Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω παιρνω τη μικρη κοντα μου οταν κανω δουλειες που μπορει να συμμετεχει καπως..

αλλα αν εχω φουλαρει οπως τα Σαββατα συνηθως φροντιζω να την κραταει καποιος γιατι ειμαι ο ασπρος σιφουνας..και δεν θελω κανεναν στα ποδια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Γεωργίτσα με βοηθάει στο να βάλουμε πληντύριο! Και μάλιστα προσπαθεί να γυρίσει και το κουμπί των προγραμμάτων:P Εχθές τρώγαμε το βραδάκι στη μαμά μου και μας έστρψσε στο τραπεζάι στο σαλόνι. Είχα ένα κουτάκι κοκα κόλα κλειστό δίπλα στο ποτήρι μου. Πήρε το κουτάκι και το γύρισε ανάποδα πάνω απο το ποτήρι! Ήθελε να με σερβίρει το μωρό μου!

:D :D :D:D :D

επισης εγω δεν θελω κασετινα με σκιες..(λεω αν ποτε χρειαστει βρε παιδι μου..ανθρωποι ειμαστε!)

Εσένα προσπ θα σου κάνουμε και την κασετίνα και τα swarovski και μετά το σπα γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί;)

Διαφημίσεις

τωρα που το λες Viki σκεφτομαι να αγορασω εναν υπολογιστη και μου βγαινει ενα 400 ευρω..ειχα κερδισει το φλουρι στη δουλεια και μου χρωσταν ενα spa και λεω να τους πω να μου δωσουν τα χρηματα να προκαταβαλω τον υπολογιστη..καλο ε??

τωρα που το λες Viki σκεφτομαι να αγορασω εναν υπολογιστη και μου βγαινει ενα 400 ευρω..ειχα κερδισει το φλουρι στη δουλεια και μου χρωσταν ενα spa και λεω να τους πω να μου δωσουν τα χρηματα να προκαταβαλω τον υπολογιστη..καλο ε??

Τρίκαλο! Μια που έχεις και καταγωγή απο ' κεί!

Διαφημίσεις

elenada,εννοειται πως τωρα που εχουμε παιδια στο σπιτι,πρεπει να μην ξεσπαμε μπροστα στο παιδι....αλλα οταν κοιμηθει!και ισως πιο χαμηλοφωνα απο παλιοτερα!εγω βραζω βραζω και οταν ερθει η ωρα τα χωνω.....ασε που εχω σκεφτει ακριβως τι θα πω και πως ,για να μην χανω και το δικιο μου!με αυτον τον τροπο ,τους εξαναγκαζουμε και σε συζητηση,διοτι αν δεν συζηταμε,το χασαμε το παιχνιδι...

η λογικη ,το αφηνω να περασει γιατι δεν εχω ορεξη να τσακωθω ή γιατι θα νιωθω χειροτερα μετα,δεν υπαρχει!μετα ο αλλος θεωρει πως δεν μας πειραζει και τοσο,οποτε το κανουν συστημα μετα.

και το σωστο ειναι να λεμε την αληθεια.....δηλαδη οχι -ποτε θα κατσεις επιτελους και λιγο μαζι μου?,οταν αυτο που θελουμε να πουμε ειναι.....-ποτε επιτελους θα κανουμε σεξ οπως παλια???????

συγχωρηστε με για την επανασταση ,ειναι και οι ορμονες....καταλαβαινετε...:D

αφου ρε γαμωτο ειμαστε καλα παιδια και προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τελεια,τι σκατα μας εχουν ετσι στα αρ...δια τους?????pardonnez-moi

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλά πόσο περίεργη είναι η κουμπάρα jesgk?

από ότι έχω καταλάβει,έχεις πολύ καλό γούστο...της μικρής τα ρούχα ήταν φανταστικά, τα δικά σου πολύ ωραία,το φόρεμα στη βάφτιση θεικό...

και τελικά τι ρολόι πήρε?

χάλια?

και η δική μου βοηθάει ώρες ώρες,αλλά πιο πολύ με καθυστερεί!!

τώρα που έμαθε να πίνει το γάλα μόνη της... χθες το βράδυ πριν κάνει μπάνιο... φέρνε το μαξιλάρι και το πανάκι της στο μπαμπά για να πιεί το γάλα της...

elenada,εννοειται πως τωρα που εχουμε παιδια στο σπιτι,πρεπει να μην ξεσπαμε μπροστα στο παιδι....αλλα οταν κοιμηθει!και ισως πιο χαμηλοφωνα απο παλιοτερα!εγω βραζω βραζω και οταν ερθει η ωρα τα χωνω.....ασε που εχω σκεφτει ακριβως τι θα πω και πως ,για να μην χανω και το δικιο μου!με αυτον τον τροπο ,τους εξαναγκαζουμε και σε συζητηση,διοτι αν δεν συζηταμε,το χασαμε το παιχνιδι...

η λογικη ,το αφηνω να περασει γιατι δεν εχω ορεξη να τσακωθω ή γιατι θα νιωθω χειροτερα μετα,δεν υπαρχει!μετα ο αλλος θεωρει πως δεν μας πειραζει και τοσο,οποτε το κανουν συστημα μετα.

και το σωστο ειναι να λεμε την αληθεια.....δηλαδη οχι -ποτε θα κατσεις επιτελους και λιγο μαζι μου?,οταν αυτο που θελουμε να πουμε ειναι.....-ποτε επιτελους θα κανουμε σεξ οπως παλια???????

συγχωρηστε με για την επανασταση ,ειναι και οι ορμονες....καταλαβαινετε...:D

αφου ρε γαμωτο ειμαστε καλα παιδια και προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τελεια,τι σκατα μας εχουν ετσι στα αρ...δια τους?????pardonnez-moi

θελει πολλες ασκησεις ηρεμιας ολο αυτο που λες..εγω πχ δεν το καταφερνω ευκολα γιατι πολυ απλα τα λεει ΟΛΑ το υφος μου..

σηκωνω και φρυδι..

αμ ελα που εμεις εχουμε και την κυρα κουνιαδα που αν τσιγκλισει δεν μαζευεται και δεν ξερει να σταματα οταν εμεις προσπαθουμε να σταματαμε μπροστα στο παιδι..

στιγμες χαρας και δημιουργιας...τι να σας λεω..αντε μη ξαναεκνευριστω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...