Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες! Ακόμα δεν έχω νέα! Αναρωτιέμαι αν θα με είχαν πάρει αν δε προχωρούσε .. Στο προηγούμενο κέντρο με έπαιρναν ανά 2 ημέρες.

Παντως τώρα πήγα μόλις για υπέρηχο Β φάσης κύκλου και είδαμε άλλο ένα ωαριακι (dual stim) και έκανα αιματολογικές να δούμε αν μπορούμε να το πάρουμε κ αυτό. Ηταν οριακό σε μέγεθος 14 χιλ. Ούτε καν ήξερα πως γίνεται αυτό. Τώρα στον Σφακ το έμαθα , πως μπορείς να κάνεις 2 ωοληψιες στον ίδιο κύκλο. 

Μήπως να επερνες να ρωτήσεις ? Επειδή γίνετε Κ χαμός ίσως πρέπει να περνεις σε αυτά . 

Κ ποτέ θα το πάρεις αυτό το ωάριο σου είπαν ? 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καληνύχτα! Την μικρή την έπιασε βήχας. Την έκανα ένα ζεστό και της έβαλα ένα μαξιλάρι να κοιμηθεί πιο ψηλά. Προχθες που είχε απεργία ο άντρας μου την έβγαλε έξω και τον είπα να της βάλει τη φούτερ τημπλούζα με το αμάνικο μπουφαν και αυτός το βιολί του. Το λεπτό το μπλουζάκι με ζακέτα. Και τώρα γκουχου γκούχου και αυτός κοιμάται. μιαμιση η ώρα και ησυχία δεν μπορώ να βρω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα! Την μικρή την έπιασε βήχας. Την έκανα ένα ζεστό και της έβαλα ένα μαξιλάρι να κοιμηθεί πιο ψηλά. Προχθες που είχε απεργία ο άντρας μου την έβγαλε έξω και τον είπα να της βάλει τη φούτερ τημπλούζα με το αμάνικο μπουφαν και αυτός το βιολί του. Το λεπτό το μπλουζάκι με ζακέτα. Και τώρα γκουχου γκούχου και αυτός κοιμάται. μιαμιση η ώρα και ησυχία δεν μπορώ να βρω!

περαστικουλια!ελπιζω να μην κρυωσε!φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

l9Iop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

καλημερα τασνατ!!καλημερα κοριτσια!καλα βρε παιδι μου ,αυτα τα μωρακια σου ,ποτε δεν κοιμουνται ταυτοχρονα,να βρεις και συ λιγο χρονο να αραξεις ??δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα ε?κουραγιο ,δεν εισαι η μονη!

εμενα λειπουν οι αντρες,πηγανε επισκεψη στη γιαγια ,κατι που συμβαινει μια φορα το μηνα!,οποτε κανω παρτυ μονη μου-δηλαδη,θα παω να ξαπλωσω στον καναπε μπροστα στην τιβι,γιατι απο λεπτο σε λεπτο τους βλεπω να εμφανιζονται και δεν εχω προλαβει να ξεκουραστω καθολου,μεχρι τωρα εκανα δουλειες

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα τασνατ!!καλημερα κοριτσια!καλα βρε παιδι μου ,αυτα τα μωρακια σου ,ποτε δεν κοιμουνται ταυτοχρονα,να βρεις και συ λιγο χρονο να αραξεις ??δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα ε?κουραγιο ,δεν εισαι η μονη!

ΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΑΠΟ 14.00 ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 16.00 ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ Η ΖΕΣΤΑΙΝΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΝΕ... ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΑΠΟ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια..

Εγω εστειλα το συζυγο σουπερ μαρκετ και καθομαι..!! Ας παει κι αυτος μια φορα..

ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΙ ρε κοριτσια το παιδι..Τι να λεμε τωρα..

Τασνατ εννοειται οτι δεν προλαβαινεις να κανεις κιχ..Εδω εμεις κ δεν προλαβαινουμε!

Αλλα ομως εσυ εχεις ξεμπερδεψει με τη μια..Πιστευω μεχρι να πανε 2 θα ειναι δυσκολα μετα βελτιωνεται η κατασταση..ΕΛΠΙΖΩΩΩΩΩ!

Κριστιν κοριτσακι καλημερα..Κατσε ξεκουρασου εγκυουλα εισαι!!! Οσο για αυτα που ειπες οτι σου λενε, ο κοσμος ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ κ ΚΑΚΟΣ..Εμεις χτες πηγαμε σε μια γιορτη οπου ηταν ενα ζευγαρι με 2 αγορακια. Ο ενας 4 και ο αλλος 6. ΔΕΝ εχεις δει πιο ζωηρα παιδια!!! Ο φοβος κ ο τρομος..Απο τους γαμους να καταλαβεις φευγουν γιατι τα κανουν ολα ΜΠΑΧΑΛΟΟΟΟΟΟ!!! Οι γονεις τους χτες λοιπον μας ελεγαν οτι πρεπει να κανουμε 2ο παιδι για να ειναι κοντα κτλ κτλ κτλ..Πηγα να της πω οτι αν ειχα τα παιδια της θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑ οχι να κανω και αλλο..Δεν κοιτανε τα χαλια τους δινουν και συμβουλες απο πανω..ΟΠΟΤΕ μην ακους κανεναν..

yRf6p1.png

γεια σας!

εγω μολις κοιμισα την μικρη και διαβασα 2 ποιηματακια στο παρεντς και συγκινηθηκα.http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=36658

εντωμεταξυ το δευτερο ποιηματακι,με εκφραζει απολυτα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σας!

εγω μολις κοιμισα την μικρη και διαβασα 2 ποιηματακια στο παρεντς και συγκινηθηκα.http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=36658

εντωμεταξυ το δευτερο ποιηματακι,με εκφραζει απολυτα.

ax βρε παιδι μου,πλανταξα στο κλαμα.....πωπωπω,τι ομορφα ποιηματακια

θα το βαλω κι εγω στο ψυγειο μου ,να το βλεπω και να μην ξεχνιεμαι ποτε!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Γειά σας κοριτσάκια! Η Γεωργίτσα σήμερα χέστηκε τρις φορές επανωτά. Μόλις την άλλαζα την ξαναέβλεπα απο πίσω να σφίγγεται. Την τελευταία φορά ενώ την έχω στην αλλαξιέρα και την αλλάζω της λέω: Πόσα κακά θα κάνεις σήμερα βρε Γεωργίτσα? Και μου απαντάει: τία! :P:p:p:p αυτό ξέρει το παιδί , αυτό λέει!:tongue:

κορίτσια γεία σας!!

τι μου κάνετε σήμερα?

εμείς ήσυχα,το πρωί είχα συνάντηση με κορίτσια κερκυραίες και μια κοπέλα που ήρθε από αθήνα...

jesgk μας βαρέθηκες?γιατί δεν μπαίνεις?χθες που ήσουν?

tasnat φιλάκια στα μικρά σου!!

είναι δύσκολο να μπαίνεις,έχεις δίκιο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...