Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις κοιμήθηκε και το ζουζούνι μου! ρε παιδιά τί 14 ώρες ύπνο λένε? Το σκατό κοιμήθηκε χθες βράδυ στις 12. Σήμερα ξύπνησε στις 9 και το μεσημέρι κοιμήθηκε απο τις δύο μέχρι τις δυόμιση. Στις 10 που έφυγε η μαμά μου γαντζώθηκε πάνω της και ήθελε να φύγει μαζί της να πάει βόλτα γιατί νωρίτερα την γυρνούσε. Και τώρα τελειώσανε οι άλλοι με το playstion και κατεβάζουν ταινία για να δούνε. Αλλά εγώ δεν δίνω το λάπτοπ. Είναι δικό μου μέχρι να έρθει το άλλο.!

κι εμενα ξυπνησε 9 και κοιμηθηκε 1 ωρα μονο το μεσημερι.δηλαδη κοιμαται,10-11 ωρες την μερα

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εγώ δεν δουλεύω τη Δευτέρα. Ελένη βρήκες πρόγραμμα στο στεγνωτήριο χωρίς σίδερο ή ακόμα σιδερώνεις?

οχι,δεν εχει προγραμμα μου φαινεται για ρουχα χωρις σιδερωμα,μονο αν βαλω λιγα,1 κιλο,απ'οτι διαβασα,που δεν παιζει!συνηθως το παραγεμιζω το πλυντηριο.βρηκα δηλαδη το εγχειριδιο του,και το διαβασα.

μιαμαμα,αυτο που μου εστειλες να σε κανω φιλη,που χρησιμευει?δεν εχω καταλαβει.

γειας σας μουσικοφιλες τσουπρες..

βασικα βαριεμαι τρελλα να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες αν και αποπειραθηκα να γυρισω δυο πισω και ειδα οτι ειχε γραμμενα απο χθες το βραδυ αλλα anyway ειμαι η γνωστη τεμπελα και παω παρακατω..

μολις γυρισαμε απο το εξοχικο και η μικρη αφου ξυπνησε για λιγο την ξανακοιμησα και τωρα λεω να κατσω να σιδερωσω μιας κια αυριο το μεσημερι θα τρεχουμε Αναβυσσο σε κατι γενεθλια και θα επιστρεψουμε τετοια ωρα..

αν εξαιρεσουμε τον καταχειμωνιατικο καιρο που μεχρι σομπες αναψαμε ενω ειχα ξεστρωσει χαλια πριν δυο βδομαδες κατα τ'αλλα και παραλια πηγαμε και παιξαμε και για καφε πηγαμε και κουνιες πηγαμε και ψησαμε και στη ψησταρια τσιπουριτσες..και γενικα ολα τα καναμε (ναι maestria..ολα..) και ειμασταν στο τσακ να γυρισουμε αυριο το πρωι αλλα τελικα τον επεισα να παει για δουλεια αυριο (τον κολλουσε ο κακος καιρος γιατι κανει δουλεια σε ανοιχτο χωρο) και επιστρεψαμε..

αυτιααααα...

εγω δεν βλεπω τιποτε στην τηλεοραση γιατι απλα δεν εχω χρονο και διαθεση.. σπανια καμια ταινια, καθε Τριτη ανελλιπως Desperate Housewives στη NOVA και κανα Σαββατο μεσημερι Greek Idol μιας και συμπιπτει να ξεκουραζομαι.

Διαφημίσεις

γεια σας!εγω μολις την κοιμισα!

λοιπον,αυτο το κανει το ιδιο κι η δικια μου!κολλημα με την μαμα!

αυτες τις μερες μου δινει και ρουφηχτα φιλια,με χαιδευει,μου κανει την φραντζα στην ακρη,και διωχνει τα ψιχουλα απο πανω μου!πολυ χαδιαρα μιλαμε!λιωνωωωωω!!!

επισης εχθες εκανε αφηρημενη τεχνη 2 φορες στον καναπε με τον στυλο!

ευτυχως ειναι δερματινος και φευγει,αλλα μου βγηκε το χερι να τριβω!:twisted:

της εδωσα κι εκεινης το σφουγγαρι κι εκανε οτι σκουπιζε.αυτα!

που το ξερεις εσυ οτι παχυνε ο μαικλ?πολυ?

παλι γιορτη αυριο?εγω εχω γαμο παλι!θα την αφησω μαλλον στον μπαμπα της και θα παω.κι ο θεος βοηθος!

Πάχυνε αρκετά, δεν τον ζύγισα κιόλας :mrgreen:!

Αύριο θα γιορτάσουμε στο πατρικό μου. Το 'χει παράδοση ο πατέρας μου κι επειδή γιορτάζει η γυναίκα του (μανούλα), ο γαμπρός του (χάζμπαντ) και δύο από τα εγγόνια του, μας κάνει όλους το τραπέζι.

Είμαστε μεγάλη οικογένεια (3 κόρες, 3 γαμπροί και 7 εγγόνια). :D

εδώ είμαι κι εγώ...θα δούμε dvd με τον χαζμπαντ...οπότε θα μπω αργότερα...

πήγα στα max perry....έχει πολύ ωραία πράγματα,και οι συσκευασίες φανταστικές.

μας έλειψες jesgk!!

την δευτέρα δουλεύετε?

εμείς χθες είχαμε αργία,οπότε αυτοί που δεν δουλεύουν την δευτέρα,το έκαναν 4ημερο!!

μια χαρά!

Εγώ δεν δουλεύω και είμαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ χαρούμενη γι' αυτό! :mrgreen:

η δική μου κοιμάται από τις 9-9.30 μέχρι 8-8.30.

το μεσημέρι 2-3 ώρες σίγουρα...οπότε το φτάνουμε το 14ωρο....

Κι εμένα 14 ώρες κοιμάται σχεδόν. Από 8.30 - 9 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί συνήθως (μπορεί κι αργότερα, αλλά σπάνια) και 1-2 ώρες το μεσημέρι.

Έβλεπα τον τελικό του Champions League νωρίτερα, ΜΑΠΑ, από τους πιο βαρετούς που έχω δει. Άντε ν' αρχίσει το μουντιάλ να στανιάρω! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γειας σας μουσικοφιλες τσουπρες..

βασικα βαριεμαι τρελλα να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες αν και αποπειραθηκα να γυρισω δυο πισω και ειδα οτι ειχε γραμμενα απο χθες το βραδυ αλλα anyway ειμαι η γνωστη τεμπελα και παω παρακατω..

μολις γυρισαμε απο το εξοχικο και η μικρη αφου ξυπνησε για λιγο την ξανακοιμησα και τωρα λεω να κατσω να σιδερωσω μιας κια αυριο το μεσημερι θα τρεχουμε Αναβυσσο σε κατι γενεθλια και θα επιστρεψουμε τετοια ωρα..

αν εξαιρεσουμε τον καταχειμωνιατικο καιρο που μεχρι σομπες αναψαμε ενω ειχα ξεστρωσει χαλια πριν δυο βδομαδες κατα τ'αλλα και παραλια πηγαμε και παιξαμε και για καφε πηγαμε και κουνιες πηγαμε και ψησαμε και στη ψησταρια τσιπουριτσες..και γενικα ολα τα καναμε (ναι maestria..ολα..) και ειμασταν στο τσακ να γυρισουμε αυριο το πρωι αλλα τελικα τον επεισα να παει για δουλεια αυριο (τον κολλουσε ο κακος καιρος γιατι κανει δουλεια σε ανοιχτο χωρο) και επιστρεψαμε..

αυτιααααα...

εγω δεν βλεπω τιποτε στην τηλεοραση γιατι απλα δεν εχω χρονο και διαθεση.. σπανια καμια ταινια, καθε Τριτη ανελλιπως Desperate Housewives στη NOVA και κανα Σαββατο μεσημερι Greek Idol μιας και συμπιπτει να ξεκουραζομαι.

Ε, δεν σου ζητήσαμε κι αναφορά κοπελιά!!! :twisted::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοριτσάκια πού είστε σήμερα? Εμείς το πρωί πήγαμε στο ζωοολογικό κήπο. Γυρίσαμε το μεσημέρι φάγαμε στης πεθεράς πριν καμιά ώρα κοίμησα την μικρή και μπήκα για μπάνιο. Τώρα θέλω να ισιώσω μαλλί και βαριέμαι! :mad::-x:-x:-x!

Κοριτσάκια πού είστε σήμερα? Εμείς το πρωί πήγαμε στο ζωοολογικό κήπο. Γυρίσαμε το μεσημέρι φάγαμε στης πεθεράς πριν καμιά ώρα κοίμησα την μικρή και μπήκα για μπάνιο. Τώρα θέλω να ισιώσω μαλλί και βαριέμαι! :mad::-x:-x:-x!

γειααα!ωραια περασατε σημερα,ε?εμεις σπιτι,και βαριεμαιιιι!!!

γειααα!ωραια περασατε σημερα,ε?εμεις σπιτι,και βαριεμαιιιι!!!

καλά ήταν αλλά τώρα χάλασε πάλι ο βρωμόκαιρος. Έριξε καρέκλες και έβγαλε ψύχρα ξανά. Ενώ το πρωί ήταν καλοκαίρι.

Διαφημίσεις

Η Γεωργίτσα δείχνει τα avatars και λέει νινί. Εσύ τί είσαι της λέω? Πουπού λέει. Επειδή η μαμά μου την λέει αλεπουδίτσα!:P

αμα σου λεω μοιαζουν πολυ τα κοριτσακια μας!κι εμενα λεει νινι οποτε τα βλεπει ή μπεμπα!και λεει και τια!

την αλεπου δεν την ξερει,ξερει μονο την μπουμπου την αλεπου,και λεει μπουμπου!

καλα,μαζι θα ειχαν πολυ γελιο,οι πολυλογουδες!

αμα σου λεω μοιαζουν πολυ τα κοριτσακια μας!κι εμενα λεει νινι οποτε τα βλεπει ή μπεμπα!και λεει και τια!

Αιγωκεράκι ή υδροχοάκι? Η Γεωργίτσα είναι αιγώκερος με ταύρο νομίζω. 15:10 γεννήθηκε.

Άντε λέει αμα θυμώνει? Εμένα αν θυμώνει ή δεν μπορεί να καταφέρει κάτι λέει άντε! Και το τσάι το λέει τάι. Μου φέρνει το μπουκάλι της και λέει τάι!

Αιγοκερακι καλε.. Υδροχοακια ειναι της Τζες κ της Μιαμαμα κ οσα ειναι μετα τις 20 για να μη λεω κ βλακειες..

Βεβαια υδροχοακια ειμαστε κι εμεις να μην τα ξαναλεμε..Μαεστρια απο οτι ειδα κ συ δικια μας εισαι..Αχ εγω πολυ θα ηθελα το 2ο να ειναι Υδροχοακι ΑΛΛΑ δεν το τολμω!!!! Η μανα μου εχει να το λεει..

Εμεις ειμαστε παλι μονες μας, πηγε ο μπαμπας για καφε..Το μεσημερι στην πεθερα, το θεατρο του παραλογου..Το παιζει καλη γιαγια κ ειχε να δει τη μικρη 1 μηνα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...