Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οντως βρε κοριτσι..Μην ανησυχεις τα κανεις ολα μια χαρα..Και πολυ καλυτερα απο κατι αλλες..ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ για την υπομονη σου..ΜΑκαρι να ειχα θηλασει και γω περισσοτερο, εστω κ λιγο..:(

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα σε όλες σας!

Μόλις κοιμήθηκαν τα παιδιά, άργησα λίγο, ο Θοδωρής έκανε εμετό στο σαλόνι κ καθάριζα, κάτι τον πείραξε στο φαγητο!!!

Καλησπέρα κι από μένα!

Αύριο γιορτάζει ο άντρας μου. Μόλις βγει από το μπάνιο θα του δώσω τα δωράκια του. Μερικά του γούστου του κι ένα ΠΟΛΥ του γούστου του (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ ;) )!

Μαestria να το χαίρεσαι το στεφάνι σου

Χθες πήγα στον παιδοχειρούργο. Είναι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά με μία μόνο εγχείρηση. Βέβαια, θα μας βγει στα 2500 τουλάχιστον, αλλά ΟΛΑ με αποδείξεις, οπότε θα πάρουμε μάλλον κι επιστροφή την επόμενη χρονιά.

Αχ, δεν τα σκέφτομαι τα λεφτά, τα μαζεύουμε από τότε που γεννήθηκε ο μικρός και μάθαμε ότι θα χρειαστεί εγχείρηση, οπότε τα έχουμε.

Εκείνες οι 2-3 ώρες που θα είναι στο χειρουργείο, ΠΩΣ θα περάσουν, μου λέτε;;;

Όλα καλά θα πάνε στην επέμβαση. κ εγω είχα άγχος για την νάρκωση του Θοδωρή αλλά όλα πήγαν καλα!!! Πολλά τα χρήματα σε ιδιωτικό νοσοκομείο θα πας;;;
Ναι, είναι δύσκολη κάπως η μετεγχειριτική περίοδος, απ' ότι μου είπανε και οι άλλες μαμάδες, γιατί τσούζει όταν κατουράει στην αρχή, μέχρι να "φτιάξει" η καινούρια ουρήθρα!

Αν επιτρέπεται το νερό μετά την επέμβαση θα σου πρότεινα να κάνεις αυτό που έκανα στο Θοδωρή όταν του κατέβασε η παιδίατρος το πετσάκι του 3 μηνών (εννοείται ότι όταν του το κατέβασε του βάλαμε emla κ δεν καταλαβε πόνο) τις επόμενες ημέρες που ήταν σαφώς ερεθισμένο κάθε φορά που ήταν να κάνει πιπί βούρκωνε κ τον βάζαμε αμέσως κάτω από το νερό κ έκανε έτσι πιπι κ δεν πονούσε

εχεις απολυτο δικιο το ξερω..

απλα προβληματιζομαι εντονα γιατι δεν αυξανει τα διαστηματα υπνου...ειναι και τα δοντια αλλα δεν ειναι παντα αυτα..

μαλλον υπαρχει και μια συνηθεια στη μεση....

Εγώ θήλασα μέχρι 11 μηνών που ήδη δλδ είχαμε μπει στις στερεές. Με το θηλασμό η αλήθεια ειναι ότι δεν ξέρεις πόσο γάλα πίνει αλλά εμένα από 2 μηνών κοιμόταν σερί όλη νύχτα κ μέχρι 11 μηνών που σταματήσαμε δεν μου ξύπνησε σχεδόν καθόλου (και δεν την λες κ ολογόφαγη την δικιά μου . Ξέρω περιπτώσεςι με μωρά που δεν θηλάζουν αλλά κ πάλι ξυπνούν τόσες φορες όσο η δικιά σου.

Σίγουρα μετά το έτος αυξάνονται οι ανάγκες του παιδιού σε γάλα αλλά λογικά αυξάνεται κ η παραγωγή σου. Το προγραμμα διατροφής μια χαρά μου φαίνεται.

Περισσότερο ψυχολογικό πιστεύω πως ειναι πια το θέμα κ όχι ότι δεν χορταίνει

Καληνύχτα είπα? Δεν είπα! Αφηρημένη!
Καληνύχτα Βικάκι δεν σε πρόλαβα
καληνύχτα βικάκυ!!!

που είσαι jesgk???

Εδώ εδώ ειμαι !!
Οντως βρε κοριτσι..Μην ανησυχεις τα κανεις ολα μια χαρα..Και πολυ καλυτερα απο κατι αλλες..ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ για την υπομονη σου..ΜΑκαρι να ειχα θηλασει και γω περισσοτερο, εστω κ λιγο..:(

Γεια σου κ εσένα όμορφη!

Μονο το ομορφη κραταω και ανταποδιδω..

Τι επαθε ο Θοδωρακης μας;;

Εμενα ακομα παλευει να την κοιμησει ο Χρηστος, αλλα δεν με νοιαζει..Του κανω αντιποινα..Να δει τη γλυκα

yRf6p1.png

Περισσότερο ψυχολογικό πιστεύω πως ειναι πια το θέμα κ όχι ότι δεν χορταίνει

και ο συζυγος αυτο πιστευει..

thanks anyway..

εμενα με νοιαζει περισοτερο να μου πειτε περι της ημερησιας διατροφης..

λιγες φορες που ηταν δεκτικη και εφαγε περισσοτερο στο τελος αφου θηλασε κιολας εκανε εμετο και ετσι δεν την πιεζω..και κραταω 2ωρες αποστασεις απαραιτητα..

Μονο το ομορφη κραταω και ανταποδιδω..

Τι επαθε ο Θοδωρακης μας;;

Εμενα ακομα παλευει να την κοιμησει ο Χρηστος, αλλα δεν με νοιαζει..Του κανω αντιποινα..Να δει τη γλυκα

Εφαγε 2 πιάτα φακές το μεσημέρι που η μητέρα μου τα κάνει πολύ πηχτά κ δεν τα χώνεψε!! Ελεος 2 πιάτα του έδωσε κι αυτή!!!

Και μετά έφαγε κ βραδινο!!

και ο συζυγος αυτο πιστευει..

thanks anyway..

εμενα με νοιαζει περισοτερο να μου πειτε περι της ημερησιας διατροφης..

απλά το στομαχάκι της έχει συνηθίσει σε αυτά τα γέυματα, μια χαρά ειναι, και εμένα το μεσημέρι επειδή νυστάζει το χάνει κ της το δίνουν κατα τις 4

Διαφημίσεις

μην μου κόψεις τον ύπνο και την ώρα φαγητού...τρελαίνομαι!!

άντε βρε jesgk μας έλειψες!!

πρινσέσα καλά κάνεις,άστον να την κοιμήσει!!

περαστικά στον μεγάλο της παρέας,θοδωρή!!

αλλάξαμε εταιρία στη σύνδεση στο κινητό και νούμερα και πήραμε καινούρια κινητά, κι έβαλα τον άντρα μου να κάνει τις ρυθμίσεις να μπορώ να μπαίνω από το κινητό με το ίντερνετ του σπιτιού...ωραία γιατί είχαμε μόνο ένα λάπτοπ!!!

τυχερή είμαι...θα πηγαίνω τουαλέτα και θα έχω ίντερνετ!!!:lol::lol::lol:

καλό???

προσπ τρώει σαν πουλάκι η δική σου...η δική μου που τρώει σαν βόδι τι θα κάνω?:roll:

αλλάξαμε εταιρία στη σύνδεση στο κινητό και νούμερα και πήραμε καινούρια κινητά, κι έβαλα τον άντρα μου να κάνει τις ρυθμίσεις να μπορώ να μπαίνω από το κινητό με το ίντερνετ του σπιτιού...ωραία γιατί είχαμε μόνο ένα λάπτοπ!!!

καλό???

προσπ τρώει σαν πουλάκι η δική σου...η δική μου που τρώει σαν βόδι τι θα κάνω?:roll:

• κι εμένα μου λείψατε!!!!
  • εμενα σήμερα δεν πήγε δουλειά έκανε από το σπίτι κ πήγε μονο το απόγευμα να κόψει ένα τιμολόγιο... καλέ αν αργούσε θα του έσπαγα το κεφαλι
  • ευχαριστώ για τα περαστικά, ξαλάφρωσε ο γιόκας

• με γειά τα κινητά πρόσεχε όμως τις χρεώσεις από το κινητό στο ίντερνετ
  • αγόρασα στην κουμπάρα μου τελικά μια ζώνη με ασορτί τσαντάκι βραδυνο 45 ευρώ παρακαλώ.. και τελευταία στιγμή θυμήθηκα ότι γιορτάζει η δασκάλα του Θοδωρή !!!! και πήγα κ της πήρα ένα σετ κρεμα σώματος- αφρολουτρο - σφουγγάρι κ όλα ήταν μέσα σε ένα μπορντό τέλειο γυάλινο για το μπάνιο

καλό???

με βολευει η ρηση που λεει: "ενα παιδι που δεν τρωει αποια στιγμη θα φαει, ενα παιδι που τρωει ποτε δεν σταματαει.." αλλα στην περιπτωση σου ειναι στανταρακι αναπτυξιακο..

μπραβο jesgk.. ωραια δωρακια

Διαφημίσεις

είδες νωρίς νωρίς ο σύζυγος!!

δεν θα χρεώνεται η σύνδεση μου,θα μπαίνω με του σπιτιού το ίντερνετ που είναι απεριόριστο!!

μια χαρά δώρα...τώρα αν δεν της αρέσουν...δεν θα κάτσεις να σκάσεις...

εγώ από την κουμπάρα παίρνω τις περισσότερες φορές χάλια δώρα,εννοείται δεν έχω πει ποτέ τίποτα...

στο βαφτηστήρι μου που του παίρνω πολύ ωραία ρούχα κατά τη γνώμη και ακριβά δεν τα πολυφοράει.

και ντύνει το παιδί,χάλια...και τα ίδια συνέχεια του φοράει.

γιατί του κάνουν τα χατήρια 2 χρονών παιδί κι έχει άποψη για το τι θα βάλει!!!

αν είναι δυνατόν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...