Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Δουλευω κι εγώ.. δλδ τί δουλεύω;;; Δεν κουνιέται φύλλο εδώ απορώ γιατί ήρθαμε για δουλειά. Οι άμεσοι συνεργάτες μας ειναι κλειστοί.

Αδιαθέτησα εχθές κ έχω πολύ πονοκέφαλο σήμερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

jesgk πως βλεπετε το ενδεχομενο να ρθειτε το Σαββατο το απογευμα για καφε στο σπιτι μου? (βασικα μονο τοτε μπορω)

viki ελεγα και στη Maestria οτι ειπα στον ανδρα μου μηπως πεταχτουμε Θεσ/νικη την εβδομαδα που θα μαστε Βολο να πιουμε καφε και να σας γνωρισουμε.. θα μαστε 5-12/7..πρωτα ο ΘΕΟΣ!!

Ασχετο..εχθες σε ενα παιδικο παρτυ η κορη της γνωστης μου ειναι 4 ετων. Η μητερα της λοιπον της εχει μαθει οτι αν δεν νοιωθει καλα με εναν ανθρωπο η μια κατασταση να το εκφραζει αμεσα.. θεωρει οτι αυτο πρσφερει απολυτη ελευθερια εκφρασης..

ετσι λοιπον μολις ειδε τη μικρη μου εχθες (σημειωση οτι τη ζηλευει γιατι ειναι η μικροτερη και ολοι ειναι τρυφεροι μαζι της)αρχισε να φερεται νευρικα σε ολους και οταν τη ρωταγες ελεγε οτι ειναι θυμωμενη και δεν θελει να μιλαει σε κανεναν..και μαλιστα εδιωχνε οποιον την πλησιαζε..

απορησα λοιπον με την τακτικη της μητερας.. μηπως αυτη η προτροπη ξεπερναει τα ορια της ευγενιας?? Νομιζω οτι η ευγενεια και ο σεβασμος διδασκονται απο νωρις..

ετσι λοιπον μολις ειδε τη μικρη μου εχθες (σημειωση οτι τη ζηλευει γιατι ειναι η μικροτερη και ολοι ειναι τρυφεροι μαζι της)αρχισε να φερεται νευρικα σε ολους και οταν τη ρωταγες ελεγε οτι ειναι θυμωμενη και δεν θελει να μιλαει σε κανεναν..και μαλιστα εδιωχνε οποιον την πλησιαζε..

απορησα λοιπον με την τακτικη της μητερας.. μηπως αυτη η προτροπη ξεπερναει τα ορια της ευγενιας?? Νομιζω οτι η ευγενεια και ο σεβασμος διδασκονται απο νωρις..

NAIIII.... συμφωνώ μαζί σου!! Απλά θα γίνει μια αγενέστατη κ αντιπαθητική ενήλικη. .. και φυσικά ενα αχώνευτο κ απροσάρμοστο παιδάκι... ξέρω τέτοια δυστυχώς

Διαφημίσεις

Προσπ να έρθετε! Οπωσδήποτε! Αφού δεν έκατσε να κατεβώ εγώ αυτή τη φορα! Α! Συζητάμε για γαμο Θρησκευτικό. Λέμε για 3 Σεπτεμβρίου, τον άλλο Σεπτέμβριο. Γιατί θέλει ένα χρόνο νωρίτερα να κλείσεις αίθουσα δεξιώσεων.

http://www.rose-garden-gamos.gr/ Εδώ λέμε να κλείσουμε. Όταν γυρίσει ο Π απο κάτω θα αρχίσουμε τη διαδικασία.

Προσπ να έρθετε! Οπωσδήποτε! Αφού δεν έκατσε να κατεβώ εγώ αυτή τη φορα! Α! Συζητάμε για γαμο Θρησκευτικό. Λέμε για 3 Σεπτεμβρίου, τον άλλο Σεπτέμβριο. Γιατί θέλει ένα χρόνο νωρίτερα να κλείσεις αίθουσα δεξιώσεων.

http://www.rose-garden-gamos.gr/ Εδώ λέμε να κλείσουμε. Όταν γυρίσει ο Π απο κάτω θα αρχίσουμε τη διαδικασία.

καλημερα κι απο μενα!

με το καλο ο γαμος βικακι!!τελειο το ροουζ γκαρντεν!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

by the way.. μαλλον αυτο ηταν συμπτωματικο αλλα καλο..

δυο βραδυα η μικρη απο τις 00.00 μεχρι το πρωι στις 8.00 ξυπνησε ΜΟΝΟ δυο φορες για να θηλασει. Δηλαδη ανα 4 ωρες..

Το πρωτο βραδυ νομιζα οτι κατι επαθε και σηκωθηκα τρελλαμενη.. (ε! μετα απο 1 1/2 χρονο που ξυπνουσε ανα 1-2 ωρες..λογικο ειναι)..

αντε να δουμε.. μακαρι να κρατησει η τελος παντων συντομα να προσαρμοστει στον σερι υπνο..κακο δεν κανει σε κανεναν (μαλλον θα καλομαθω χεχε)

καλα νεα αυτα προσπ!σε καταλαβαινω,γιατι κι εγω οταν κοιμηθηκε η μικρη πολλες ωρες μαζεμενες,νομιζα οτι ειχε παθει κατι.αν ξυπναει μια φορα το βραδυ θα ειναι τελεια.στο ευχομαι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα κι απο μενα!

με το καλο ο γαμος βικακι!!τελειο το ροουζ γκαρντεν!!!

Kαλημέρα κοριτσάκι!

Ομορφο το μέρος που διάλεξες!! Αντε με το καλό!! μου αρέσει πολύ η αίθουσα Aroma! με την πισίνα!! Τέλεια

Για την aroma λεμε και εμείς. Απο την πιο άλλη βδομάδα θα πάμε να την κλείσουμε μάλλον. ή να ρωτήσουμε τέλος πάντων πόσο καιρό πρίν πρέπει να το κανονίσουμε. Ενάμιση χρόνο πριν του π@@@@η ! Δε νομίζω να μη δε βρούμε!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...χθες κοιμήθηκαμε αργά τελικά..2 και...

είχα επισκέψεις πρωί πρωί...την κουμπάρα με τον μικρό...ήθελε την Έλλη...

μπράβο προσπεράκι,καλά πάτε...κράτα γερά...

να πάτε θεσσαλονίκη...τρελαίνομαι για ταξιδάκια...

γάμο ακούω...

με το καλό βικάκι,ωραία η αίθουσα με την πισίνα...

μακάρι κι εμείς να μπορέσουμε σύντομα,μην μεγάλωσει πολύ η έλλη!!

με το καλο viki..ωραια επιλογη..

miamama ευχαριστω..το μονο που ελπιζω ειναι να ειναι ανεκτη η ζεστη γιατι το αυτοκινητο μας ειναι παλιο και δεν εχουμε κλιματισμο..αλλιως παμε παντου..

και παλι καλα της αρεσει το νεο καθισμα της της μικρης και εγω καθομαι μπροστα (της εκανε εντυπωση αλλα δεν γκρινιαζε) ομως σε μεγαλες αποστασεις η τη νυχτα καθομαι πισω μαζι της ειετ λογω θηλασμου ειτε για να την προσεχω καλυτερα γιατι μπροστα ξεχνιεμαι και χαζολογαω..

πρόσεχε με τον θηλασμό στο αυτοκίνητο..να σταματάτε στο δρό...γιατί έχουμε ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό.

ναι κοριτσακι μου το ξερω..εχω ακουσει και εγω διαφορα και προσπαθω να ειμαι συνεπης με το να θηλαζω σε ακινησια του αυτοκινητου..και πλαι καλα που θηλαζει μονο βραδυ και καποια πρωινα και οχι μεσα στην ημερα..

τωρα αρχιζω και της δινω πρωινο κανονικο (χωρις γαλα δυστυχως αλλα θα αρχισω να της δινω δημητριακα σε γαλα και ετσι σιγα σιγα θα την βαλω στο τρυπακι πιστευω)

Prosp αν καταφέρεις να έρθεις στα μέρη μας θα έχεις έρθει μέχρι τις 12/7 ή μετά? Γιατί και εγώ διακοπές πηγαίνω το δεύτερο 15νθήμερο του Ιούλη. δηλαδή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξεκινήσει η άδεια μου στις 12/7 αν όχι στις 17 την επόμενη βδομάδα δηλαδή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...