Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δική μου τώρα ξεκίνησε να δείχνει...δεν ζητάει ποτέ τίποτα.

τώρα της λέμε που είναι τα παπούτσια τη,η πιπίλα της και μας τα φέρνει.

καταλαβαίνει αλλά βαριέται να μιλήσει.

της λέμε που είναι ο σκύλος στο βιβλιάράκι που μας έκανε δώρο η προσπ και πότε το δείχνει πότε όχι...

επίτηδες το κάνει...

και τώρα πως θα το κατεβάσω το βιβλίο?χμμμμ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α,κοπελα μου,εγω μπηκα σ'ενα σαιτ,το οποιο εχει σβηστει τωρα,γτ ηταν παρανομο,και ειχε γωνια του παιδιου.ειχε τα ζουζουνια σε dvd kai cd,και πολλα αλλα,οπως και βιβλια.αλλα μην φανταστεις ποικιλια.

α,οσο για τα παιδακια μας που λενε πολλα,απ'οτι καταλαβα ειναι να μην παρουν φορα!δεν σταματανε μετα.σε 1-2 μηνες θα δεις και την δικια σου που δεν θα βαζει γλωσσα μεσα!

μαρη τι με βριζεις εσυ στο facebook??? επαιζα ενα παιχνιδι σε full screen και δεν το εβλεπα το μηνυμα σου!!!σκατουλα!!!!

καλώς την δέσποινα...

έλεγα μήπως κι έβρισκα να διαβάσω τίποτα...για την ανάπτυξη...

κατσε μωρε παω να ψαξω στο παρεντς να σου πω...παντως το συμπερασμα μου ειναι οτι ειναι καλυτερα να μην διαβαζεις...απο αυτα που εχω διαβασει εγω η μελινα σε αλλα εκανε πραγματα 5-6 μηνες πιο νωρις και σε αλλα (π.χ. δοντια:D:D:D:D) ακομα παλευουμε...:D:D:D καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο μην τρελαινεσαι...τι σε επιασε????αν ειναι το θεμα ομιλιας εισαι χαζη...αγορακι φιλης μου 2,5 χρονων λεει πολυ λιγοτερες κουβεντες απο τη δικια μου ενω αλλα (π.χ. η ανηψια μου) τραγουδαει το φεγγαρακι μου λαμπρο!! απο τον 16ο μηνα!!!και τωρα στα 2 λεει τα παντα!!! (π.χ. ανιτσε μου το κουτι να παιτσω με το παιχνιδι μου!!!:confused::confused::confused: με εστειλε αδιαβαστη προχτες σαν εξωγηινο την κοιτουσα!!!! επισης ξερω περιστατικο αγοριου που στα ΠΡΩΤΑ του γενεθλια τραγουδουσε το happy birthday!!!:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Χαιρετω!

Βικυ,με το καλο να γινει ο γαμος σας,αλλα σιγουρα το παρανυφακι θα κλεψει την παρασταση!!8.000 ευρω για ενα τραπεζι???δεν λεω τα 400 ατομα ειναι οντως αρκετα για να εξυπηρετηθουν,και εκανα και τη διαιρεση και βγαινει 20 ευρω το ατομο.απαπαπα,τσουζει τσουζει!

Ακριβως διπλα στο σπιτι μου εχει ενα ξενοδοχειο,σχετικα μεγαλο,και 2 φορες την εβδομαδα κανουν βραδιες κρητικες για τους τουριστες......Εχω βαρεθει να ακουω Κρητικα στο φουλ,καθως και αυτα τα νησιωτικα---ελα παρε με κυρα μου ,παρε με,εεεεε---ευτυχως,ομικρος μεχρι τωρα νανουριζεται και ηδη κοιμαται ,οπως καταλαβαινετε.

Προσπερινα,ευχομαι να το παει σερι απο εδω και μπρος!!!Το θεμα ειναι πως κι εγω μετα απο 13 μηνες θηλασμου,οταν πρωτοξεκινησε να κοιμαται πιο πολλες ωρες συνεχομενα,εγω ξυπνουσα και γενικως ,εκανα χαλια υπνο,διοτι οπως ειπε και η elenada νομιζω,νομιζεις πως κατι εχει παθει και κοιμαται ,οποτε θελει και αυτο την προσαρμογη του...βασικα ,να πω την αληθεια ,ακομα δεν το εχω ξεπερασει,και ξυπναω 1-2 φορες να τσεκαρω..

Κι εμενα εχει αρχισει και αργει να κοιμηθει τα μεσημερια,μαλλον ειναι που μεγαλωνουν και αντεχουν περισσοτερο τα καμαρια μας.Βρε παιδια,ο μικρος πινει 1 λιτρο γαλα την ημερα!Το βραδυ,πινει ενα 300αρι και ζηταει κι αλλο...και να πω πως παιρνει κανα ποντο,78 ποντους σταθερος:roll::roll::roll:

Το αλλο που κανει τελευταια,ειναι που συνεχεια παει στην πορτα και λεει παμ,δηλαδη παμε!Σημερα,8.30 το πρωι,ειχε ηδη πιει το γαλα και τον ειχα ντυσει,πηρε τα κλειδια του αυτοκινητου,πηγε στην πορτα και ελεγε ΠΑΜ ΠΑΜ,ΒΟΥΜ ΒΟΥΜ,δηλαδη παμε στο αυτοκινητο...ουτε καφε δεν ειχα πιει!τι εχουμε να τραβηξουμε!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κατσε μωρε παω να ψαξω στο παρεντς να σου πω...παντως το συμπερασμα μου ειναι οτι ειναι καλυτερα να μην διαβαζεις...απο αυτα που εχω διαβασει εγω η μελινα σε αλλα εκανε πραγματα 5-6 μηνες πιο νωρις και σε αλλα (π.χ. δοντια:D:D:D:D) ακομα παλευουμε...:D:D:D καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο μην τρελαινεσαι...τι σε επιασε????αν ειναι το θεμα ομιλιας εισαι χαζη...αγορακι φιλης μου 2,5 χρονων λεει πολυ λιγοτερες κουβεντες απο τη δικια μου ενω αλλα (π.χ. η ανηψια μου) τραγουδαει το φεγγαρακι μου λαμπρο!! απο τον 16ο μηνα!!!και τωρα στα 2 λεει τα παντα!!! (π.χ. ανιτσε μου το κουτι να παιτσω με το παιχνιδι μου!!!:confused::confused::confused: με εστειλε αδιαβαστη προχτες σαν εξωγηινο την κοιτουσα!!!! επισης ξερω περιστατικο αγοριου που στα ΠΡΩΤΑ του γενεθλια τραγουδουσε το happy birthday!!!:confused::confused::confused:

καλως την!παλι επαιζες εσυ?καλα σε συγχωρω!

εχει δικιο η δεσποινα μιαμαμα!αδικα αγχωνεσαι.θα τα κανει ολα οποτε ειναι εκεινη ετοιμη!αλλα εσυ μιλα της συνεχειααααα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Χαιρετω!

Βικυ,με το καλο να γινει ο γαμος σας,αλλα σιγουρα το παρανυφακι θα κλεψει την παρασταση!!8.000 ευρω για ενα τραπεζι???δεν λεω τα 400 ατομα ειναι οντως αρκετα για να εξυπηρετηθουν,και εκανα και τη διαιρεση και βγαινει 20 ευρω το ατομο.απαπαπα,τσουζει τσουζει!

Ακριβως διπλα στο σπιτι μου εχει ενα ξενοδοχειο,σχετικα μεγαλο,και 2 φορες την εβδομαδα κανουν βραδιες κρητικες για τους τουριστες......Εχω βαρεθει να ακουω Κρητικα στο φουλ,καθως και αυτα τα νησιωτικα---ελα παρε με κυρα μου ,παρε με,εεεεε---ευτυχως,ομικρος μεχρι τωρα νανουριζεται και ηδη κοιμαται ,οπως καταλαβαινετε.

Προσπερινα,ευχομαι να το παει σερι απο εδω και μπρος!!!Το θεμα ειναι πως κι εγω μετα απο 13 μηνες θηλασμου,οταν πρωτοξεκινησε να κοιμαται πιο πολλες ωρες συνεχομενα,εγω ξυπνουσα και γενικως ,εκανα χαλια υπνο,διοτι οπως ειπε και η elenada νομιζω,νομιζεις πως κατι εχει παθει και κοιμαται ,οποτε θελει και αυτο την προσαρμογη του...βασικα ,να πω την αληθεια ,ακομα δεν το εχω ξεπερασει,και ξυπναω 1-2 φορες να τσεκαρω..

Κι εμενα εχει αρχισει και αργει να κοιμηθει τα μεσημερια,μαλλον ειναι που μεγαλωνουν και αντεχουν περισσοτερο τα καμαρια μας.Βρε παιδια,ο μικρος πινει 1 λιτρο γαλα την ημερα!Το βραδυ,πινει ενα 300αρι και ζηταει κι αλλο...και να πω πως παιρνει κανα ποντο,78 ποντους σταθερος:roll::roll::roll:

Το αλλο που κανει τελευταια,ειναι που συνεχεια παει στην πορτα και λεει παμ,δηλαδη παμε!Σημερα,8.30 το πρωι,ειχε ηδη πιει το γαλα και τον ειχα ντυσει,πηρε τα κλειδια του αυτοκινητου,πηγε στην πορτα και ελεγε ΠΑΜ ΠΑΜ,ΒΟΥΜ ΒΟΥΜ,δηλαδη παμε στο αυτοκινητο...ουτε καφε δεν ειχα πιει!τι εχουμε να τραβηξουμε!

γεια σου χριστινααα!

να παρακαλας που πινει γαλα το παιδι,και μην αγχωνεσαι κι εσυ για το υψος!ωραιος ο μικρος!βουμ,βουμ!σε λιγο καιρο οντως δεν θα κοιμουνται πολυ την μερα.εμενα με τραβαει απο το χερακι,ολη την ωρα να παμε τάτα!(βολτα)και θελει και κασε(καφε)!ολη την ωρα θελει βολτες,αμαν πια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Χαιρετω!

παμ παμ βουμ βουμμμμμ!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! εμενα το σκατο παιρνει τα κιγιά:tongue: και προσπαθει να ξεκλειδωσει να φυγει!!!! χωρις εμενα!!!! οργιο λεμε!!!

και τι εχετε παθει πια και με βριζετε ολες στο φατσοβιβλιο????? εσενα το ειδα μετα απο κανα τριωρο το μην γιατι ειχα ξεχασει ανοιχτο το pc:tongue::tongue::tongue::tongue: και μην βριζεις μωρη και στη μελινα τοσα κιλα ειχα βαλει σε αυτη την εβδομαδα και τα τσιμπησα τελικα τα 20!!!! για αυτο κλαιγομαι τωρα!!!

Διαφημίσεις

βρε viki μπραβο στη μικρη σου ειναι μπροστα στις λεξουλες..

cristin με βλεπω και εμενα να συνεχιζω να σηκωνομαι τις νυχτες τουλαχιστον μια φορα να την τσεκαρω..μεχρι να παει Λυκειο!!

ΠΑΜ ΠΑΜ ΒΟΥΜ ΒΟΥΜ!!

Ααααααχ!! Μας πουλανε και μας αγοραζουν..

και εγω σμερα με το που γυρισα κουν και κουν μου λεγε για να παμε κουνιες και μετα στο σουπερ μαρκετ εκανε διαφορα αστεια..

ειναι σε ωραια φαση

παντως οσες ανησυχειτε που τα μικρα σας δεν μιλανε ακομη απλα να πω οτι δεν υπαρχει λογος..υπαρχουν αρκετα παιδια που φθανουν και 2 ετων και δεν μιλανε και ξαφνικα τα λενε ολα μαζεμενα..τοσο που ξεχνανε να το κλεισουν και εκει οι γονεις αρχιζουν να μη την παλευουν..

θα ρθουν και αυτες οι ημερες!

Προσπ να έρθετε! Οπωσδήποτε! Αφού δεν έκατσε να κατεβώ εγώ αυτή τη φορα! Α! Συζητάμε για γαμο Θρησκευτικό. Λέμε για 3 Σεπτεμβρίου, τον άλλο Σεπτέμβριο. Γιατί θέλει ένα χρόνο νωρίτερα να κλείσεις αίθουσα δεξιώσεων.

http://www.rose-garden-gamos.gr/ Εδώ λέμε να κλείσουμε. Όταν γυρίσει ο Π απο κάτω θα αρχίσουμε τη διαδικασία.

Βίκη ακόμα δεν κάνατε θρησκευτικό; Εγώ τον έκανα μαζί με τα βαφτίσια κι αυτό γιατί ήθελαν οι γονείς μου. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να ντυθώ νύφη! :mad: Η προετοιμασία ειδικά ήταν ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ εμπειρία και η μέρα κουραστική. Τελικά είχε το καλό ότι είδα και τους φίλους μου που ήρθαν από μακριά. Αλλά αν δεν ήταν οι γονείς μου ΔΕΝ θα έκανα θρησκευτικό, αλλά ένα μεγάλο πάρτυ. :lol:

A! Ωραία τότε!Εγώ τουλάχιστον θα μπορέσω σίγουρα! Την Παρασκευή θα απουσιάσω εγώ απο το 80'ς , θα πάω σε μπάτσελορ στο Ρουβά (για αρχή τουλάχιστον)
η δική μου τώρα ξεκίνησε να δείχνει...δεν ζητάει ποτέ τίποτα.

τώρα της λέμε που είναι τα παπούτσια τη,η πιπίλα της και μας τα φέρνει.

καταλαβαίνει αλλά βαριέται να μιλήσει.

της λέμε που είναι ο σκύλος στο βιβλιάράκι που μας έκανε δώρο η προσπ και πότε το δείχνει πότε όχι...

επίτηδες το κάνει...

και τώρα πως θα το κατεβάσω το βιβλίο?χμμμμ

Λέω στον δικό μου σήμερα "Γιάννη πήγαινε να φέρεις τις κάλτσες της μαμάς" (πεταμένες στο κρεβάτι μου) και πήγε και τις έφερε!!!

Κόντεψα να κατουρηθώ απ' τη χαρά μου!!!!

γεια σου χριστινααα!

να παρακαλας που πινει γαλα το παιδι,και μην αγχωνεσαι κι εσυ για το υψος!ωραιος ο μικρος!βουμ,βουμ!σε λιγο καιρο οντως δεν θα κοιμουνται πολυ την μερα.εμενα με τραβαει απο το χερακι,ολη την ωρα να παμε τάτα!(βολτα)και θελει και κασε(καφε)!ολη την ωρα θελει βολτες,αμαν πια!

Κι εμένα και μου τη ΔΙΝΕΙ :mad:!

περιεργο....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (πυραυλο θα σε κανω μαρη!!! πυραυλο!!!):tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιατί;; Δεν έχω μαζί σου νεύρα. :confused:

Με τον άντρα μου έχω νεύρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ήρθα κάναμε την μικρή μπάνιο,της έδωσα να πιει μόνη της το γαλατάκι της και τώρα κάθεται στην κούνια της,σε λίγο θα κοιμάται του καλού καιρού...

θα τα διαβάσω αυτά που έβαλες δεσπ!!

η ανηψιά μου ούτε 18 μηνών κι έλεγε όλους τους νάνους με τα ονόματα τους.

από την χιονάτη,της έδειχνες τους νάνους και τους ξεχώριζε.

γιάυτό μου κάνει εντύπωση λίγο.

το βαφτηστίρι μου αγοράκι άργησε κι αυτό.

θέλω λίγο να το ψάξω γιατί διάβασα και για ένα σύνδρομο με διάσπαση συγκέντρωσης.

γενικά ψάχνω πράγματα...πριν μείνω έγκυος είχα μάθει ένα σωρό για τα παιδιά,μου αρέσει να είμαι προετοιμασμένη,δεν ήθελα να γεννήσω και να μην ξέρω να αλλάξω το παιδί...(υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...