Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 29/1/2025 at 10:36 ΜΜ, Anastasia2005 είπε:

Ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος...Και ότι είναι υδροσαλπιγγα αλλά διαβατή..Ειλικρινά μη με ρωτάς γιατί ακόμα το ψάχνω .Μάλλον μπορεί να είναι διαβατή αλλά έχει πολλές πιθανότητες εξωμητριου..αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μας πει...

Πάντως στη σκέψη ότι έχουμε επαφές 13 χρονιά και δεν έχω μεινει μάλλον με πηγαίνει προς την αφαίρεση...

Έχασα το μήνυμα σου και έψαχνα να το βρω. Αν είναι όντως υδροσάλπιγγα πως θα μείνεις έγκυος φυσικά αφού το υγρό αυτό επηρεάζει το περιβάλλον της μήτρας και είναι τοξικό; Και πως αιτιολογεί 13 χρόνια προσπαθειών χωρίς επιτυχία; Δεν φτάνει να είναι διαβατή η σάλπιγγα για να μείνεις έγκυος κι εμένα διαβατή είναι, εγκυμοσύνη πουθενά 🙄

2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Θα συμφωνήσω με την @Xristina96 για τα 200€ μπροστά στην αποτυχημένη γονιμοποίηση ή ακόμα χειρότερα στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Κάποιοι γιατροί δεν το συστήνουν, κάποιοι άλλοι είναι πιο λεπτομερείς. Επίσης το ουρεόπλασμα πριν την εμβρυομεταφορά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις γιατί τότε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι τότε δεν τους απασχολεί. Είναι στην φυσιολογική μικροχλωρίδα αλλά δεν θα έβγαινε θετική τιμή αν δεν ήταν διαταραγμένη η φυσιολογική μικροχλωρίδα. Μην ανησυχείς για το σύνδρομο πολυκυστικών, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε με τον γιατρό σου είναι το πως θα ανταποκριθείς στα φάρμακα μην κάνεις υπερδιέγερση. Αλλά γιατί προχωράτε σε εξωσωματική; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ΑΜΗ δεν έχεις κάνει, με το σπέρμα απ ότι κατάλαβα δεν έχετε πρόβλημα, τι σας ωθεί στην εξωσωματική; Έχετε πολλά χρόνια που προσπαθείτε φυσικά; 

πρίν από 37 λεπτά , MK2012 είπε:

Όντως έτσι λέγεται, βλακείες λέω. Έχω ξυπνήσει κ από τις 5 το πρωί κ κοιμάμαι όρθια.  Ωοληψια Β φάσης λέγεται 

Βγήκε η Ε2 μου, μόλις με πήραν κ είναι πολύ καλή λέει (332) οπότε πάω ξανά Δευτέρα για υπέρηχο και παίρνω ovitrelle γιατί μπορεί να πάμε για ωοληψια πάλι. 

Αμάν πια κι αυτοί! Εδώ καιγόμαστε περιμένουμε τόσες γυναίκες να μάθουμε γι αυτή τη βλαστοκύστη! 🙄
      Δεύτερη ωοληψία σε φυσικό, πολύ καλά πάει αυτό, για να δούμε πως θα είναι αυτό το ωάριο 🤞 καλή επιτυχία κορίτσι μου ❤️  

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το κορίτσι ξέρεί και το 3??

μπράβο!!

Όλα τία τα λέει. αν τη πώ Γεωργίτσα πώς μετράς? Λέει τία τία τία....(και τη θεία πάλι τία τη λέει). Αν τη ρωτήσω πόσα παιδάκια έχει η μαμά δείχνει ένα δαχτυλάκι και λέει τία:roll::-D

μόλις κάθησα απο το πρωί. δίπλωσα δυο πλυντήρια μαύρα και ντουλάπα, ευτυχώς δεν έχω σίδερο, έβγαλα το κέικ απο το φούρνο το οποίο φούσκωσε υπερβολικά πολύ. Ήρθε και έγινε διπλάσιο απο τη φόρμα. Έκανα ένα καφεδάκι και άραξα στο μπαλκόνι. Η μαμά μου έχει τη Γεωργίτσα κάτω στην αυλή και απο βδομάδα θα την κρατάει αυτή γιατί η πεθερά θα πάει εκδρομή. Ο Παναγιώτης Αθήνα οπότε θα μαγειρεύει η μαμά και όταν πηγαίνω μετά τη δουλειά να παίρνω την μικρή θα τρώω εκεί! Τί καλά! Αχχχχχχχ! τυχερή Τζέσικα με τη μανούλα σου!

εμείς το πρωί πήγα συνάντηση με μαμάδες κερκυραίες,με την μικρή.μετά πήρα στα m+s να αλλάξω κάτι μπλουζάκια της μικρής...το μεσημέρι σπίτι,είχα φτιάξει χθες βράδυ φακή...

της αρέσει της Έλλης πολύ.

ξαπλώσαμε,άπλωσα 2 πλυντήρια.και τώρα χαζολογάμε με την μικρή,καθήσαμε και λίγο στο μπαλκόνι να κάνει κούνια.

μόλις είδα στις ειδήσεις ταυρομαχία,τραυματίστηκε ο ταυρομάχος και το έδειχνε κανονικά...τον χτύπησε με το κέρατο κάτω από το πηγούνι και του βγήκε από το στόμα....:shock::shock::shock:

και το έδειξε κανονικά στην τηλεόραση...

Διαφημίσεις

εμείς το πρωί πήγα συνάντηση με μαμάδες κερκυραίες,με την μικρή.μετά πήρα στα m+s να αλλάξω κάτι μπλουζάκια της μικρής...το μεσημέρι σπίτι,είχα φτιάξει χθες βράδυ φακή...

της αρέσει της Έλλης πολύ.

ξαπλώσαμε,άπλωσα 2 πλυντήρια.και τώρα χαζολογάμε με την μικρή,καθήσαμε και λίγο στο μπαλκόνι να κάνει κούνια.

μόλις είδα στις ειδήσεις ταυρομαχία,τραυματίστηκε ο ταυρομάχος και το έδειχνε κανονικά...τον χτύπησε με το κέρατο κάτω από το πηγούνι και του βγήκε από το στόμα....:shock::shock::shock:

και το έδειξε κανονικά στην τηλεόραση...

Απαπα! Εγώ δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Και αυτή την ώρα του σαλονιού είναι κατελλημένη . Τα παιδία παίζει! Ο σύζυξ παίζει playstion. Και μόλις επέστρεψε και η Γεωργίτσα. Πάω να ετοιμάσω το μπανάκι της μπας και κοιμηθεί. Το μεσημέρι μισή ώρα κοιμήθηκε μόνο. Πιστεύω να είναι πτώμα!

πως το βλέπεις αυτό το πράγμα???

έχει στο σκάι μια σειρά harpers island και είδα λίγο..καλό αλλά θρίλερ.από την εγκυμοσύνη και μετά δεν μπορώ να τα βλέπω...

Το TRUE BLOOD είναι ΟΛΑ τα λεφτά καλέεεεεε;;; Έχω δει τους 2 πρώτους κύκλους και σε λίγο ξεκινάει ο τρίτος. Διάβασα και τα βιβλία. Κόλλημα :mrgreen:!

Ο ξανθός βρυκόλακας (ένας σουηδός ηθοποιός ΠΑΙΔΑΡΟΣ) είναι ο αγαπημένος μου.

ααααχ!!!τον wentworth miller, λες????τι μου τον θυμισες το μαναρι μου!!!

Παίδαρος κι αυτός. Και το Prison Break το είδα όλο (έχω κόλλημα με τις σειρές γενικώς :tongue:). Μόνο που τώρα έχει παχύνει κι έγινε ΧΑΛΙΑ :evil:.

κι εμενα τα ιδια κανει.τον πατερα της τον βλεπει διπλα της,και παλι με ζηταει.ποτε σταματανε αυτο το κολλημα?

Αχ, πότε ντε;;; Έρχεται, μου πιάνει το χέρι και το τραβάει, να τον ακολουθήσω. Σ' εμένα έρχεται, όχι στον μπαμπά του κι ας κάθεται δίπλα μου. Όταν του λέω εγώ "πάρε τον μπαμπά", μετά από πολλές απροθυμίες δικές μου ή κλάμματα δικά του (γιατί ΔΕΝ πάω μαζί του, όταν είμαι πτώμα), πάει και παίρνει το χέρι του μπαμπά.

Πότε σταματάει αυτόοοοοοοοοοοο;;; :tongue:

Κορίτσια εμείς περάσαμε χαλαρά χθες. Με λίγους φίλους, γιορτάσαμε τον χάζμπαντ.

Αύριο στο χωριό, ψησίματα και γιορτή των υπολοίπων, καθότι γιορτάζει η μισή οικογένεια :mrgreen:.

Βλέπω ένα μικρό παρτάκι το κάνατε χθες, ε;

Ετοιμάστε play list για την ερχόμενη Παρασκευή, '80ς is baaaaaaaaaack!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Το TRUE BLOOD είναι ΟΛΑ τα λεφτά καλέεεεεε;;; Έχω δει τους 2 πρώτους κύκλους και σε λίγο ξεκινάει ο τρίτος. Διάβασα και τα βιβλία. Κόλλημα :mrgreen:!

Ο ξανθός βρυκόλακας (ένας σουηδός ηθοποιός ΠΑΙΔΑΡΟΣ) είναι ο αγαπημένος μου.

Παίδαρος κι αυτός. Και το Prison Break το είδα όλο (έχω κόλλημα με τις σειρές γενικώς :tongue:). Μόνο που τώρα έχει παχύνει κι έγινε ΧΑΛΙΑ :evil:.

Αχ, πότε ντε;;; Έρχεται, μου πιάνει το χέρι και το τραβάει, να τον ακολουθήσω. Σ' εμένα έρχεται, όχι στον μπαμπά του κι ας κάθεται δίπλα μου. Όταν του λέω εγώ "πάρε τον μπαμπά", μετά από πολλές απροθυμίες δικές μου ή κλάμματα δικά του (γιατί ΔΕΝ πάω μαζί του, όταν είμαι πτώμα), πάει και παίρνει το χέρι του μπαμπά.

Πότε σταματάει αυτόοοοοοοοοοοο;;; :tongue:

Κορίτσια εμείς περάσαμε χαλαρά χθες. Με λίγους φίλους, γιορτάσαμε τον χάζμπαντ.

Αύριο στο χωριό, ψησίματα και γιορτή των υπολοίπων, καθότι γιορτάζει η μισή οικογένεια :mrgreen:.

Βλέπω ένα μικρό παρτάκι το κάνατε χθες, ε;

Ετοιμάστε play list για την ερχόμενη Παρασκευή, '80ς is baaaaaaaaaack!!!

γεια σας!εγω μολις την κοιμισα!

λοιπον,αυτο το κανει το ιδιο κι η δικια μου!κολλημα με την μαμα!

αυτες τις μερες μου δινει και ρουφηχτα φιλια,με χαιδευει,μου κανει την φραντζα στην ακρη,και διωχνει τα ψιχουλα απο πανω μου!πολυ χαδιαρα μιλαμε!λιωνωωωωω!!!

επισης εχθες εκανε αφηρημενη τεχνη 2 φορες στον καναπε με τον στυλο!

ευτυχως ειναι δερματινος και φευγει,αλλα μου βγηκε το χερι να τριβω!:twisted:

της εδωσα κι εκεινης το σφουγγαρι κι εκανε οτι σκουπιζε.αυτα!

που το ξερεις εσυ οτι παχυνε ο μαικλ?πολυ?

παλι γιορτη αυριο?εγω εχω γαμο παλι!θα την αφησω μαλλον στον μπαμπα της και θα παω.κι ο θεος βοηθος!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στο κοινό μου!!!:mrgreen:

Από εχθές έχω εξαφανιστεί. Γύρισα μετά τη δουλειά, ετοίμασα τα παιδιά κ πήγαμε να ευχηθούμε στη κουμπάρα μου, Της αρεσαν πολύ τα δώρα της, πήρα κ ένα κουτί σοκολατάκια καρδούλες από τα ΜαxPerry, ντυθήκαμε κ επίσημα κ χάρηκε πολύ. Μετά πήραμε το Στ. τηλ κ ήρθε κ αυτός, παρήγγειλε να φάμε κ γυρίσαμε 00:30.

Το πρωί πρώτη φορά στα χρονικά ξυπνήσαμε στις 10:00 :lol: κ αφου έφυγε ο Στ. πήγε να φτιάξει τη μηχανή του (ακομα να την τελειώσει) πήγα με τα παιδιά στα πεθερικά μου να τα δουν κ να παιξουν, γυρισα στις 7:00 κ αμέσως άφησα το γιο κ πήγα με την κόρη Σουπερ Μάρκετ. Την έκανα μπάνιο, έκανα κ εγώ ένα ντουζ κ πριν μισή ώρα κοιμήθηκε στο καρεκλάκι με το γάλα της.

Αυτό το κορίτσι δεν με αφήνει να κουνήσω ρούπι μόνη μου. Ούτε ο γιός δεν ήταν έτσι, νιώθω ότι έχει ψύχωση!!

εδώ είμαι κι εγώ...θα δούμε dvd με τον χαζμπαντ...οπότε θα μπω αργότερα...

πήγα στα max perry....έχει πολύ ωραία πράγματα,και οι συσκευασίες φανταστικές.

μας έλειψες jesgk!!

την δευτέρα δουλεύετε?

εμείς χθες είχαμε αργία,οπότε αυτοί που δεν δουλεύουν την δευτέρα,το έκαναν 4ημερο!!

μια χαρά!

Μόλις κοιμήθηκε και το ζουζούνι μου! ρε παιδιά τί 14 ώρες ύπνο λένε? Το σκατό κοιμήθηκε χθες βράδυ στις 12. Σήμερα ξύπνησε στις 9 και το μεσημέρι κοιμήθηκε απο τις δύο μέχρι τις δυόμιση. Στις 10 που έφυγε η μαμά μου γαντζώθηκε πάνω της και ήθελε να φύγει μαζί της να πάει βόλτα γιατί νωρίτερα την γυρνούσε. Και τώρα τελειώσανε οι άλλοι με το playstion και κατεβάζουν ταινία για να δούνε. Αλλά εγώ δεν δίνω το λάπτοπ. Είναι δικό μου μέχρι να έρθει το άλλο.!

η δική μου δεν μπορώ να πω ότι μου δείχνει αδυναμία.όταν είναι ο μπαμπάς σπίτι,μόνο με αυτόν ασχολείται.

ύπνο,μπάνιο,τάισμα τα κάνουμε μαζί με τον άντρα μου,οπότε δεν γκρινιάζει προς κάποιον συγκκριμένα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...