες χρονιές...

γιατί φέτος έχω και τα καινούρια,μην μου πάρει μια περιουσία...

θα τα πάρω στην αποθήκη της αδερφής μου...αν δεν έχεις αποθήκη στο σπίτι...

έχεις πρόβλημα...

κι εγώ θα τα στείλω τα χαλιά για πλύσιμο ,αλλά όχι αποθήκευση όπως άλλες χρονιές...

έχεις πρόβλημα...

και αν εχεις να ειναι αδεια η τουλαχιστον οχι τιγκα... εχω μια γνωστη μου (πολυ γνωστη μου..φοραμε τις ιδιες καλτσες..;)) που χει τετοιο θεμα..

έχεις πρόβλημα...

Εμείς έχουμε αποθήκη κάτω στο υπόγειο. αλλά ξέρω γω? Θέλουν καλό τύλιγμα μην σκονιστούν . Έίναι πολλά παραπάνω για τη φύλαξη λές?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...