Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αιγοκερακι καλε.. Υδροχοακια ειναι της Τζες κ της Μιαμαμα κ οσα ειναι μετα τις 20 για να μη λεω κ βλακειες..

Βεβαια υδροχοακια ειμαστε κι εμεις να μην τα ξαναλεμε..Μαεστρια απο οτι ειδα κ συ δικια μας εισαι..Αχ εγω πολυ θα ηθελα το 2ο να ειναι Υδροχοακι ΑΛΛΑ δεν το τολμω!!!! Η μανα μου εχει να το λεει..

Εμεις ειμαστε παλι μονες μας, πηγε ο μπαμπας για καφε..Το μεσημερι στην πεθερα, το θεατρο του παραλογου..Το παιζει καλη γιαγια κ ειχε να δει τη μικρη 1 μηνα..

Εγώ Υδροχόος, ο χάζμπαντ Υδροχόος, ο μικρός μας βγήκε Αιγόκερως. Είπα να περιμένω λίγες μέρες ακόμα, αλλά είχε ήδη μια βδομάδα καθυστέρηση και τον πήρανε, δεν περιμένανε άλλο :tongue:!

Κοριτσάκια εγώ πέρασα ωραία στο χωριό, αν και κουραστικά.

Ευτυχώς κράτησε ο καιρός μέχρι που φάγαμε, χουζουρέψαμε και στο τραπέζι, τα είπαμε.

Μετά αέρας και κρύο, δεν έβρεξε στο χωριό όμως. Τώρα φορτώνει εδώ στ' ανατολικά.

Είμαι πτώμα, αλλά έβαλα και τον Γιάννη για ύπνο, έφτιαξα ένα φραπέ και τώρα θα χαλαρώωωωωωωωσω.

Αύριο τελειώνω με δουλειές (δεν άντεξα να τις κάνω όλες χθες!)!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε λέει αμα θυμώνει? Εμένα αν θυμώνει ή δεν μπορεί να καταφέρει κάτι λέει άντε! Και το τσάι το λέει τάι. Μου φέρνει το μπουκάλι της και λέει τάι!

αιγωκερακι ειναι.εγω ειμαι υδροχοος.αμα νευριαζει λεει νώνω(μαλωνω)

και κουναει το δαχτυλο.τσαι δεν της εχω πει και δεν το λεει.τωρα εχει κολλησει και λεει ολη την ωρα καιει γιαγια.(κλαιει η γιαγια)

της το'μαθε η πεθερα μου γιατι ολη την ωρα κανει πως κλαιει εκεινη,αμα κανει η μικρη αταξια.

βρε κοριτσια ελεγα να παω μονη μου στον γαμο στο κεντρο, αλλα βαριεμαι,

και δεν ξερω και που ειναι.την μικρη την κοιμιζει τωρα ο συζυγος.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εγώ Υδροχόος, ο χάζμπαντ Υδροχόος, ο μικρός μας βγήκε Αιγόκερως. Είπα να περιμένω λίγες μέρες ακόμα, αλλά είχε ήδη μια βδομάδα καθυστέρηση και τον πήρανε, δεν περιμένανε άλλο :tongue:!

κι εσεις υδροχοοι?ωραια τα υδροχοακια,οχι να το παινευτω!

κι εσεις υδροχοοι?ωραια τα υδροχοακια,οχι να το παινευτω!

Ναι, είμαστε, τρελοί για δέσιμο :tongue:!

Ε, τον βάζουμε για ύπνο, πίνει γάλα και τραγουδάει για λίγο. Τώρα σταμάτησε, μάλλον τον πήρε ο ύπνος.

Ψόφησε σήμερα στο χωριό, ήταν τα ξαδέλφια του εκεί (όλα μεγαλύτερα) και τον πασπατεύουν, τον παίζουν, τον κάνουν βόλτες.

Ωραία περνάμε εμείς, που ξενοιάζουμε :-D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ναι, είμαστε, τρελοί για δέσιμο :tongue:!

Ε, τον βάζουμε για ύπνο, πίνει γάλα και τραγουδάει για λίγο. Τώρα σταμάτησε, μάλλον τον πήρε ο ύπνος.

Ψόφησε σήμερα στο χωριό, ήταν τα ξαδέλφια του εκεί (όλα μεγαλύτερα) και τον πασπατεύουν, τον παίζουν, τον κάνουν βόλτες.

Ωραία περνάμε εμείς, που ξενοιάζουμε :-D.

Εγώ αν την αφήσω ξύπνια μόνη της στην κούνια τραγουδάει νάνι νανι νανι και μετά απο λίγο φωνάζει μαμά!

Εγώ αν την αφήσω ξύπνια μόνη της στην κούνια τραγουδάει νάνι νανι νανι και μετά απο λίγο φωνάζει μαμά!

όχι, ξέρει ότι είναι ασφαλής κι αν χρειαστεί θα έρθει η μαμά.

Στις αρχές όμως, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι 40-50 φορές κάθε βράδυ που τον έβαζα για ύπνο, για να το μάθει αυτό.

Τώρα μόνο αν τον ενοχλήσει κάτι θα φωνάξει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

όχι, ξέρει ότι είναι ασφαλής κι αν χρειαστεί θα έρθει η μαμά.

Στις αρχές όμως, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι 40-50 φορές κάθε βράδυ που τον έβαζα για ύπνο, για να το μάθει αυτό.

Τώρα μόνο αν τον ενοχλήσει κάτι θα φωνάξει.

Και η δικιά μου γνωρίζει οτι είναι ασφαλής . Δεν κλαίει. Να χαζολογίσει θέλει.

Και η δικιά μου γνωρίζει οτι είναι ασφαλής . Δεν κλαίει. Να χαζολογίσει θέλει.

Καλά, κοιμήθηκε βαθιά!

Τον ψοφήσανε τα ξαδέλφια.

Μπα, δεν τον χαζολογώ το βράδυ, το κάνω όλη μέρα και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλο :tongue:!

Πάω να την πέσω στον καναπέ, να δω τη "Θεία απ' το Σικάγο"!!

Μπορεί να τα πούμε αργότερα. :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσάκια,είχα τους κουμπάρους,τώρα έφυγαν,φτιάαμε και μια πίτσα!!

τι μου κάνετε σήμερα?κι εμείς χαλαρά,πήγαμε για καφεδάκι το πρώι,θάλασσα, σε μαρίνα με σκάφη,έριξε και μια βροχή,ευτηχώς μόνο εκεί,στο σπίτι όχι,γιατί είχα και ρούχα απλωμένα...

εκεί που έχει ήλιο,ρίχνει και μια βροχή...τροπικό κλίμα!!!

το διαβάζω κι εγώ κορίτσια αυτό το τόπικ τις τελευταίες μέρες...κι εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτική.

η κοπέλα ήταν καλά οικονομικά,αλλά ξαφνικά χάνει την δουλειά της,ο άντρας σοβαρό ατύχημα και δεν μπορεί να βρει δουλειά.κι έχουν 5 παιδιά.

πήγαν κοπέλες γνωστές του φόρουμ...

και είδαν την κατάσταση.

το ρέυμα είναι κομμένο και το ανοίγουν παράνομα...

ίντερνετ παίρνουν ασύρματα από άλλον.

έχει στείλει αποδεικτικά χαρτιά στην διαχείρηση του πάρεντς.

κι εγώ με τα ίδια έκλαψα ελεναδα!!

ωραια περασατε κι εσεις μπραβο!εμενα ηρθε μια φιλη μου με το κοριτσακι της και παιξανε.

ειδες βρε μιαμαμα,τι τραβαει ο κοσμος?κι εδω μου λενε ολοι, δεν εχουν δουλεια,οι εταιρειες και για να μην τους διωξουν τους δινουν αδειες.κι εμεις αφραγκιες.χαλια.αλλα υπαρχουν και χειροτερα,δυστυχως.

παω να δω κανενα εργο να ξεχαστω.καλο βραδυ.

Διαφημίσεις

όλοι πάνω κάτω χάλια είμαστε οικονομικά...

η οικογένεια αυτή βέβαια είναι σε πολύ άσχημη φάση...μακάρι να έβρισκαν δουλεία σύντομα...

που είστε οι υπόλοιπες?

καληνύχτα ελεναδίτσα!!!

Γεια σου Λενάκι.

Τι να σου πω κοπέλα; Εγώ είμαι δύσπιστη γενικώς.

Και η αδελφή μου τέσσερα έχει κι απορώ πως κοιμάται ήσυχη το βράδυ! Έτσι πως είναι και τα πράγματα χάλια, τι θα κάνουν τα παιδιά μας στη ζωή τους;

Καλά λεφτά δεν δίνω ποτέ, μόνο στην Κιβωτό του κόσμου έχω δώσει, που θαυμάζω πολύ την προσπάθειά τους.

Αλλά έχω στείλει σε διάφορες περιπτώσεις πράγματα, βιβλία σε σχολικές βιβλιοθήκες, ρούχα παιδιά στις φυλακές της Θήβας που είναι μαμάδες με παιδιά, κλπ.

ακομα μεσα εισαι?

ασε,τα παιδια μας θα τραβηξουν πολυ μεγαλυτερο ζορι,δυστυχως.

by the way.. μαλλον αυτο ηταν συμπτωματικο αλλα καλο..

δυο βραδυα η μικρη απο τις 00.00 μεχρι το πρωι στις 8.00 ξυπνησε ΜΟΝΟ δυο φορες για να θηλασει. Δηλαδη ανα 4 ωρες..

Το πρωτο βραδυ νομιζα οτι κατι επαθε και σηκωθηκα τρελλαμενη.. (ε! μετα απο 1 1/2 χρονο που ξυπνουσε ανα 1-2 ωρες..λογικο ειναι)..

αντε να δουμε.. μακαρι να κρατησει η τελος παντων συντομα να προσαρμοστει στον σερι υπνο..κακο δεν κανει σε κανεναν (μαλλον θα καλομαθω χεχε)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...