Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και ευχαριστουμε!ανταποδιδω της ευχες και συντομα να περπατανε ολα τα μωρουλια!!!

κι εγω προτεινω αντισυλληπτικα,διοτι πολυ απλα δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα.....εγω θυμαμαι την καισαρικη και ποσο πονουσα μετα,και με πιανει κρυος ιδρωτας...και το χειροτερο δε,ηταν οταν με εκαναν να γελασω,γελουσα κι εκλαιγα απο τον πονο ταυτοχρονα.δεν ξερω πως νιωθετε εσεις,αλλα εγω νιωθω πως ακομα το σωμα μου δεν εχει ερθει στην προ εγκυμοσυνης κατασταση.....νιωθει αδυναμη ,καπως περιεργα ,δεν μπορω να εξηγησω

πχ,μια μερα προσπαθησα να γυμναστω λιγο στο σπιτι και στα 5 λεπτα ειχα ξαπλωσει στο πατωμα !!!!!δεν υπαρχουν αντοχες για γυμναστικη,οχι και για απανωτη εγκυμοσυνη......πιστευω ,οτι ο φυσιολογικος τοκετος ειναι καλυτερος σε σχεση με το ποσο γρηγορα επανερχεσαι στα φυσιολογικα....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε φιλεναδα παρε κι εσυ αντησιλιπτικα χωρις να το ξερει και εχε το κεφαλι σου ησυχο.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
έτσι έτσι ... μια από τα ίδια κ εγώ.... καταρχήν δεν είναι ανάγκη να το ξέρει... γιατί μερικοί άντρες όπως κ ο δικός μου δεν καταλαβαίνουν... κ ο δικός μου τώρα δεν θέλει κ δεν θέλω τρίτο παιδί αλλά την ώρα της πράξης μου πετάει ένα υπονοούμενο να .... μέσα κ φρικάρω κ φοβάμαι!!!! κ εχθές που του το είπα μου λεει το εξής κουφό κ ήθελα να τον διαολοστείλω άγιες μέρες... "ε αν μείνεις να πας να το ρίξεις..." κ ξέρω ότι μου τό λέει για να μου σπάσει τα νεύρα .. γιατί ξέρει ότι βγαίνω από τα ρούχα μου κ θέλει να με τσιγκλάει.. κ έτσι του τα έχωσα κ του είπα να κόψει τις μ...ές ..έτσι με αυτό το ωραίο λεξιλόγιο του το είπα κ πάλι ηρέμησαν τα πράγματα... Αλλά επειδή είναι λίγο ζώον θα ξεκινήσω τα αντισσυληπτικά όταν αποφασίσει να μου έρθει η περίοδος

Γιατί εγώ το έχω πεί οτι παιδί δεν ρίχνω, όπως η μητέρα μου κατάφερε να μην μείνει εγκυος μετά που γέννησε εμένα έτσι θέλω κι εγώ, η πθρ μου είχε ρίξει έν αμωρό γιατί λέει τα είχε ζευγαράκι κ δεν ήθελε άλλο ο πθρς μου κ έτσι το έριξε(αλλά εννοείται ότι σίγουρα δεν το ήθελε κ αυτή). Πάντως ο άντρας μου είναι γενικά λίγο περίεργο τυπάκι, δλδ λέει πράγματα για να δεί αντιδράσεις κ αυτό με εξοργίζει αλλά καλά να πάθω που πήγα κ παντρέυτηκα τοξότη με ωροσκοπο Λέων κ μου έχει ανέβει στο σβέρκο, έναν δίδυμο έπρεπε να παντρευτώ κ σαν λιονταρίνα που είμαι να το κάνω ότι θέλω. .. έτσι για να ελαφρύνουμε λίγο

έτσι έτσι ... μια από τα ίδια κ εγώ.... καταρχήν δεν είναι ανάγκη να το ξέρει... γιατί μερικοί άντρες όπως κ ο δικός μου δεν καταλαβαίνουν... κ ο δικός μου τώρα δεν θέλει κ δεν θέλω τρίτο παιδί αλλά την ώρα της πράξης μου πετάει ένα υπονοούμενο να .... μέσα κ φρικάρω κ φοβάμαι!!!! κ εχθές που του το είπα μου λεει το εξής κουφό κ ήθελα να τον διαολοστείλω άγιες μέρες... "ε αν μείνεις να πας να το ρίξεις..." κ ξέρω ότι μου τό λέει για να μου σπάσει τα νεύρα .. γιατί ξέρει ότι βγαίνω από τα ρούχα μου κ θέλει να με τσιγκλάει.. κ έτσι του τα έχωσα κ του είπα να κόψει τις μ...ές ..έτσι με αυτό το ωραίο λεξιλόγιο του το είπα κ πάλι ηρέμησαν τα πράγματα... Αλλά επειδή είναι λίγο ζώον θα ξεκινήσω τα αντισσυληπτικά όταν αποφασίσει να μου έρθει η περίοδος

Φιλεναδα απο οσο μου ειχαν πει η περιοδος αποθηλασμου ή ακομα και οταν θηλαζεις ειναι απο τις πιο επικυνδινες μερες για να ξαναμεινεις εγκυος.Δεν ξερω κατα ποσο στεκει βεβαια.Εμεις ευτυχως απο κοινου δεν θελουμε για την ωρα δευτερο!!!!σε κανα 2χρονο και βλεπουμε και αν!!!!!Κοριτσια εχθες ο δικος μου εκανε το εξης απιστευτο.Ως δια μαγειας αλλαξαν ολα μεταξυ μας,ασχοληθηκε με τη μικρη μου μαγειρεψε,μου εκανε ενα σωρο αγαπουλες και ΝΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Μακαρι να ειναι ετσι παντα!!!!!!:lol::lol::lol:

Γιατί εγώ το έχω πεί οτι παιδί δεν ρίχνω, όπως η μητέρα μου κατάφερε να μην μείνει εγκυος μετά που γέννησε εμένα έτσι θέλω κι εγώ, η πθρ μου είχε ρίξει έν αμωρό γιατί λέει τα είχε ζευγαράκι κ δεν ήθελε άλλο ο πθρς μου κ έτσι το έριξε(αλλά εννοείται ότι σίγουρα δεν το ήθελε κ αυτή). Πάντως ο άντρας μου είναι γενικά λίγο περίεργο τυπάκι, δλδ λέει πράγματα για να δεί αντιδράσεις κ αυτό με εξοργίζει αλλά καλά να πάθω που πήγα κ παντρέυτηκα τοξότη με ωροσκοπο Λέων κ μου έχει ανέβει στο σβέρκο, έναν δίδυμο έπρεπε να παντρευτώ κ σαν λιονταρίνα που είμαι να το κάνω ότι θέλω. .. έτσι για να ελαφρύνουμε λίγο

χαχαχαχαχα φιλεναδα εγω ειμαι διδυμακι με ωροσκοπο λεων και πηγα και παντρευτηκα σκορπιο που δεν ξερω τον ωροσκοπο του.Καλα κανεις και προσεχεις.....ΚΟΨΤΟΥ ΤΟΝ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Διαφημίσεις

πχ,μια μερα προσπαθησα να γυμναστω λιγο στο σπιτι και στα 5 λεπτα ειχα ξαπλωσει στο πατωμα !!!!!δεν υπαρχουν αντοχες για γυμναστικη,οχι και για απανωτη εγκυμοσυνη......πιστευω ,οτι ο φυσιολογικος τοκετος ειναι καλυτερος σε σχεση με το ποσο γρηγορα επανερχεσαι στα φυσιολογικα....

Λοιπόν να σας πω εγώ που γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο.

Στο γιό είχα χάσει τα 20 κιλά μέχρι τις 40 ημέρες χωρίς δίαιτα, τα κόκκαλα όμως επανήλθαν στη θέση τους πάνω στο χρόνο κ εγώ συμβιβάστηκα με την νέα μου εικόνα (ραγάδες, παχάκια στη μέση που δεν έφευγαν με τίποτα) μετά από 3 χρόνια.

Αυτή την κούραση που περιγράφεις την ένιωθα κ εγώ, δεν είχα αντοχές κ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου για περίπου ένα χρόνο κ από κάτω δεν μπορούσα να κάνω απότομες κινήσεις γιατί αισθανόμουν ένα έντονο τράυμα.

Η έντονη κούραση τις πρώτες 40 ημέρες πιστεύω ότι ήταν από την ταλαιπωρία του τοκετού που κράτησε 10,5 ώρες με φυσιολογικούς πόνουν κ εξαντλήθηκα & τις κοτσάνες που άκουγα από τον περίγυρο κ επηρρεαζόμουν που όλοι είχαν λόγο στο μωρό.

Στην κόρη τα πράγματα ήταν πιο ενθαρρυντικά, γέννησα μέσα σε 3 ώρες αλλά μου έβαλαν τεχνητούς πόνους κ πονεσα πιο πολύ αλλά με το που βγήκα κ με πήγαν στο δωμάτιο σηκώθηκα έκανα μπάνιο πήγα θήλασα αργότερα την κουκλα κ στο σπίτι δεν ήρθε καθόλου η μητέρα μου να κάτσει το βράδυ (ενώ στο γιο ήταν μονιμη 40 ημέρες), έχασα τα 12 κιλά στο 5μηνο περίπου αλλά ειμαι μια χαρά με το σώμα μου κ ευχαριστημένη.

χαχαχαχαχα φιλεναδα εγω ειμαι διδυμακι με ωροσκοπο λεων και πηγα και παντρευτηκα σκορπιο που δεν ξερω τον ωροσκοπο του.Καλα κανεις και προσεχεις.....ΚΟΨΤΟΥ ΤΟΝ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

με μαχαίρι θα του το κόψω κ θα το βάλω στη φορμόλη να το καμαρώνω

Ως δια μαγειας αλλαξαν ολα μεταξυ μας,ασχοληθηκε με τη μικρη μου μαγειρεψε,μου εκανε ενα σωρο αγαπουλες και ΝΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Μακαρι να ειναι ετσι παντα!!!!!!:lol::lol::lol:

Θα ήθελα κανένα όνειρο ότι τον "καθαρίζεις" κ θα σκέφτηκε προσεχουμε για να έχουμε...ευγε έυγε

Διαφημίσεις

Θα ήθελα κανένα όνειρο ότι τον "καθαρίζεις" κ θα σκέφτηκε προσεχουμε για να έχουμε...ευγε έυγε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ λες?????Μακαρι να ειδε τετοιο ονειρο και να καταλαβει πως αν δεν αλλαξει θα τον......αλλαξω εγω!!!!!!;);)

καλημερα!εδω ειμαι κι εγω.

παρακολουθω την συζητηση σας!

μπραβο Ευα,τετοια πραγματα εκανε ο δικος σου?

κι εμενα τα κανει 1 φορα τον χρονο για να εχει να λεει ολο τον υπολοιπο χρονο οτι κατι εκανε κι αυτος!!!:twisted::twisted::twisted:

εχθες μας πηγε κι εμας βολτα στο κεντρο,

αλλα ξεραιλα το Ηρακλειο.μονο στην πλατεια εχουν βαλει σπιτακια,καρουζελ,κ.α.

σε 1 ωρα τα'χαμε δει ολα.θελω να'ρθω Αθηναααα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...