Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

elenada,εννοειται πως τωρα που εχουμε παιδια στο σπιτι,πρεπει να μην ξεσπαμε μπροστα στο παιδι....αλλα οταν κοιμηθει!και ισως πιο χαμηλοφωνα απο παλιοτερα!εγω βραζω βραζω και οταν ερθει η ωρα τα χωνω.....ασε που εχω σκεφτει ακριβως τι θα πω και πως ,για να μην χανω και το δικιο μου!με αυτον τον τροπο ,τους εξαναγκαζουμε και σε συζητηση,διοτι αν δεν συζηταμε,το χασαμε το παιχνιδι...

η λογικη ,το αφηνω να περασει γιατι δεν εχω ορεξη να τσακωθω ή γιατι θα νιωθω χειροτερα μετα,δεν υπαρχει!μετα ο αλλος θεωρει πως δεν μας πειραζει και τοσο,οποτε το κανουν συστημα μετα.

και το σωστο ειναι να λεμε την αληθεια.....δηλαδη οχι -ποτε θα κατσεις επιτελους και λιγο μαζι μου?,οταν αυτο που θελουμε να πουμε ειναι.....-ποτε επιτελους θα κανουμε σεξ οπως παλια???????

συγχωρηστε με για την επανασταση ,ειναι και οι ορμονες....καταλαβαινετε...:D

αφου ρε γαμωτο ειμαστε καλα παιδια και προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τελεια,τι σκατα μας εχουν ετσι στα αρ...δια τους?????pardonnez-moi

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!:lol:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα!

Αύριο γιορτάζει ο άντρας μου. Μόλις βγει από το μπάνιο θα του δώσω τα δωράκια του. Μερικά του γούστου του κι ένα ΠΟΛΥ του γούστου του (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ ;) )!

Χθες πήγα στον παιδοχειρούργο. Είναι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά με μία μόνο εγχείρηση. Βέβαια, θα μας βγει στα 2500 τουλάχιστον, αλλά ΟΛΑ με αποδείξεις, οπότε θα πάρουμε μάλλον κι επιστροφή την επόμενη χρονιά.

Αχ, δεν τα σκέφτομαι τα λεφτά, τα μαζεύουμε από τότε που γεννήθηκε ο μικρός και μάθαμε ότι θα χρειαστεί εγχείρηση, οπότε τα έχουμε.

Εκείνες οι 2-3 ώρες που θα είναι στο χειρουργείο, ΠΩΣ θα περάσουν, μου λέτε;;;

Να τον χαιρεσαι κοριτσακι!! Ψυχραιμια..Ειναι δυσκολο γιατι ειναι ακομα μωρακι αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι για το καλο του. Μην καταλαβει οτι φοβασαι γιατι θα τρομαξει και αυτος..

Τα λεφτα μπροστα στα παιδακια μας τα εχω χεσμενα κανονικα..Οτι καλυτερο θα κανετε εννοειται..

yRf6p1.png

θα συμφωνήσω με την cristin...

βλέπω την αδερφή μου με 2 παιδιά...

το ένα ξυπνούσε τη νύχτα για να θηλάσει,το νεογέννητο..

το άλλο μπορεί να ξυπνούσε γιατί είχε δει εφιάλτες,έχει δάφορες φοβίες η πρώτη.

δεν είναι εύκολο...

Γειά σας τσούπρες! Μααστρία με τα δίκια σου νιώθεις έτσι! Μανούλα είσαι! Εδώ εμβόλιο τα κάνουμε και πονάμε εμείς, αλλά υπομονή. Σε τόσα που συμβαίνουν στον κόσμο δεν είναι τίποτα! Χειρουργείο ρουτίνας φαντάζομαι. Λίγο ζόρυ θα'ναι η ανάρρωση αλλά περαστικά να είναι και δε βαριέσαι.

Διαφημίσεις

Ναι, είναι δύσκολη κάπως η μετεγχειριτική περίοδος, απ' ότι μου είπανε και οι άλλες μαμάδες, γιατί τσούζει όταν κατουράει στην αρχή, μέχρι να "φτιάξει" η καινούρια ουρήθρα!

Αχ, τι είναι κι αυτά ρε κορίτσια; Για 4 χιλιοστά τέτοιο παίδεμα. Αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις!!!

Με βλέπω να ξανακάνω τσιγάρο μέχρι να τελειώσει το χειρουργείο. Εδώ βλέπω και τον άντρα μου, άκαπνος μια ζωή, να κάνει τσιγάρο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βασικα ή συνεχιζεις να θηλαζεις,που σημαινει πως συνεχιζετε να κοιμοσαστε μαζι και να ξυπνατε καθε 2-3 ωρες,

ή αποθηλαζεις σιγα σιγα...εξαρταται απο το ποσο αντεχεις ή ποσο εχεις κουραστει απο την ελλειψη υπνου...

γνωμη δικη μου ,ειναι να ξεκινησεις τον αποθηλασμο,και το λεω μονο επειδη συντομα θα ξαναμεινεις εγκυος,και συντομα θα ξαναθηλασεις και συντομα θα ξαναξενυχτας οπως και τωρα.....ασε που δεν αντεχεται,να κοιμασαι με 2 θηλαζοντα μωρα στην κρεβατοκαμαρα σου!φανταζεσαι να ξυπναει το ενα,να θηλαζεις 40 λεπτα και στα καπακια να ξυπνησει το αλλο???ειλικρινα πιστευω πως ειναι βασανιστηριο,και νομιζω πως κι αυτα θα κουραζονται,γιατι θα ξυπναει το ενα με το κλαμα του αλλου...

βεβαια,εσυ αποφασιζεις....εγω απλα λεω......:cool:

εχεις απολυτο δικιο το ξερω..

απλα προβληματιζομαι εντονα γιατι δεν αυξανει τα διαστηματα υπνου...ειναι και τα δοντια αλλα δεν ειναι παντα αυτα..

μαλλον υπαρχει και μια συνηθεια στη μεση...

miamama ρωτησα οσον αφορα την ημερησια διατροφη της αν βλεπετε κατι στραβο σε συναρτηση με τον χρονο που ειναι ξυπνια..

δεν εχει πιπιλα και την εχω στο δωματιο της μεχρι τις 2-3 (τοσο αντεχω τα πηγαινε ελα)..μετα μαζι μας παλι αλλα και παλι στο δυωρο ζηταει να θηλασει..

οσο για τη ποσοτητα δεν πινει μεγαλη ποσοτητα..εκτος απο τον θηλασμο πριν κοιμηθει που πινει και απο τα δυο στηθη αρκετα μετα τη νυχτα μολις κατεβει το γαλα πινει δεκα γουλιες και μετα παει νοχελικα..

maestria σε σκεφτομουν σημερα.. ολα θα πανε καλα βρε πουλακι μου.. ειναι μια δοκιμασια και αυτη αλλα ειναι κατι που αντιμετωπιζεται..

θα δεις..υπομονη και ψυχραιμια..και εμεις εδω να σου βασταμε το χερι (νοερα)

χρονια πολλα στον ανδρα σου προκαταβολικα και καλα να περασετε..if you know what I mean :tongue:;)

εχεις απολυτο δικιο το ξερω..

απλα προβληματιζομαι εντονα γιατι δεν αυξανει τα διαστηματα υπνου...ειναι και τα δοντια αλλα δεν ειναι παντα αυτα..

μαλλον υπαρχει και μια συνηθεια στη μεση...

miamama ρωτησα οσον αφορα την ημερησια διατροφη της αν βλεπετε κατι στραβο σε συναρτηση με τον χρονο που ειναι ξυπνια..

δεν εχει πιπιλα και την εχω στο δωματιο της μεχρι τις 2-3 (τοσο αντεχω τα πηγαινε ελα)..μετα μαζι μας παλι αλλα και παλι στο δυωρο ζηταει να θηλασει..

οσο για τη ποσοτητα δεν πινει μεγαλη ποσοτητα..εκτος απο τον θηλασμο πριν κοιμηθει που πινει και απο τα δυο στηθη αρκετα μετα τη νυχτα μολις κατεβει το γαλα πινει δεκα γουλιες και μετα παει νοχελικα..

Εγώ προσπ δεν έχω άποψη επι του θέματος. Συμβουλεύτηκες κάποιο σύμβουλο απο εκεί που είσαι μέλος ή έστω τον παιδίατρο?

Πάω να χαζέψω λίγο τηλεόραση γιατί πιάστηκα στον καναπέ. Ο άλλος παίζει playstation on line και ρουφάει πολύ ίντερνετ και εγώ μέσα δεν έχω καλή σύνδεση. κολλάει . Οπότε είμαι σαλόνι στον καναπέ και χωρίς τηλεόραση γιατί στην τηλεόραση πάιζει!

Διαφημίσεις

λενε οτι ειναι συχνο φαινομενο μεχρι τα δυο ετη στα παιδια που θηλαζουν..

η παιδιατρος πιστευει οτι ειναι περισσοτερο ψυχολογικο του παιδιου επειδη λειπω την ημερα και με βλεπει λιγο μιας και κοιμαται νωρις (μην μου πειτε να της επιμηκυνω το ωραριο..εχω προσπαθησει αλλα δεν μασαει..οχι οτι δεν με βολευει κιολας τις καθημερινες.).. παρλα αυτα σε αυτη την ηλικια μπορει αλλα παιδια να θηλαζουν τρεις δυο η μια φορες και οχι 5-8 (αναογα τα κεφια, δοντια κλπ).. οσο κοιμομασταν ολοι μαζι ετυχαν και νυχτες που θηλασε μονο δυο φορες..

τωρα ιδιως που ειμαστε χωρια δεν παιζεται..

καληνυχτα βικυ

πάντως αν δεν κοιμόταν ολόκληρη νύχτα η δική μου θα είχα φρικάρει...

νεογέννητο θυμάμαι που έτρωγε κάθε 4 ώρες και μου φαινόταν βουνό...

σημερα μια συνθηλαζουσα με παιδι ενα μηνα μεγαλυτερο μας η οποια τηει cosleeping και η μικρη της θηλαζει 1 φορα τη νυχτα μου λεει οτι στη θεση μου δεν θα αντεχε..

εγω παλι πιστευω οτι θα αντεχε..οταν φθανεις ως εδω μαλλον τα αντεχεις ολα.. απλα αμφιβαλλεις καμια φορα αν παει στραβα η βαρκα η ο γιαλος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...