Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

miamama,πιασε κοκκινο!!!κι εγω την εβαλα στο βαζακι πριν καμια ωρα!!!και βγηκε πολυυυυ ωραια μιλαμε!

μολις τελειωσα το διαβασμα σχετικα με τους τοκετους και ενα πραγμα καταλαβα.....πως αλλες φορες ποναει παρα πολυ(ειτε ειναι φυσιολογικος,ειτε καισαρικη),και αλλες οχι και τοσο,οποτε ευχομαι να ανηκω στη 2η κατηγορια,αυτη τη φορα...

αυτο με τις αιμορροιδες ειναι πολυ επωδυνο,κι εγω ειχα και εχω ακομα,αλλα ειχαν βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο...τωρα με τη 2η εγκυμοσυνη σταδιακα χειροτερευει,αλλα τουλαχιστον θα γλιτωσω τα σπρωξιματα του φυσιολογικου και δεν θα εχω μεγαλη ζημια ....προσπ,νομιζω πως επειδη εισαι ειδικη περιπτωση ,καλο θα ηταν να σκεφτεις σοβαρα την καισαρικη(αν δεν τις εγχειρησεις δλδ,γιατι ειναι κριμα να υποφερεις τοσο πολυ)

και ενας αλλος παραγοντας που δεν αναφερθηκε για τις αιμορροιδες,ειναι πως τουλαχιστον εμενα ,με επηρεασαν και στον ερωτικο τομεα:roll:,δηλαδη ψιλοντρεπομουν να εξεχει κατι εκει πισω τελοσπαντων ............:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:και να φαινεται...............αν ειχα το προβλημα σου,θα τις ξεφορτωνομουν μια και καλη!!!!ειναι δυνατον να υποφερεις καθε φορα που ειναι να πας τουαλεττα,αυτο ειναι μαρτυριο....!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι απιστευτα συναισθηματα..

Οπως και αυτα νιωθω τωρα..Κοριτσια ο Χρηστος ηρθε εκανε το μπανακι του και εφυγε!! Ουτε καν μου το ειχε πει..Δηλαδη ξενοδοχειο ειμαστε ρε γα%^$%*το!!!!

αμαν πια..ουτε την μικρη δε βλεπει και η καημενη χαιρεται κ μολις φευγει κλαει..

Αι σιχτιρ πια..Δεν μπορω ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

δεν ξερω λεπτομερειες αλλα λυπαμαι που σε στενοχωρει τοσο αυτη η κατασταση....!ειλικρινα !αν σε παρηγορει και ο δικος μου εξω ειναι ...και σχεδον καθημερινα βγαινει,αλλα ξερω που ειναι και με ποιους ....παει σε καφενειο-καφετερια και βλεπει ποδοσφαιρο ή για καμια μπυρα,αλλα μεχρι εκει.....εγω ,εχω συμβιβαστει με αυτο και δεν με πειραζει καθολου πια....ισα ισα ,που οταν ειναι στο σπιτι την ωρα που κοιμιζω τον μικρο,ξεμυαλιζεται ο μικρος και δεν μπορει να κοιμηθει.....μας χαλαει την κατασταση με λιγα λογια;)

τωρα ,εαν το προβλημα σου δεν ειναι πως βγαινει εξω ,αλλα πως δεν καθεται καθολου να σας δει,και να ασχοληθει με το παιδι,καλα θα κανεις να μιλησεις μαζι του.

παντως να ξερεις πως ολες αντιμετωπιζουμε προβληματα σαν ζευγαρια,και ισως και πιο σοβαρα....μην στενοχωριεσαι γιατι ειναι και τα ορμονικα μου,και θα ανεβω ΘΕΣ.να αρχισω τα σκαμπιλια σε οποιον αντρα βρω μπροστα μου!!!!

:evil:αμα το καλουπι ειναι στραβο,ολα στραβα θα βγουν........

kKhCp3.png

b5ebp2.png

γειααα!

κοιμηθηκε η μικρη μου κι ηρθα.τωρα κοιμαται πιο αργα,κατα τις 10.

myprincess,αστα να πανε.μου φαινεται οτι ολοι οι αντρες λιγο πολυ τα ιδια κανουν.κι εμενα το μονο που με εκνευριζει ειναι να μην ασχολιεται με την μικρη.ευτυχως δεν παει πουθενα,αλλα και σπιτι να ειναι,σαν να μη υπαρχει,ωρες-ωρες.εμεις εχουμε αλλο προβλημα ειπαμε.με απαταει με το λαπτοπ!:evil:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

:evil:αμα το καλουπι ειναι στραβο,ολα στραβα θα βγουν........

sorry που συνηγορω αλλα αυτο ειναι μεγαλη αληθεα γενικα στη ζωη..

εγω απλα δεν μπορω να κανω καθ ολα παραφυσιν ερωτα..και δεν επιτρεπεται ουσιαστικα με την παθηση αυτη..αλα δεν ντραπηκα..εδω με καθαριζε ο καημενος και μου βαζε κομπρεσες στην περιοχη..σε αυτο θα κολλουσαμε?..

γειααα!

κοιμηθηκε η μικρη μου κι ηρθα.τωρα κοιμαται πιο αργα,κατα τις 10.

myprincess,αστα να πανε.μου φαινεται οτι ολοι οι αντρες λιγο πολυ τα ιδια κανουν.κι εμενα το μονο που με εκνευριζει ειναι να μην ασχολιεται με την μικρη.ευτυχως δεν παει πουθενα,αλλα και σπιτι να ειναι,σαν να μη υπαρχει,ωρες-ωρες.εμεις εχουμε αλλο προβλημα ειπαμε.με απαταει με το λαπτοπ!:evil:

εγω το βουλωνω..:rolleyes: αλλα δεν τον δανειζω..ειμαι μονοφαγου..ισως ομως να με απαταει απο το λαπτοπ στη δουλεια του..αλλα ετσι δεν με νοιαζει..ας ειναι κυρος στο σπιτι του..

Διαφημίσεις

ναι η Myprincess δεν μας εχει πει ποτε λεπτομερειες για τον συζυγο αλλα απο τα λιγα που εχω ακουσει μου θυμιζει μια γνωστη μου η οποια βεβαια δεν την παλεψε μαζι του..πηρε το μικρακι της και σε αλλη παραλια με τις ευλογιες των γονεων της φυσικα..

ασχετο ,εντωμεταξυ διαβαζω την μιαμαμα,ναι εσενα λεω κερκυραια!

τη μια κρεπες,την αλλη μαρμελαδα,καλα κρατει η διαιτα,ε?:tongue::tongue::tongue:

νομιζω οτι η δουλεια την ειχε οντως στη διαιτα..τωρα μεγαλουργει!!

ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ τις ανεπροκοπες!!!

Λοιπον, σας αγαπω, σας φιλω και παω για υπνο..αυριο εχουμε και την γενικη απεργια και θα πρεπει να με παει ο ανδρας μου γραφειο και εχω ενα καρο πραγματα να κανω..

καληνυχτα

ήρθα κι εγώ...

κι εγώ μόλις την έβαλα στα βάζα συννονόματη!!!

έφτιαξα σχεδόν 2 κιλά φράουλες...

να δίνω λίγο και της μικρής με το γιαούρτι της...θα την τσακίσει ο άντρας μου!!

η δίαιτα έχει πάει διακοπές!!!

άστα ελεναδίτσα!!!

πάντως δύσκολα τα πράγματα με τα ζευγάρια!!!

εγώ πάντως δεν συμβιβάζομαι εύκολα...αν έβγαινε,αν δεν ασχολιόταν με το παιδί...

θα τα έπαιρνα κρανίο,δεν δέχομαι να κάθομαι εγώ στο σπίτι κι αυτός να κυκλοφορεί έξω...

όταν ξεκίνησε την δουλειά του το νοέμβριο,ένας λόγος που εναντιωνόμουν ήταν να μην λέιπει όλη μέρα από το σπίτι...

το παιδί το κάναμε μαζί και το μεγαλώνουμε μαζί!!!

αυτά τα λίγα!!

τι άλλα??

καληνύχτα προσπεράκι!!

Διαφημίσεις

καλα τα λες μιαμαμα.

αλλα αν ο αλλος ειναι στον κοσμο του,τι κανεις?γενικα μιλαω.

εγω αν δεν γκρινιαξω,φως δεν βλεπω.παλι καλα να λεω,γτ ειναι κι αλλοι που και να γκρινιαξεις παλι σε γραφουν.πως αλλαζουν ετσι βρε παιδι μου.καμμια σχεση μιλαμε,αλλον ανθρωπο γνωρισα,αλλον παντρευτηκα.τεσπα,βαζω αυτο το τραγουδακι να γελασουμε λιγο και το αφιερωνω στον αντρουλη μου!:D

G0W8vai0ZJI

καλα τα λες μιαμαμα.

αλλα αν ο αλλος ειναι στον κοσμο του,τι κανεις?γενικα μιλαω.

εγω αν δεν γκρινιαξω,φως δεν βλεπω.παλι καλα να λεω,γτ ειναι κι αλλοι που και να γκρινιαξεις παλι σε γραφουν.πως αλλαζουν ετσι βρε παιδι μου.καμμια σχεση μιλαμε,αλλον ανθρωπο γνωρισα,αλλον παντρευτηκα.τεσπα,βαζω αυτο το τραγουδακι να γελασουμε λιγο και το αφιερωνω στον αντρουλη μου!:D

G0W8vai0ZJI

Αχ κι εγω το ιδιο νιωθω..Οσο για πριν που ρωταγατε δεν ειναι οτι δεν μου ειπε που θα παει ΑΛΛΑ δεν μου ειπε οτι θα βγει..Ηρθε και ειπε: Α σε λιγο φευγω..Συνηθως το ξερω απο νωρις για να ηρεμησω τα νευρα μου..

Και δεν με πειραζει το οτι βγαινει..Πλεον μου αρεσει κιολας γιατι προτιμω να ειμαι μονη μου ΑΛΛΑ ρε γμτ παντα κανονιζει με αλλους κ ποτε να κανει κατι με μενα κ την μικρη. Πρεπει να του τα πρηξω πρωτα και μετα να μας κανει την τιμη..Και γιατι να περναω τα βραδια με την μανα μου για να μην ειμαι μονη μου;;;;:confused:

yRf6p1.png

Λοιπον, σας αγαπω, σας φιλω και παω για υπνο..αυριο εχουμε και την γενικη απεργια και θα πρεπει να με παει ο ανδρας μου γραφειο και εχω ενα καρο πραγματα να κανω..

καληνυχτα

Καλη ξεκουραση κοριτσακι μου!!

yRf6p1.png

Αχ κι εγω το ιδιο νιωθω..Οσο για πριν που ρωταγατε δεν ειναι οτι δεν μου ειπε που θα παει ΑΛΛΑ δεν μου ειπε οτι θα βγει..Ηρθε και ειπε: Α σε λιγο φευγω..Συνηθως το ξερω απο νωρις για να ηρεμησω τα νευρα μου..

Και δεν με πειραζει το οτι βγαινει..Πλεον μου αρεσει κιολας γιατι προτιμω να ειμαι μονη μου ΑΛΛΑ ρε γμτ παντα κανονιζει με αλλους κ ποτε να κανει κατι με μενα κ την μικρη. Πρεπει να του τα πρηξω πρωτα και μετα να μας κανει την τιμη..Και γιατι να περναω τα βραδια με την μανα μου για να μην ειμαι μονη μου;;;;:confused:

και το κανει συχνα?να βγαινει?ααα,εγω εχω βρει την λυση.παιρνω το τουτου μου,και παω βολτες με την κορη μου.σιγα μην κατσω να σκασω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...