Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα!

Αύριο γιορτάζει ο άντρας μου. Μόλις βγει από το μπάνιο θα του δώσω τα δωράκια του. Μερικά του γούστου του κι ένα ΠΟΛΥ του γούστου του (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ ;) )!

Εκείνες οι 2-3 ώρες που θα είναι στο χειρουργείο, ΠΩΣ θα περάσουν, μου λέτε;;;

μαεστρια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.παρε κι εσυ το κινητο και μπες στο ιντερνετ να τα λεμε,οσο γινεται η εγχειρηση,να ξεχαστεις.:mrgreen:

Προσπ κοιτα με το θεμα του θηλασμου ειμαι ψιλο ασχετη..Αλλα το βραδυ η Ναταλια πινει 300 ml στην καθισια της..Εσενα ποσο περιπου πινει;; Αν πινει πολυ λιγοτερο ειναι λογικο να πειναει..Εδω κατι φορες μπορει να πιει 220 ας πουμε αν νυσταζει πολυ κ το βραδυ να ξυπνησει κ να θελει γαλα..Σπανια γινεται αυτο αλλα λεμε..

Νομιζω πως πρεπει να ρωτησεις τον παιδιατρο να σου πει καλυτερα..Κ ενα αλλο που εχω καταλαβει ειναι οτι ειναι κ αυτα μικρα ανθρωπακια κ οχι ρομποτακια για να ειμαστε με το ρολοι στο χερι..Εμεις το τηρουμε στο περιπου το προγραμμα, να σου πω την αληθεια..αλλα εμενα ξυπναει στις ΕΝΤΕΚΑ!!!! Οποτε τι προγραμμα να κανεις;;;

εμενα πινει 200μλ και ξυπναει σιγουρα 1 φορα το βραδυ για γαλα.

στις 11 ξυπναει?κι εγω θελωωωωω!!!!!!

προσπ,μαλλον ειναι συνηθεια.κι εμεις το ιδιο προγραμμα εχουμε.αλλα εμενα τρωει κι αλλα διαφορα.ενα μπισκοτακι,λιγο τυρακι,λιγο αγγουρακι,κτλ.

ευχαριστω για τις ευχες!!!!!!!!να'στε καλα,και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!!!!!!και τους εορταζουμενους σας,οσους εχετε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να χαιρεστε ολους τους Κωνσταντινους-νες και Ελενιτσες..

εγω παω για υπνο..

φιλια!

κι εγώ φεύγω κορίτσια,νύσταξα.αύριο έχουμε αργία...

αλλά βρέχει καταρρακτωδώς ακόμα!!!

byeeee

Καληνύχτα κοριτσούδες!!!!

Όλα καλά θα πάνε στην επέμβαση. κ εγω είχα άγχος για την νάρκωση του Θοδωρή αλλά όλα πήγαν καλα!!! Πολλά τα χρήματα σε ιδιωτικό νοσοκομείο θα πας;;;

Αν επιτρέπεται το νερό μετά την επέμβαση θα σου πρότεινα να κάνεις αυτό που έκανα στο Θοδωρή όταν του κατέβασε η παιδίατρος το πετσάκι του 3 μηνών (εννοείται ότι όταν του το κατέβασε του βάλαμε emla κ δεν καταλαβε πόνο) τις επόμενες ημέρες που ήταν σαφώς ερεθισμένο κάθε φορά που ήταν να κάνει πιπί βούρκωνε κ τον βάζαμε αμέσως κάτω από το νερό κ έκανε έτσι πιπι κ δεν πονούσε

Tζες δε νομίζω να επιτρέπεται, η εγχείρηση θα είναι πάνω στο πετσάκι και τη βάλανο, μάλλον μόνο γρήγορα ντους.

Είναι σε ιδιωτικό, αλλά καλύπτει πολλά η ασφάλεια του άντρα μου. Τα περισσότερα χρήματα (1700?) είναι η αμοιβή του Χειρούργου κοριτσάκι!!! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Το καφέ μας σήμερα γιορτάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που σήμερα γιορτάζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπουρμπουλίθρα χρόνια πολλά!! Να χαίρεσαι κ το γιό!!!!!!!!

Εlenada!!!!!!!!!!!!! Χρόνια σας πολλά!!!!!!

Μαεστρια να χαίρεσαι το στεφάνι σου!!

Οσες έχετε ανθρώπους που γιορτάζουν ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

80's party για τις εορτάζουσες!

αααααα..κοπελια μου εισαι αδικη..

εχουμε πει απο τις προαλλες οτι το 80 s παει για την επομενη Παρασκευη γιατι δεν μπορουμε να συμμετεχουμε σημερα οι περισσοτερες..

και εν πασει περιπτωση εγω στο γραφειο δεν εχω ηχεια για να κατεβασω ΟΛΟ το προγραμμα που χω στο μυαλο μου και βεβαια ΟΥΤΕ το χρονο..(υποτιθεται οτι δουλευω κιολας..)

Κανε λοιπον υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα..

Ωστοσο για το καλο της ημερας θα αφιερωσω και εγω ενα απο τα κλισε των 80s

καλημερα σε ολες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορταζοντες

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Το καφέ μας σήμερα γιορτάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που σήμερα γιορτάζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπουρμπουλίθρα χρόνια πολλά!! Να χαίρεσαι κ το γιό!!!!!!!!

Εlenada!!!!!!!!!!!!! Χρόνια σας πολλά!!!!!!

Μαεστρια να χαίρεσαι το στεφάνι σου!!

Οσες έχετε ανθρώπους που γιορτάζουν ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν τον εκοβα αλλα κατι θυμομουν πως μαλλον ειχαμε και Κωνσταντινο μπεμπη..

μπραβο αρχηγε jesgk! ολα τα θυμασαι!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ..

καλημερα!!!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες και παλι!

να χαιρεστε κι εσεις τα αγαπημενα σας προσωπα.

χρονια πολλα στην συμπεθερα μπουμπουληθρα και στον γαμπρουλη μου!!!!να'στε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!!!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες και παλι!

να χαιρεστε κι εσεις τα αγαπημενα σας προσωπα.

χρονια πολλα στην συμπεθερα μπουμπουληθρα και στον γαμπρουλη μου!!!!να'στε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι!

αντε και κουφετα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...