Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ θα σου πω να μαζέψεις όλες τις δυνάμεις σου Κ να προσπαθήσεις βάζοντας ένα ρεαλιστικό στοπ στον στον εαυτό σου για κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Ο κύκλος αυτός ήταν κακος φανηκε Κ από τις ορμονικές . Όμως θα κάνεις σίγουρα Κ καλύτερους κύκλους. Βάλε μακροπρόθεσμα ένα στοπ μέχρι που θέλεις να φτάσεις για να νιώθεις ότι είσαι εντάξει Κ ήρεμη . Εγώ σου έχω ξαναπεί μέχρι το φθινόπωρο θα έισαι έτοιμη για εμβρυομεταφορα . 

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα τσουπρες!!! μου ειπε ο μαεστρος τι κανατε...καλα να παθετε παλιοκουτσομπολες!!! εγω δηλαδη που την εφαγα για μια απλη υπογραφουλα δεν ειναι ΑΔΙΚΙΑ!!!!!

εγω δεν ξερω τι κανανε οι κοπελιες,εγω πεταχτηκα μονο κανα 2 φορες,και ειπα την γνωμη μου,γιατι τα ειχα παρει στο κρανιο,και δεν τα παιρνω ευκολα,με ατομα που δεν γνωριζω,αλλα με τρωει η αδικια.

αυτα!εσυ που γυρνας σαν του παπα το σκυλο σ'ολα τα καφε,μη μιλας!:tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, πήραμε κίτρινη κάρτα!

Στην κόκκινη καιγόμαστε προφανώς :tongue:.

Βίκη, βάφτιση έκανες ξεχωριστά δηλαδή; Α, εγώ ήθελα να τελειώνω με τη μία, γιατί δεν μ' αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτά τα χάπενινγκ!

Να κοιτάξεις ένα κτήμα που πήγα σε γάμο, στο Λευκοχώρι! Αλλά κι εκεί ακριβά νομίζω ήταν.

miamama σ' εμάς απουσιολόγος ήταν αυτός που είχε τον υψηλότερο βαθμό. Δεν ίσχυε παντού αυτό;

Ναι, βάφτιση έκανα τον περασμένο Μάιο. Στο nouvelle δεν είναι ακριβά. Απο 18 το άτομο ξεκινάει και ανεβαίνει ανάλογα με το μενού. Θα πάω τη Δευτέρα να δω. Μαεστρία πόσο καιρό θα κουβαλάμε την κίτρινη? Ξέρεις?

Είσαι συνηθισμένη εσύ, θα το ξεπεράσεις! :tongue:

Εννοείς την υπογραφή που έχεις τώρα; Μεγάλη είναι αυτή; Αφού έχει κι άλλες τέτοιες!

οχι αυτη ρε χαζο

ειχα αλλες

που ηταν μαματες αλλα ηταν μεγαλες και μου τις εσβυσαν

και για αυτο εβαλα αυτες που ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!

εγω δεν ξερω τι κανανε οι κοπελιες,εγω πεταχτηκα μονο κανα 2 φορες,και ειπα την γνωμη μου,γιατι τα ειχα παρει στο κρανιο,και δεν τα παιρνω ευκολα,με ατομα που δεν γνωριζω,αλλα με τρωει η αδικια.

αυτα!εσυ που γυρνας σαν του παπα το σκυλο σ'ολα τα καφε,μη μιλας!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:D:D:D:D:DΜΑΡΗΗΗΗΗ!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!!!! Τι να κανω ειμαι διασημη!!! να σου πω να6 γελασεις...

στον οκτωβρη με βγαλανε ντοκτορ....:tongue::tongue::tongue: αλλου πρ...αλλου dr.... χαχαχαχαχχαχα

Διαφημίσεις

καλέ φτηνά είναι σε σας...εδώ είναι 30-35Ε το άτομο!!

καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια με αυτά που λέτε!!

Και με 40 έχει! εγώ δεν τρελάθηκα ακόμα όμως! Γιατί αυτή η αίθουσα με 18 τί έχει?

Και με 40 έχει! εγώ δεν τρελάθηκα ακόμα όμως! Γιατί αυτή η αίθουσα με 18 τί έχει?

Μια χαρα ειναι!!! εγω εσκασα 35 στο γαμο και αμα σου πω τι μ#$%κιες κανανε!!! την ωρα του γαμου επαιζε παναθηναικος-ολυμπιακος και τα γκαρσονια βλεπανε μπαλα στην κουζινα!!!!! αφου στους μισους δεν εδωσαν τουρτα!!!!!!! (ασε που ειχα χασει τον πεθερο και τον πατερα μου και τους βρηκα στην κουζινα!!!!):confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Ναι, βάφτιση έκανα τον περασμένο Μάιο. Στο nouvelle δεν είναι ακριβά. Απο 18 το άτομο ξεκινάει και ανεβαίνει ανάλογα με το μενού. Θα πάω τη Δευτέρα να δω. Μαεστρία πόσο καιρό θα κουβαλάμε την κίτρινη? Ξέρεις?

Δεν έχω ιδέα!

Δεν ήξερα καν τι είναι αυτό παιδάκι μου :tongue:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και εμείς δεν καιγόμασταν για γάμο αλλά συνέχεια δωρίζουμε πάμε δεν πάμε στη στέψη και λέει ο άντρας μου θα κάνουμε και εμείς γάμο και μάλιστα ανοιχτότατο , θα πληρώσουν οι συμπεθέρες και εμείς ευκαιρία να μαζέψουμε κανένα φράγκο.;)

Μια χαρά είναι!!!

Εγώ (οι γονείς δηλαδή) πλήρωσα 10? το άτομο! Αλλά έκανα το τραπέζι (και τη στέψη) στο χωριό μου :mrgreen:.

Έχει και τα καλά της η επαρχία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και εμείς δεν καιγόμασταν για γάμο αλλά συνέχεια δωρίζουμε πάμε δεν πάμε στη στέψη και λέει ο άντρας μου θα κάνουμε και εμείς γάμο και μάλιστα ανοιχτότατο , θα πληρώσουν οι συμπεθέρες και εμείς ευκαιρία να μαζέψουμε κανένα φράγκο.;)

Ουσιαστικά ότι δίνουν όλοι μαζί (γονείς κι εσείς) αυτά σας έρχονται πίσω!!

Το καλό είναι ότι μαζεύεις μετρητό :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...