Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε ποιό? Δεν κατάλαβα. άλλη διαδικασία για την πρώτη και άλλη για την δεύτερη? Εσείς γιατί μπορείτε και εγώ όχι?:? Και εγώ θέλω και άλλη υπογραφή.

αν καταλαβα τι λετε,απλα δεν σβηνεις την ηδη υπαρχουσα,επισυναπτεις απο κατω και την νεα!

τι θα βαλεις κι εσυ ,πιγκουινους να τριβονται???χιχιχι

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου εγκυούλα! Εμένα οι περισσότεροι μου λένε να κάνω τώρα το δεύτερο για να ξεμπερδεύω όπως λες! Αν δε δούλευα θα ήταν αλλιώς. Αλλά τώρα με τη δουλειά θεωρώ πως δεν τη παλεύω. Αν βέβαια ερχόταν απρογραμμάτιστα όπως η Γεωργίτσα και φυσικά καλοδεχούμενο!

αν καταλαβα τι λετε,απλα δεν σβηνεις την ηδη υπαρχουσα,επισυναπτεις απο κατω και την νεα!

τι θα βαλεις κι εσυ ,πιγκουινους να τριβονται???χιχιχι

Ε, πώς? Εγώ που κάνω επικόλληση στο option 1 μου βγάζει αυτό το invalid πώς το 'πα.

Γειά σου εγκυούλα! Εμένα οι περισσότεροι μου λένε να κάνω τώρα το δεύτερο για να ξεμπερδεύω όπως λες! Αν δε δούλευα θα ήταν αλλιώς. Αλλά τώρα με τη δουλειά θεωρώ πως δεν τη παλεύω. Αν βέβαια ερχόταν απρογραμμάτιστα όπως η Γεωργίτσα και φυσικά καλοδεχούμενο!

οντως,οταν δουλευεις ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα...

το ζητημα ομως ειναι ,πως ετσι ή αλλιως ,καποιος αλλος θα μεγαλωσει τα παιδια μας,εφοσον κι εγω πχ,του χρονου θα πρεπει οπωσδηποτε να δουλευω,αρα και να αφησω τα παιδια σε παιδικο σταθμο,που θεος ξερει αν θα τα φροντιζουν οπως πρεπει......

παντως,εχω την εντυπωση πως οσες δουλευουν ,δεν κουραζονται οσο αυτες που καθονται σπιτι να μεγαλωνουν παιδια μονες τους.ή μαλλον ειναι αλλου ειδους κουραση!δηλαδη αν δεν δουλευες ,αυτο δεν σημαινει πως θα ειχες περισσοτερο κουραγιο.....τουλαχιστον ετσι νομιζω,πρακτικα ισως δεν ισχυει,δεν ξερω

kKhCp3.png

b5ebp2.png

οντως,οταν δουλευεις ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα...

το ζητημα ομως ειναι ,πως ετσι ή αλλιως ,καποιος αλλος θα μεγαλωσει τα παιδια μας,εφοσον κι εγω πχ,του χρονου θα πρεπει οπωσδηποτε να δουλευω,αρα και να αφησω τα παιδια σε παιδικο σταθμο,που θεος ξερει αν θα τα φροντιζουν οπως πρεπει......

παντως,εχω την εντυπωση πως οσες δουλευουν ,δεν κουραζονται οσο αυτες που καθονται σπιτι να μεγαλωνουν παιδια μονες τους.ή μαλλον ειναι αλλου ειδους κουραση!δηλαδη αν δεν δουλευες ,αυτο δεν σημαινει πως θα ειχες περισσοτερο κουραγιο.....τουλαχιστον ετσι νομιζω,πρακτικα ισως δεν ισχυει,δεν ξερω

Εχεις ένα δίκιο στο οτι δεν ξεφεύγεις λίγο. Εγώ πχ μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά δεν μπορούσα να πιω έναν καφε σαν άνθρωπος! Απο την άλλη όμως αν κοιμόταν η μικρή έριχνα και εγώ λίγο ύπνο παραπάνω. ή ξεκουραζόμουν το μεσημέρι και το απόγευμα το είχα ελεύθερο απο δουλειές ως το βράδυ . Είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Ενώ τώρα στην ουσία κάνω 2 δουλειές απλώς στην δεύτερη δεν πληρώνομαι. Έχει και τα υπέρ και τα κατά. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα ζυγίσω!

Διαφημίσεις

εδώ είμαι κορίτσια,έβαλα την μικρή για ύπνο..

λοιπόν φτιάχνεις το τικεράκι και το πας στην επεξεργασια υπογραφής και το βάζες κάτω από την άλλη που έχεις και πατάς αποθήκευση υπογραφής...

ποιος κοροιδεύει τους πηγκουίνους μου????

εεεε???

χαχαχαχαχχαχαχα!!!εχει δικιο για τους πιγκουινους δεν τους ειχα προσεξει!!!χαχαχαχαχχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: μαρη ποιο παρτυ μου λες και με εφερες εδω..η γκαστρουλα ειναι εδω και γκρινιαζει παλι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εδώ είμαι κορίτσια,έβαλα την μικρή για ύπνο..

λοιπόν φτιάχνεις το τικεράκι και το πας στην επεξεργασια υπογραφής και το βάζες κάτω από την άλλη που έχεις και πατάς αποθήκευση υπογραφής...

Ε, τί εννοείς κάτω απο την άλλη? Σε ποιό σημείο κάνω την επικόλληση? άρχισα να νιώθω χαζή:rolleyes::confused:

Διαφημίσεις

χριστινακι οι πιγκουινοι σου ειναι ολα τα λεφτα!επισης να ξερεις πως στη διαρκεια της ζωης τους εχουν μονο ενα συντροφο(δεν απατουν με τιποτα το ταιρι τους!)δεν ειναι εντυπωσιακο???

δεσποινιω,ασε να γκρινιαξω ρε λιγακι,μου κανει καλο νομιζω..ποσα κιλα εισαι μαρη?.....;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

το ξέρω γιάυτο το έβαλα!!!

χεχε

ο μάνολος είναι καπαρωμένος???

μπράβο βίκυ!!!

εξυπνοπούλι!!!

λευτερο πουλι ειναι καλε....σιγα μην τον δωσω .......το παιδι αυτο ανηκει στη μανα του!!!!:mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...