Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οι εν Θεσσαλονικη ειστε μακρυα μεταξυ σας? γιατι δεν βρισκεστε?

Αν μέναμε πιο μακριά η μία από την άλλη, η μία θα 'μενε σε άλλη πόλη.

Είμαστε στα ΑΚΡΙΒΩΣ δύο άκρα της Θεσ/νίκης (σχεδόν) :rolleyes:.

Βασικά το Βικάκι μ' έχει καλέσει για καφέ, αλλά κολύωμαι, γιατί τον λίγο ελεύθερο χρόνο τον αφιερώνω στο να τρέχω σε γιατρούς (σήμερα πάλι ραντεβού), συγγενείς και καμιά άλλη υποχρέωση.

Με την πρώτη ευκαιρία όμως πρέπει να βρεθούμε. Βίκη, εσύ κέντρο μπορείς να κατέβεις απόγευμα, κρατάει τη μικρή ο χάζμπαντ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κι εγωωωω!!!

μα τι λετε τοσες σελιδες,πια?

για γεννες?

να σας πω κι εγω.ειχα ποναλακια απο την παραμονη της πρωτοχρονιας,αλλα δεν κατεβαινε η σκατ..λα.γεννησα με φυσιολογικο τοκετο.μπηκα με 1 διαστολη στις 1.00 και με τεχνητους πονους και 3 δοσεις επισκληριδιο,γεννησα στις 6 με βεντουζα την μικρη,γτ δεν κατεβαινε!ανεβασα πυρετο απο το ζορι μου,κι ουτε συγκινηση ουτε τιποτα,ηθελα μονο να κοιμηθω.μου κανανε μια ενεση και κοιμηθηκα σαν το πουλακι,και το πρωι ευχαριστηθηκα την μικρη μου,και δεν ενιωθα τιποτα,1 ραμμα μου κανανε μονο!αυτα!

γεια σου αννινα μου!τι κανεις?

βικη κι εγω την παρασκευη γιορταζω,και δεν μπορω να σας κερασω κανενα μπουκαλι,γμτ! δεν θα κανω τιποτα,αλλα εχω κι αλλες 2 γιορτες να παω!εχουμε γεμισει τον κοσμο,οι ελενες κι οι κωστηδες!

Γεια σου Λενιώ!!! :D

Κι εμένα γιορτάζει, όπως είπα ο άντρας μου. Οπότε ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ το πάρτυ.

ΔΕΝ θα κάνετε '80ς πάρτυ χωρίς εμένα, NO WAY :evil::evil:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εμενα γιορταζει η αδερφουλα μου..Το αιμα μου..Βεβαια πιο αργα πιστευω να καταφερω να μπω!! Ακυρωνουμε το παρτυ η αλλαζουμε το θεμα;;;

Ε γιορτη ειναι να μην βγουμε κ λιγο;;;;;;

yRf6p1.png

Κι εμενα γιορταζει η αδερφουλα μου..Το αιμα μου..Βεβαια πιο αργα πιστευω να καταφερω να μπω!! Ακυρωνουμε το παρτυ η αλλαζουμε το θεμα;;;

Ε γιορτη ειναι να μην βγουμε κ λιγο;;;;;;

Κάντε αν θέλετε, αλλά ΟΧΙ '80ς χωρίς εμένα :twisted:!

Ήταν και δική μου ιδέα (όχι που να το παινευτώ :tongue:), δεν θέλω να το χάσω, έχω ένα σωρό τραγούδια στο μυαλό μου!

Πολύς κόσμος, ε; Να τους χαιρόμαστε (προκαταβολικά) :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κάντε αν θέλετε, αλλά ΟΧΙ '80ς χωρίς εμένα :twisted:!

Ήταν και δική μου ιδέα (όχι που να το παινευτώ :tongue:), δεν θέλω να το χάσω, έχω ένα σωρό τραγούδια στο μυαλό μου!

Πολύς κόσμος, ε; Να τους χαιρόμαστε (προκαταβολικά) :D.

εσυ σημερα εχεις γιατρο ε? πες μας αυριο τι εγινε..

φευγω γεια σας κουκλες!

Σωστά Ελενίτσα!Και εσύ απόυσα! Πολλές απουσίες δηλαδή!

Μαεστρία είπαμε τα 80'ς άκυρο! Πρότεινα είδη κλαμπάκι αλλά αφού θα λείπετε τόσες το πολύ πολύ αν συναντηθούμε να πιούμε ένα ποτάκι στα χαλαρά. όσο για καφεδάκι στο κέντρο όποτε θέλεις!

αμάν βρε παιδιά...δεν σας προλαβαίνω...μισή ώρα διάβαζα!!

αννίνα μου φιλάκια πολλά!!

να μπαίνεις,εδώ είμαστε και "χαζολογάμε"!!!!

διαβάζω για τις γέννες σας και παθαίνω σόκ!!!

γι'αυτό ήθελα καισαρική!!!

διαφορετικά θα είχα πνίξει τον άντρα μου ή τον γιατρό!!!

εμένα μου έκαναν ολική λόγω δημόσιου νοσοκομείου...

μετά πονούσα, όχι τόσο πολύ από την καισαρική,αλλά η μέση,γιατί ήμουν ανάσκελα πολλές ώρες,και δεν μπορώ...

δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι τις πρώτες μέρες...και την μικρή δεν μπορούσα να την πάρω αγκαλιά,ένιωθα πολύ αδύναμη,με είχαν και νηστική πόσες μέρες!!!

τις πρώτες ώρες ήμουν πολύ ζαλισμένη...

τα έβλεπα όλα θολά!!

ευτηχώς που είχα τον άντρα μου εκείνες τις μέρες!!

γιατί είχαμε και το μωρό στο δωμάτιο μαζί μας!!

γενικά είμαι χαλαρή,δεν αγχώνομαι εύκολα....μέχρι τη τελευταία στιγμή ήμουν καλα...

την ώρα που με πήραν στο χειρουργείο κι άφησα τον άντρα μου πίσω έπαθα σοκ!!

άρχισα να κλαίω,να κλαίει και η αδερφή μου,ο άντρας μου να είναι χάλια γιατί με έβλεπε πως ήμουν...

α παπα!!

αυτά τα λίγα!!

Για να ολοκληρωσουμε το θεμα της γεννας (τωρα τα διαβασα ολα) πιστευω οτι

η καθεμια το αντιμετωπιζει τελειως διαφορετικα..

Κι εγω γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο..Οχι απο επιλογη αλλα επειδη μπηκα στο μαιευτηριο με 4 διαστολη και μετα απο 2,5 ωρες γεννησα..Εζησα απιστευτο πονο αλλα αρκετα ψυχραιμα θα ελεγα..Ουτε φωνες, ουτε υστεριες.. Το μονο που με ενοιαζε ηταν το μωρο..Μην κανω κατι λαθος κ το επηρεασω.

Τελικα ολα πηγαν ιδανικα, ευτυχως..Στο δευτερο δεν ξερω πως θα ειναι και ουτε ξερω αν αντεχω να κανω δευτερο..Γιατι ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ τι με περιμενει. Ο πλακουντας παντως βγηκε απο μονος του και ουτε τον καταλαβα..Ουτε τα ποδια μου ποναγαν καθολου.

Μεχρι την πρωτη βδομαδα ηταν δυσκολα..Ουτε να κατσω μπορουσα, ουτε να κοιμηθω καλα αλλα ειχα πολυ βοηθεια και απο τη μαμα μου και απο τον αντρα..Και βεβαια ειχα τρελαθει απο τη χαρα μου με την μπουμπουκα και δεν καταλαβαινα τιποτα!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Αννουλα μου ΧΑΙΡΟΜΑΙ πολυ να σε βλεπω να μας γραφεις..Σε αγαπαμε πολυ κ δεν σε ξεχναμε..

Ευα μου τι κανετε;;; Μπαινω περιεργες ωρες τι να κανω;; αντε να βρεθουμε και απο κοντα! Φιλακια στην Γιωτουλα

yRf6p1.png

οπως το πες myprincess

κι εγω ειχα ξετρελαθει με τη μικρη και το μονο που με ενοιαζε ηταν ποτε και πως θα περνουσε το 2ωρο μεχρι να την ξαναχω αγκαλια..

αυτη η αισθηση ηταν φοβερη..

μεχρι που μου φερε ο φωτογραφος τις φωτο απο τη γεννηση και οταν τις εβλεπα τις ωρες που δεν ηταν κοντα μου ενοιωθα σαν να μου χαν παρει το παιδι και εκλαιγα..οι ορμονες γαρ! Και σαφως δεν τις κοιτουσα συχνα

Ναι απιστευτα συναισθηματα..

Οπως και αυτα νιωθω τωρα..Κοριτσια ο Χρηστος ηρθε εκανε το μπανακι του και εφυγε!! Ουτε καν μου το ειχε πει..Δηλαδη ξενοδοχειο ειμαστε ρε γα%^$%*το!!!!

αμαν πια..ουτε την μικρη δε βλεπει και η καημενη χαιρεται κ μολις φευγει κλαει..

Αι σιχτιρ πια..Δεν μπορω ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...