Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgk δεν μπορω να μπω στο fcb γιατι με κολλαει στην αρχικη σελιδα που δειχνει και καλα τις οδηγιες του νεου απορρητου..εσυ μπαινεις κανονικα?

πριν από 2' μια χαρά έμπαινα. πάω να δω πάλι

μπαίνω ..μπαίνω... να πω πείτε κανένα οικονομικό δωράκι να πάρω στους καλεσμένους μου τα χριστούγεννα, για τα παιδιά έχω φροντίσει πήρα παιχνιδάκια όμορφα, έχω πεθερά, κουνιάδα, μαμά, νονά (στη νονά θα πάρω και κανονικο δώρο αλλά θα της το δώσω πριν τα Χριστούγεννα), πεθερός, μπάμπας, άντρας κουνιάδας... Για τις γυναίκας είδα κατι κρέμες χεριών oriflame με 1,5... βλακεία;;;;

χα! εμεις βρηκαμε κατι μπαλιτσες, κυλινδρους, τετραγωνα ρολογια φτιαγμενα απο λευκο πλεξιγκλας τα οποια μεσα εχουν ενα λαμπακι που αλλαζει διαδοχικα χρωματα και ειναι ωραιο και απλο εφετζιδικα..

οι μπαλιτσες και οι κυλινδροι που ειναι ως απλα μικρα φωτιστικα (με μπαταρια) τα πουλουσαν 3 ευρω αλλα στην Αθηνας τα βρηκαμε με 1 ευρω..τα ρολογια ειναι τετραγωνα λευκα πλεχιγκλας με σχεδιο τον goyini η τα Δαλματιας και εχουν στην μια οψη ηλεκτρονικο ρολοι με ημερολογιο και θερμομομετρητη αυτα εκαναν 6 ευρω (τα πουλουσαν στο φερρυ για Σαλαμινα) και δεν ετυχε να τα βρουμε Αθηνας..

ε τωρα εκτος απο κανα φθηνο γουρι η κανα διακοσμητικο χωρου τι αλλο να παρεις που να δενει με τις ημερες??? εγω αγαπη μου δυο χρονιες εκανα δωρα σε μεγαλους και το μετανοιωσα..τωρα πια μονο στο μικρα..

ηδη εχω αγορασει φθηνα παιχνιδια για τα παιδακια που θα ρθουν στα γενεθλια της μικρης και τα χουμε βαλεισ ε Αγιοβασιλιατικο σακο και υπαρχει περιπτωση να ντυθει και ο συζυγος Αι Βασιλης..μονος το προτεινε χεχε!!

εγω απο την αλλη ψαχνω να βρω παιχνιδια ομαδικα να παιξουμε με τα μεγαλυτερα παιδακια ..που αν καταφερουμε και μαζευτουμε ολα και ολα θα ειναι 7 παιδακια..διαφορων ηλικιων αλλα στα ομαδικα παιχνιδια ειμαι βεβαιη οτι θα παρασυρθουν και οι μεγαλοι

και το πως μεγάλωσε κ το πως τον μαθαίνεις ... Εγώ πότε δεν του το ζήτησα να με βοηθήσει κ αυτός δεν προσφέρθηκε... αφού είδε ότι μια χαρά βολευόμουν να πηγαίνω μονη μου γιατί να έρθει κ αυτός... η κλασική ατάκα.... "αφού μια χαρά τα καταφέρνεις μονη σου" κ εκεί ή το ρίχνεις στο χιούμορ ή του ρίχνεις μια στο κεφάλι κ τον αφήνεις στον τόπο.!!!!

αυτο ακριβως ειναι μαλλον το λαθος μας.που τα κανουμε ολα μονες μας και δεν ζηταμε βοηθεια.ετσι σου λενε,αυτη τα καταφερνει μονη της μια χαρα,δεν με χρειαζεται.ακομα και στην εγκυμοσυνη,ολα μονη μου τα εκανα.

αυτο με τα δωρα,ειναι προβλημα.κι εγω θελω να κανω συμβολικα δωρακια καθε χρονο σε ολους αλλα το θεμα ειναι τι....

μηπως ν'αρχισω να κανω κι εγω δωρακια μονο στα παιδακια?

αλλα και στ'αδερφια και στους γονεις θελω να παρω κατι,δεν τους παιρνω,που δεν τους παιρνω στις γιορτες και στα γενεθλια,τουλαχιστον τα χριστουγεννα ενα δωρακι,επιβαλλεται.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εγω απο την αλλη ψαχνω να βρω παιχνιδια ομαδικα να παιξουμε με τα μεγαλυτερα παιδακια ..που αν καταφερουμε και μαζευτουμε ολα και ολα θα ειναι 7 παιδακια..διαφορων ηλικιων αλλα στα ομαδικα παιχνιδια ειμαι βεβαιη οτι θα παρασυρθουν και οι μεγαλοι

προσπ,

εδω εχει ιδεες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19427

κι εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=25627

Επεξεργάστηκαν by elenada

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Χα καποτε σας ειχα γραψει για τον συζηξ μου και ειπα τον εαυτο μου σμερνα.Τωρα βλεπω οτι δεν ειμαι μονη μου.Κοριτσια εγω η αληθεια ειναι οτι εφτασα στο σημειο να πω ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ και αυτη τη στιγμη παλευουμε να τα βρουμε για το παιδι μας και μονο.Η αληθεια ειναι πως εχουν βελτιωθει πολυ οι σχεσεις μας αλλα δεν παυουν καποιες κακες συνηθειες.Βεβαια αγαπαμε πολυ ο ενας τον αλλο αλλα βαρεθηκα να υποχωρω αλλο πια.Μακαρι να αλλαξουν ολα.Εγω παρακαλαω καθε μερα τον Θεο να μου δινει δυναμη για να αντεχω αυτες τις καταστασεις.Ελπιζω πως θα φτιαξουν τα πραγματα.Οχι οτι εγω ειμαι η καλη κι αυτος ο κακος.Φταιμε και οι δυο,μα ποτε δεν θα μετανιωσω για την Γιωτουλα μου!!!!Κατανοηση κοριτσια.Δυστηχως δεν ειναι σαν εμας και πανω απ΄ολα δεν καταλαβαινουν τη μητροτητα.Ολοι τους ειναι καλοπερασακιδες.Στο χερι μας ειναι ολα.ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΜΕΤΑ!!!!:tongue::tongue:

ωστοσο πιστευω οτι παιζει ρολο και το οικογενειακο τους background..γενικα το πως μεγαλωσαν...η κανω λαθος??

βεβαια το πως εξελισσεται ο ανθρωπος μεσα σε μια σχεση ειναι και ασχετο απο αυτο που προαναφερα αλλα θεωρω οτι οι δοκιμασιες ειναι για να βλεπουμε τις αντοχες μας και να βελτιωνουμε τον εαυτο μας..ο καθενας τραβαει το δικο του σχοινι..μεχρι και εγω που χω τοσο..ιδανικο..συζυγο..

Δεν παιζει παντα τοσο μεγαλο ρολο νομιζω σιγουρα παντα εχουμε παραδειγμα την οικογενεια μας οπως και βιωματα αλλα αν εχεις φυγει νωρις απο το σπιτι σου εχεις μεινει μονος κατι μαθαινεις μονος σου και διαμορφωνεις δικες σου συνηθειες καλες η κακες.

Ο πεθερος μου για παραδειγμα ουτε νερο δεν ξερει να βαλει μονος του γιατι δεν ξερει που ειναι τα ποτηρια αλλα ο αντρουλης μου δεν ειναι ετσι μπορει να του μοιαζει σε πολλα αλλα σε αυτο οχι δοξα το θεο!:tongue::tongue::tongue:

ουπς!!!

εγω μαλλον πρεπει αφενος να το βουλωσω, αφετερου να μαι και χιλιες φορες ευγνωμων που ο καημενος ο συζυγος ως τωρα με βοηθα στα παντα..

περα απο οτιδηποτε αφορα το παιδι που εννοειται οτι τα κανουμε παντα μαζι οσον αφορα εμενα σκεφθειτε οτι σχεδον καθε μερα μεχρι που μου σερβιρει και το φαγητο..

σκαω λοιπον..(οχι δεν τον ενοικιαζω..)

και εγω στην κατηγορια της προσπ ειμαι σουπερ παμε μαζι,δουλειες στο σπιτι κανει,μαγειρευει,στο γιατρο το μωρο παντα μαζι αφου τον παμε οταν εχει απαλλαγη οχι οταν μας βολευει απλα!:P:p:p:p

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Παντως νομιζω οτι ολα λυνονται με τη συζητηση και εγω καποια εποχη με τον τροπο μου τον απετρεπα απο το να με βοηθαει και ειχε βολευτει μεχρι που εφτασα στο αμην του την ειπα με δικο μου μοναδικο και ηρεμο τροπο -να μη σου τυχει!- και ολα οκ.:P:p:tongue::tongue:

Μου ξαναεκανε νερα τωρα που δε δουλευω και ειμαι σπιτι και εκεινος δουλευει ενω του ειχα ξεκαθαρισει οτι δεν ειμαι διατεθημενη να το παιξω χαρωπη νοικοκυρα οποτε με μια κουβεντουλα και μουτρα 2ημερων φτιαξαν τα πραματα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μηπως ειμαστε και εμεις λιγο υπερβολικες? Τα θελουμε καποια πραματα με το δικο μας τροπο και οταν δεν γινεται προτιμαμε να το κανουμε μονες μας οποτε και αυτοι βολευοντε!:confused::confused::confused::confused:

Παντως για το λαπτοπ ολοι το ιδιο κανουν και ο δικος μου αμα κατσει δεν ξεκολαει αλλα τωρα που εχω τη μεση μου εχω εγω το λαπτοπ και εκεινος το σταθερο και επειδη η καρεκλα του γραφειου εχει χαλασει και δε μπορεις να κατσεις πολυ ωρα εγω σερφαρω και εκεινος με κοιταει!

-ετσι για να ελαφρυνω λιγο τη κουβεντα-:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by pontikaki

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Και οσο για το θεμα που μας ποναει ολες το sex τι να σας πω και γω μια απο τα ιδια να κοιμηθει το μωρο να μαζεψουμε μετα ειμαστε πτωματα προσπαθουμε ομως και καθε φορα λεμε οτι πρεπει να το βαλουμε σκοπο να μην βρισκουμε δικαιολογιες αλλα εγω εχω και ενα αλλο θεμα που ντρεπομαι λιγο να το πω αν μου φυγει η ντροπη θα σας το πω!:-(:sad::-(:sad::-(

Να ρωτησω και κατι σχετικο-ασχετο με την κουβεντα:τεστ παπ εχετε κανει? Εγω ακομη δεν εχω παει και ελεγα να παω πριν τα χριστουγεννα τουλαχιστον αλλα δεν το βλεπω :-(:-(:-(:-(:-(

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω και κατι σχετικο-ασχετο με την κουβεντα:τεστ παπ εχετε κανει? Εγω ακομη δεν εχω παει και ελεγα να παω πριν τα χριστουγεννα τουλαχιστον αλλα δεν το βλεπω :-(:-(:-(:-(:-(

Εγω έκανα το Σεπτέμβρη Παπ τεστ κ όλα πήγαν καλα. Εμένα θα μου πείτε πότε θα αδιαθετήσωωωωω;;; Πρωτη κ τελευταία μετά την γέννα ήταν 21/10 κ από τότε γιόκ... να πιω κανένα duphaston???? πείτε καμμια ιδέα

τζες,τι κανεις παιδι μου βραδυατικα,βρικολακιαζεις?εγω γιατι κοιμαμαι απο τις 22.00???

τεστ παπ δεν εχω κανει ακομα,αλλα κι εγω το ειχα κατα νου....καλε που ειστε ολες?αααα,ειναι κυριακη και ολες βγηκατε βολτα ε?εγω εκανα γενικη στο σπιτι και τωρα απολαμβανω την ησυχια(το μπεμπε κοιμαται),και τη θαλπωρη του ειρκοντισιον....:tongue:αχ καλο μου ειρκοντισιον,ελα να σε παρω αγκαλια,εσυ τουλαχιστον δεν κλανεις......:rolleyes:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Εγω έκανα το Σεπτέμβρη Παπ τεστ κ όλα πήγαν καλα. Εμένα θα μου πείτε πότε θα αδιαθετήσωωωωω;;; Πρωτη κ τελευταία μετά την γέννα ήταν 21/10 κ από τότε γιόκ... να πιω κανένα duphaston???? πείτε καμμια ιδέα

τι ντουφαστον καλε?τωρα που αποθηλασες ,θα ερθει και αυτη σιγα σιγα

εμενα εχει ερθει 4-5 φορες μεχρι τωρα,τους 2 προηγουμενους μηνες ηρθε τζαστ,αλλα παλι αυτο το μηνα ,εχει καθυστερησει.......με το υιο σου τον παιδαρο,ποτε ειχες αδιαθετησει?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Χα καποτε σας ειχα γραψει για τον συζηξ μου και ειπα τον εαυτο μου σμερνα.Τωρα βλεπω οτι δεν ειμαι μονη μου.Κοριτσια εγω η αληθεια ειναι οτι εφτασα στο σημειο να πω ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ και αυτη τη στιγμη παλευουμε να τα βρουμε για το παιδι μας και μονο.Η αληθεια ειναι πως εχουν βελτιωθει πολυ οι σχεσεις μας αλλα δεν παυουν καποιες κακες συνηθειες.Βεβαια αγαπαμε πολυ ο ενας τον αλλο αλλα βαρεθηκα να υποχωρω αλλο πια.Μακαρι να αλλαξουν ολα.Εγω παρακαλαω καθε μερα τον Θεο να μου δινει δυναμη για να αντεχω αυτες τις καταστασεις.Ελπιζω πως θα φτιαξουν τα πραγματα.Οχι οτι εγω ειμαι η καλη κι αυτος ο κακος.Φταιμε και οι δυο,μα ποτε δεν θα μετανιωσω για την Γιωτουλα μου!!!!Κατανοηση κοριτσια.Δυστηχως δεν ειναι σαν εμας και πανω απ΄ολα δεν καταλαβαινουν τη μητροτητα.Ολοι τους ειναι καλοπερασακιδες.Στο χερι μας ειναι ολα.ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΜΕΤΑ!!!!:tongue::tongue:

υπομονη και ευχομαι να βελτιωθουν τα πραγματα!!!!ειναι ζορι να μεγαλωνουν τα παιδια μονο με τον ενα απο τους 2 γονεις.....το βλεπω απο κοντινο μου ανθρωπο,που ζοριζεται παρα πολυ ....

καλοπερασακηδες ας ειναι ......παρτακηδες να μην ειναι!!!!!εμενα αυτο με κανει να εξεγειρομαι!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

τι ντουφαστον καλε?τωρα που αποθηλασες ,θα ερθει και αυτη σιγα σιγα

εμενα εχει ερθει 4-5 φορες μεχρι τωρα,τους 2 προηγουμενους μηνες ηρθε τζαστ,αλλα παλι αυτο το μηνα ,εχει καθυστερησει.......με το υιο σου τον παιδαρο,ποτε ειχες αδιαθετησει?

Παρότι δεν έχει γίνει κανένα "ατύχημα" εντός έδρας έχω άγχος... αλλά πάντα ήταν άλλωστε άστατη η περίοδος λόγω αγχους κ φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα.... έλεος πια...Στο γιο είχα αδιαθετήσει στο 3μηνο αν θυμάμαι καλά αλλα κ πάλι κάθε μήνα καθυστέρηση είχα κ δεν έχω κ πολυκυστικές γιατί το έχω κοιτάξει.

Πόσο θα ήθελα να μπορύσαμε να βρισκομαστε συχνά, νιώθω λίγο μοναξιά που δεν έχω φίλες με παιδιά ρε γαμώτο... Μόλις πριν 2 βδομάδες παντρευτηκε μια πολύ καλή μου φίλη από το γυμνάσιο όλες οι άλλες ειναι ανύπαντρες, αν εξαιρέσω δύο πολύ καλές κοπέλες που γνώρισα πέρσυ, η μια από το parents κ η άλλη από την δουλειά που είναι παντρεμένες με παιδάκια όλες οι άλλες ανύπαντρες. Κ εμείς εδώ κανουμε καλό παρεάκι, πρέπει να αρχίσουμε να συναντιόμαστε έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.... ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΕΕΕΕΕ;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...