Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας .

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χαχα!! ειχα σκοπο να ανοιξω αυτο το ζητημα πριν καμια εβδομαδα αλλα βαρεθηκα και δεν το κανα..

εμεις απο τον καιρο που σταματησαν τα λοχεια (δηλαδη 40-50 μερες μετα τη γεννα) εχουμε κανει σεξ μετρημενες στα δακτυλα των δυο (παλι καλα) χεριων (συντελεσε και η αυξημενη γαλουχια μου που μου χε αλλαξει την ορμονικη διαθεση και μονο ερωτικη δεν ηταν)..εντωμεταξυ πιο πριν δηλαδη επι της εγκυμοσυνης και μετα ειχαμε ακριβως 11 μηνες αποχη απο το σεξ...φετος, μολις εγινε η βαπτιση καναμε σεξ δυο μερες μετα και στο καπακι μας βγηκε και των δυο μια απιστευτη κουραση (γεννα, λοχεια, ληστεια, ανακαινιση στο σπιτι, τραβολογηματα για υποτιθεμενες μινι διακοπες, προετοιμασια βαπτισης) και για ενα μηνα δεν καναμε ξανα τιποτε (αυξηθηκαν και οι υποχρεωσεις σε δουλεια και σπιτι) μεχρι που ανακαλυπτω το προβλημα υγειας και κανω αμεσα την επεμβαση..ε! την προηγουμενη βδομαδα ειδαμε φως (παλι καλα αξιζε τον κοπο) μετα απο δυομιση μηνες δηλαδη αποχης...και εκει που η λιμπιντο μου ξαναχτυπησε κοκκινο ξαφνικα σημερα αδιαθετω!!!! αντε και καλο επομενο σκ!!!..!

ο καθενας με τον πονο τουουουουου!!

Τουλαχιστον ο δικος μου προσπαθει να δειξει κατανοηση και δεν απαιτει..ελπιζω οτι ετσι ειναι..οπως δειχνει..

Αν οι δικες σου φορες μετριουνται στα δαχτυλα και των δυο σου χεριων μια χαρα εισαι.Εμενα δεν μετριουνται ουτε στο ενα...Αστα για αθλια κατασταση λεμε.............:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το προβλημα δεν ειναι το ποσες φορες το χουμε κανει (η ποσοτητα δεν σημαινει ΚΑΙ ποιοτητα αλλωστε) αλλα το ποσο διαθεσιμο χρονο εχουμε για να το κανουμε και να το ευχαριστηθουμε οσο το δυνατον καλυτερα..

και ιδιως εμας που ξυπναει καθε τρεις λιγο και λιγακι για να θηλασει τη νυχτα μας εχει δεσμευσει να...επιταχυνουμε και να μαστε σε εγρηγορση..επισης μεσα στην ημερα κοιμαται εξαιρετικα λιγη ωρα συνεπως και εκει δεν παιζει..

αλλα φανταστειτε σκηνικο..

να μαι οπως ειμαι πανω στο παθος και να σκεφτομαι "αχ μη λερωθω πολυ" ή " μη πιασω εκει" ωστε αν η μπεμπε αρχισει τις τσιριδες για μπιζακι η επειδη θελει μανουλα να μην θελω δεκα ωρες να πλυθω για να παω να την πιασω..αγχος λεμε!!!

η να ειμαι στο ζενιθ και να ριχνει τσιριδα απο μεσα το νινι και να τρεχουμε ξεβρακωτοι να την ηρεμησουμε..

μιλαμε για τρελλα γελια..

miamama!!για μενα εδω ειναι που δικαιωνεται ο καρπος της προσπαθειας σου να κοιμαται σερι τις νυχτες..

βεβαια εγω επειδη θηλαζω το στηθος το εχω μονο για τσαμπα θεα στον συζυγο και δεν αφηνω αλλες επαφες...δεν εχει βεβαια αντιρρηση.

επισης μου το λεγανε αλλα δεν πιστευα μεχρι που μου συνεβει..

μετα τη γεννα αλλαξε ο τροπος που αδιαθετω..δηλαδη ολα τα προηγουμενα χρονια ειχα ΠΑΝΤΑ αστατο κυκλο και δεν ειχα ποτε προεορτια αδιαθεσιας και απλα την ημερα που ηταν να αδιαθετησω πονουσα στη κοιλια και στη μεση (δοξα το Θεο υποφερτα) και καμια φορα την επομενη (αλλα οχι τακτικα) και μετα τελος οι πονοι και αιματακι μεχρι 6 μερουλες..

τωρα μετα τη γεννα συμβαινει αλλιως..

μια βδομαδα πριν με ποναει η κοιλια μου και εχω συμπτωματα αδιαθεσιας για τρεις -τεσσερις μερες και μετα απο καμια εβδομαδα ερχεται και το αιμα με ηπιες ενοχλησεις..

βεβαια λογω του θηλασμου δεν ειχα καθε μηνα περιοδο αλλα απο τον προηγουμενο μηνα που εκοψα την αντληση στη δουλεια (αρα καπως μειωθηκε η γαλουχια) ηδη εχω κανει δυο κυκλους εμμηνης ρυσης και μαλιστα σταθερους !!! Ελπιζω οτι θα κρατησει ετσι γιατι αυτη η ασταθεια ολα αυτα τα χρονια ηταν καπως μπελας..ειχα βεβαια πολυκυστικες που τωρα (μεχρι δηλαδη πριν δυο μηνες απο οσο ξερω) δεν εχω..

εχω κουπονια nutricia αν τα θελει καμια πειτε μου..

αλλα βρε κουριτσια!!!

μου στειλαν δειγματα απο δυο κρεμες βανιλια με κατι κομματακια μηλο και σοκολατα και τα φαγα εγω η παμφαγα στη δουλεια..ΒΡΕ!!! Τι ΠΕΤΙΜΕΖΙ ειναι αυτες!!!!! Απαπαπα!!! Μεχρι ενας συναδελφος με ρωτησε τι σ...ο..ειναι αυτο που τρωω χωρις να χω πριν πει τι ειναι..

Χααααααααλιιιααααα!!!!Και οχι μονο της Nutricia βεβαιως βεβαιως..(ειμαι η γνωστη αντιρρησιας σχετικα με τις κρεμες..μη βαρατε..ο καθενας με τις ατυχιες του..)

Διαφημίσεις

δεν τα γραφεις μονη σου εδώ είμαι και εγώ.

Και εγώ πριν την γέννα πόναγα αφόρητα μέχρι λιποθυμια αλλα μετά την γέννα τι καλό και αυτό σταμάτησαν όλα μόνο λίγο η μεση με ενοχλεί.

Και εμένα μου εστειλαν κουπόνια nutricia αλλα τα δειγματάκια τα εστειλα στα ανηψια μου να τα φάνε.

Οποια θέλει να μου πει να τα στείλω

ο μπεμπακος εχει τρελλή ρέντα σήμερα δεν βλεπω να κοιμόμαστε!!!!!!!!!!!! σήμερα εχει ξεκινήσει και το αρχίζω να σκαρφαλώνω και τρεχουμε συνέχεια μη χτυπήσει. εχει αυτό το μουσικό καθισματάκι της fisherprice ανεβαίνει πάνω και απο εκεί στο τραπεζάκι του σαλονιού:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμενα το μπεμπακι μου κοιμαται μολις το ταισα και ειπα να κατσω πριν την πεσω και γω!

Εγω κοριτσια πριν τη γεννα ειχα μεγαλο προβλημα με την περιοδο ποναγα,εκανα εμετο ουτε νερο δε μπορουσα να πιω ολα μου μυριζανε για 2 μερες εμενα νυστικη κσι χαπακωνομουνα 2 πρωι πρωι μολις ξυπναγα το μεσημερι αλλα 2 και το βραδυ τις περισσοτερες φορες οταν δουλευα γιατι δε μπορουσα να σταθω στα ποδια μου

Μολις σαραντησα την επομενη αδιαθετησα και ειμαι μια χαρα μερικες φορες ουτε καν συμπτωματα εχω αλλα η μεση με πεθαινει.Ε! κατι για να θυμαμαι πως εχω ενα παιδι λες και αλλιως το ξεχναω

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

ο μπεμπακος εχει τρελλή ρέντα σήμερα δεν βλεπω να κοιμόμαστε!!!!!!!!!!!! σήμερα εχει ξεκινήσει και το αρχίζω να σκαρφαλώνω και τρεχουμε συνέχεια μη χτυπήσει. εχει αυτό το μουσικό καθισματάκι της fisherprice ανεβαίνει πάνω και απο εκεί στο τραπεζάκι του σαλονιού:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και μενα εδω και μερες σηκωνει τα ποδια του οταν ειναι εξω απο το παρκο για να ανεβει και γλυστραει εχει γελιο αλλα η ψυχουλα μου...........:confused::confused::confused::confused::confused:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Και εγώ πονούσα πολύ.Μου κοβόταν τα γόνατα.Και το ήξερα δυο μέρες οτι θα αδιαθετήσω.Τώρα τίποτα.Αφού μου έρθει και μετά μπορεί να νιώσω κάποιο ψιλοπονάκι αλλά όχι για να χαπακοθώ.Είχα πάθει ανωσία στα παυσίπονα από την πολλή χρήση.ούτε τα feldene δεν με πιάνανε!

Διαφημίσεις

Να'μαι πάλι.Ήρθα να σας πω την αμαρτία μου.Πείνασα και χλαπακιάζω.Μια σαλατίτσα μωρέ.....Έβαλα και παραπάνω ξύδι η ανισσόροπη.Εσείς κοιμάστε ε?Καλά κάνετε και εγώ θα την πέσω σε λίγο.Ο σύζυξ βγήκε για ποτάκι.Ελπίζω να μην μου έρθει ορεξάτος....:idea:

Να'μαι πάλι.Ήρθα να σας πω την αμαρτία μου.Πείνασα και χλαπακιάζω.Μια σαλατίτσα μωρέ.....Έβαλα και παραπάνω ξύδι η ανισσόροπη.Εσείς κοιμάστε ε?Καλά κάνετε και εγώ θα την πέσω σε λίγο.Ο σύζυξ βγήκε για ποτάκι.Ελπίζω να μην μου έρθει ορεξάτος....:idea:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μικρή σηκώθηκε να πιεί γαλατάκι κ είπα να μπω κ εγώ να δω τα νέα σας. Ο άντρας εχθές το βράδυ πήρε παραμάσχαλα το φορητό κ δεν μπορουσα να μπώ.!!! Αμαν πια είπαμε ο καθένας θα έχει το δικό του κ αυτός όλο το δικό μου παίρνει (νεύρα..νεύρα) κ έτσι πήγα να κοιμηθώ

Εχθές μου έφερε το δώρο μου για την γέννα.. κουφό;;; Οταν γέννησα ήθελε να μου πάρει ρολόι αλλά no money no honey,μου το είχε παραγγείλει κ τα έδινε σιγά σιγά...ωραίο κορίτσια πολύ μοντέρνο αλλά δεν μου κάνει στο χέρι ειναι σαν βραχιόλι κ δεν κουμπώνει κ μου φευγει γιατί έχω μικρό καρπό κ στενοχωρήθηκε το μωρό μου. Δεν θέλω όμως να παω να το αλλάξω.. Θα δούμε..

Λοιπόν.. για την περίοδο... πριν τις γέννες δεν πονούσα.. το ίδιο κ μετά... Αδιαθέτησα στις 21/10 κ από τότε δεν ξαναδιαθετησα ειχα ατάτο κύκλο κ απ'οτι φαίνεται συνεχίζεται το ίδιο βιολί. Εξετάσεις ειχα κάνει για πολυκυστικές δε έιχα... τί να πω η γυναίκα.. να δω πότε θα αδιαθέτήσω πάλι.

Σήμερα τί θα κάνετε;;; Ο σύζυγος έχει πέλάτη το πρωί κ έπλιζα να πηγαίναμε μαζί καμμια βόλτα αλλά καλυτερα έτσι... την χρειαζόμαστε την δουλειά άλλωστε.

Στα μωρά τί δωρο θα παρετε;;; Εγώ είδα κάτι Little people για την μπεμπούλα κ μου άρεσαν για ηλικία 1-5 κ έλεγα να της πάρω κ κανένα κουζινικό να κάνει θορυβο κ να σταματήσει να κοιτάει τα δικα μου ντουλάπια

εμεις σημερα με τον συζυγο θα κανουμε γενικη στο σπιτι (οσα αντεξουμε δηλαδη) και το απογευμα θα παμε επισκεψη στο βαφτηστηρι μου που γιορταζει

χρονια πολλα στους Σπυρους και τους Ευστρατιους

εγω της εχω παρει ενα φθηνο σετ κουζινικων ελαφρως χονδροκομμενα πλαστικα, ενα μικρο πονυ, ρουχα και κανα δυο μιρκα παιχνιδακια που ειχαμε στην ντουλαπα απο παλια συσκευασμενα (ειναι απο το χουι της κουνιαδας να μαζευει διαφορα..εδω μεσα ειμαστε αποθηκη με απομειναρια απο το 1800..θαχει να μαθαινει και το παιδι...)

Καλημέρα μανούλες!Και εμείς σηκωθήκαμε στις 8 για γαλατάκι αλλά ξανακοιμηθηκαμε.Μάθαμε και καινούρια λεξούλα!

οταν της πέφτει κάτι απο τα χέρια ή τελειώνει ένα τραγουδάκι λέει πάει!Και το λέει πεντακάθαρα!Της το έλεγα εγώ όταν της έπαιρνα κάτι απο το χέρι που δεν έπρεπε να κρατάει για να την αποσχολώ και να μη κλαίει και το αποτύπωσε το παπαγαλάκι μου!

Χαράς το κουράγιο σου προσπ.Εγώ περιμένω να σηκωθεί ο σύζυγος ο ξενύχτης (εντάξει νωρίς γύρισε.απ'ότι μου είπε τουλάχιστον στις 2 γιατί εγώ όπως σας είπα σαν τούβλο έπεσα.Μόνο το μωρό ακούω)για να κάνω μελομακάρονα.

εμεις σημερα γενικη και τελειωμα με το στολισμα και το αλλο σκ θα κανουμε τα γλυκα μαζεμενα (μελομακαρονα, κουραμπιεδες, διπλες, τσουρεκια με φρουτα και σταφιδες)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...