Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επειδη εγω ειμαι απο τη ΜΑΝΗ.. Λιγο προσοχη παρακαλω..

Τι κανετε;;; συννεφιασε κ ειπα να μπω.. Ισα ισα ενα γεια και αντιο σας που λενε..

Δεν εχω διαβασει τιποτα, αλλα απο οτι ειδα η συζητηση δεν ηταν κ τοσο ευχαριστη να το πω..Και γω ειχα αιμορροιδες μετα τη γεννα και ουτε να το θυμαμαι γιατι πρωτη φορα ΕΖΗΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΑΑΑ..

η σκληρη που την ελεγαν βουτυρο..

γεια σου Μανιατισσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε;;; συννεφιασε κ ειπα να μπω.. Ισα ισα ενα γεια και αντιο σας που λενε..

Δεν εχω διαβασει τιποτα, αλλα απο οτι ειδα η συζητηση δεν ηταν κ τοσο ευχαριστη να το πω..Και γω ειχα αιμορροιδες μετα τη γεννα και ουτε να το θυμαμαι γιατι πρωτη φορα ΕΖΗΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΑΑΑ..

γεια σου όμορφη!!!!!!!! Τί φτιανς;;;; Γιατί δεν λές στα κορίτσια αυτό που κάνει η κόρη σου κ μου έπεσαν τα αυτιά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΝΑΤΑΛΙΤΣΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛΟ Κ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ!! Επαθα την πλάκα μου, μου ερχόταν να το δαγκώσω το κατσαρομάλλικο της

ciao, bye, γειά, αντίο!:tongue::lol:

γεια σου όμορφη!!!!!!!! Τί φτιανς;;;; Γιατί δεν λές στα κορίτσια αυτό που κάνει η κόρη σου κ μου έπεσαν τα αυτιά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΝΑΤΑΛΙΤΣΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛΟ Κ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ!! Επαθα την πλάκα μου, μου ερχόταν να το δαγκώσω το κατσαρομάλλικο της

εχει μανα δασκαλα εντωμεταξυ.. :tongue:

Διαφημίσεις

τη δασκάλα με τα καστανά μαλλιά

Καστανο-ξανθα.. Καλε δεν της εχω μαθει τιποτα!! ΑΛΗΘΕΙΑ! Μονη της το εκανε..Ειναι ταλεντο το παιδι..Μονο που εχει γραψει ηδη τα μισα της ρουχα κ παπουτσια..:rolleyes:

ΤΑ ειρωνικα σας σχολια για τα βουτυρα κ τις μαργαρινες τα ΑΓΝΟΩΩΩ καθοτι ειμαι ανωτερος ανθρωπος!

yRf6p1.png

Καστανο-ξανθα.. Καλε δεν της εχω μαθει τιποτα!! ΑΛΗΘΕΙΑ! Μονη της το εκανε..Ειναι ταλεντο το παιδι..Μονο που εχει γραψει ηδη τα μισα της ρουχα κ παπουτσια..:rolleyes:

ΤΑ ειρωνικα σας σχολια για τα βουτυρα κ τις μαργαρινες τα ΑΓΝΟΩΩΩ καθοτι ειμαι ανωτερος ανθρωπος!

άστε μας πειράζουν που είμαστε αθώες, όμορφες, πανέξυπνες, γοητευτικές... και ζηλεύουν που συναντιόμαστε ... .χιχι

Διαφημίσεις

ηρθα κι εγωωωω!!!

μα τι λετε τοσες σελιδες,πια?

για γεννες?

να σας πω κι εγω.ειχα ποναλακια απο την παραμονη της πρωτοχρονιας,αλλα δεν κατεβαινε η σκατ..λα.γεννησα με φυσιολογικο τοκετο.μπηκα με 1 διαστολη στις 1.00 και με τεχνητους πονους και 3 δοσεις επισκληριδιο,γεννησα στις 6 με βεντουζα την μικρη,γτ δεν κατεβαινε!ανεβασα πυρετο απο το ζορι μου,κι ουτε συγκινηση ουτε τιποτα,ηθελα μονο να κοιμηθω.μου κανανε μια ενεση και κοιμηθηκα σαν το πουλακι,και το πρωι ευχαριστηθηκα την μικρη μου,και δεν ενιωθα τιποτα,1 ραμμα μου κανανε μονο!αυτα!

γεια σου αννινα μου!τι κανεις?

βικη κι εγω την παρασκευη γιορταζω,και δεν μπορω να σας κερασω κανενα μπουκαλι,γμτ! δεν θα κανω τιποτα,αλλα εχω κι αλλες 2 γιορτες να παω!εχουμε γεμισει τον κοσμο,οι ελενες κι οι κωστηδες!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...