Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραία περάσατε δέσποινα!!

τους έβαλες να πληρώσουν τουλάχιστον τον γάμο??

χεχε

θα σου ελεγα τι πληρωσαν αλλα θα φαω και αλλο infraction!!!! το καλο ειναι οτι επειδη ηταν κυριακη φυγανε νωρις τα πουρα και μετα μειναμε καμια σαρανταρια ατομα και χορευαμε μπιτακια μεχρι τις 5....(τους διευκολυναμε και τρομερα βεβαια γιατι ο dj ηταν μιλημενος και δεν εβαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ελληνικο!!!!!χαχαχαχαχχα!!!:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουσιαστικά ότι δίνουν όλοι μαζί (γονείς κι εσείς) αυτά σας έρχονται πίσω!!

Το καλό είναι ότι μαζεύεις μετρητό :tongue:!

Εμείς δεν έχουμε σκοπό να δώσουμε τίποτα:tongue: Αυτοί που θέλουν να μας καμαρώσουν νύφη και γαμπρό θα το πληρώσουν πολύ ακριβά:tongue:;) Και η αλήθεια είναι οτι μας έλειπε το μετρητό:cool:

θα σου ελεγα τι πληρωσαν αλλα θα φαω και αλλο infraction!!!! το καλο ειναι οτι επειδη ηταν κυριακη φυγανε νωρις τα πουρα και μετα μειναμε καμια σαρανταρια ατομα και χορευαμε μπιτακια μεχρι τις 5....(τους διευκολυναμε και τρομερα βεβαια γιατι ο dj ηταν μιλημενος και δεν εβαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ελληνικο!!!!!χαχαχαχαχχα!!!:D:D:D:D:D

Μια χαρά!!

Εγώ είχα - φυσικά - παραδοσιακή ορχήστρα!!!! :rolleyes::mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και εμείς δεν καιγόμασταν για γάμο αλλά συνέχεια δωρίζουμε πάμε δεν πάμε στη στέψη και λέει ο άντρας μου θα κάνουμε και εμείς γάμο και μάλιστα ανοιχτότατο , θα πληρώσουν οι συμπεθέρες και εμείς ευκαιρία να μαζέψουμε κανένα φράγκο.;)

ε,βεβαια,δανεικα ειναι αυτα!

εμεις εχουμε δει κεντρα με τιμες απο 13ε μεχρι 25ε.αλλα εδω κανουν γαμους με 1500 ατομα,αν ηταν πιο ακριβα δεν θα εκανε κανεις τραπεζι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμεις εχουμε δει κεντρα με τιμες απο 13ε μεχρι 25ε.αλλα εδω κανουν γαμους με 1500 ατομα,αν ηταν πιο ακριβα δεν θα εκανε κανεις τραπεζι.

Μέχρι 25 δίνω. Δηλαδή κανονίζω για να δώσουν οι άλλοι!

Διαφημίσεις

Ναι, έχω ακούσει ότι στην Κρήτη καλούνε πολύ κόσμο!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ μου, τόσο πολύ;;; :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:D:D:D:D:DΜΑΡΗΗΗΗΗ!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!!!! Τι να κανω ειμαι διασημη!!! να σου πω να6 γελασεις...

στον οκτωβρη με βγαλανε ντοκτορ....:tongue::tongue::tongue: αλλου πρ...αλλου dr.... χαχαχαχαχχαχα

ε,αφου εισαι celebrity!τι να κανουμε!:tongue:

Διαφημίσεις

Ναι, έχω ακούσει ότι στην Κρήτη καλούνε πολύ κόσμο!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ μου, τόσο πολύ;;; :shock:

ουυυυυ!!!! χαμος!!!! ειχα παει σε ενα γαμο προπερσι και ειχε 2500 χιλιαδες ατομα!!!!μα το θεο!!!!! το πιο αστειο ομως ειναι οτι στο τραπεζι περιμενα να ακουσω κρητικα και τραγουδουσε ο γερολυματος!!!!χαχαχαχαχα!!!!που τον θυμηθηκαν λιωσαμε στο γελιο!!!!!

Μέχρι 25 δίνω. Δηλαδή κανονίζω για να δώσουν οι άλλοι!

:lol::lol::lol::lol::lol:

ετσι-ετσι!τυχερουλα!κι εγω σαν το δεσποινιω.αμα ηξερα οτι δεν θα πληρωνανε το τραπεζι,θα εκανα μονο ενα beach party,που το εχω απωθημενο!τεσπα,και στην βαφτιση κλειστη λεω κι εχουνε μαζευτει 180 ατομα!:mad:

λοιπον τσουπρες αποχαιρετω...με καλει ο μπιλ.... (ο βρυκολακας....)

πολλα φιλια

Φιλιά στον Μπιρμπίλ!!!

Έχε το νου σου, σε 2 εβδομάδες βγαίνει η σεζόν 3 :tongue:! (τις είδα τις 2 πρώτες ήδη)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...