Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχεις όλο το κρεβάτι δικό σου :D!

Μακάρι να πήγαινε κι ο δικός μου καμιά βόλτα. Μαλώνουμε όλο το 3μερο και πάθανε τα νεύρα μου!

Την ησυχία που την πάς? Δεν ξέρω και γω πόσες φορές ξυπνάω απο τα ροχαλιτά και τον σκουντάω! Βλέπω το βράδυ να τον παίρνουν τηλ απο τη ρεσεπσιόν γιατί θα ενοχλεί τους γείτονες:lol::lol::lol:Ειδικά αν γυρνάει ανάσκελα.....:roll:

καληνύχτα βικάκυ,σε καταλαβαίνω γιατί ο άντρας μου έφευγε μια φορά τον μήνα για ταξίδι...και στην εγκυμοσύνη και με το μωρό 40 ημερών.

και να έχω και το μαγαζί πρωί απόγευμα,τώρα τα έχει κόψει τα πολλά ταξίδια.

ευτηχώς.

Την ησυχία που την πάς? Δεν ξέρω και γω πόσες φορές ξυπνάω απο τα ροχαλιτά και τον σκουντάω! Βλέπω το βράδυ να τον παίρνουν τηλ απο τη ρεσεπσιόν γιατί θα ενοχλεί τους γείτονες:lol::lol::lol:Ειδικά αν γυρνάει ανάσκελα.....:roll:

Aχ, κι εμένα ροχαλίζει ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Τον κλωτσάω συνέχεια μέχρι να με ρημαδοπάρει ο ύπνος!!

Τι τραβάμε κι εμείς :rolleyes:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καληνύχτα βικάκυ,σε καταλαβαίνω γιατί ο άντρας μου έφευγε μια φορά τον μήνα για ταξίδι...και στην εγκυμοσύνη και με το μωρό 40 ημερών.

και να έχω και το μαγαζί πρωί απόγευμα,τώρα τα έχει κόψει τα πολλά ταξίδια.

ευτηχώς.

Κι εσένα σε καταλαβαίνω (τι κατανόηση απόψε) γιατί εγώ ήμουν ολομόναχη σε όλη την εγκυμοσύνη, μόνο σ/κ ερχόταν ο χάζμπαντ, και μέχρι να πάει 8 μηνών ο μικρός, με εξαίρεση όταν πρωτογεννήθηκε που ήμουν στη μάνα μου.

Που καλύτερα μόνη μου, παρά στη μάνα μου :tongue:.

Την αγαπάω, τη λατρεύω, αλλά στο δικό της σπίτι κι εγώ στο δικό μου! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παρε ενα κουκλακι της κορης σου η αν εχιε τον φωτεινο αγκαλιτσα αγκαλια και κοιμησου..

α) δεν ροχαλιζει

β) δεν αεριζεται

γ) δεν σου πιανει χωρο

δ) ξερεις οτι δεν μπορεις ναχεις απαιτησεις απο αυτο το αψυχο πραγμα

αρα..καλη συντροφια;)

Τον έχουμε τον αγκαλίτσα! Μόνο μην τον τσαλαπατίσω και αρχίσει να τραγουδάει γιατί θα αρχίσει και η άλλη απο μέσα μετά!

Aχ, κι εμένα ροχαλίζει ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Τον κλωτσάω συνέχεια μέχρι να με ρημαδοπάρει ο ύπνος!!

Τι τραβάμε κι εμείς :rolleyes:.

Εγώ πάλι τον σκουντάω με τον αγκώνα. Μέχρι στο σαλόνι έχω καταφύγει! Τέτοιο πράγμα! Και του έκλεισα και την πόρτα εννοείται. Όσες μένετε κοντά στη λ.κηφισίας αν ακούσετε τίποτα παράξενο το βράδυ μην τρομάξετε!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι τον σκουντάω με τον αγκώνα. Μέχρι στο σαλόνι έχω καταφύγει! Τέτοιο πράγμα! Και του έκλεισα και την πόρτα εννοείται. Όσες μένετε κοντά στη λ.κηφισίας αν ακούσετε τίποτα παράξενο το βράδυ μην τρομάξετε!

1202591pu55lez1va.gif

Καλό, καλό!!!

Την κάνω κι εγώ κοριτσάκια. Καληνύχτες :P.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα σε όλες!!1175346ayywsot9ia.gif

Τί μου κάνετε; Εγω αδιαθέτησα κ πεινάω τρελά!!! Εφαγα στο σπίτι κ πήρα κ κάτι από το δρόμο.

Μαύρο ύπνο έκανα το βράδυ!! Ολο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι!! Έλεος!!

Απορώ Viki Μου πως τον αντεχεις τον αντρούλη σου!! Ενα βράδυ κατέβηκε Αθήνα κ από το ροχαλητό του δεν κοιμήθηκε ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πότε επιστρεφει πάνω ;;; Αλλο τέτοιο βράδυ δεν ξαναπερνώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...