Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις τελείωσα τις δουλειές μου. δηλ. κάποιες που δεν θα ολοκληρωνόταν ούτως ή άλλως τις άφησα για άυριο:cool: Τζές εγώ τον βάζω και τις αποθηκεύει σε δύο σκληρούς. Ο ένας μάλιστα είναι και προτζέκτορας για την τηλεόραση. Προκειμένου να σας πω οτι δεν έχω ούτε μια εκτυπωμένη φωτό:roll: Τζές μόνο κάτι προσωπικό σκέφτεσαι? Ίσως κάτι για το σπίτι? Θα την ξενέρωνε?

μόλις τελείωσα τις δουλειές μου. δηλ. κάποιες που δεν θα ολοκληρωνόταν ούτως ή άλλως τις άφησα για άυριο:cool: Τζές εγώ τον βάζω και τις αποθηκεύει σε δύο σκληρούς. Ο ένας μάλιστα είναι και προτζέκτορας για την τηλεόραση. Προκειμένου να σας πω οτι δεν έχω ούτε μια εκτυπωμένη φωτό:roll: Τζές μόνο κάτι προσωπικό σκέφτεσαι? Ίσως κάτι για το σπίτι? Θα την ξενέρωνε?

Είναι μόνη της κ θέλει να μετακομίσει κ μάλλον θα ξινίσει

εφοσον η κουμπαρα ειναι δυσκολη με τα δωρα προφανως δεν θα καταληξει σε κατι οικονομικο..ισως ελαχιστα οικονομικο αλλα οχι κατω απο 50 ευρω να υποθεσω..:roll:

εγω εχω εκτυπωσει ελαχιστες φωτο της μικρης και πολλες εχασα με τη κλοπη γιατι τις ειχα αποθηκευσει στο λαπτοπ που μου κλεψαν..

αν τις ειχα εκτυπωμενες ηδη δεν θα κλαιγα πανω απο χυμενο γαλα..

για να μην σας αναφερω ολες τις υπολοιπες φωτο μου απο τα προηγουμενα χρονια..

γενικα δεν συμφωνω με την ψηφιακη τεχνολογια..

Διαφημίσεις

Είναι μόνη της κ θέλει να μετακομίσει κ μάλλον θα ξινίσει[/font]

Αν της έκανες δώρο έκπληξη ένα σπά? Ή κάτι τέτοιο για να φτιάξει και τα ξινισμένα μούτρα της απο τυχόν άλλα δώρα που δεν της άρεσαν? Ή κάτι τέτοιο αρμόζει να της κάνει μόνο ο καλός της?

Αν της έκανες δώρο έκπληξη ένα σπά? Ή κάτι τέτοιο για να φτιάξει και τα ξινισμένα μούτρα της απο τυχόν άλλα δώρα που δεν της άρεσαν? Ή κάτι τέτοιο αρμόζει να της κάνει μόνο ο καλός της?

την εθαψες με το γαντι φιλεναδα..:tongue:

και το σπα κανει πανω απο 60 ευρουλακια παντως..

και μια gift card 60 ευρω μια χαρα ειναι..και ειλικρινες δωρο..

:lol::lol::lol::lol:

εμ σου κανουνε δωρο,εμ ξυνιζεις τα μουτρα σου?εγω που δεν παιρνω ποτε δωρα,παρα μονο ουισκια,και γλυκα!και να'πινα κιολας,καλα θα'τανε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

την εθαψες με το γαντι φιλεναδα..:tongue:

και το σπα κανει πανω απο 60 ευρουλακια παντως..

και μια gift card 60 ευρω μια χαρα ειναι..και ειλικρινες δωρο..

Παρθενάκι είπαμε! έχουμε τρόπο έμεις.... ξέρεις....να ξεγλιστράμε και να ταπώνουμε με το γάντι;)

Διαφημίσεις

Δεν έχει φίλο, από το φίλο όταν είχε όλα της άρεσαν.

ki εγω εδω...

εγω που σκοπευω να κανω δωρακι στην κουνιαδα μου,θα της κλεισω ενα ραντεβου σε ρεφλεξολογο!ριχνει καθε μερα τρελο περπατημα στη δουλεια της ,και πιστευω να της αρεσει η ιδεα....βεβαια,δεν ειναι κατι που θα μεινει,αλλα κατι που θα την ξεκουρασει σιγουρα.μια συνεδρια =30 ευρω .

κοριτσια ,σας διαβασα και αδυνατω να πιστεψω πως ριχνουμε τοσοοοο νερο στο κρασι μας.....νομιζω πως πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε στους αντρες μας ,και να ριχνουμε αστραπες και βροντες αν χρειαζεται,γιατι μας εχουν ποδοπατημενες και δεν το εχουμε παρει πρεφα!!!τουλαχιστον να εκτονονωμαστε βρε παιδι μου,οχι να το πνιγουμε ολα μεσα μας!και δεν αναφερομαι σε ολες ,να μην παραξηγηθω..υπαρχουν και καλοι αντρες,οι τουλαχιστον αντρες που προσπαθουν..........

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Γεια σας κοριτσακια..Ολη μερα εκανα δουλιτσες κ τωρα μπηκα για λιγο..

καλα καθαριοτητα με τη Ναταλιτσα να τρεχει απο πισω μου, δεν ειχα ξανακανει..

Απελπισια σκετη..Εναν καφε εφτιαξα κ ουτε να τον πιω δεν καταφερα ακομη..

Κ τωρα γρηγορο ντουζακι κ οξω απτην πορτα..

Καλα αυτο με τις φωτο κ μενα μου τη δινει απιστευτα..Ετσι χασαμε τις φωτο απο το κρεβατι..Ζητημα να εχω 3-4. Κολλησε υιο το λαπτοπ και αντε γεια..

ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ!!

Τζες πηγαινε στη Swarovski και παρε της κατι..Σε λιγες γυναικες δεν αρεσουν και δεν ειναι κ πανακριβα και ειναι και κοντα σου..Εγω τα λατρευω, κανω συλλογη κ οταν θελω να παρω δωρο σε καποια που ειναι δυσκολη παω εκει..

yRf6p1.png

εμ σου κανουνε δωρο,εμ ξυνιζεις τα μουτρα σου?εγω που δεν παιρνω ποτε δωρα,παρα μονο ουισκια,και γλυκα!και να'πινα κιολας,καλα θα'τανε.

ωρα σου ,να αρχισεις να πινεις!χικ χικ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Έλα μου ντε!! Οταν σπούδασα Πάτρα της είχαμε πάρει ένα φουλάρι "αχ που θα το βάλω, αν γινεται να το αλλάξεις" το αλλάζω της παίρνω κρέμες σώματος" αχ ίσως να μην τα βάλω" κ της είπαμε να τα χαρίσει αλλού αν δεν τα θέλει

Και για τη βάπτιση πήγαμε μαζί αφού μου είχε πει πάρτε ότι θέλετε κ της λέω: αν δεν σου αρέσει;;; ε θα πάω να το αλλάξω.... ε κ είπα όχι καλύτερα να το έβλεπε όχι να έσκαγα κ 350ευρώ που πήγε το ρολόι κ να το άλλαζε κιολας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...