Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χα καποτε σας ειχα γραψει για τον συζηξ μου και ειπα τον εαυτο μου σμερνα.Τωρα βλεπω οτι δεν ειμαι μονη μου.:tongue:

Σιγά καλέ μην ήσουν η μόνη. Εγώ δεν έχω σκεφτεί να χωρίσω αλλά να να του φέρω το ψυγείο στο κεφάλι ναι, να του τραβήξω τα μαλλιά κ να τον κάνω ευνούχο από τη ζήλειά μου ναι, να του πω όσα σκέφτομαι χωρίς να τα θυμάται μετά ;) ναι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγά καλέ μην ήσουν η μόνη. Εγώ δεν έχω σκεφτεί να χωρίσω αλλά να να του φέρω το ψυγείο στο κεφάλι ναι, να του τραβήξω τα μαλλιά κ να τον κάνω ευνούχο από τη ζήλειά μου ναι, να του πω όσα σκέφτομαι χωρίς να τα θυμάται μετά ;) ναι!!!!

χαχαχαχα εσυ το ψυγειο κι εγω το πλυντηριο ρουχων......χαχαχαχα.Αντε να κανονησουμε να βρεθουμε.Που μενετε κοριτσια???Εγω Ν.Ιωνια!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχα εσυ το ψυγειο κι εγω το πλυντηριο ρουχων......χαχαχαχα.Αντε να κανονησουμε να βρεθουμε.Που μενετε κοριτσια???Εγω Ν.Ιωνια!!!:tongue::tongue:

εγώ Αιγάλεω αλλά οδηγώ οποτε όπου θέλετε έρχομαι

Και εγώ αισθάνομαι πολύ μοναξιά κορίτσια αλλα δεν μπορώ να κάνω και τίποτα μονο υπομονή να γίνει το παιδί μου καλά και να ερχομαστε και εμείς μαζί σας στις βολτες.

Θα αναφερθώ λίγο σε αυτά που λέγατε εχτες, και ο δικός μου ο αντρας κολλαει με τον υπολογιστή και μου σπάει τα νεύρα.Αλλα γενικός είναι μια χαρά, με βοηθάει στις δουλειές,(οχι τρελλα πραγματα)αλλα θα βάλει σκούπα να σφουγγαρίσει. Εμένα ομως πιο πολυ απο όλα με ενδιαφέρει που κρατάει το μωρό και που ασχολειτε πολύ μαζί του.βεβαια εμείς εχουμε ερθει και πολύ κοντά τώρα με την όλη κατάσταση που περνάμε.

Κορίτσια κανείς δεν είναι τελειος αλλα δεν συμφωνώ και με το τι αρχες παίρνουν απο την οικογενειά τους, εμένα η πεθερά μου γενικός είναι πολύ ακατάστατη και ο πεθερός μου τα θέλει όλα στα χέρια και δεν σεβεται τον κόπο κανενός. Ο αντρας μου δεν εχει καμία σχέση, είναι πολύ καθαρός και γενικά προσέχει στο σπίτι παρα πολύ ιδίως οταν εχω καθαρίσει.Υπάρχουν βέβαια φορες που πετάει τα ρούχα του η τα εργαλεία του αλλα και σε μένα υπάρχουν αυτές οι στιγμές που βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.

elenada ετυχαριστω για τις ιδεες..

κοριτσια!! test PAP SOS!! Να πατε να κανετε Συντομα..εγω ετσι εντοπισα το προβλημα υγειας μου εγκαιρα αλλιως αν το ανεβαλλα παλι ισως να ταν χειροτερα τα πραγματα..

τιποτε δεν ειναι τυχαιο και μην επαναπαυεστε επειδη καταφερατε να φθασετε τη μητροτητα..αντιθετως μετα τη γεννας η γυναικα γυναικολογικα ειναι πιο ευαλωτη απο ποτε..

Οσον αφορα για τα προβληματα στις σχεσεις με τους συζυγους ειναι φθσιολογικο να υπαρχουν ασχετα την ενταση..

και εμενα ο συζυγος τους πρωτους μηνες κομπλαρε μαλλον απο τον χρονο που εβλεπε οτι επρεπε να διαθετει στο παιδι ωστε να με βοηθιεμαι και εγω και για ενα διαστημα αισθανομουν οτι ειμαι τελειως μονη σε αυτο το θεμα και ειχα απογοηττευτει..μια, δυο και με κουβεντα και ταυτοχρονα επειδη το ιδιο το παιδι του το βγαζε διοτι μεγαλωνε και γινοταν πιο δραστηριο αλλαξε σταση και τωρα με βοηθα και ασχολειται ικανοποιητικα καλα..βεβαια ως μανα αλλα και ως συζυγος ανεβαζω συχνα τον πηχη αλλα παλευω με τον εαυτο μου να μην γινομαι και η υπερβολικη της ιστοριας..

ισως παιζει ρολο και το οτι βλεπει πως δουλευω, και θηλαζω και προσπαθω να κραταω και το σπιτι τζι τζι και εκει θυμαται τη μανα του που ηταν καπως ετσι και φιλοτιμειται (αυτα τα χει πει και ο ιδιος δηλαδη)..

και γενικα μεχρι και εγω εχω φθασει στο σημειο να του πω τα περι χωρισμου περισσοτερο ως απειλη σε σχεση με τριτα θεματα αλλα ξερω οτι προσπαθει να κανει οτι καλυτερο μπορει με τα λιγα οπλα που διαθετει και οτι πανω απο ολα με αγαπα και εμενα αλλα και το παιδι..

και αυτο το επιβεβαιωνουν οι στιγμες που του ρχεται ξαφνικα και παιρνει αγκαλια και εμενα και τη μικρη και μας φιλα σαν το πολυτιμοτερο δωρο..

και τελικα πρεπει να το καταλαβουμε..δεν ειναι τιποτε ευκολο στη ζωη αυτη και οι ανθρωπινες σχεσεις δοκιμαζονται διαρκως σε νεες καθε φορα συνθηκες..

ενα πραγμα λοιπον μαθαινω οτι χρειαζομαι στη ζωη μου μετα την υγεια..υπομονη...παντου και παντα..

Διαφημίσεις

Εχεις απολύτο δικιο prosp η σχεση δοκιμάζεται μερα με τη μέρα και απο τη στιμγή που θα κάνει και παιδί ακόμα περισσοτερο.

Εγώ εκανα test παπ μετά τον σαραντισμό.Αλλα ο γιατρός μου είχε ρίξει και μια ματιά οταν ειχα βγει απο το νοσοκομείο γιατι είχα πάθει κατι σαν κατακρατηση υγρων και ειχα τουμπανιάσει. τα ποδια μου μποτίλιες δεν μπορουσα να περπατήσω,ειχα κάνει αιματολογικές αλλα ολες καλές, μαλλον εφταιγε η επισκληρίδιος. Τώρα πρεπει να ξανακάνω αλλα που χρόνος για μένα τώρα????? θα περιμένει λίγο ακόμα η Αννα τώρα προηγείται ο Παναγιώτακης

κοριτσια σας ειπα το νεο???

ο μανολακης μου περπαταει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

παει απο το ενα δωματιο στο αλλο !τον κοιταω και δεν το πιστευω!

κι αν δει και καμια μπαλα στο πατωμα,ριχνει και κλωτσια!χαχχαχαχα

απιστευτο!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

απιστευτο!

Συγχαρητηρια στον μικρο μας Μανολακη........Καλο τρεξιμο φιλεναδα..:tongue::tongue::tongue:

απιστευτο!

Μπραβο σας συγχαρητηρια!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θελω να δω και εγω το δικο μου ζουζουνι να το δω να περπαταει!Ορθιος στεκεται λιγο μονος του λιγο οτι τον αφηνω εγω επιτηδες αλλα παντα ο πονηρουλης ξερει απο που να πιαστει! Απλωνει το χερακι του και ειναι σιγουρος! Το απογευμα πιανοτανε απο το φερμουαρ της φορμας μου και εβλεπε το gummy bear ακουνητος μονο ανοιγοκλεινε το στομα του σαν να τραγουδαει!:tongue::tongue::tongue::tongue:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

απιστευτο!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΩΛΟ ΚΕΝΤΕΡΗ!!!!

Μπραβο cristin μου!! Να ζεις παντα τετοιες ευχαριστες ανεμπιλιβαμπλ στιγμες με τον υιο!!

Καλα κουραγια τωρα χιχι!!! Και στα δικα μας!!!

Διαφημίσεις

απιστευτο!

ΜΠράβο!! ΜΠράβο!! Χίλια μπράβο, καλές βολτες!!

απιστευτο!

μπραβο στο Μανολιο τον κρητικαρο!!!που θα γινει και ποδοσφαιριστης!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Μπραβο στον Μανωλάκη!!!!!!!!Συγχαρητήρια!Αντε και στα δικά μας!

Κορίτσια ένα θέμα με το λάπτοπ το έχουμε και εμείς.Και όχι απλά σερφάρει αλλά ψωνίζει διαρκώς .Έχει καταχρεώσει την κάρτα με βλακείες!

Με το παιδί ασχολείται πολύ.Και στο γιατρό θέλει να είναι απαραιτήτως παρών(αφού καμιά φορά αυτός παίρνει για να κλείσει ραντεβού)και στο σούπερ πάμε μαζί, μέχρι και να ψωνίσω ρούχα και παπούτσια για μένα ή το μωρό πρέπει να πάμε μαζί για να εγκρίνει.

Την προηγούμενη βδομάδα που είχε άδεια δεν το πήγε το μωρό στη μάνα του.Αυτός το φρόντιζε.Και το άλλαζε και το τάιζε και βολτίτσες το έβγαζε.

Στο σπίτι την κρατάει για να κάνω δουλειές αλλά πρέπει να επεμβαίνω και εγώ γιατί νομίζει οτι μπορεί με το μωρό να δεί ταινία ή να σερφάρει!Χα χα χα!

Για μια περίοδο, πρίν το γάμο ήμασταν σκατά!Αφού έλεγα τι θέλω εγώ με αυτόν τον άνθρωπο.Αυτός για γούστα είναι όχι για σπίτι.Και μετά απο πολλά προβλήματα,κουβέντες ,καλή θέληση, όλα στρώσανε.

Κορίτσια αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι ότι θέλει δεύτερο παιδί.Και εγώ θέλω αλλά όχι τώρα .Σε κανενα χρόνο.Και λέω με προβληματίζει γιατί εχθές ακούσατε ακούσατε μου την έκανε την κουτσουκέλα.Πήγα πλήθηκα εσωτερικά με μπεταντίν γιατί γράφει οτι είναι σπερματοκτόνο.

Μπραβο στον Μανωλάκη!!!!!!!!Συγχαρητήρια!Αντε και στα δικά μας!

Κορίτσια αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι ότι θέλει δεύτερο παιδί.Και εγώ θέλω αλλά όχι τώρα .Σε κανενα χρόνο.Και λέω με προβληματίζει γιατί εχθές ακούσατε ακούσατε μου την έκανε την κουτσουκέλα.Πήγα πλήθηκα εσωτερικά με μπεταντίν γιατί γράφει οτι είναι σπερματοκτόνο.

ρε φιλεναδα παρε κι εσυ αντησιλιπτικα χωρις να το ξερει και εχε το κεφαλι σου ησυχο.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...