Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ η αλήθεια είναι δεν χόρευα στις μπάρες...μόνο όταν τα πρωτοέφτιαξα με τον άντρα μου που είχα πάει να τον δώ στη πόλη που σπούδαζε και βγαίνουμε ένα βράδυ και συναντάμε την πρώην του!!!!!

μας καλεί μαζί της σε ελληνάδικο(αγγλία είμασταν)και σηκώθηκε το τσόλι στο τραπέζι και μου κάνει κίνηση και μένα να ανέβω...εννοείται πως ανέβηκα,ήμουν 10 κιλά λιγότερο από αυτήν...

τι βραδυά κι αυτή...καθόμασταν με τον άντρα μου αναμεσά μας και να του ψυθιρίζει στο αυτί!!!!

Σιγά μη δεν ανέβαινες!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κορίτσια έχετε κάνει κάτι ακραίο πάνω σε μεθύσι που να το αποδώσατε στο ποτό?

Έχω μπει σε αυτοκίνητο με οδηγό τύφλα, επειδή ήμουν κι εγώ τύφλα.

Το θεωρώ την απόλυτη μ**ακία :tongue::rolleyes:!

Στα γκομενικά γενικώς δεν έκανα τπτ ακραίο, γιατί ήμουν πολύ ντροπαλή.

Μη με βλέπετε τώρα :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ελα βε Φασουλα!! Το 10 ποντο τι το θελες?? σουπερ θα σουν ουτως η αλλως
πλάκα κάνεις... πως θα δείξει το μίνιιιιιι;;;;;;
κι εγώ η αλήθεια είναι δεν χόρευα στις μπάρες...μόνο όταν τα πρωτοέφτιαξα με τον άντρα μου που είχα πάει να τον δώ στη πόλη που σπούδαζε και βγαίνουμε ένα βράδυ και συναντάμε την πρώην του!!!!!

μας καλεί μαζί της σε ελληνάδικο(αγγλία είμασταν)και σηκώθηκε το τσόλι στο τραπέζι και μου κάνει κίνηση και μένα να ανέβω...εννοείται πως ανέβηκα,ήμουν 10 κιλά λιγότερο από αυτήν...

τι βραδυά κι αυτή...καθόμασταν με τον άντρα μου αναμεσά μας και να του ψυθιρίζει στο αυτί!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και δεν την ξεμαλλιασες την σκρόφα;;;;;;;;;;

κορίτσια έχετε κάνει κάτι ακραίο πάνω σε μεθύσι που να το αποδώσατε στο ποτό?

Santiago de Cuba..

ενα τετραγωνισμενο BAR να χω γινει λιωμα και να χω ανεβει σε μια σκαλα που ειχεθεα σε ολο το μαγαζι και τρελα ευτυχισμενη να πεταω ρουχα, παπουτσια, παγακια στους θαμωνες..

Διαφημίσεις

Δεν την εσμπροξες την σκορφιτσααα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...