Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τασ νατ,και τζες....σε χασαμε εχθες!που εβοσκες??

Παω να βαλω τις φακες να βραζουν και να πιασω το σιδερωμα...εχω μπολικο πραμα!

προσπ,ασχετο αλλα μου μεινε η απορια απο εχθες,οταν λες θα αρχισεις τα δημητριακα στη μικρη,ποια ακριβως εννοεις?το μουσλι?δεν ειναι λιγο νωρις?να πω δε πως εχω παρει και γιο γιο,αλλα το μονο που κανει ειναι να το παει βολτα συρτο σε ολο το σπιτι και να μας κανει τα νευρα τσαταλια!πρεπει να βρω κανα ποστ σχετικο ,να καταλαβω κι εγω πως μαθαινει ενα παιδι πως το γιογιο ειναι για κατουρημα ....ιδεα δεν εχω πως να του δωσω να καταλαβει....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημερα τασ νατ,και τζες....σε χασαμε εχθες!που εβοσκες??

Παω να βαλω τις φακες να βραζουν και να πιασω το σιδερωμα...εχω μπολικο πραμα!

προσπ,ασχετο αλλα μου μεινε η απορια απο εχθες,οταν λες θα αρχισεις τα δημητριακα στη μικρη,ποια ακριβως εννοεις?το μουσλι?δεν ειναι λιγο νωρις?να πω δε πως εχω παρει και γιο γιο,αλλα το μονο που κανει ειναι να το παει βολτα συρτο σε ολο το σπιτι και να μας κανει τα νευρα τσαταλια!πρεπει να βρω κανα ποστ σχετικο ,να καταλαβω κι εγω πως μαθαινει ενα παιδι πως το γιογιο ειναι για κατουρημα ....ιδεα δεν εχω πως να του δωσω να καταλαβει....

Καλημερα και απο εμενα...φιλεναδα γκαστρουλα εγω ρωτησα το ντοκτορι τι να κανω με το θεμα και ξερεις τι μου ειπε??? να αφησω το παιδι ησυχο:oops::oops: λεει να μην της κοψω της πανες ακομα γιατι αν και ισως να το καταφερουμε, το παιδι λεει δεν θα το κανει συνειδητα ακομα και μπορει να του προκαλεσω προβληματα τυπου δυσκοιλιοτητας και τετοια:oops::oops::oops: μετα τα 2 λεει ξεκιναμε να κοβουμε τις πανες....

ολη μερα μωρα θα ξεσκατιζω μου φαινεται...τουλαχιστον σταματησα να την ταιζω!!! δεν θελει με τιποτα!!! και το γαλα μονη της, και το φαι με το πηρουνι!!!! και σε κομματια ολα δεν θελει τιποτα αλεσμενο..το πως μασαει μπριζολα αυτο το παιδι με 5μιση δοντια ακομα δεν το εχω καταλαβει:confused::confused:

καλημερα σε ολες..

μαυρη νυχτα εχθες..η μικρη ειχε ανησυχο υπνο και δε σταυρωσα ουτε μια ωρα σερι..μεχρι και στο κρεβατι που την ειχα μεσα στην γκρινια ηταν και ολο πιπιλαγε το στηθος..ενα ρακος εγινα..

υποθετω ο λογος θα ναι παλι κανα δοντι..αντε να τελειωνουμε με αυτα τα ρημαδια..

μα μονο η δικια μου εχει τοσες ενοχλησεις??? τα δικα σας πως την βγαζουν??

εγω δεν εχω την απαιτηση να σταματησουμε τις πανες ντε και καλα αλλα θελω να της μαθαινω και τη χρηση της τουαλετας..τελος παντων βαριεμαι να τα ξαναλεω και ο καθενας ας κανει οτι πιστευει καλυτερο..

ειλικρινα δεν εχω διαθεση σημερα

Διαφημίσεις

125419oj4wb3q90x.gif

γεια σας κοριτσάκια!!

κι εγώ εδώ σπίτι,δουλίτσες,σιδέρωσα και σε λίγο θα φτιάξω ψαρόσουπα για το παιδί,και για μας ψητό ψάρι.

της Έλλης της έχω δώσω να δοκιμάσει corn flakes!!

στον χρόνο αν θυμάμαι καλά είχε πει η γιατρός ότι μπορεί να φάει δημητριακά.

μπράβο στο ΜΕλινάκι!!

η δική μου με 12 δόντια και ακόμα παλεύουμε να φάει κομματάκια...

τώρα είναι στη σκηνή της μέση και μαγειρεύει με τα κατσαρολικά της...

της έχω βάλει κι ένα σόρτς...και φάινονται μπουτάκια!!!

μούρλια!!

νομίζω 2μιση-3 χρονών για πάνες...

και ειδικά τώρα που έρχονται μωρά,δεν πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές στο παιδί.κάπου το διάβασα.

α ναι.. εγω τα δημητριακα τα ψιλοφοβαμαι αλλα βρηκα κατι βιολογικα κορν φλεικς και προσπαθω να της δινω να τρωει ωστε μαζι να πινει και το γαλα..(you understand φανταζομαι το λογο!!)

Εχθές έβγαλα μοκέτες με τη μητέρα μου κ σηκώσαμε ολα τα έπιπλα μονες μας, δεν ειχα κουραγιο να περπατήσω. Σήμερα ειμαι κομμάτια

και αδιαθετησες κιολας!!

εμ!! προσεχε λιγακι παιδι μου...

θα γερασεις πριν την ωρα σου..

καλε πως κοβεις το ενδεχομενο συναντησης το Σαββατο? Παιζει περιπτωση η οχι? (δεν σου λεω να μου το δεσεις και σχοινι κορδονι απλα να ξερω αν υπαρχει θετικη σκεψη) ομοια ισχυει και για τις λοιπες τσουπρες των Αθηνων

Διαφημίσεις

πω πω δουλειές jesgk e??

κι εγώ θα βγάλω χάλια σε 1-2 εβδομάδες λέω...μετά δεν ξέρω τι να βάλω...θα πρέπει να σφουγγαρίζω όλη μέρα με το καυσαέριο...μάυρο θα γίνεται το παιδί...

μην βαριέστε καλέ...

www.glitter-graphics.com

και αδιαθετησες κιολας!!

εμ!! προσεχε λιγακι παιδι μου...

θα γερασεις πριν την ωρα σου..

συγνώμη προσπ, το είδα αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω, αν περάσουμε στον τελικό της euro vision θα κάτσω σπιτι το σάββατο, αν όχι δεν έχω κανονίσει κάτι άλλο κ μπορεί να παίξει συνάντηση

πω πω δουλειές jesgk e??

κι εγώ θα βγάλω χάλια σε 1-2 εβδομάδες λέω...μετά δεν ξέρω τι να βάλω...θα πρέπει να σφουγγαρίζω όλη μέρα με το καυσαέριο...μάυρο θα γίνεται το παιδί...

ξεπατώθηκα, τίποτα δεν θα βάλω, φεύγουν κ τα παιδια

συγνώμη προσπ, το είδα αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω, αν περάσουμε στον τελικό της euro vision θα κάτσω σπιτι το σάββατο, αν όχι δεν έχω κανονίσει κάτι άλλο κ μπορεί να παίξει συνάντηση

βρε!! μπερδευτηκες μου φαινεται..

η eurovision ειναι 21.00 ή 22.00 το βραδυ..

εγω ειπα να βρεθουμε κατα τις 18.00 με 18.30

ασε κιολας που ειμαστε και εμεις φανατικοι και την βλεπουμε ανελλιπως..

συνάντηση βλέπω...ζηλεύω...

κι εγώ θα δω όπωσδήποτε eurovision!!!

έχει απόψε ημιτελικό...

κι εγώ έχω μια βαριεμάρα,...αλλά τι να κάνω...

πρέπει να μαγειρέψω...και θα βρομίσει και το σπίτι ψαρίλα...

έχουμε στο σπίτι ένα σ$%%^μάρμαρο που δεν μου αρέσει καθόλου να το βλέπω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...