Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

Expand  

Σοβαρά; Και εγώ αυτό είπα. Μπορώ να πάρω λίγο για το στιπι. Χαχαχχα δεν το πιστεύω. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

elenada είπε:
:lol::lol::lol::lol::lol:

ετσι-ετσι!τυχερουλα!κι εγω σαν το δεσποινιω.αμα ηξερα οτι δεν θα πληρωνανε το τραπεζι,θα εκανα μονο ενα beach party,που το εχω απωθημενο!τεσπα,και στην βαφτιση κλειστη λεω κι εχουνε μαζευτει 180 ατομα!:mad:

Η μάνα μου μια ζωή έλεγε οτι μαζεύει για τους γάμους. ήρθε η ώρα λοιπόν. Και μόνη της μου το είπε οτι το καθήκον της θα το κάνει. Και το κέντρο και το κοστούμι. Βάψιμο χτένισμα ποιός αναλαμβάνει:rolleyes::rolleyes: Και η πεθερά όπως έκανε της κόρης έτσι πρέπει να κάνει και του γιού. Μιλημένα ,ξηγημένα. Αν δε θέλει να πληρώσει, δεν καλεί κανέναν στο γλέντι και μήν πω πληρώνει και οτι φάει οτι πιεί!:tongue::P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maestria77 είπε:
Ναι, έχω ακούσει ότι στην Κρήτη καλούνε πολύ κόσμο!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ μου, τόσο πολύ;;; :shock:

ααα,που να σας πω οτι εκτος που χαιρετανε τοσα ατομα στην εκκλησια,το κανουνε αυτο και στο τραπεζι,πανε σε ολα τα τραπεζια και κανουν εις υγειαν!μεχρι να τελειωσει η χαιρετουρα ο κοσμος αρχιζει και φευγει!

βλακειες!δεν ευχαριστιομαστε τον γαμο μας,τον κανουμε για τους αλλους!τεσπα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

viki 1 είπε:
Η μάνα μου μια ζωή έλεγε οτι μαζεύει για τους γάμους. ήρθε η ώρα λοιπόν. Και μόνη της μου το είπε οτι το καθήκον της θα το κάνει. Και το κέντρο και το κοστούμι. Βάψιμο χτένισμα ποιός αναλαμβάνει:rolleyes::rolleyes: Και η πεθερά όπως έκανε της κόρης έτσι πρέπει να κάνει και του γιού. Μιλημένα ,ξηγημένα. Αν δε θέλει να πληρώσει, δεν καλεί κανέναν στο γλέντι και μήν πω πληρώνει και οτι φάει οτι πιεί!:tongue::P

Εγώ το χτένισμα το πλήρωσα μόνη μου.

Η μάνα μου έλεγε ο κουμπάρος, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν ήθελα να τους φορτώσω πολύ τους κουμπάρους.

Βάψιμο δεν πλήρωσα, μ' έβαψε η κουμπάρα, που είναι πολύ ταλέντο! :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

elenada είπε:
ααα,που να σας πω οτι εκτος που χαιρετανε τοσα ατομα στην εκκλησια,το κανουνε αυτο και στο τραπεζι,πανε σε ολα τα τραπεζια και κανουν εις υγειαν!μεχρι να τελειωσει η χαιρετουρα ο κοσμος αρχιζει και φευγει!

βλακειες!δεν ευχαριστιομαστε τον γαμο μας,τον κανουμε για τους αλλους!τεσπα!

ΑΚΡΙΒΩΣ!

Κι εγώ δυο φορές τους χαιρέτησα! Ούτε κατάλαβα πότε τελείωσε το γλέντι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria77 είπε:
Εγώ το χτένισμα το πλήρωσα μόνη μου.

Η μάνα μου έλεγε ο κουμπάρος, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν ήθελα να τους φορτώσω πολύ τους κουμπάρους.

Βάψιμο δεν πλήρωσα, μ' έβαψε η κουμπάρα, που είναι πολύ ταλέντο! :-D

εμεις τα πληρωσαμε ολα μονοι μας!!εκτος επιπλα και ηλεκτρικες συσκευες που μας τα πηραν δωρο,οχι ολα,αρκετα.

Διαφημίσεις

elenada είπε:
εμεις τα πληρωσαμε ολα μονοι μας!!εκτος επιπλα και ηλεκτρικες συσκευες που μας τα πηραν δωρο,οχι ολα,αρκετα.

Και οι δικοί σας λένε οτι ''πάντρεψαν'' τα παιδιά τους:tongue::tongue:

παω να κοιμηθω.αυριο πρεπει να παω ν'αφησω βιογραφικο στην ολυμπιακη να με παρουν παλι στην δουλεια.μακαρι να με παρουν!πρεπει λεει να περασω κι απο συνεντευξη!αγχωθηκα!

καλο βραδυ κοριτσακια!

Διαφημίσεις

καλά τα λες βίκυ μου!!

εμείς σκεφτόμαστε να φτιάξουν τα οικονομικά μας και να κάνουμε το γάμο...έτσι και πουν ότι δν έχουν,οι δικοί μου πρώτοι και καλύτεροι θα καλέσω αυτούς που γουστάρω και τέρμα θα τα πληρώσουμε μόνοι μας...

elenada είπε:
παω να κοιμηθω.αυριο πρεπει να παω ν'αφησω βιογραφικο στην ολυμπιακη να με παρουν παλι στην δουλεια.μακαρι να με παρουν!πρεπει λεει να περασω κι απο συνεντευξη!αγχωθηκα!

καλο βραδυ κοριτσακια!

Τι δουλειά Ελενάκι;

miamama μακάρι να κάνανε κι εμένα τους κινέζους! ΛΥΣΑΞΑΝΕ να με δούνε ντυμένη νύφη, ενώ ήμουν κανονικότατα 2 χρόνια παντρεμένη με πολιτικό.

Τι πανηγύρι ήταν κι αυτό;; :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

miamama είπε:
κι εγώ περιμένω να πληρώσουν οι γονείς...πότε όμως?όταν τους το λέμε...κάνουν τους κινέζους...

Επρεπε και εσύ να τους πας κανα ξώγαμο. Εκεί τί θα κάνανε?:tongue:Και εμείς της πεθεράς δεν της το είπαμε ακόμα και όλο γκρινιάζει δεν έχει λεφτά. Έχει πάνω απο χρόνο διορία για να μαζέψει. Τουλάχιστον για το νυφικό. Και αν δε φτάνουν για το γλέντι απλόύστατα ας μην καλέσει κόσμο;)

καμια φορα απορω μερικα επαγγελματα ποσο βαρετα μπορουν να ειναι..

πχ..

ενας μοντερ για μια εκπομπη σαν το ΟΛΑ που πρεπει να δει ΟΛΕΣ τις προβολες της εβδομαδας που περασε για να πιασει τα highlights και να λογοκρινει... θετικα η αρνητικα..

μα ποσο βαρετη δουλεια..χρυσαφι να μου δινανε δεν θα την εκανα..

ποσο δεν θα θελα να μαι απο αυτους που το κανουν..

..επισης δεν θα θελα να ειμαι νεκροθαφτης..

elenada είπε:

καλο βραδυ κοριτσακια!

καλη τυχη elenada μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...