Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σκεφτομουν6 τωρα που μιλουσαμε για τα infractions ποιος χριστιανος καθεται και διαβαζει τις μπουρδες που γραφουμε στα καφε για να μας ελεγχει.....βαρεμαρααααααα.... (δεν αρχισε ακομα ο μπιλ)

Σσσσσσσσσσσσσ! Μην φας και άλλο:rolleyes:

δεν σας προλαβαίνω...

΄οι δικοί μου είναι της άποψης...όποιος έρθει εκκλησία,θα έρθει και στο τραπέζι...

Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι :o.

Σ' όποιον γάμο με καλέσανε μόνο στην εκκλησία (ενώ ήξερα ότι κάνουν σχετικά ανοιχτό τραπέζι) ΔΕΝ πήγα! :tongue:

Εγώ τους κάλεσα όλους, αλλά είπαμε τα έκανα 2 σε 1.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

υπάρχιε δουλειά με ευχαρίστηση?

α ναι υπάρχει...

να προσέχω μια βίλα σε ένα εξωτικό νησί!!!:lol::lol:

εμπορος ναρκωτικων, star σε πορνο ταινιες και ολα αυτα που επιμελως καλλιεργουν στις νεες γενιες ως επαγγελματα με μελλον αλλα και πολυυυ παρελθον (το οποιο σημειωτεον καθοριζει το μελλον)

Διαφημίσεις

Και με μεγάλο κέρδος μάλιστα :rolleyes:.

Καλά, τι απορίες σου βγήκανε κι εσένα νυχτιάτικο; :tongue:

βγηκα στην αυλη και μυρισα την κοπρια που ριξε ο ανδρας μου το απογευμα και μου ρθε κατι φρεσκο στο μυαλο..

Σσσσσσσσσσσσσ! Μην φας και άλλο:rolleyes:

ααααα... αν ξαναγινει κατι τετοιο θα φωνβαξω το ΠΑΜΕ.. παει παντου τελευταια..

Α ΝΑ δουλεια με ευχαριστηση και χρημα miamama.. Συνδικαλιστης...

κριμα που γερασα και δεν μπορω να επιδωθω σε νεα επαγγελματα..

αντε σε καμια οικοδομη επιβλεψη και πολυ μου ειναι..

καληνύχτα και καλή επιτυχία! Μην αγχώνεσαι! ο παλιός είναι αλλιώς;) Μόνιμους δεν παίρνουν?

πηρανε περυσι,μεγαλη ιστορια.

Κι εγώ ζορίστηκα τον πρώτο καιρό που τον άφησα μετά από 9 μήνες (είχα πάρει το 6μηνο), αλλά μην ανησυχείς, μια χαρά περνάει ο δικός μου!!!

Δεν ξεχνάνε τα μικρά, ΞΕΡΟΥΝΕ ποια είναι η μαμά :D.

να'σαι καλα.μωρε δεν με νοιαζει αυτο,με νοιαζει που θα κανουνε οτι θελουνε μπαμπας και πεθερα και θα βρισκω αλλο παιδι να με περιμενει!τεσπα!

βγηκα στην αυλη και μυρισα την κοπρια που ριξε ο ανδρας μου το απογευμα και μου ρθε κατι φρεσκο στο μυαλο..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχει ορεξη η προσπ σημερα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ααααα... αν ξαναγινει κατι τετοιο θα φωνβαξω το ΠΑΜΕ.. παει παντου τελευταια..

Α ΝΑ δουλεια με ευχαριστηση και χρημα miamama.. Συνδικαλιστης...

κριμα που γερασα και δεν μπορω να επιδωθω σε νεα επαγγελματα..

αντε σε καμια οικοδομη επιβλεψη και πολυ μου ειναι..

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! 51756mvnwecuvvj.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

α ναι..τι διαβασα πιο πριν?? σας εριξαν καρτα?

εγω τα λεγα..αλλα σας αρεσαν τα κινουμενα σχεδια και η παρεα μας..

α ναι.. να ανταλλαξουμε και τηλεφωνα για να σας συναντησω οταν ερθω Β.Ε.

Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι :o.

Σ' όποιον γάμο με καλέσανε μόνο στην εκκλησία (ενώ ήξερα ότι κάνουν σχετικά ανοιχτό τραπέζι) ΔΕΝ πήγα! :tongue:

Εγώ τους κάλεσα όλους, αλλά είπαμε τα έκανα 2 σε 1.

όταν υπάρχει συνεννόηση σωστότατη η άποψη. Αλλά απο την άλλη γιατί να ταϊσω εγώ τη θεία Μαρίκα τον κυρ Στέλιο τον μπάρμπα Φώτη κλπ στον ΓΑΜΟ ΜΟΥ χωρίς να τους έχω ματαδεί?

α ναι..τι διαβασα πιο πριν?? σας εριξαν καρτα?

εγω τα λεγα..αλλα σας αρεσαν τα κινουμενα σχεδια και η παρεα μας..

α ναι.. να ανταλλαξουμε και τηλεφωνα για να σας συναντησω οταν ερθω Β.Ε.

Τι έλεγες καλέ πολυλογού εσύ; :tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...