Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cristin αν θυμηθεις ρωτα τον γιατρο σου..σε περιπτωση περιδεσης η εγκυμονουσα αν μπορει να θηλαζει ταυτοχρονα και αν ειναι συμβατα τα τοκολυτικα χαπια..η αν προτεινει αλλη μεθοδο..(αν θυμηθεις βεβαια..)

prosp,αν εχεις στειλε το μακρυ μαστιγιο,να πιανει καλα,να το ευχαριστηθω:tongue:

εγω μετα απο ολα οσα γραψατε ,προτεινω στην τζες να κρατησει τα λεφτα της,να παρει κατι στον εαυτο της....!:rolleyes:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

με swarovski εγώ θα ήμουν σούπερ ικανοποιημένη...

μου έχει πάρει ο άντρας μου 2 ζευγάρια σκουλαρίκια!!

Εγώ πάλι δεν φοράω σκουλαρίκια. Δεν μου αρέσουν καθόλου! Χαιρετώ ζουζούνες! Αν βρω χρόνο και ελέυθερο λάπτοπ θα μπω το βραδάκι. bye!

Διαφημίσεις

cristin αν θυμηθεις ρωτα τον γιατρο σου..σε περιπτωση περιδεσης η εγκυμονουσα αν μπορει να θηλαζει ταυτοχρονα και αν ειναι συμβατα τα τοκολυτικα χαπια..η αν προτεινει αλλη μεθοδο..(αν θυμηθεις βεβαια..)

ευχαριστως ,μονο ελπιζω να το θυμηθω,γιατι ενω παντα εχω 100 αποριες,οταν παω στο γιατρο ,δεν θυμαμαι τιποτα απο αυτα που ηθελα να ρωτησω...παντως,αν θυμασαι εγω ειχα παρει για 1-2 μερες χαπια,οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται να παρεις για περισσοτερες,αρκει να μην πονας ή να μην κουραζεσαι...παντως μην βιαζεσαι αν θες τη γνωμη μου,κατσε να ερθει με το καλο το 2ο μωρακι σου ,και θα τα μαθεις ολα στην ωρα τους...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ευχαριστως ,μονο ελπιζω να το θυμηθω,γιατι ενω παντα εχω 100 αποριες,οταν παω στο γιατρο ,δεν θυμαμαι τιποτα απο αυτα που ηθελα να ρωτησω...παντως,αν θυμασαι εγω ειχα παρει για 1-2 μερες χαπια,οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται να παρεις για περισσοτερες,αρκει να μην πονας ή να μην κουραζεσαι...παντως μην βιαζεσαι αν θες τη γνωμη μου,κατσε να ερθει με το καλο το 2ο μωρακι σου ,και θα τα μαθεις ολα στην ωρα τους...

καποια θεματακια θελω να τα χω αποσαφηνησει πρωτου ξαναμεινω εγκυος για να ειμαι καπως καλυμμενη..αλλιως αν η μικρη δεν εχει αποθηλασει (που δεν το κοβω) θα την πιεσω και δεν θελω..

Διαφημίσεις

ξαναρθα...μονη..

λοιπον σας παραθετω το ημερησιο προγραμμα μας και θελω αποψεις..

ξυπναμε (ολοι μαζι) καθημερινα και σκ πολλες φορες γυρω στις 6.30-7.00 αλλες φορες θηλαζω, αλλες φορες οχι γιατι η μικρη μπορει να χει θηλασει καπου εκει κοντα.. εγω γυρω στις 8.30 φευγ για δουλεια και η μικρη συνηθως γυρω στις 10.00 τρωει τη μια μερα αυγο και φρουτοκρεμα την αλλη γιαουρτι πληρες και τοστ επειδη ειναι πολυ δυσκολη με το φαγητο γενικα αυτοι οι συνδυασμοι τρωγονται σε διαστημα δυο ωρων συνεπως μιλαμε για 10.00-12.00 ετσι λοιπον το μεσημεριανο φαγητο μετατιθεται για τις 2.30-3.00 αλλα συνηθως εκεινες τις ωρες νυσταζει και ποτε κοιμαται γυρωστις 2.00 με αποτελεσμα να τρωεις στις 3.30 -4 παρα που σημαινει οτι στην καλυτερη 4 με 4.30 θα χει τελειωσει το μεσημεριανο που συνηθως ειναι σε ικανοποιητικη ποσοτητα για τα δεδομενα της (αλλες φορες μπορει να θελει να φαει λιγοτερο) και ετσι γυρω στις 18.00 με 18.30 της δινω ενα επιδορπιο γιουρτιου η κατι αλλο αν ηδη εχει φαει γιαουρτι κανονικο το πρωι. Σχεδον καθημερινα γυρω στις 8.30 κανουμε μπανιο και περιμενει να θηλασει οπου και παραλληλα κοιμαται..

το θεμα λοιπον ειναι οτι μου ξυπναει ακομη καθε δυο ωρες ολη νυχτα και ξερω (γιατι εχω γνωρισει) περιπτωσεις αναλογες σε τετοια ηλικια..

αλλα στην προσπαθεια μου να φαει περισσοτερο γυρω στις 18.00 στο τελος επειδη θελει να θηλασει πριν κοιμηθει εχουμε καταληξει να κανει εμετο..(δυο φορες εχει γινει αυτο) και τελικα καταλαβαινω οτι το στομαχι της εχει συνηθισει να τρωει μικρα και τακτικα γευματα..

και λιγες φορες που ηταν θεωρητικα φαγωμενη πριν τον υπνο συν τον θηλασμο και παλι δεν κοιμηθηκε παραπανω απο δυο ωρες..ξυπνησε παλι να θηλασει..

ενιοτε με πιανουν ανησυχιες μηπως κανω κατι λαθος με τη διατροφη..

παντως δεν ειναι γκρινιαρα και δεν ζηταει να φαει γενικα..και ειμαστε απο τις οικογενειες που την κυνηγαμε να φαει ενω εκεινη δεν καταδεχεται παρα μονο να δοκιμασει και τρωει μονο οταν πειναει και την ποσοτητα που θελει εκεινη..

εχετε κατι να προτεινετε?

χμμμ,πάνω σε τι να προτείνωκάτι?

εννοείς άλλο πρόγραμμα?

καλό μου φαίνεται...

α κατάλαβα εννοείς να μη ξυπνάει το βράδυ ε?

χμμμ μήπως έχει συνυθίσει να ξυπνάει τη νύχτα επειδή έχει εύκαιρο το στήθος?

νομίζω δεν παίρνει πιπίλα έτσι?

οπότε ίσως ξυπνάει γιατί θέλει να "τσουτσάρει"!!

ξέρει πόσο γάλα πίνει από το στήθος?

το έχεις υπολογίσει?

εγώ ας πούμε δεν δίνω ποτέ φαγητό εκτός ωραρίου...

επίσης το μεσημέρι γύρω στις 14.00 μου νυστάζει,αλλά δεν την βάζω για ύπνο...πρώτα θα φάει και μετά θα κοιμηθεί...

όλα καλά τα βλέπω σε σας εκτός από το βραδύνο...

δλδ αν δεν της δώσεις στήθος τη νύχτα τι θα κάνει?

θα κλαίει και δεν θα κοιμηθεί?

βέβαια εφόσον κοιμάστε μαζί δεν μπορείς να μην της δώσεις,αυτά πάνε μαζί...

στη διατροφή της έχει από όλα?

αν έχει μην ανυσηχείς...

βασικα ή συνεχιζεις να θηλαζεις,που σημαινει πως συνεχιζετε να κοιμοσαστε μαζι και να ξυπνατε καθε 2-3 ωρες,

ή αποθηλαζεις σιγα σιγα...εξαρταται απο το ποσο αντεχεις ή ποσο εχεις κουραστει απο την ελλειψη υπνου...

γνωμη δικη μου ,ειναι να ξεκινησεις τον αποθηλασμο,και το λεω μονο επειδη συντομα θα ξαναμεινεις εγκυος,και συντομα θα ξαναθηλασεις και συντομα θα ξαναξενυχτας οπως και τωρα.....ασε που δεν αντεχεται,να κοιμασαι με 2 θηλαζοντα μωρα στην κρεβατοκαμαρα σου!φανταζεσαι να ξυπναει το ενα,να θηλαζεις 40 λεπτα και στα καπακια να ξυπνησει το αλλο???ειλικρινα πιστευω πως ειναι βασανιστηριο,και νομιζω πως κι αυτα θα κουραζονται,γιατι θα ξυπναει το ενα με το κλαμα του αλλου...

βεβαια,εσυ αποφασιζεις....εγω απλα λεω......:cool:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Προσπ κοιτα με το θεμα του θηλασμου ειμαι ψιλο ασχετη..Αλλα το βραδυ η Ναταλια πινει 300 ml στην καθισια της..Εσενα ποσο περιπου πινει;; Αν πινει πολυ λιγοτερο ειναι λογικο να πειναει..Εδω κατι φορες μπορει να πιει 220 ας πουμε αν νυσταζει πολυ κ το βραδυ να ξυπνησει κ να θελει γαλα..Σπανια γινεται αυτο αλλα λεμε..

Νομιζω πως πρεπει να ρωτησεις τον παιδιατρο να σου πει καλυτερα..Κ ενα αλλο που εχω καταλαβει ειναι οτι ειναι κ αυτα μικρα ανθρωπακια κ οχι ρομποτακια για να ειμαστε με το ρολοι στο χερι..Εμεις το τηρουμε στο περιπου το προγραμμα, να σου πω την αληθεια..αλλα εμενα ξυπναει στις ΕΝΤΕΚΑ!!!! Οποτε τι προγραμμα να κανεις;;;

yRf6p1.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Αύριο γιορτάζει ο άντρας μου. Μόλις βγει από το μπάνιο θα του δώσω τα δωράκια του. Μερικά του γούστου του κι ένα ΠΟΛΥ του γούστου του (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ ;) )!

Χθες πήγα στον παιδοχειρούργο. Είναι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά με μία μόνο εγχείρηση. Βέβαια, θα μας βγει στα 2500 τουλάχιστον, αλλά ΟΛΑ με αποδείξεις, οπότε θα πάρουμε μάλλον κι επιστροφή την επόμενη χρονιά.

Αχ, δεν τα σκέφτομαι τα λεφτά, τα μαζεύουμε από τότε που γεννήθηκε ο μικρός και μάθαμε ότι θα χρειαστεί εγχείρηση, οπότε τα έχουμε.

Εκείνες οι 2-3 ώρες που θα είναι στο χειρουργείο, ΠΩΣ θα περάσουν, μου λέτε;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...