Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ki εγω εδω...

εγω που σκοπευω να κανω δωρακι στην κουνιαδα μου,θα της κλεισω ενα ραντεβου σε ρεφλεξολογο!ριχνει καθε μερα τρελο περπατημα στη δουλεια της ,και πιστευω να της αρεσει η ιδεα....βεβαια,δεν ειναι κατι που θα μεινει,αλλα κατι που θα την ξεκουρασει σιγουρα.μια συνεδρια =30 ευρω .

κοριτσια ,σας διαβασα και αδυνατω να πιστεψω πως ριχνουμε τοσοοοο νερο στο κρασι μας.....νομιζω πως πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε στους αντρες μας ,και να ριχνουμε αστραπες και βροντες αν χρειαζεται,γιατι μας εχουν ποδοπατημενες και δεν το εχουμε παρει πρεφα!!!τουλαχιστον να εκτονονωμαστε βρε παιδι μου,οχι να το πνιγουμε ολα μεσα μας!και δεν αναφερομαι σε ολες ,να μην παραξηγηθω..υπαρχουν και καλοι αντρες,οι τουλαχιστον αντρες που προσπαθουν..........

καλως την!εγω σιγουρα βαζω νερο στο κρασι μου,γιατι δεν θελω να μαλωνω μπροστα στην μικρη,αλλιως θα σου'λεγα εγω,τι θα εβγαζα απο μεσα μου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια..Ολη μερα εκανα δουλιτσες κ τωρα μπηκα για λιγο..

καλα καθαριοτητα με τη Ναταλιτσα να τρεχει απο πισω μου, δεν ειχα ξανακανει..

Απελπισια σκετη..Εναν καφε εφτιαξα κ ουτε να τον πιω δεν καταφερα ακομη..

Κ τωρα γρηγορο ντουζακι κ οξω απτην πορτα..

Καλα αυτο με τις φωτο κ μενα μου τη δινει απιστευτα..Ετσι χασαμε τις φωτο απο το κρεβατι..Ζητημα να εχω 3-4. Κολλησε υιο το λαπτοπ και αντε γεια..

ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ!!

Τζες πηγαινε στη Swarovski και παρε της κατι..Σε λιγες γυναικες δεν αρεσουν και δεν ειναι κ πανακριβα και ειναι και κοντα σου..Εγω τα λατρευω, κανω συλλογη κ οταν θελω να παρω δωρο σε καποια που ειναι δυσκολη παω εκει..

Καλώς το κορίτσι! εγώ πλέον συμβιβάστηκα να κάνω έτσι τις δουλειές μου αν δεν κραταει κανείς την γεωργίτσα! Με τη διαφορά οτι βοηθάει το πουλάκι μου. Παίρνει και αυτή ένα πανάκι και καθαρίζει. Μέχρι και εμένα:lol: Της αρέσει να συμετέχει στα ''κοινά'' του σπιτιού. Χθες πήγαμε σούπερ. Ο άντρας μου έβγαζε τα ψώνια απο τις σακούλες και εγώ τα τακτοποιούσα. Σε κάποια στιγμή ήρθε και η μαϊμουδίτσα και έβγαζε πραγματα απο τις σακούλες και μου τα έδινε! Το γλυκό μου.....!

Τζες πηγαινε στη Swarovski και παρε της κατι..Σε λιγες γυναικες δεν αρεσουν και δεν ειναι κ πανακριβα και ειναι και κοντα σου..Εγω τα λατρευω, κανω συλλογη κ οταν θελω να παρω δωρο σε καποια που ειναι δυσκολη παω εκει..

αν τυχει ποτε (πες βρε παιδι μου υποθετικα..) μη μου κανεις τετοιο δωρο.. ειμαι σε εκεινες που δεν μ αρεσουν..στις λιγες..

:lol::lol::lol::lol:

εμ σου κανουνε δωρο,εμ ξυνιζεις τα μουτρα σου?εγω που δεν παιρνω ποτε δωρα,παρα μονο ουισκια,και γλυκα!και να'πινα κιολας,καλα θα'τανε.

εμεις πλεον πινουμε σπανια εως και καθολου και αν δεις το μπαρακι μας στο σπιτι ειναι ΤΙΓΚΑ στα ποτα..υπαρχουν και ποτα 30 ετων να σκεφτειτε..

Έλα μου ντε!! Οταν σπούδασα Πάτρα της είχαμε πάρει ένα φουλάρι "αχ που θα το βάλω, αν γινεται να το αλλάξεις" το αλλάζω της παίρνω κρέμες σώματος" αχ ίσως να μην τα βάλω" κ της είπαμε να τα χαρίσει αλλού αν δεν τα θέλει

Και για τη βάπτιση πήγαμε μαζί αφού μου είχε πει πάρτε ότι θέλετε κ της λέω: αν δεν σου αρέσει;;; ε θα πάω να το αλλάξω.... ε κ είπα όχι καλύτερα να το έβλεπε όχι να έσκαγα κ 350ευρώ που πήγε το ρολόι κ να το άλλαζε κιολας

αγαπη μου,αν δεν της αρεσει να παει να τ'αλλαξει μονη της,δεν καταλαβες!πολυ την εχεις καλομαθει την νονα.κι εγω τα ιδια εκανα στους κουμπαρους που μας παντρεψανε,αλλα αλλαξα μυαλα.επειδη δηλαδη μας παντρεψανε,θα τους κανω χρυσους,κι αυτοι στο φτυσιμο?τωρα ειδικα που δεν εχουμε λεφτα,το σκεφτομαι πολυ να δωσω πολλα λεφτα για καποιον που ξερω οτι δεν θα το εκτιμησει!

Διαφημίσεις

Καλώς το κορίτσι! εγώ πλέον συμβιβάστηκα να κάνω έτσι τις δουλειές μου αν δεν κραταει κανείς την γεωργίτσα! Με τη διαφορά οτι βοηθάει το πουλάκι μου. Παίρνει και αυτή ένα πανάκι και καθαρίζει. Μέχρι και εμένα:lol: Της αρέσει να συμετέχει στα ''κοινά'' του σπιτιού. Χθες πήγαμε σούπερ. Ο άντρας μου έβγαζε τα ψώνια απο τις σακούλες και εγώ τα τακτοποιούσα. Σε κάποια στιγμή ήρθε και η μαϊμουδίτσα και έβγαζε πραγματα απο τις σακούλες και μου τα έδινε! Το γλυκό μου.....!

κι εμενα τα ιδια κανει....εγω κανω ολες τις δουλειες με τον μικρο!μου βγαζει τα ρουχα απο το πλυντηριο στη λεκανη και εγω τα απλωνω,εγω σκουπιζω και αυτος μου δινει τα φαρασι,μου ισιωνει (ή ξεστρωνει:-D)το σεντονι οταν φτιαχνω το κρεβατι....νοικοκυρης σαν το μπαμπα του ;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Έλα μου ντε!! Οταν σπούδασα Πάτρα της είχαμε πάρει ένα φουλάρι "αχ που θα το βάλω, αν γινεται να το αλλάξεις" το αλλάζω της παίρνω κρέμες σώματος" αχ ίσως να μην τα βάλω" κ της είπαμε να τα χαρίσει αλλού αν δεν τα θέλει

Και για τη βάπτιση πήγαμε μαζί αφού μου είχε πει πάρτε ότι θέλετε κ της λέω: αν δεν σου αρέσει;;; ε θα πάω να το αλλάξω.... ε κ είπα όχι καλύτερα να το έβλεπε όχι να έσκαγα κ 350ευρώ που πήγε το ρολόι κ να το άλλαζε κιολας

Ποτέ μου δεν έχω πει οτι δεν μου άρεσε κάτι που μου χάρισε κάποιος! Το θεωρώ μεγάλη προσβολή. Ρε συ πάρ'της μια κασετίνα με σκιές. Σίγουρα βάφεται και έχει ποικιλία χρωμάτων να διαλέξει τί θέλει να φοράει.

Ποτέ μου δεν έχω πει οτι δεν μου άρεσε κάτι που μου χάρισε κάποιος! Το θεωρώ μεγάλη προσβολή.

Ετσι και εγω..σπανια αλλαζω κυριως οταν θελω απελπισμενα να το χρησιμοποιησω αλλα συνηθως ενημερωνω τον δωρητη..

Διαφημίσεις

μπραβο στο κοριτσι!ετσι,να μαθαινει απο τωρα!:D:D

κι εμενα οποτε εβγαζα τα πιατα κτλ απο το πλυντηριο,πηγαινε και τα πειραζε.βρηκα κολπο κι αφου εβγαζα τα μαχαιρια πρωτα, της ελεγα να μου δινει τα πιρουνια και τα κουταλια,κι ετσι κανω δουλεια,και δεν με ενοχλει κιολας.θελει τροπο τελικα,δεν θελει κοπο!

Κι εμενα τα κανει αυτα..Νοικοκυροκοριτσο..Ευτυχως που εκατσε λιγο στο παρκο!!

yRf6p1.png

κι εμενα τα ιδια κανει....εγω κανω ολες τις δουλειες με τον μικρο!μου βγαζει τα ρουχα απο το πλυντηριο στη λεκανη και εγω τα απλωνω,εγω σκουπιζω και αυτος μου δινει τα φαρασι,μου ισιωνει (ή ξεστρωνει:-D)το σεντονι οταν φτιαχνω το κρεβατι....νοικοκυρης σαν το μπαμπα του ;)

Η Γεωργίτσα με βοηθάει στο να βάλουμε πληντύριο! Και μάλιστα προσπαθεί να γυρίσει και το κουμπί των προγραμμάτων:P Εχθές τρώγαμε το βραδάκι στη μαμά μου και μας έστρψσε στο τραπεζάι στο σαλόνι. Είχα ένα κουτάκι κοκα κόλα κλειστό δίπλα στο ποτήρι μου. Πήρε το κουτάκι και το γύρισε ανάποδα πάνω απο το ποτήρι! Ήθελε να με σερβίρει το μωρό μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...