Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα αυτο που με στραβωνει ειναι οτι ο κοσμος εξακολουθει και δεν μιλαει ελευθερα για το σεξ..ποσο μαλλον τα ιδια τα ζευγαρια...

Αφού ζούμε στο Ελλαδιστάν γλυκιά μου :mrgreen:!

viki (τώρα το θυμήθηκα) τι χάπι κοριτσάκι μου; Καλά είσαι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ορθα εμιλησες αν και καθιμενη..(μαλλον):lol:

Καθίμενη και κουρασμένη κιόλας.

Έκανα και λίγες δουλειές σήμερα, γιατί θα τα είχα όλα αύριο. Ο άλλος σερνότανε όλο το απόγευμα, τα 'χει παίξει :tongue:!

Εγώ αντέχω - μάλλον - ακόμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

για αυτο και ειμαι υπερ και προωθω οτιδηποτε συμβαινει γυρω απο το ερωτικο κομματι και ακομη και για τις ενναλακτικες μεθοδους..

υπαρχει κριση παντου..

δεν ειναι βοηθηματα

ειναι μερος της ποικιλιας και αυτο δεν συμβαινει απαραιτητα σε ανθρωπους που εχουν εξαντλησει το ενδιαφερον τους για τον απλο ερωτα.

ΑΓΑΠΑΩ ΑΣΚΗΤΗ!!

μιά φορά το έχω δει τον κιάμο αθήνα και τότε δεν τον ήξερα.σαν τη χαζή ένιωθα,όλοι ήξεραν τα τραγούδια του...

τις καλύτερες συζητήσεις για σεξ τις έχουμε κάνει στην αγγλία φοιτητές,μαζεμένη όλη η παρέα...νύχτα πάντα,πολύ γέλιο!!

Αφού ζούμε στο Ελλαδιστάν γλυκιά μου :mrgreen:!

viki (τώρα το θυμήθηκα) τι χάπι κοριτσάκι μου; Καλά είσαι;

Γεροντάματα:lol:! αυτό είναι το βραδυνο! Καλά είμαι! Μια θεραπεία ακολουθώ απλά! Και σαν τη Λενιώ! Απο όρεξη ντιπ για ντιπ που λέμε και εμείς εδώ!

Διαφημίσεις

για αυτο και ειμαι υπερ και προωθω οτιδηποτε συμβαινει γυρω απο το ερωτικο κομματι και ακομη και για τις ενναλακτικες μεθοδους..

υπαρχει κριση παντου..

δεν ειναι βοηθηματα

ειναι μερος της ποικιλιας και αυτο δεν συμβαινει απαραιτητα σε ανθρωπους που εχουν εξαντλησει το ενδιαφερον τους για τον απλο ερωτα.

ΑΓΑΠΑΩ ΑΣΚΗΤΗ!!

Ακτιβίστρια, ε;;;

Εγώ απλώς είμαι ευθύς άνθρωπος και λέω αυτό που θέλω να πω, ΚΑΙ για το σεξ.

Καλά κορίτσια, βρήκα ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ, αυτό το τραγούδι το αγαπώ πάρα πολύ!

b-TvXugx1P0&feature=related

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ελπίζω να μην μας το κλείσουν το καφέ με αυτά που λέμε!!!

Μα, γι' ΑΥΤΑ δεν είναι το καφέ;;;; :mrgreen::mrgreen:

Εξάρχεια, τι μου θύμησες. Από τότε που ήρθε κι ο άντρας μου (ήταν 3 χρόνια Αθήνα για δουλειά, μόνη μου ήμουν εδώ έγγυος) δεν ξαναπήγα.

Έχω βαρεθεί το ταξίδι, αλλά αγαπώ Αθήνα. Εκεί σπούδασα, εκεί περάσαμε και τέλεια με τον αγαπημένο. Είναι σε μια ΜΚΟ, που είχε χώρο στα Εξάρχεια και γενικώς κυκλοφορούσαμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...