Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελεναδα,αμα θελει και καφε απο τωρα,καηκαμε!να πω την αληθεια ενα αγχος με το υψος το εχω,γιατι δεν θελω να του βγει και κανα κομπλεξ μεγαλωνοντας...απλα,οταν υπαρχουν ακομη και κοριτσια,σχεδον 85 ποντους.....με πιανει ταρακουλο

δεσπω,ασε μας ρεεεεε

πηρες 5 κιλα μεχρι τις 20 εβδομαδες και κατι τρεχει.......εγω που εχω 80ρισει,τι πρεπει να κανω???ασε λοιπον το θεμα κιλα,δεν θα επρεπε να σε απασχολει νομιζω....

παντως ,μακαρι να ειχα κι εγω χρονο και ορεξη για διαβασμα....σημερα,επιασα να λυσω λιγο στυρολεξο και στο 5λεπτο ,ειχα κοιμηθει!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

και η μαμά μου λέει ότι άργησα να μιλήσω και μετά δεν ξαναέβαλα γλώσσα μέσα μου!!!:tongue::tongue:

τι βλέπω? όλες μαζευτήκαμε?

η jesgk που είναι?

ναι ,μονο η τζες και η myprincess ....συντομα τις βλεπω μεσα !

λες να φτασουνε λυκειο και να κανουμε τα ιδια χαλια ρε προσπ??εγω ειδα την ανηψια μου σημερα ,14 ετων,γυρνουσε απο παραλια,μακιγιαζ φουλ στο ματι,καυτο σορτσακι ,βραχιολια κολιεδες κλπ κλπ και τρελαθηκα!πριν μερικα χρονια,ηταν παιδακιιιιιιιιιιιι

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

ελεναδα,αμα θελει και καφε απο τωρα,καηκαμε!να πω την αληθεια ενα αγχος με το υψος το εχω,γιατι δεν θελω να του βγει και κανα κομπλεξ μεγαλωνοντας...απλα,οταν υπαρχουν ακομη και κοριτσια,σχεδον 85 ποντους.....με πιανει ταρακουλο

μην αγχωνεσαι βρε απο τωρα!εσεις ποσο υψος εχετε? εγω θυμαμαι,οτι τ'αδερφια μου τα ελεγα κοντα,αλλα στο γυμνασιο πηρανε τα πανω τους!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μην αγχωνεσαι βρε απο τωρα!εσεις ποσο υψος εχετε? εγω θυμαμαι,οτι τ'αδερφια μου τα ελεγα κοντα,αλλα στο γυμνασιο πηρανε τα πανω τους!

Ε, τ' αγόρια πάντα αργούσανε να ψηλώσουνε

Στο γυμνάσιο τα κοιτούσαμε αφ' υψηλού και στο Λύκειο πιανόταν ο λαιμός για να τους δούμε, τόσο που είχανε ψηλώσει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι ,μονο η τζες και η myprincess ....συντομα τις βλεπω μεσα !

λες να φτασουνε λυκειο και να κανουμε τα ιδια χαλια ρε προσπ??εγω ειδα την ανηψια μου σημερα ,14 ετων,γυρνουσε απο παραλια,μακιγιαζ φουλ στο ματι,καυτο σορτσακι ,βραχιολια κολιεδες κλπ κλπ και τρελαθηκα!πριν μερικα χρονια,ηταν παιδακιιιιιιιιιιιι

τι εννοεις πριν μερικα χρονια??

ειναι ακομη παιδακι..

στην ηλικια της στην δικη μου γενια οι μακιγιαρισμενες ηταν δακτυλοδεικτουμενες ακομη και εδω στην Αθηνα..

να μη μιλησουμε για το ντυσιμο..τωρα εχει χαθει η μπαλα.ολα βιαζονται να μεγαλωσουν και εμεις το κανουμε με τις ευλογιες μας..

ειμαι συντηρητικουρα του κερατα με αυτα και θα τα βρω μπροστα μου

Ε, τ' αγόρια πάντα αργούσανε να ψηλώσουνε

Στο γυμνάσιο τα κοιτούσαμε αφ' υψηλού και στο Λύκειο πιανόταν ο λαιμός για να τους δούμε, τόσο που είχανε ψηλώσει!

φωτεινο παραδειγμα ο αδελφος μου..απο τα 13 και μετα χασαμε το ισογειο..εγινε ρετιρε..

Διαφημίσεις

εγω 1.68 και ο αντρας μου 1.83,δεν ειμαστε και κοντουληδες!τεσπα,θα προσπαθησω να μην αγχωνομαι και γιάυτο,βλακειες,ας ειναι καλα στην υγεια του και στην τελικη ας γινει και κοντουλης ....

λυπαμαι που θα ειμαι η πρωτη αποχωρηση,αλλα δεν την παλευω αλλο.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

Παρεμπιπτοντως

,γελασα πολυ που καποια εγραψε πριν(δεν θυμαμαι ποια),πως ετοιμασε τον αντρα της για το ταξιδι......χαχαχαχα

δεν κοροιδευω!κι εγω τα ιδια κανω,αφου δεν μπορει ουτε τα κλειδια του να βρει οταν τα χρειαζεται!το παιδι κοντευει 1,5 χρονων και σημερα με ρωτουσε πια ειναι η μπροστινη πλευρα του παμπερς.............:!::confused::confused::lol:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ήμουν και στο σχολείο!!:tongue::tongue:

σημειώνω...

Φυτούκλα!!!

Τώρα που είδα και τα στοιχεία μου, πρόσεξα ότι έχω και 771 μηνύματα!!!

Πότε πρόλαβα; Τι κεβεζού (που λέμε και στα ποντιακά) που είμαι;;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παω να δω λιγη τηλεοραση (εντωμετξυ εχω τα απειρα ρουχα παλι να σιδερωσω της μικρης αυτη τη φορα) και να περασω στο αρχειο ενα καρο λογαριασμους του τελευταιου τριμηνου και βαριεμαι να κουνησω..

γενικα σημερα βαριεμαι..

παω..φιλακια...και καληνυχτες μανουλες και μελλουσες εις διπλουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...