Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας .

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλώς τα κορίτσια!!!

βίκυ το ζουζούνι σου είναι πονηρό !!!!

χεχε

cristin της πήρα κι εγώ τα τουβλάκια την τετάρτη...είχε παίξει ξανά στην κουμπάρα μου και της άρεσαν.

τα κοπανάει,τα βάζει στο στόμα,κάνουν και θόρυβο μια χαρά...

της έχω πάρει και κάτι παραμυθάκια σαν τα δικά σου προσπ με παζλ,της τα διαβάζω και γελλάει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cristin καλημέρα! Όχι τουβλάκια!Και εμένα ο άντρας μου της αγόρασε πριν μια βδομάδα.Διάβασα τις οδηγίες και έλεγε απο 3 χρονών και πάνω.Και τι πειράζει σκέφτηκα.Δεν μπορεί να τα καταπιεί.Έλα μου όμως που εχθές το βράδυ έγινε η στραβή.¨ενα τουβλάκι έσπασε.Δεν ξέρω πως.Χαμπάρι δεν πήρα.Μάλλον τσαλαπατήθηκε απο τον καναπέ.Πώς κοιτάω την μικρή, την βλέπω να μασάει κάτι.Ανοίγω το στόμα της και βλέπω κάτι πράσινο.Όταν έβαλα το χέρι μου μέσα ήταν είδη βαθυά ,δεν πρόλαβα να το βγάλω.Ήμουν με το άγχος μην καρφώθηκε στο λαιμό της.Ο άντρας μου πιο χαλαρός δεν ήθελε να την πάμε στο νοσοκομείο.Τζάμπα θα ταλαιπωρήσουμε το παιδί λέει άσε που θα το πάμε καλά και θα το γυρίσουμε άρρωστο απο' κει μέσα.

Γι'αυτό κορίτσια διαβάζετε τις οδηγίες και αγοράζετε παιχνιδάκια για την ηλικία τους μόνο.Κάτι παραπάνω ξέρουν οι κατσκευαστές!

ρε μαμωτο,εντυπωση μου κανει...πως εσπασε ??????αφου ειναι πολυ σκληρο πλαστικο και το 3+,το γραφει γαι τα μικρουλικα τουβλακια,εγω απλα τα αφαιρεσα,αν και ουτως ή αλλως μαζι παιζουμε παντα.....τι να πω!πρεπει να εχουμε τα ματια μας δεκατεσσερα.......

νομιζω πως και ενα παιδακι 3 ετων αν το καταπινε,παλι το ιδιο επικινδυνο θα μπορουσε να ειναι.....μαλλον ηταν το κομματι ,ραγισμενο απο την αγορα του ακομα...τεσπα,σημασια εχει να ειναι καλα η μικρη !!!!!!τι απεγινε αυτο το πρασινο κομματακι???το εκανε κακακια?αχ ,υτε να το σκεφτομαι δεν θελω....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλα βικυ τρελο γελιο μιλαμε!μονο που το περιεγραψες ,μου φανηκε πολυ αστειο!!!!οντως ,παλι καλα που υπαρχουν και τα μωρα να ανοιγει λιγο η ψυχη μας!!!συμφωνω απολυτα!!!!!

προσπ,καλα που δεν το πηρες το αλλο με την οργαντζα,γιατι μου εκανε λιγο out of fashion.....αγωνια που την εχεις ομως με τα ρουχα ε?χεχεχε

οτι και να της βαλεις ,παλι κουκλα θα ειναι,μην ανησυχεις.....θα κλεψει την παρασταση !!!

Δεν εχω αγχος με τα ρουχα απλα ο συζυγος το βρηκε πρωτος και λυσσαξε να το παρουμε..εμενα μου αρεσε αρκετα αλλα το βρηκα Too much για την τσεπη μου (επρεπε να συνδυασω και σχετικο μπλουζακι και παπουτσακια) και το απερριψα αμεσως..αλλα ο συζυγος ειχε παθει πλακα και με ειχε πρηξει..και μαλιστα οταν πηγαμε Ζαρα να αγορασουμε το αλλο του φανηκε τοσο απλο που μεταξυ αστειου και σοβαρου μου ελεγε "εσυ δεν ηθελες να παρουμε το αλλο το ωραιο"..ε! και καπου απεκτησα και τυψεις..

αλλα να μαι ειλικρινης θέλω να της γαοραζω ομορφα πραγματα..

παιδια οτιδηποτε μπορει να τεμαχιστει θελει προσοχη..

και το λεω στην κουνιαδα μου συνεχως γιατι επαφιεται στο οτι ειναι μαζι της και την προσεχει ενω η Χριστουλα παιζιε με χαρτοπετσετες, χαρτονακια και μικρα κομματια..

η αδελφη μου οταν ηταν μωρο ειχε τηνταησ να βαζει στη μυτη οτι ηταν σφαιρικο...

εγω ειχα καταπιει κερμα και μη μετρησω τις απειρες τσιχλες μεχρι που πιστεψα τη βλακεια οτι θα κολλησει το στομαχι μου και το σταματησα..

βλαμμενο εντελως!!

Διαφημίσεις

ρε μαμωτο,εντυπωση μου κανει...πως εσπασε ??????αφου ειναι πολυ σκληρο πλαστικο και το 3+,το γραφει γαι τα μικρουλικα τουβλακια,εγω απλα τα αφαιρεσα,αν και ουτως ή αλλως μαζι παιζουμε παντα.....τι να πω!πρεπει να εχουμε τα ματια μας δεκατεσσερα.......

νομιζω πως και ενα παιδακι 3 ετων αν το καταπινε,παλι το ιδιο επικινδυνο θα μπορουσε να ειναι.....μαλλον ηταν το κομματι ,ραγισμενο απο την αγορα του ακομα...τεσπα,σημασια εχει να ειναι καλα η μικρη !!!!!!τι απεγινε αυτο το πρασινο κομματακι???το εκανε κακακια?αχ ,υτε να το σκεφτομαι δεν θελω....

Δεν ξέρω για το κομματάκι.Χθες βράδυ έγινε το περιστατικό και τώρα είμαι στη δουλειά.Και εμένα της άρεσε να τα παίζει.Της έφτιαχνα πυργάκια και τα τραβούσε να τα αποσυναρμολογήσει.Το κουτάκι για να τα αποθηκεύεις είναι ένα μανιτάρι με πορτούλα που για χερουλάκι έχει μια μύτη.Το ανοιγόκλεινε και έβαζε και έβγαζε τα τουβλάκια.

Νομίζω πως τα τρίχρονα έχουν κόψει το συνήθειο να βάζουν αντικείμενα στο στόμα.Η δικιά μου, όπως και τα περισσότερα μωράκια στην ηλικία της , ότι βρει θέλει να το φάει.

Κορίτσια μεγάλη προσοχή θέλει!!!

καλημερα μανουλες!!!

τι κανετε?

κι εδω βρεχει πολυ!

μαρια να χαιρεσαι τον αντρακλαρα σου!

βικη και χριστινα ολα τα λεφτα τα ζουζουνια σας με τα καμωματα τους!

κι εμενα εχει φαει πολυ πραμα το παμφαγο μου.το σακουλακι με τις μπιλιτσες που εχουν τα παπουτσια μεσα,χαρτι,πουλιες απο τις μπαλες του δεντρου,κι αλλα πολλα.δεν την προλαβαινω.ζιζανιο σκετο!

κι εμας μας αρεσει το μπανακι.

τωρα εχουμε μεταφερθει στην μπανιερα,γτ στο μπανακι σηκωνοτανε,και φοβομουν,και της αρεσει πιο πολυ!προσπαθει να πιασει το σαπουνι και γλιστραει απο τα χερακια της,και το κυνηγαει,πολλα γελια.

οντως τωρα θελουν πολυ προσοχη!!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ρε κοριτσάρες να σας ρωτήσω κάτι?Λίγο αδιάκριτη ίσως αλλά τώρα που σας βρήκα...Με τους συζύγους πώς τα πάτε?Έχετε καθόλου χρόνο?

Εγώ ρε κορίτσια είμαι τόσο κουρασμένη απο δουλειά , μωρό, σπίτι που ακόμα και τα Σαβ/κύριακα πέφτω σαν τούβλο για ύπνο.Αφού αν με ρωτήσετε πότε τελευταία φορά γκουχ γκουχ...δεν θυμάμαι να σας απαντήσω.Έχω πρόβλημα λέτε?Αφού απο δω και πέρα σε αυτούς που μου λένε κάνε και δεύτερο θα λέω δεν έχω χρόνο:tongue:Μάλλον για κλάματα είμαι....:-(

Ρε κοριτσάρες να σας ρωτήσω κάτι?Λίγο αδιάκριτη ίσως αλλά τώρα που σας βρήκα...Με τους συζύγους πώς τα πάτε?Έχετε καθόλου χρόνο?

Εγώ ρε κορίτσια είμαι τόσο κουρασμένη απο δουλειά , μωρό, σπίτι που ακόμα και τα Σαβ/κύριακα πέφτω σαν τούβλο για ύπνο.Αφού αν με ρωτήσετε πότε τελευταία φορά γκουχ γκουχ...δεν θυμάμαι να σας απαντήσω.Έχω πρόβλημα λέτε?Αφού απο δω και πέρα σε αυτούς που μου λένε κάνε και δεύτερο θα λέω δεν έχω χρόνο:tongue:Μάλλον για κλάματα είμαι....:-(

Φιλεναδα μια απο τα ιδια.Εμενα οποτε μου λενε γι αυτο το θεμα τους ρωταω.....ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ????αχ πονεμενη ιστορια αυτο το θεμα Viki μου!!!!εμεις να σκεφτεις το πηραμε αποφαση οτι θα αργησουμε πολυ να ξαναδουμε χαρα στα σκελια μας.....:rolleyes::rolleyes:

εμεις και να θελαμε,με την κορη μπαστακωμενη στο κρεβατι μας,δυσκολο το βλεπω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια!!!

Και εγώ όταν έρχεται η ώρα για "γκουχου γκούχου" νυστάζω, βαριέμαι κ προσπαθώ να το αποφεύγω, το ξέρω ότι δεν είναι καλό αλλά προτιμώ να κοιμηθώ. Κ ο σύζυγος με κυνηγά συνεχώς με το "....." κ έχει απελπιστεί ο άνθρωπος. Νομίζω έχω πέσει στην μια φορά το μήνα δυστυχώς, αντε με κανένα θαύμα ...(μετά ο αντρούλης έχει χαμόγελο για μέρες) 1 στις 15 ή 1 την εβδομάδα.

κ όσες τα καταφέρνετε καλύτερα πείτε καμμια συμβουλή γιατί "δεν λέει"

Κορίτσια 2 περιπτώσεις υπάρχουν.Ή θα μας πεθυμούν οι σύζυγοι και ''λίγα και καλά'' που λέμε...για να μην πούμε λεπτομέρειες ή η δεύτερη περίπτωση είναι :υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές:-(Μακρυά απο μας οι πορτοκαλιές βέβαια!

Κορίτσια 2 περιπτώσεις υπάρχουν.Ή θα μας πεθυμούν οι σύζυγοι και ''λίγα και καλά'' που λέμε...για να μην πούμε λεπτομέρειες ή η δεύτερη περίπτωση είναι :υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές:-(Μακρυά απο μας οι πορτοκαλιές βέβαια!

Κι εγώ "τις άλλες πορτοκαλιές" φοβάμαι κ πρέπει να αλλάξω μυαλά κ όρεξη γιατί πόσο ακόμα θα με κυνηγάει;;;

και εμείς τρελαινόμαστε για το μπάνιο γίνεται χαμός κάθε βράδυ που κάνουμε μπανάκι. Καθόμαστε και οι δύο σαν τα χαζά και κοιτάμε τον μπέμπη που κανει μπάνιο,παίζει με τα παπακια και με τα δελφινάκια του.

ευτυχώς εμένα δεν βάζει αντικείμενα στο στόμα του, μόνο με τα χέρια εχει τρελλα.

Αχ κορίτσια και εγώ νόμιζα οτι μόνο εγώ ειχα προβλημα στο θεματακι που λετε. Νομίζω όμως ότι θα πρεπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να πέρνουμε τα πανω μας γιατί δεν μας βλεπω καλά.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χα χαχα!! ειχα σκοπο να ανοιξω αυτο το ζητημα πριν καμια εβδομαδα αλλα βαρεθηκα και δεν το κανα..

εμεις απο τον καιρο που σταματησαν τα λοχεια (δηλαδη 40-50 μερες μετα τη γεννα) εχουμε κανει σεξ μετρημενες στα δακτυλα των δυο (παλι καλα) χεριων (συντελεσε και η αυξημενη γαλουχια μου που μου χε αλλαξει την ορμονικη διαθεση και μονο ερωτικη δεν ηταν)..εντωμεταξυ πιο πριν δηλαδη επι της εγκυμοσυνης και μετα ειχαμε ακριβως 11 μηνες αποχη απο το σεξ...φετος, μολις εγινε η βαπτιση καναμε σεξ δυο μερες μετα και στο καπακι μας βγηκε και των δυο μια απιστευτη κουραση (γεννα, λοχεια, ληστεια, ανακαινιση στο σπιτι, τραβολογηματα για υποτιθεμενες μινι διακοπες, προετοιμασια βαπτισης) και για ενα μηνα δεν καναμε ξανα τιποτε (αυξηθηκαν και οι υποχρεωσεις σε δουλεια και σπιτι) μεχρι που ανακαλυπτω το προβλημα υγειας και κανω αμεσα την επεμβαση..ε! την προηγουμενη βδομαδα ειδαμε φως (παλι καλα αξιζε τον κοπο) μετα απο δυομιση μηνες δηλαδη αποχης...και εκει που η λιμπιντο μου ξαναχτυπησε κοκκινο ξαφνικα σημερα αδιαθετω!!!! αντε και καλο επομενο σκ!!!..!

ο καθενας με τον πονο τουουουουου!!

Τουλαχιστον ο δικος μου προσπαθει να δειξει κατανοηση και δεν απαιτει..ελπιζω οτι ετσι ειναι..οπως δειχνει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...