Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...βλέπω όλοι την ίδια χρονιά είμαστε με τους άντρες μας...

πρινσέσσα εδώ είμαστε για ότι θες...

πρήζουμε η μία την άλλη,κάθε μια με τα δικά της!!

που είναι οι υπόλοιπες σήμερα?

κι εγώ για λίγο ήρθα γιατί έχω δουλειές...της παρασκευής(σκούπισμα.σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα) γιατί αύριο είναι αργία εδώ...(ένωση των επτανήσων)

και θα φτιάξω και γεμιστά...(χθες το βράδυ ο άντρας μου τα άνοιξε) για να μην τα έχω σήμερα όλα...

οπότε αύριο,αν δεν βρέχει,για την ώρα ρίχνει καρέκλες...θα πάμε κέντρο που θα έχει παρέλαση...

jesgk σημειώνεις απουσία...που είσαι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν το ανοίγει,τι είναι?

λογικο ειναι να μην σας ανοιγει γιατι δεν ειστε "φιλοι" με το ατομο.. αλλα μετα το σκεφθηκα η χαζη..

μια φωτο απο κατι γενεθλια που ναι ο συζυγος με τη μικρη και καπου εγω στην ακρη..και ο συζυγος με ενα πλαστικο τοξο κολλημενο στο μετωπο..

α οκ!!

απεργούν σήμερα τα κορίτσια?

εγώ συνεχίζω τις δουλειές,δεν απεργώ...

και η Έλλη μαγειρεύει με τα κατσαρολικά της!!!

και εγω δουλευω θελω δεν θελω..και ο καιρος εδω εχει κρυωσει (δεν βρεχει ακομη) αλλα και στο σπιτι σιγα μην καθομουν. Δουλειες θα εκανα..

Αντε να δουμε σημερα τι εκταση θα χουν τα γεγονοτα..ηδη στην γειτονια που δουλευω (Εξαρχεια) εριξαν μολωτοφ και εγιναν προσαγωγες και εναν συναδελφο μου τον σταματησαν για ελεγχο..μεχρι το μεσημερι εχουμε να δουμε..

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια τί κάνετε;;

Στη δουλειά κανονικά κ εγώ σήμερα, είχε λίγη κίνηση κ κάποιες εκκρεμότητες που πριν λίγο τελείωσα. Πρέπει κατι φωτοτυπίες να βγάλω σε λίγο κ μετά σε κανένα 2ωρο πάλι για το σπίτι.

Αυριο γιορτάζει η νονά της μικρής κ είμαι για έξοδα, έλεγα να της αγοράσω μια τσάντα αλλά της αγόρασαν οι συνάδελφοι της στο γραφείο. Πείτε καμμιά ιδέα, τί άλλο να της πάρω;;; Σκεφτόμουν κάποια ζώνη.

Εχθές ο άντρας μου ήρθε νωρίς, τελικά δεν ξέρω τί είναι καλύτερα, να έρχεται αργά ή να έρχεται νωρίς;; Πήγαμε για καφέ, γυρίσαμε σπιτι κ ειμασταν μόνοι μας. Του ζήτησα να μου κάνει back up σε κάτι φωτο του Θοδωρή σε ένα δίσκο που έχει φωτό από το 2005-2009 κ ξαφνικά ανακάλυψε ότι μάλλον το έχει στο μαγαζί. Με έπιασαν κάτι νεύρα, του το ζητάω πόσα χρόνια κ μπορεί κάλιστα να έχουν χαθεί οι φωτογραφίες. Ολες οι αναμνήσεις του παιδιού μου δλδ. Και θέλει να βγεί κ από πάνω.... Και αγαπημένη του συνήθεια όταν νευριάζω;;; να με τσιγκλάει για να μου σπάσει τα νεύρα... αποτέλεσμα καλύτερα να μην ερχόταν.... .

Στη δουλειά κανονικά κ εγώ σήμερα, είχε λίγη κίνηση κ κάποιες εκκρεμότητες που πριν λίγο τελείωσα. Πρέπει κατι φωτοτυπίες να βγάλω σε λίγο κ μετά σε κανένα 2ωρο πάλι για το σπίτι.

Αυριο γιορτάζει η νονά της μικρής κ είμαι για έξοδα, έλεγα να της αγοράσω μια τσάντα αλλά της αγόρασαν οι συνάδελφοι της στο γραφείο. Πείτε καμμιά ιδέα, τί άλλο να της πάρω;;; Σκεφτόμουν κάποια ζώνη.

Εχθές ο άντρας μου ήρθε νωρίς, τελικά δεν ξέρω τί είναι καλύτερα, να έρχεται αργά ή να έρχεται νωρίς;; Πήγαμε για καφέ, γυρίσαμε σπιτι κ ειμασταν μόνοι μας. Του ζήτησα να μου κάνει back up σε κάτι φωτο του Θοδωρή σε ένα δίσκο που έχει φωτό από το 2005-2009 κ ξαφνικά ανακάλυψε ότι μάλλον το έχει στο μαγαζί. Με έπιασαν κάτι νεύρα, του το ζητάω πόσα χρόνια κ μπορεί κάλιστα να έχουν χαθεί οι φωτογραφίες. Ολες οι αναμνήσεις του παιδιού μου δλδ. Και θέλει να βγεί κ από πάνω.... Και αγαπημένη του συνήθεια όταν νευριάζω;;; να με τσιγκλάει για να μου σπάσει τα νεύρα... αποτέλεσμα καλύτερα να μην ερχόταν.... .

Αναλογικη φωτο με φιλμ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!

Υπαρχουν ωραιοτατα κοσμηματα ρολογια σε προσιτες τιμες..

γεια σας!μολις ηρθαμε απο επισκεψη στην νονα μας,και κοιμηθηκε η μπουμπου,χωρις πολλα-πολλα,μ'ενα μπουκαλι γαλα.μου φαινεται οτι θελει καθε μερα βολτα,για να κουραζεται πολυ και να κοιμαται.αλλα αν πηγαινω καθε μερα ,πανε τα μαγειρεματα κι οι δουλειες.εφυγε κι η πεθερα παλι,οποτε μονο εγω πρεπει να την παω.

τζες,κι εγω δεν ξερω τι να παρω αυριο της νονας μας.στα γενεθλια της ,της ειχα παρει αρωμα,τωρα δεν ξερω.

πρεπει να παω να πλυνω την αυλη γιατι εχει μαζεψει σκονη,και μονο μεσημερι μπορω που κοιμαται η μικρη.θα σκασω στον ηλιο.παντως,κρυωσε παλι ο καιρος και φοραμε μακρυμανικα παλι.αντε να δουμε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Υπαρχουν ωραιοτατα κοσμηματα ρολογια σε προσιτες τιμες..

Ρολόι της πείραμε για την βάπτιση

Αναλογικη φωτο με φιλμ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!
είχα αλλά κάθε εβδομάδα πήγαινε 2 φιλμ για εμφάνιση, εντελώς αντιοικονομικό

τζες,κι εγω δεν ξερω τι να παρω αυριο της νονας μας.στα γενεθλια της ,της ειχα παρει αρωμα,τωρα δεν ξερω.

Είναι απίστευτα δύσκολη με τα δώρα άσε

εδώ είμαι κι εγώ,τρέχω με δουλειές και να φτιάξω τα γεμιστά,πόση ώρα μου πήρε...

τώρα θα φάμε κι εμείς,έβαλα την μικρή για ύπνο...

έξω βρέχει καταρρακτωδώς...αστραπές,βροντές!!

κι εγώ ένα σωρό φότο έχω...πρέπει να εκτυπώσουμε ένα σωρό...

τώρα που θα καλοκαιριάσει θα τα βγάζουμε τα μικρά κάθε μέρα βόλτα ή θάλασσα και θα κουράζονται!!

ναι αλλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τις εμφανιζες και ησυχαζε το κεφαλι σου..ενω τωρα ξεχνιουνται..

εχεις δικιο.τωρα μαζευονται,και δεν το παιρνεις αποφαση να πας να τις εκτυπωσεις.κι εμενα τζες,μου χαλασε ο εξωτερικος σκληρος που ειχα τις φωτο της μικρης,κι εχω στεναχωρεθει πολυ.ευτυχως που ειχα στο facebook πολλες και τις κατεβασα.θελουμε να τον παμε σε εναν γνωστο μας μπας και τον φτιαξει,αλλα ο αντρουλης μου βαριεται να κουνησει.

βρε προσπ,οχι και 100ευρω δωρο!ειπαμε τωρα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...