Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά τα ξέρει! Γιατί πρέπει να συνηδητοποιήσει οτι έχει μωρό και πρέπει να αλλάξει συνήθειες. Είχαμε πάει σε ένα φιλικό ζευγάρι και δεν ξέρω και εγώ πόσα κρασιά ήπιε. Και για δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο αν δεν ούρλιαζα να πατήσει φρένο θα πέφταμε απέναντι σε κάτι χωράφια γιατί ο δρόμος τελείωνε. μόνο δεξιά και αριστερά πήγαινε. και η περιοχή θεοσκότεινη! Και είχαμε και το μωρό μαζί! Απο το Σάββατο δεν του μιλάω και ούτε σκοπεύω! Είμαι πολύ θυμωμένη!

Εχεις δίκιο, κι ο δικός μου έτσι ήταν ... μετά την κόρη άλλαξε, όχι πως δεν αγαπούσε το γιό αλλά ηταν ανώριμος

Διαφημίσεις

Μια χαρά τα ξέρει! Γιατί πρέπει να συνηδητοποιήσει οτι έχει μωρό και πρέπει να αλλάξει συνήθειες. Είχαμε πάει σε ένα φιλικό ζευγάρι και δεν ξέρω και εγώ πόσα κρασιά ήπιε. Και για δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο αν δεν ούρλιαζα να πατήσει φρένο θα πέφταμε απέναντι σε κάτι χωράφια γιατί ο δρόμος τελείωνε. μόνο δεξιά και αριστερά πήγαινε. και η περιοχή θεοσκότεινη! Και είχαμε και το μωρό μαζί! Απο το Σάββατο δεν του μιλάω και ούτε σκοπεύω! Είμαι πολύ θυμωμένη!

ε,οχι!εχεις απολυτο δικιο τοτε!αυτο με τα κρασια κι εγω δεν το μπορω,κι ειδικα οταν εχεις το παιδι μαζι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ειναι για την διαρροια, εν τω μεταξύ όταν έχουν τόσες μέρες εξασθενεί ο οργανισμός, δίνουν κ κάτι άλλο για την αφυδάτωση

α,ναι.το αλμορα που το βαζουν στο νερο του παιδιου.να πινει πολυ νερο βικη,ε?

παω κι εγω για νανι κοριτσια.καλο βραδυ,κι ευχαριστω για την παρεα.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ypCXCmfV3LU

Θα σας άφηνε ο εγωισμός σας να εκφραστείτε έτσι? Εγώ δύσκολα! Είμαι πολύ εγωίστρια τελικά και θυμώνω με τον εαυτό μου γιατί με κάνει και νιώθω εγκλωβισμένη στο εγώ μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...