Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον κοπελες καλα να περασετε ολες, οτι και να κανετε τα λεμε παλι Κυριακη η απο βδομαδα..(να χαρειτε και του Αγ Πνευματος οσες αργειται...εμεις μαλλον οχι..)

φιλουρες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγαμε κι εμείς να πάμε Κοζάνη βόλτα αύριο και τελικά, μ' αυτό τον καιρό, λέμε τι να πάμω να κάνουμε; Οπότε θα κάτσουμε σπίτι και θα πάμε το βράδυ στο χωριό, για να γυρίσουμε Κυριακή.

Και ήθελα μια βόλτα, δεν έχω πάει πουθενά τελευταία!

Όσο για το βράδυ, από τους κολλητούς φίλους δεν με πήρε κανείς τηλ μέχρι τώρα κι αναρωτιέμαι μήπως φύγουν για 3μερο και δεν μου 'ρθει κανένας!!!

Δε με χαλάει! Ξεκούραση και θα το φάω μόνη μου το - αποτυχημένο - cheesecake που ετοίμασα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Hallo!Λοιπόν εγώ δεν πάω πουθενα απόψε! Άντε να ρθει και καμιά ακόμα να δούμε πού θα ''πάμε'' σήμερα! Ωραία που είναι η Παρασκευή! Α! και μετά απο τον τελευταίο καυγά με τον σύζυγο που τον κρατάω μούτρα για δεύτερη βδομάδα και δεν είμαι καθόλου υπερβολική γιατί πρέπει να συνετιστεί σήμερα μου ξεφούρνισε οτι μου παρήγγειλε ένα λευκό όχι λάπτοτ τα πιο μικρά νομίζω. Πώς τα λένε? Καλέ να μαλώνω πιο συχνά! Μια στεγνωτήριο, μια κομπιούτερ, για να σκεφτώ τί άλλο χρειάζομαι για να πατήσω κανα καυγαδάκι...;)

Διαφημίσεις

α αυτό μάλλον μπερδεύτηκα...το βάζεις κι αυτό μαζί με την πρώτη υπογραφή?

Καλε ποιό? Δεν κατάλαβα. άλλη διαδικασία για την πρώτη και άλλη για την δεύτερη? Εσείς γιατί μπορείτε και εγώ όχι?:? Και εγώ θέλω και άλλη υπογραφή.

κι εγω εδω,για λιγο βεβαια.

τυχερη εισαι βικουλα!δεν του λες να αφησει τις ηλεκτρικες συσκευες και να αρχισει τα δωρα που προτιμαμε συνηθως οι γυναικες??εμενα ας πουμε δεν θα με χαλουσε ενα ισιωτικο μαλλιων (ετσι δεν λεγεται ή παλι ρομπα θα γινω??)

σημερα δεν ειμα και πολυ στα καλα μου.ποτε ειμαι ???

τεσπα ,με εχουν πιασει οι σκεψεις ,οι ανασφαλειες κλπκλπκλπ

χιλια δυο πραγματα,μεσα σε ενα μυαλο,που προσπαθει να τα βαλει σε σειρα...ε πως να το κανουμε.........?εχω μπερδευτει πολυ

εντωμεταξυ,ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει....ολες οι γνωστες,ακομα και αγνωστες που διαπιστωνουν πως συντομα γενναω ενω εχω ηδη ενα πολυ μικρο νινι,μου λενε ποσο δυσκολα,ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ,θα ειναι στην αρχη!!!!ΕΛΕΟΣ!με εχουν κατατρομαξει!!!!λες και παω στην κρεμαλα....μονο χθες βρεθηκε μια καλη κυριουλα και μο ειπε πως ειμαι πραγματικα τυχερη γιατι τα παιδια θα μεγαλωσουν μαζι και μετα θα ξεκουραστω μια και καλη,και θα εχω ξεμπερδεψει ...να΄ναι καλα η γυναικα,μου αναπτερωσε το ηθικο λιγακι....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...