Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Prosp αν καταφέρεις να έρθεις στα μέρη μας θα έχεις έρθει μέχρι τις 12/7 ή μετά? Γιατί και εγώ διακοπές πηγαίνω το δεύτερο 15νθήμερο του Ιούλη. δηλαδή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξεκινήσει η άδεια μου στις 12/7 αν όχι στις 17 την επόμενη βδομάδα δηλαδή.

οχι βρε νωριτερα.. 5-12/7/2010 εχω κλεισει, δηλαδη απο Βολο θα φυγω 12/7 αρα Θεσ/νικη θα ρθω καπου ενδοιαμεσα 7 η 8 του μηνα..

αν καταφερω να ρθω μακαρι να μπορεσετε και οι δυο σας να ρθειτε (εννοω και την maestria) ειναι ευκαιρια γιατι εμεις δεν εχουμε πλεον λογους αλλους για μετακινησεις στη Βορειο Ελλαδα οπως καποτε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι βρε νωριτερα.. 5-12/7/2010 εχω κλεισει, δηλαδη απο Βολο θα φυγω 12/7 αρα Θεσ/νικη θα ρθω καπου ενδοιαμεσα 7 η 8 του μηνα..

αν καταφερω να ρθω μακαρι να μπορεσετε και οι δυο σας να ρθειτε (εννοω και την maestria) ειναι ευκαιρια γιατι εμεις δεν εχουμε πλεον λογους αλλους για μετακινησεις στη Βορειο Ελλαδα οπως καποτε..

A! Ωραία τότε!Εγώ τουλάχιστον θα μπορέσω σίγουρα! Την Παρασκευή θα απουσιάσω εγώ απο το 80'ς , θα πάω σε μπάτσελορ στο Ρουβά (για αρχή τουλάχιστον)

A! Ωραία τότε!Εγώ τουλάχιστον θα μπορέσω σίγουρα! Την Παρασκευή θα απουσιάσω εγώ απο το 80'ς , θα πάω σε μπάτσελορ στο Ρουβά (για αρχή τουλάχιστον)

:D:D:D

αληθεια?ωραια!κοιμηθηκε η μικρη σου?εμενα ξυπνησε απο τις 7.30 σημερα και κοιμηθηκε στις 3!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εν τω μεταξύ προηγουμένους μπήκε στο καλαθάκι που βάζω τα άπλυτα της και στριμώχτηκε και άρχισε να κλαίει και έτσι την πήρε ο ύπνος. Θέλω να σφουγγαρίσω τώρα που κοιμάται και βαριέμαι. Μέχρι να τελειώσω θα έχει ξυπνήσει και πάλι δεν θα ξεκουραστώ:mad:

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ προηγουμένους μπήκε στο καλαθάκι που βάζω τα άπλυτα της και στριμώχτηκε και άρχισε να κλαίει και έτσι την πήρε ο ύπνος. Θέλω να σφουγγαρίσω τώρα που κοιμάται και βαριέμαι. Μέχρι να τελειώσω θα έχει ξυπνήσει και πάλι δεν θα ξεκουραστώ:mad:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν την πιστευω,την φατσουλα!!!

εγω οταν τη θηλαζω μολις τελειωσει απο το ενα στηθος καμια φορα της λεω "θες και απ τ αλλο?" (σιγα που δεν θελει βεβαια) και εχθες την θηλασα και μολις τελειωσα με το ενα στηθος επειδη βιαζομουν δεν την εβαλα στο αλλο στηθος και με κοιταει με παραπονο και μου λεει "απαπο?" (=απ'τ'αλλο?)

εγω οταν τη θηλαζω μολις τελειωσει απο το ενα στηθος καμια φορα της λεω "θες και απ τ αλλο?" (σιγα που δεν θελει βεβαια) και εχθες την θηλασα και μολις τελειωσα με το ενα στηθος επειδη βιαζομουν δεν την εβαλα στο αλλο στηθος και με κοιταει με παραπονο και μου λεει "απαπο?" (=απ'τ'αλλο?)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Βρε το προσπεράκι! Εμένα θα νευρίαζε και θα έλεγε ΑΝΤΕ κουνώντας ταυτόχρονα και τα δυο της χέρια προς τα κάτω.

Ούφ! Θέλω να αλλάξω και σεντόνια και βαριέμαι τώρα. το βράδυ. Εν τω μεταξύ έφυγε ο άντρας μου και στεναχωρήθηκα. Θα μου λείψει κι ας του κρατούσα μούτρα:(

Το πρωί που πίναμε καφέ στο μπαλκόνι η Γεωργίτσα κόλλησε την μούρη της στα κάγκελα και χάζευε κάτω .Ξαφνικά τη βλέπω να φωνάζει Μπαμπουί Μπαμπουί και να χαιρετάει. Κοιταζόμαστε με τον άντρα μου απορημένοι. Σηκώνεται ο άντρας μου , κοιτάει κάτω και μου λέει ξέρεις τι σημαίνει Μπαμπουί? Ο Παντελής!(ο νοικάρης της πεθεράς μου που μένει στον πρώτο):P

Κορίτσια πήρα τηλ στο rose garden και μου είπαν 8000 ευρώ για 400 άτομα. και 200 άτομα να έχω πάλι τόσα θα πληρώσω. Είναι πακέτο. Δεν μου άρεσε καθόλου η τακτική αυτή. Σόνι και καλά πρέπει να καλέσω και να ταϊσω 400 άτομα? και πήρα εδώ τηλ:http://www.nouvelle.gr/exoterikoi.html Είναι με το κεφάλι και την ημέρα του γάμου αποφασίζουμε αν στρωθούν τραπέζια έξω ή μέσα. Ανάλογα τον καιρό. Σας αρέσει? (κάτω κοιτάξτε) Λέω την άλλη Δευτέρα να πάμε να το δούμε και απο κοντά.

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήρα τηλ στο rose garden και μου είπαν 8000 ευρώ για 400 άτομα. και 200 άτομα να έχω πάλι τόσα θα πληρώσω. Είναι πακέτο. Δεν μου άρεσε καθόλου η τακτική αυτή. Σόνι και καλά πρέπει να καλέσω και να ταϊσω 400 άτομα? και πήρα εδώ τηλ:http://www.nouvelle.gr/exoterikoi.html Είναι με το κεφάλι και την ημέρα του γάμου αποφασίζουμε αν στρωθούν τραπέζια έξω ή μέσα. Ανάλογα τον καιρό. Σας αρέσει? (κάτω κοιτάξτε) Λέω την άλλη Δευτέρα να πάμε να το δούμε και απο κοντά.

πολυ ωραιο μερος για δεξιωση!εμεις εχουμε λιγα τετοια μερη,και τα βαρανε πολυ!

εντωμεταξυ η μικρη μου ηπιε λιγο γαλα,αλλα δεν εχει καμμια ορεξη να κοιμηθει!:roll:

ελενάδα που βρίσκεις βιβλία ηλεκτρονικά και κατεβάζεις?

θέλω να κατεβάσω ένα βιβλίο που βρήκα..."τι να περιμένεις τα πρώτα χρόνια του παιδιού σου"

α,κοπελα μου,εγω μπηκα σ'ενα σαιτ,το οποιο εχει σβηστει τωρα,γτ ηταν παρανομο,και ειχε γωνια του παιδιου.ειχε τα ζουζουνια σε dvd kai cd,και πολλα αλλα,οπως και βιβλια.αλλα μην φανταστεις ποικιλια.

α,οσο για τα παιδακια μας που λενε πολλα,απ'οτι καταλαβα ειναι να μην παρουν φορα!δεν σταματανε μετα.σε 1-2 μηνες θα δεις και την δικια σου που δεν θα βαζει γλωσσα μεσα!

ελενάδα που βρίσκεις βιβλία ηλεκτρονικά και κατεβάζεις?

θέλω να κατεβάσω ένα βιβλίο που βρήκα..."τι να περιμένεις τα πρώτα χρόνια του παιδιού σου"

λενε οτι δεν ειναι καλο!!!! μου ειχαν πει στο φορουμ για καποια βιβλια αναπτυξης και αυτο το θαψανε...εγω τελικα δεν πηρα κανενα αλλα μου ειχαν συστησει μερικα..αν τα βρω (γιατι εχει περασει πολυς καιρος) θα σου τα πω...ααα...εγω κατεβαζα απο το bluewhite gt αλλα το κλεισανε το κερατο μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...