Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!Κι εγω ειμαι πολυ απογοητευμενη απο την ερωτικη μας ζωη ,μα κυριως απο τη ελλειψη επικοινωνιας.Εχω βεβαια,εξτρα λογους για να ειμαι θυμωμενη με το εταιρο μισο,αλλα σιγουρα η μητροτητα με εχει κανει παγοκολωνα!!!Βεβαια,πιστευω πως αν ηταν ολα καλα μεταξυ μας,ισως να μην ειχα προβλημα με αυτον τον τομεα,μαλλον ο μονος μου φοβος θα ηταν να μην ξαναμεινω εγκυος....Πολλα προβληματα κοριτσια,και ειλικρινα ευχομαι κανενα ζευγαρι να μην περναει τη δικη μας φαση,μαλλον για αντιπαλοι το παμε,παρα για συμμαχοι.....Δεν θα αναφερομουν ποτε σε αυτα,αλλα μιας και τολμησαν καποιες ,ειπα να τολμησω κι εγω!

Κατα τα αλλα,ακουω εσας που λετε πως τα πιο πολλα πραγματα τα κανετε παρεα με τους συζυγους,και μενω με το στομα ανοιχτο,διοτι εμεις πλεον δεν κανουμε τιποτα μαζι....:confused::confused::confused:το τραγικο πια ειναι πως δεν με πειραζει αυτο που γινεται....ειναι πραγματικα ανησυχητικο για το μελλον μας.....

Τεσπα,γιορτες ερχονται κι εγω χαλασα εντελως το κλιμα!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cristin με στεναχώρησες!Δεν πιστεύω να ευθήνεται ο ερχομός του παιδιού γι'αυτό?Μέρες που είναι ζήτα απο τον Αι Βασίλη να αλλάξουν τα πράγματα.Με λίγη καλή θέληση και διάλογο δεν μπορούν να στρώσουν ?

Κ

Κατα τα αλλα,ακουω εσας που λετε πως τα πιο πολλα πραγματα τα κανετε παρεα με τους συζυγους,και μενω με το στομα ανοιχτο,διοτι εμεις πλεον δεν κανουμε τιποτα μαζι....:confused::confused::confused:

Δεν είσαι μόνη σου!!! Κ εγώ δεν κάνω τίποτα μαζί με τον άντρα μου. Δλδ σούπερ μάρκετ, ψώνια για γιορτές, γιατρούς όλα μονη μου, μην πω για την καθαριότητα στο σπίτι... αυτό εννοείται.. Ηταν καλομαθημένος ο δικός μου απ' τη μαμά του.

Μονο μετά απο τα πάρτυ γενεθλίων με βοηθάει που σκουπίζει με τη σκούπα κ μαζεύει τα παιχνίδια. Με ενοχλεί μονο όταν ειμαι κομμάτια κ τον βλέπω να αγναντεύει το άγνωστο :mad: ευτυχώς δεν το κάνει συχνά κ τον δικαιολογω μονο επειδή έχει παρα πολλές έννοιες με το μαγαζί κ την δουλειά που δεν πήγαινε κ τοσο καλά!

Δεν είσαι μόνη σου!!! Κ εγώ δεν κάνω τίποτα μαζί με τον άντρα μου. Δλδ σούπερ μάρκετ, ψώνια για γιορτές, γιατρούς όλα μονη μου, μην πω για την καθαριότητα στο σπίτι... αυτό εννοείται.. Ηταν καλομαθημένος ο δικός μου απ' τη μαμά του.

Μονο μετά απο τα πάρτυ γενεθλίων με βοηθάει που σκουπίζει με τη σκούπα κ μαζεύει τα παιχνίδια. Με ενοχλεί μονο όταν ειμαι κομμάτια κ τον βλέπω να αγναντεύει το άγνωστο :mad: ευτυχώς δεν το κάνει συχνά κ τον δικαιολογω μονο επειδή έχει παρα πολλές έννοιες με το μαγαζί κ την δουλειά που δεν πήγαινε κ τοσο καλά!

κι εμεις τα ιδια.δεν κανουμε τπτ μαζι,και πλεον με νοιαζει μονο ν'ασχολιεται με το μωρο λιγο,αλλα κι αυτο με το ζορι το κανει.

εγω δεν μπορω το κολλημα του με το λαπτοπ.με το που θα'ρθει αμεσως εκει παει.ετσι ειμαστε ο ενας στο ενα λαπτοπ,κι ο αλλος στο αλλο.

εχω δοκιμασει τα παντα για να ξεκολλησει,αλλα το ιδιο του κανει.

δεν ξερω τι αλλο να κανω.βαρεθηκα και δεν ασχολιεμαι πλεον.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

με το που θα'ρθει αμεσως εκει παει.ετσι ειμαστε ο ενας στο ενα λαπτοπ,κι ο αλλος στο αλλο.

εμενα λογω του επαγγελματος του (τεχνικος Η/Υ) ειναι αδυνατον να τον ξεκολλησω αφου δεν ειναι λιγες οι φορες που φερνει δουλεια σπιτι. Παντως το προτιμώ αφου παλιοτερα ερχοταν σπιτι 11:00-11:30 το βραδυ απ΄τη δουλεια

Διαφημίσεις

:(:(:(ωραια!!!το πιασατε το υπονοουμενο κοριτσια ε????ολες μια χαρα μας βρισκω χριστουγεννιατικο.Καο ο δικος μου ολη μερα ξινεται μπροστα στο λαπ τοπ,και νευριαζει κιολας αν το παιδι μουρμουραει!!!!!αφηστε το θεμα,γιατι αν ανοιξω το στοματακι μου,δεν μας ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας!

οχι ,δεν φταιει ο ερχομος του μωρου.......οι σπαταλες,τα χρεη και η μηδενικη επικοινωνια χρονια τωρα.......κλπ,κλπ κλπ κλπ

προς το παρον,ακομα αντεχω και κυριως για το μωρο...αργοτερα κανεις δεν ξερει!υπομονη σε ολες!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

αχ πονεμενη ιστορια,αυτη με τους γιατρους.....στην αρχη ηρθε κανα 2 φορες,μετα χεστηκε......παντα μονη !!!!!με το μωρο!!!!απαραδεκτοι μιλαμε!:mad:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

cristin με στεναχώρησες!Δεν πιστεύω να ευθήνεται ο ερχομός του παιδιού γι'αυτό?Μέρες που είναι ζήτα απο τον Αι Βασίλη να αλλάξουν τα πράγματα.Με λίγη καλή θέληση και διάλογο δεν μπορούν να στρώσουν ?

βικουλα,για φετος θα ζητησω να τα βρω εγω με τον εαυτο μου,να πατησω γερα στα ποδια μου και να εχω το κουραγιο και τη δυναμη να δουλεψω για μενα και το μικρο....απο εκει και περα ,κανεις δεν ξερει τι μας μελλει....παντως ,πρωτα πρεπει να ειμαστε εμεις καλα μεσα μας και μετα να κοιταζουμε τα υπολοιπα.....το αξιζει ο εαυτος μας και πλεον το αξιζουν και τα μωρα μας!!!!!μια μαμα με αυτοσεβασμο,ειναι το καλυτερο παραδειγμα για τα παιδακια μας!δεν νομιζετε????

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ουπς!!!

εγω μαλλον πρεπει αφενος να το βουλωσω, αφετερου να μαι και χιλιες φορες ευγνωμων που ο καημενος ο συζυγος ως τωρα με βοηθα στα παντα..

περα απο οτιδηποτε αφορα το παιδι που εννοειται οτι τα κανουμε παντα μαζι οσον αφορα εμενα σκεφθειτε οτι σχεδον καθε μερα μεχρι που μου σερβιρει και το φαγητο..

σκαω λοιπον..(οχι δεν τον ενοικιαζω..)

παντως το να κανεις τα παντα μαζι με τον ανδρα σου δεν σημαινει οτι εχεις και την αψογη σχεση..ιδανικη ισως αλλα οχι αψογη..δεν κανουν τα ρασα τον παπα..και εκτος απ[ο τη περιπτωησ της cristin που ειναι λιγο εκτος οριων απο οσο δειχνει πιστευω οτι ολες οι υπολοιπες ειναι να στα πλαισια που λειτουργει ο ανδρικος πληθυσμος...

Διαφημίσεις

παντως το να κανεις τα παντα μαζι με τον ανδρα σου δεν σημαινει οτι εχεις και την αψογη σχεση..ιδανικη ισως αλλα οχι αψογη..δεν κανουν τα ρασα τον παπα..και εκτος απ[ο τη περιπτωησ της cristin που ειναι λιγο εκτος οριων απο οσο δειχνει πιστευω οτι ολες οι υπολοιπες ειναι να στα πλαισια που λειτουργει ο ανδρικος πληθυσμος...

Εγώ κορίτσια το έιπα θα τον εκδικηθώ στα γεράματα..... επειδή με περνάει 7 χρόνια όταν εγώ θα ειμαι 93 χρονών ΠΙΠΙΝΑΚΙ κ αυτός 100χρ. ΚΟΥΣΑΛΟ δεν θα του πηγαινω την πάπια!!! Κ θα φλερτάρω κ στο ΚΑΠΗ με όποιν τεκνό 80άρι μου αρέσει ;)

Προσπ μου είσαι όντως τυχερή!! Πάντα να είστε καλά!!

ο ανδρικος πληθυσμος στην Ελλαδα......

εσυ ναι ,μη μιλας καθολου,αν και ξερω ποσο δυσκολο σου ειναι!!!!χιχι

αν υπηρχε περιοδος ενοικιασης ,ολες θα ημασταν ελευθερες!!!!μετα απο λιγες δοκιμες,θα καταλαβαιναμε.....δδεν θα καταλαβαιναμε?????

ειναι αληθεια πως η δικη μου περιπτωση ειναι καπως πιο προχωρημενη,οποτε μην συγκρινετε.....δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εμενα με περναει 13 και εχει κανει και εντονη ζωη..

εχετε δει desperate housiwives?? Τον Τομ τον συζυγο της Λινετ??? ε! ειμαστε καπως ετσι σαν ζευγαρι..υπο πολλες αποψεις..χιχι

ωστοσο πιστευω οτι παιζει ρολο και το οικογενειακο τους background..γενικα το πως μεγαλωσαν...η κανω λαθος??

βεβαια το πως εξελισσεται ο ανθρωπος μεσα σε μια σχεση ειναι και ασχετο απο αυτο που προαναφερα αλλα θεωρω οτι οι δοκιμασιες ειναι για να βλεπουμε τις αντοχες μας και να βελτιωνουμε τον εαυτο μας..ο καθενας τραβαει το δικο του σχοινι..μεχρι και εγω που χω τοσο..ιδανικο..συζυγο..

ωστοσο πιστευω οτι παιζει ρολο και το οικογενειακο τους background..γενικα το πως μεγαλωσαν...η κανω λαθος??

βεβαια το πως εξελισσεται ο ανθρωπος μεσα σε μια σχεση ειναι και ασχετο απο αυτο που προαναφερα αλλα θεωρω οτι οι δοκιμασιες ειναι για να βλεπουμε τις αντοχες μας και να βελτιωνουμε τον εαυτο μας..ο καθενας τραβαει το δικο του σχοινι..μεχρι και εγω που χω τοσο..ιδανικο..συζυγο..

και το πως μεγάλωσε κ το πως τον μαθαίνεις ... Εγώ πότε δεν του το ζήτησα να με βοηθήσει κ αυτός δεν προσφέρθηκε... αφού είδε ότι μια χαρά βολευόμουν να πηγαίνω μονη μου γιατί να έρθει κ αυτός... η κλασική ατάκα.... "αφού μια χαρά τα καταφέρνεις μονη σου" κ εκεί ή το ρίχνεις στο χιούμορ ή του ρίχνεις μια στο κεφάλι κ τον αφήνεις στον τόπο.!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...